Vasilica89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, mclein² είπε τελικα τιποτα το ιδιαιτερο... εξαρταται απο το "μαστορα" και το αν θελει να το κανει... τα κλειδια σου ειναι στραβα εδω και καιρο (πεσιματα συνηθως) και εχεις/εχετε αρχισει να τρωτε τις μπιλιες του κυλινδρου στραβα. σπρέι γραφιτη στον κυλινδρο...ή/και λιμαρισμα απαλο στις μυτες των κλειδιων // εναλλακτικα καποιο λιπαντικο (στον κυλινδρο) με οσο το δυνατο λιγοτερο λαδι.. Σε σύγκριση με το secureme k22 είναι καλύτερο? Μπορείτε να προτείνετε κάτι σε αντικατάσταση του κ22? προς τα καλύτερα τησ αγορά,μόνο αφαλός Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από Vasilica89
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε Σε σύγκριση με το secureme k22 είναι καλύτερο? Μπορείτε να προτείνετε κάτι σε αντικατάσταση του κ22? προς τα καλύτερα τησ αγορά,μόνο αφαλός απο τον Κ22 ακομα και ενα βαρέλι νερό πισω απο τη πορτα ειναι καλυτερο... 1
Vasilica89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 22 λεπτά πριν, paylidis είπε απο τον Κ22 ακομα και ενα βαρέλι νερό πισω απο τη πορτα ειναι καλυτερο... Κατάλαβα,αν δεν παθαίνει κάποιος δεν μαθαίνει... Ευχαριστώ πολύ 2
Chuckie667 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Κύριοι καλημέρα, μια μικρή βοήθεια. Θέλω να αλλαξω αφαλό mauer nw4 σε πορτα ασφαλειας. Όταν είχε μπει, ο κλειδαράς μου εβαλε και defender. Τι αφαλό σύγχρονο θα μπορουσα να βάλω; Βλέπω κατι nw6 αλλά είναι μάλλον και αυτά είναι χρόνια πίσω. Θα παω και στον κλειδαρα, απλά να ξέρω 1-2 μοντέλα για να συζητησουμε (μοντέλα αφαλων, οχι γκομενες). Βλέπετε έχασε ένα κλείδι που του είχα δώσει ο πατέρας, φυσικά με αυτοκόλλητο με το ονομά μου επάνω, για να μην δυσκολέψουμε τον μπουκαδόρο που θα το βρει… Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2022 από Chuckie667 1
mclein² Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε Κύριοι καλημέρα, μια μικρή βοήθεια. Θέλω να αλλαξω αφαλό mauer nw4 σε πορτα ασφαλειας. Όταν είχε μπει, ο κλειδαράς μου εβαλε και defender. Τι αφαλό σύγχρονο θα μπορουσα να βάλω; Βλέπω κατι nw6 αλλά είναι μάλλον και αυτά είναι χρόνια πίσω. Θα παω και στον κλειδαρα, απλά να ξέρω 1-2 μοντέλα για να συζητησουμε (μοντέλα αφαλων, οχι γκομενες). Βλέπετε έχασε ένα κλείδι που του είχα δώσει ο πατέρας, φυσικά με αυτοκόλλητο με το ονομά μου επάνω, για να μην δυσκολέψουμε τον μπουκαδόρο που θα το βρει… nw6 δε θα μπαινει στην πορτα σου γιατι ειναι 35/50 και πανω σε διασταση.. το κουτι του nw4 το εχεις ; (για επιβεβαιωση του 31/51 ως διασταση) 1
Vasilica89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 37 λεπτά πριν, paylidis είπε απο τον Κ22 ακομα και ενα βαρέλι νερό πισω απο τη πορτα ειναι καλυτερο... Σε σχέση με το iseo rme πρέπει να βάλω τουλάχιστον ένα βαρέλι παραπάνω είτε είναι στα ίδια επίπεδα? ευχαριστώ προκαταβολικά
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε Σε σχέση με το iseo rme πρέπει να βάλω τουλάχιστον ένα βαρέλι παραπάνω είτε είναι στα ίδια επίπεδα? ευχαριστώ προκαταβολικά Δε συγκρινεται ο Κ22 με τον RME, ειναι συγκριση fiat cinquecento 1996 με mercedes του 2013... Δεν εχω καταλαβει ομως, τον εχεις τον RME η Κ22 εχεις;
Chuckie667 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, mclein² είπε nw6 δε θα μπαινει στην πορτα σου γιατι ειναι 35/50 και πανω σε διασταση.. το κουτι του nw4 το εχεις ; (για επιβεβαιωση του 31/51 ως διασταση) Ναι, είμαι κουτολάγνος, κρατάω όλα τα κουτία συσκευασιες των αγορών μου. Σε πρόσφατο καυγα με την γυναίκα, “ή αυτά ή εγώ”, πήρα το κουτί του PS5 και άρχισα να το ντύνω αργά αργά με ζαρτίερες…. Το έπιασε το μνμ. στο κουτι λοιπόν, γράφει Mauer DC5-NW4-5 , 31/51=82 double cylinder. έχω ελπίδα γιατρέ;
Vasilica89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, paylidis είπε Δε συγκρινεται ο Κ22 με τον RME, ειναι συγκριση fiat cinquecento 1996 με mercedes του 2013... Δεν εχω καταλαβει ομως, τον εχεις τον RME η Κ22 εχεις; Είχα κ22 πρό ημερων... ψάχνω άμεση εναλλακτική,κ έχω πρόταση για rme
paylidis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε Είχα κ22 πρό ημερων... ψάχνω άμεση εναλλακτική,κ έχω πρόταση για rme K o RS3 https://www.skroutz.gr/s/33169556/Cisa-Αφαλός-για-Τοποθέτηση-σε-Κλειδαριά-30-50mm-σε-Ασημί-Χρώμα-0L3S1-17-0-12.html ειναι δυνατη επιλογή... ειναι κ θεμα περιοχης, γραψε εαν θελεις να πει ο mclein μια γνωμη/προτασεις... επισης αν χρειαζεσαι διπλης ενεργειας (να ανοιγει με το κλειδι επανω σε περιπτωση αναγκης)
Petros Electron Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Vasilica89 είπε Μπορείτε να προτείνετε κάτι σε αντικατάσταση του κ22? προς τα καλύτερα τησ αγορά,μόνο αφαλός Βαλε εναν AGB Scudo 9000, ή τον AGB DCK αν θελεις κατι καλυτερο, και εισαι ετη φωτος μπροστα απο τον κ22. Αλλαξε τον συντομα γιατι εχει πολλα κρουσματα.
