Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, splash18 είπε

να ρωτησω ο Cisa Astral Tekno Pro είναι καλύτερος απο τον Scudo 9000 ???

oxi

2 λεπτά πριν, Rm.Geko είπε

Μετά από εγκατάσταση νέας κλειδαριάς cisa revo pro ενώ κλειδώνει ξεκλειδώνει πολύ γλυκά όταν φτάνω στη γλώσσα και πάω να τη γυρίσω με το κλειδί (ειδικά από έξω) δε γυρνάει εύκολα και θέλει να τραβήξω το χερούλι για να τη διευκολύνω και να ανοίξω τη πόρτα. Να φανταστώ ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι και πρέπει να φωνάξω να το δούνε? 

@mclein²² τα φώτα σου 😛

λιγο μετακινηση ο ρυθμιστης θελει ή αν δεν εχει, τρως με μια λιμα προς τ'αριστερα

59 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε

Αυτό με τα δυο κλειδιά πολύ ενδιαφέρον αν κατάλαβα σωστά (για 2 κλειδιά).

Με ενδιαφέρει κάποιο μου να μην παραβιάζεται εύκολα,μέχρι και 300€ αφού είναι θέμα ασφάλεια κ όχι ομορφιάς 😄

εξαρταται που εισαι (περιοχη) και με ποιον θα συνεργαστεις για τοποθετηση = οτι αφορα τα λεφτα.

με φυσιολογικες τιμες, σου φτανουν 120 εως 250.

• Like 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

Για οικεία που είναι exposed η πόρτα στο δρόμο (ότι και να σημαίνει αυτό από άποψη ασφάλειας και αντοχή σε δύσκολες καιρικές συνθήκες), αναζητώ value θωρακισμένη πόρτα καθώς και κλειδαριά/κύλινδρο/defender στα οποία όμως δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω κάτι παραπάνω για να έχω κάτι πολύ καλό (πχ. protec 2).

Έχω διαβάσει πολλά και διάφορα αλλά να πώ την αλήθεια περισσότερο έχω μπερδευτεί παρά καταλήξει σε κάτι 😅.
Πραγματικά δε ξέρω που να απευθυνθώ, τι επιλογές έχω και τι να ζητήσω.

Επεξ/σία από chocorello
Δημοσ.
3 ώρες πριν, mclein² είπε

εαν ειναι εως τα 120€ η προταση, προχωρα το...καλυτερα απο το Μ.Ο θα εισαι.

παραυτα υπαρχουν καλυτερες επιλογες στα 120 ~ 140.

ανετα, οτι κυλινδρο θελεις αγοραζεις.

nw5, 4ks, ics, champions c28, dck, kaba και γενικα οσα λεφτα θες να δωσεις, τα δινεις :D 

Με κανα 200 ευρω τι θα εβλεπες, 1-2 προτασεις να τις χαζεψω και internet να παω διαβασμενος στον κλειδαρα μου ? Thanks !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chuckie667 είπε

Με κανα 200 ευρω τι θα εβλεπες, 1-2 προτασεις να τις χαζεψω και internet να παω διαβασμενος στον κλειδαρα μου ? Thanks !

σε ποιο μερος ειναι ο κλειδαρας σου ;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε

Χαλάνδρι

ε, αμα πας στον keysafe θα σου πει οτι θελει να πουλησει αυτη την περιοδo :D

παρε εναν evva 4ks ή nw5 ή kaba penta cross ή οτι αντιστοιχο εχει...

• Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Chuckie667 είπε

Χαλάνδρι

κανε ερευνα αγοράς... στην περιοχη αυτη κ τριγύρω μας τον πιανουν αγριως ακομα και οδοντογλυφιδα να παρουμε...

Πιο φθηνα ισως σου βγει να ερθει κλειδαρας απο την αλλη μερια της αθηνας...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

κανε ερευνα αγοράς... στην περιοχη αυτη κ τριγύρω μας τον πιανουν αγριως ακομα και οδοντογλυφιδα να παρουμε...

Πιο φθηνα ισως σου βγει να ερθει κλειδαρας απο την αλλη μερια της αθηνας...

Στο μεταξυ βρεθηκε το χαμενο κλειδι. Αλλά θεωρω τον nw4 παλιο πλεον αφαλό και θέλω να αναβαθμισω. Θα ψαξω όπως λες να βρω αυτον που θα μου κανει click (αφαλό) και μετα mini διαγωνισμο ποιος κλειδαρας θα τον βαλει…Θα αρχισω διαβασμα στις προτασεις του mclein πρωτα.

Ευχαριστώ για την συνδρομή σας!

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε

Στο μεταξυ βρεθηκε το χαμενο κλειδι. Αλλά θεωρω τον nw4 παλιο πλεον αφαλό και θέλω να αναβαθμισω. Θα ψαξω όπως λες να βρω αυτον που θα μου κανει click (αφαλό) και μετα mini διαγωνισμο ποιος κλειδαρας θα τον βαλει…Θα αρχισω διαβασμα στις προτασεις του mclein πρωτα.

Ευχαριστώ για την συνδρομή σας!

μην αλλαξεις τιποτα...δε χρειαζεται ;)

• Like 1
Δημοσ.

Επιστρέφω με το θέμα της ξύλινης πόρτας και αλλαγή κλειδαριών.

Επισυνάπτω φωτογραφίες.

Ευχαριστώ πολύ 

IMG_20220808_084406.jpg

IMG_20220808_084339.jpg

22 λεπτά πριν, mclein² είπε

καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο υπολοιπο καλοκαιριου...

επειδη εχω τσατιστει απο χθες το μοιραζομαι και σας παρακαλω να μην ειστε τρομπονια σαν τον κυριο παναγιωτη....

Untitled3.jpg

Εμάς μας έχουν πάρει και 50€ αλλά έκανε πολύ ώρα γιατί είχε σπάσει το κλειδί μέσα!

Αν το πάλευα μόνος μου δεν θα άνοιγα ούτε σε δέκα μέρες...

Υ.γ. Μεγάλο πρόβλημα στο σέρβις όταν δεν υπάρχει εκτίμηση στον επαγγελματία...

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, filarhos είπε

Επιστρέφω με το θέμα της ξύλινης πόρτας και αλλαγή κλειδαριών.

Επισυνάπτω φωτογραφίες.

Ευχαριστώ πολύ 

IMG_20220808_084406.jpg

IMG_20220808_084339.jpg

οπως το βλεπω, κρατας το "deadbolt" και προσθετεις μια διστροφη κλειδαρια.

θελει δουλεια κ αρκετο σκαψιμο με προσοχη αλλα νομιζω σε παιρνει...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mclein² είπε

οπως το βλεπω, κρατας το "deadbolt" και προσθετεις μια διστροφη κλειδαρια.

θελει δουλεια κ αρκετο σκαψιμο με προσοχη αλλα νομιζω σε παιρνει...

Σκέφομαι το κάτω με τα δόντια, που μοιάζει με σύρτη, να το χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι μέσα σαν σύρτη και την εξωτερική κλειδαριά να την ταπώσω να μην μπορεί να μπει κλειδί. Εκτός αν μπορώ και σε αυτήν να αλλάξω αφαλό.

Για την πάνω μπορείς να μου προτείνεις κάποια διστροφη κλειδαρια; Με το σκάψιμο και την ατλακόλ το έχω... Την έβγαλα για να δω σε τι κατάσταση είναι το κάτω μέρος της πόρτας και τελικά από το σκάψιμο την έφαγα 10 εκατοστά... Ευτυχώς έχω πολλά ξύλα και το μπάλωσα... Τώρα θέλει στοκάρισμα και βάψιμο... Αν αξίζει αλλάζω σύστημα και βάζω κάποιο άλλο, για παράδειγμα. Δεν έχω θέμα να το κάνω όπως οι κλασικές πόρτες που έχουμε...

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Υ.Γ. Χαζές σκέψεις: σκέφτομαι μήπως περάσω στην πόρτα από την μέσα πλευρά γαλβανιζέ βέργες, σε πλάισιο, που θα πιάσουν σε μεντεσέδες και κλειδαριά. Και ίσως πάρω και κάποιο μικρό παράθυρο να περάσω μετά σε πλαίσιο. Να παίξω θέλω πριν την πετάξω για αλουμινένια...

Επεξ/σία από filarhos
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, filarhos είπε

Σκέφομαι το κάτω με τα δόντια, που μοιάζει με σύρτη, να το χρησιμοποιώ μόνο όταν είμαι μέσα σαν σύρτη και την εξωτερική κλειδαριά να την ταπώσω να μην μπορεί να μπει κλειδί. Εκτός αν μπορώ και σε αυτήν να αλλάξω αφαλό.

Για την πάνω μπορείς να μου προτείνεις κάποια διστροφη κλειδαρια; Με το σκάψιμο και την ατλακόλ το έχω... Την έβγαλα για να δω σε τι κατάσταση είναι το κάτω μέρος της πόρτας και τελικά από το σκάψιμο την έφαγα 10 εκατοστά... Ευτυχώς έχω πολλά ξύλα και το μπάλωσα... Τώρα θέλει στοκάρισμα και βάψιμο... Αν αξίζει αλλάζω σύστημα και βάζω κάποιο άλλο, για παράδειγμα. Δεν έχω θέμα να το κάνω όπως οι κλασικές πόρτες που έχουμε...

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Υ.Γ. Χαζές σκέψεις: σκέφτομαι μήπως περάσω στην πόρτα από την μέσα πλευρά γαλβανιζέ βέργες, σε πλάισιο, που θα πιάσουν σε μεντεσέδες και κλειδαριά. Και ίσως πάρω και κάποιο μικρό παράθυρο να περάσω μετά σε πλαίσιο. Να παίξω θέλω πριν την πετάξω για αλουμινένια...

παρε μια securemme patented 2025...

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Στατιστικα και μονο παντα θα βρεθει ο μ... να σε θαψει.

Βαθμολογια 4.9 και τοσες κριτικες δυσκολα βρισκεις απο εστιαση μεχρι οτιδηποτε.

μπορουσαμε και το 5 γιατι αν εξαιρεσεις τους 2-3 βαλτους που δε σχολιασαν τιποτα...

τους αλλους 2-3 με τις χαμηλες αξιολογησεις θα μπορουσαμε να τους εχουμε ευχαριστησει αλλα θα επρεπε να ταπωσουμε τον εγωισμο μας τοσο πολυ που μαλλον θα ημασταν θιβετιανοι....δυστυχως το εχω μετανιωσει λιγο αλλα θα μου περασει :D 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mclein² είπε

μπορουσαμε και το 5 γιατι αν εξαιρεσεις τους 2-3 βαλτους που δε σχολιασαν τιποτα...

τους αλλους 2-3 με τις χαμηλες αξιολογησεις θα μπορουσαμε να τους εχουμε ευχαριστησει αλλα θα επρεπε να ταπωσουμε τον εγωισμο μας τοσο πολυ που μαλλον θα ημασταν θιβετιανοι....δυστυχως το εχω μετανιωσει λιγο αλλα θα μου περασει :D 

Μην ασχολείσαι ρε Γιώργη με ηλίθιους... Όπως λέει και ο λαός ξέρεις τι επιπλέει στη θάλασσα... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...