Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Είναι λογικό Γιώργο να σε χαλάει η αδικία αλλά......τί να κάνεις; They live among us

Ο τύπος αυτός, όπως και κάθε άλλος σε αυτό το στυλ (και υπάρχουν πολλοί, το γνωρίζουμε όλοι όσοι ερχόμαστε σε επαφή επαγγελματικά με κόσμο) θέλει να εξυπηρετηθεί:

• ότι ώρα το χρειαστεί (μέρα, νύχτα, Κυριακή, αργία, κλπ)
  • αμέσως (ιδανικά να έχεις μαντέψει πότε θα σε χρειαστεί)
  • να πληρώσει ότι νομίζει εκείνος λογικό με το μυαλό του. Και φυσικά πάντα για αυτό που βλέπει. Η όποια εμπειρία, γνώση, εξοπλισμός, κλπ είναι "ευγενική χορηγία" σου προς αυτόν.

Και μετά σε "τιμωρεί" με κακή κριτική χωρίς να έχει τα αρχ..δια να βάλει καν το όνομά του (αν και το "p" παραπέμπει τουλάχιστον στο τι χαρακτήρας είναι ;))

Σίγουρα σου χαλάει τα "νουμεράκια" αλλά τουλάχιστον η ξεκάθαρη απάντησή σου δίνει τροφή για σκέψη σε κάποιον που πραγματικά ξέρει να διαβάζει κριτικές.

Για την ιστορία να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Γιώργο, τον οποίο γνώρισα εδώ στο φόρουμ, καθώς μου είχε κάνει εντύπωση η προθυμία του να βοηθήσει με τις γνώσεις του τον οποιοδήποτε, άσχετα αν μένει πχ στην Αλεξανδρούπολη και άρα δεν μπορεί να προσβλέπει σε όφελος από αυτόν.

5 έχει πάρει από εμένα ο Γιώργος στον περίγυρό μου (δεν θυμάμαι καθόλου αν τον έχω βαθμολογήσει στο google :o) και ήδη τον έχουν εμπιστευθεί 3-4 άτομα από αυτούς

με ενοχλει μονο η φαση :

1. δε ρωταω ποσο κοστολογειται η ταδε υπηρεσια

2. εφοσον στην ελλαδα λειτουργει το παζαρι και μετα τη γιορτη, θα μπορουσε να πει "αδερφε ειμαι ανεργος, μπορεις να κοψεις κατι ; " και αφου εχουμε γνωριστει ξερεις οτι μπορει να το κερναγα...

και μονο που με καλουν απο την αλλη ακρη της χωρας για να ρωτησουν ή αν μπορω να βοηθησω τηλεφωνικα / ιντερνετικα θεωρω οτι εχω κερδισει το πρωτο στοιχημα που ειναι το "κανω καλα τη δουλεια μου"....και ακολουθει το τεραστιο "διατηρω την ιδια ποιοτητα & συνεπεια" για οσο με αφησει ο θεουλης :D 

οποτε αφου γκρινιαξα στον εαυτο μου ειπα να το ποσταρω μηπως και γλιτωσουμε τα κακως κειμενα στο μελλον...

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 6
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 4/8/2022 στις 10:09 ΠΜ, mclein² είπε

τελικα τιποτα το ιδιαιτερο...

εξαρταται απο το "μαστορα" και το αν θελει να το κανει...

τα κλειδια σου ειναι στραβα εδω και καιρο (πεσιματα συνηθως) και εχεις/εχετε αρχισει να τρωτε τις μπιλιες του κυλινδρου στραβα.

σπρέι γραφιτη στον κυλινδρο...ή/και λιμαρισμα απαλο στις μυτες των κλειδιων // εναλλακτικα καποιο λιπαντικο (στον κυλινδρο) με οσο το δυνατο λιγοτερο λαδι..

το WD 40 κάνει για να ψεκάσω τον αφαλό και τα κλειδια ?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mclein² είπε

με ενοχλει μονο η φαση :

1. δε ρωταω ποσο κοστολογειται η ταδε υπηρεσια

2. εφοσον στην ελλαδα λειτουργει το παζαρι και μετα τη γιορτη, θα μπορουσε να πει "αδερφε ειμαι ανεργος, μπορεις να κοψεις κατι ; " και αφου εχουμε γνωριστει ξερεις οτι μπορει να το κερναγα...

και μονο που με καλουν απο την αλλη ακρη της χωρας για να ρωτησουν ή αν μπορω να βοηθησω τηλεφωνικα / ιντερνετικα θεωρω οτι εχω κερδισει το πρωτο στοιχημα που ειναι το "κανω καλα τη δουλεια μου"....και ακολουθει το τεραστιο "διατηρω την ιδια ποιοτητα & συνεπεια" για οσο με αφησει ο θεουλης :D 

οποτε αφου γκρινιαξα στον εαυτο μου ειπα να το ποσταρω μηπως και γλιτωσουμε τα κακως κειμενα στο μελλον...

Διαθέτουμε και υπηρεσία ψυχολογικής υποστήριξης! :)
Βλάκες υπάρχουν, τι να κάνουμε...ο κύριος της κριτικής έβγαλε τα ψυχολογικά του, τι να κάνουμε η γνώση και η ικανότητα πληρώνεται.
Αδερφέ μην μασάς!!! Άντε και για να σε φτιάξω λίγο, αφήνω κι εγώ τα 5 αστεράκια μου :)

• Thanks 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, mclein² είπε

μπορουσαμε και το 5 γιατι αν εξαιρεσεις τους 2-3 βαλτους που δε σχολιασαν τιποτα...