mclein² Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, Vasilica89 είπε Είχα κ22 πρό ημερων... ψάχνω άμεση εναλλακτική,κ έχω πρόταση για rme εαν ειναι εως τα 120€ η προταση, προχωρα το...καλυτερα απο το Μ.Ο θα εισαι. παραυτα υπαρχουν καλυτερες επιλογες στα 120 ~ 140. 31 λεπτά πριν, Chuckie667 είπε Ναι, είμαι κουτολάγνος, κρατάω όλα τα κουτία συσκευασιες των αγορών μου. Σε πρόσφατο καυγα με την γυναίκα, “ή αυτά ή εγώ”, πήρα το κουτί του PS5 και άρχισα να το ντύνω αργά αργά με ζαρτίερες…. Το έπιασε το μνμ. στο κουτι λοιπόν, γράφει Mauer DC5-NW4-5 , 31/51=82 double cylinder. έχω ελπίδα γιατρέ; ανετα, οτι κυλινδρο θελεις αγοραζεις. nw5, 4ks, ics, champions c28, dck, kaba και γενικα οσα λεφτα θες να δωσεις, τα δινεις
Vasilica89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 20 λεπτά πριν, paylidis είπε K o RS3 https://www.skroutz.gr/s/33169556/Cisa-Αφαλός-για-Τοποθέτηση-σε-Κλειδαριά-30-50mm-σε-Ασημί-Χρώμα-0L3S1-17-0-12.html ειναι δυνατη επιλογή... ειναι κ θεμα περιοχης, γραψε εαν θελεις να πει ο mclein μια γνωμη/προτασεις... επισης αν χρειαζεσαι διπλης ενεργειας (να ανοιγει με το κλειδι επανω σε περιπτωση αναγκης) 3 λεπτά πριν, mclein² είπε εαν ειναι εως τα 120€ η προταση, προχωρα το...καλυτερα απο το Μ.Ο θα εισαι. παραυτα υπαρχουν καλυτερες επιλογες στα 120 ~ 140. ανετα, οτι κυλινδρο θελεις αγοραζεις. nw5, 4ks, ics, champions c28, dck, kaba και γενικα οσα λεφτα θες να δωσεις, τα δινεις Αυτό με τα δυο κλειδιά πολύ ενδιαφέρον αν κατάλαβα σωστά (για 2 κλειδιά). Με ενδιαφέρει κάποιο μου να μην παραβιάζεται εύκολα,μέχρι και 300€ αφού είναι θέμα ασφάλεια κ όχι ομορφιάς 😄
splash18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε τελικα τιποτα το ιδιαιτερο... εξαρταται απο το "μαστορα" και το αν θελει να το κανει... τα κλειδια σου ειναι στραβα εδω και καιρο (πεσιματα συνηθως) και εχεις/εχετε αρχισει να τρωτε τις μπιλιες του κυλινδρου στραβα. σπρέι γραφιτη στον κυλινδρο...ή/και λιμαρισμα απαλο στις μυτες των κλειδιων // εναλλακτικα καποιο λιπαντικο (στον κυλινδρο) με οσο το δυνατο λιγοτερο λαδι.. σε ευχαριστώ πολυ!! θα το δοκιμάσω το spray . να ρωτησω ο Cisa Astral Tekno Pro είναι καλύτερος απο τον Scudo 9000 ???
Rm.Geko Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Μετά από εγκατάσταση νέας κλειδαριάς cisa revo pro ενώ κλειδώνει ξεκλειδώνει πολύ γλυκά όταν φτάνω στη γλώσσα και πάω να τη γυρίσω με το κλειδί (ειδικά από έξω) δε γυρνάει εύκολα και θέλει να τραβήξω το χερούλι για να τη διευκολύνω και να ανοίξω τη πόρτα. Να φανταστώ ότι δεν θα έπρεπε να είναι έτσι και πρέπει να φωνάξω να το δούνε? @mclein²² τα φώτα σου 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα