jimis_vts Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Και πως θα τα ξαναβάλει μετά; οεο; Πριτσιναδόρο 😁
mclein² Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, nivar1979 είπε Τελικα η βιδα που έχει κατω απο τη γλώσσα δεν εχει σχεση με τον αφαλό, θα βάλω φωτο μήπως σας βοηθήσω το νεο κυλινδρο τον αγορασες ή θα τον αγορασεις ;
nivar1979 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε το νεο κυλινδρο τον αγορασες ή θα τον αγορασεις ; Θα τον αγοράσω οταν καταφέρω να βγαλω τον αφαλο για να μετρήσω τα mm...
DiamadisT Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Για κεντρική είσοδο πολυκατοικίας (πόρτα αλουμινίου) λένε τίποτα από ασφάλεια οι ηλεκτρικές/μαγνητικές κλειδαριές με αυτόματο κλείδωμα; Επίσης τι κύλινδρο θα προτείνατε με νορμάλ κόστος για τα αντίγραφα;
MrArkadin Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στο φρέσκο-ανακαινισμένο γραφείο που νοικιάζω στο κέντρο της Αθήνας, ο ιδιοκτήτης έχει βάλει μια μάλλον απλή πόρτα Class 3, τυπος Leon, με γραναζωτή Mul-T-Lock. Έχω ήδη αλλάξει τον κυλινδρο με Protec2 αλλα το defender ειναι της πλάκας. Είναι σημαντικο να βάλω καλό defender στον συγκεκριμένο κύλινδρο; Και αν ναι μπορω να το αλλάξω μόνος μου; Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2022 από MrArkadin
mclein² Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 22 ώρες πριν, MrArkadin είπε με γραναζωτή Mul-T-Lock. Έχω ήδη αλλάξει τον κυλινδρο με Protec2 αλλα το defender ειναι της πλάκας. Είναι σημαντικο να βάλω καλό defender στον συγκεκριμένο κύλινδρο; οπως λειτουργει ο καταπελτης στη LOS δε νομιζω να ειναι τοσο απαραιτητο να αλλαξεις defender με δεδομενη την υπαρξη του protec². 22 ώρες πριν, MrArkadin είπε μπορω να το αλλάξω μόνος μου; δυσκολο... Στις 28/7/2022 στις 2:45 ΜΜ, nivar1979 είπε Τελικα η βιδα που έχει κατω απο τη γλώσσα δεν εχει σχεση με τον αφαλό, θα βάλω φωτο μήπως σας βοηθήσω τη βιδα που θεωρεις ασχετη πρεπει να ξεβιδωσεις, τρεις - τεσσερεις στροφες... αφοτου εχει βγει καπως εξω, την πιεζεις και ταυτοχρονα τραβας* τον κυλινδρο εξω... *εχοντας επανω το κλειδι, ειτε τραβας αμεσα - ειτε θα πρεπει να γυρισεις το κλειδι περιπου 30°.... υγ - στειλε μου πμ αν δεννννν 1
mclein² Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Στις 28/7/2022 στις 11:15 ΜΜ, DiamadisT είπε Για κεντρική είσοδο πολυκατοικίας (πόρτα αλουμινίου) λένε τίποτα από ασφάλεια οι ηλεκτρικές/μαγνητικές κλειδαριές με αυτόματο κλείδωμα; Επίσης τι κύλινδρο θα προτείνατε με νορμάλ κόστος για τα αντίγραφα; το μονο που δουλευει απολυτα σωστα : Cisa MulTiTop Matic = 3 σημειων αυτοματου κλειδωματος βεβαια και τα 400 ~ 500 ειναι μια σοβαρη επενδυση αλλα.... υγ - υπαρχει και απο την ISEO αντιστοιχη λυση και παρα πολυ δυνατη αλλα βγαινει λιγο ακριβοτερα. υγ2 - εαν η πορτα δεν κλειδωνει σε περισσοτερα απο ενα σημεια ή δεν μπει ενας κρυφος ηλεκτροπυρος/ηλεκτρομαγνητης ολοι οι κυλινδροι βγαινουν αχρηστοι...