τους αλλους 2-3 με τις χαμηλες αξιολογησεις θα μπορουσαμε να τους εχουμε ευχαριστησει αλλα θα επρεπε να ταπωσουμε τον εγωισμο μας τοσο πολυ που μαλλον θα ημασταν θιβετιανοι....δυστυχως το εχω μετανιωσει λιγο αλλα θα μου περασει :D 

εγω παντως 30€ χρεωση, κυριακη στο χωρο του πελατη, το θεωρω ξεφτιλα.κατω απο 50€ δεν θα επρεπε να υπαρχει υπηρεσια και δεν κανω καθολου πλακα.(δεν εχω καμια σχεση με το επαγγελμα για αποφυγη παρεξηγησης).

ο Ελληνας μονο γιατρους εχει μαθει να πληρωνει..ολοι οι αλλοι ας ψοφησουν

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω μια θωρακισμένη πόρτα με άγνωστη κλειδαρια και κυλινδρο iseo r50 . Επειδή θέλω να αλλάξω κλειδιά μου είπαν για abloy protec2 με τοποθέτηση 210€. Είναι καλή η τιμή;

Επεξ/σία από Mamra
Δημοσ.

Καλημέρα. Για πόρτα μη θωρακισμένη (φοιτητικό διαμέρισμα στο Ρέθυμνο), θα ήθελα κάποια πρόταση για κύλινδρο με σειρά από 80€ και πάνω.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mamra είπε

Έχω μια θωρακισμένη πόρτα με άγνωστη κλειδαρια και κυλινδρο iseo r50 . Επειδή θέλω να αλλάξω κλειδιά μου είπαν για abloy protec2 με τοποθέτηση 210€. Είναι καλή η τιμή;

130 ~ 150 το περισσοτερο, με 5 κλειδια & 5 καπελακια πιασιματος.

Μόλις τώρα, koulis1 είπε

Καλημέρα. Για πόρτα μη θωρακισμένη (φοιτητικό διαμέρισμα στο Ρέθυμνο), θα ήθελα κάποια πρόταση για κύλινδρο με σειρά από 80€ και πάνω.

το φοιτητικο σπιτι εχει μεσα οπλα, λεφτα & χρυσαφικα ;

τι πορτα εχει ; αλουμινοπορτα ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mclein² είπε

130 ~ 150 το περισσοτερο, με 5 κλειδια & 5 καπελακια πιασιματος.

το φοιτητικο σπιτι εχει μεσα οπλα, λεφτα & χρυσαφικα ;

τι πορτα εχει ; αλουμινοπορτα ;

Τίποτα από αυτά. Από ξύλο είναι η πόρτα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koulis1 είπε

Τίποτα από αυτά. Από ξύλο είναι η πόρτα.

παρε εναν κυλινδρο με προστασια σε σπασιμο ή/και τρυπημα μεχρι τα 25€/30€ και εισαι οκ...

αντε να ακουσω εναν agb9000 ή astral s στο 50αρικο πανω κατω...αλλα οχι και πανω απο 80 για μια ξυλινη πορτα...

εαν μπορει να μπει μια προσθετη κλειδαρια, εστω κ τυπου χρηματοκιβωτιου με patented securemme κλειδι θα εισαι ακομη καλυτερα...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mclein² είπε

παρε εναν κυλινδρο με προστασια σε σπασιμο ή/και τρυπημα μεχρι τα 25€/30€ και εισαι οκ...

αντε να ακουσω εναν agb9000 ή astral s στο 50αρικο πανω κατω...αλλα οχι και πανω απο 80 για μια ξυλινη πορτα...

εαν μπορει να μπει μια προσθετη κλειδαρια, εστω κ τυπου χρηματοκιβωτιου με patented securemme κλειδι θα εισαι ακομη καλυτερα...

Δε θα ήταν καλύτερα πχ ο eva ics;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, koulis1 είπε

για μενα οχι, εαν καλυπτει το ψυχολογικο κομματι για εσενα....προχωρας !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, koulis1 είπε

Είναι ξύλινη πόρτα. Ότι και να βάλεις με ένα λοστό σε 15 δευτερόλεπτα έχει ανοίξει.

Απλά βάλε μια κλειδαριά των 30-50€ να αποκλείσεις το ενδεχόμενο του εντελώς ερασιτέχνη κλέφτη που ανοίγει κλασικές κλειδαριές. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει με pm που να πάω Θεσσαλονίκη για πόρτα με εξαρτήματα που θέλω εγώ? 

Έχω ήδη πάει σε 2 που λένε οοοοχι δε γίνεται, μπορείς να βγάλεις αυτά που βάζουμε μετά και να βάλεις τα δικά σου (!)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, xaris33 είπε

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει με pm που να πάω Θεσσαλονίκη για πόρτα με εξαρτήματα που θέλω εγώ? 

Έχω ήδη πάει σε 2 που λένε οοοοχι δε γίνεται, μπορείς να βγάλεις αυτά που βάζουμε μετά και να βάλεις τα δικά σου (!)

τι εξαρτηματα θελεις να βαλεις ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...