Sebu Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, mclein² είπε το μονο που δουλευει απολυτα σωστα : Cisa MulTiTop Matic = 3 σημειων αυτοματου κλειδωματος βεβαια και τα 400 ~ 500 ειναι μια σοβαρη επενδυση αλλα.... Αυτή μπαίνει σε θωρακισμενη/ασφαλειας εισόδου πολυκατοικίας ή θέλει αποκλειστικά αλουμινιου? Μπορεί να ανοιξει απο θυροτηλεοραση? Ειδα στα βιντεακια οτι απο μεσα με το που στρεψεις το πομολο ξεκλειδωνει ενω απεξω μολις γυρισεις το κλειδι ξεκλειδωνει αρα δεν χρειαζεσαι καρτες, καρταναγνωστες, καταγραφικα κτλ.
mclein² Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 17 ώρες πριν, Sebu είπε Αυτή μπαίνει σε θωρακισμενη/ασφαλειας εισόδου πολυκατοικίας ή θέλει αποκλειστικά αλουμινιου? Μπορεί να ανοιξει απο θυροτηλεοραση? Ειδα στα βιντεακια οτι απο μεσα με το που στρεψεις το πομολο ξεκλειδωνει ενω απεξω μολις γυρισεις το κλειδι ξεκλειδωνει αρα δεν χρειαζεσαι καρτες, καρταναγνωστες, καταγραφικα κτλ. αν μιλαμε για την 3 σημειων, ναι ειναι για αλουμινοπορτες ή / και ξυλινες υπο προϋποθεσεις. μπορει ν'ανοιξει οπως βολευει τον καθε χρηστη
Sebu Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, mclein² είπε αν μιλαμε για την 3 σημειων, ναι ειναι για αλουμινοπορτες ή / και ξυλινες υπο προϋποθεσεις. μπορει ν'ανοιξει οπως βολευει τον καθε χρηστη Ναι για την 3ων. πολυ ωραια και πρακτικη. Κριμα να μην μπαινει σε θωρακισμενη. Υπαρχει κατι αντιστοιχο και πρακτικο σε ιδιο μπατζετ σε θωρακισμενη? Τα 197 ευρω που την ειδα αγορα στο ιντερνετ ειναι πολυ καλη τιμη.
mclein² Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 59 λεπτά πριν, Sebu είπε Ναι για την 3ων. πολυ ωραια και πρακτικη. Κριμα να μην μπαινει σε θωρακισμενη. Υπαρχει κατι αντιστοιχο και πρακτικο σε ιδιο μπατζετ σε θωρακισμενη? Τα 197 ευρω που την ειδα αγορα στο ιντερνετ ειναι πολυ καλη τιμη. 197€ ειδες χωρις μοτερ δεν υπαρχει κατι στο μυαλο μου αντιστοιχο για θωρακισμενη 1
Vasilica89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους!!! Τι έχετε να πείτε για το iseo rme?
Vasilica89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Επίσης πόσο εύκολα είναι να μπει σε μία πόρτα ασφαλείας δεύτερη κλειδαριά ασφαλείας κανονική που να κλειδώσει?
splash18 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Έχω ενα προβληματάκι: Έχω τοποθετήσει απο το 2018 στην κλειδαριά (iseo)της πορτας ασφαλειας, αφαλό AGB SCUDO 9000 (55/25). Εδω και 2 μήνες υπάρχει δυσκολία στο να μπαίνει και βγαίνει το κλειδι και το δικό μου και τα υπόλοιπα είτε απο την εσωτερική μερια του αφαλού είτε απο την έξω μερια του διαμερισματος με αποτέλεσμα να ''τρώγονται τα κλειδιά στην όψη τους'' και να χρειάζεται παραπάνω δύναμη για να τα βγάλουμε απο τον αφαλό εν σχέση με πριν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει σιγα σιγά να πάω σε αλλαγή του αφαλού λογω φυσιολογικής φθοράς ?? ή μπορω να κάνω κάτι για να καλυτερέυσει η κατάσταση ? Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από splash18
mclein² Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2022 Στις 2/8/2022 στις 3:33 ΜΜ, Vasilica89 είπε Καλησπέρα σε όλους!!! Τι έχετε να πείτε για το iseo rme? τελικα τιποτα το ιδιαιτερο... Στις 2/8/2022 στις 8:14 ΜΜ, Vasilica89 είπε Επίσης πόσο εύκολα είναι να μπει σε μία πόρτα ασφαλείας δεύτερη κλειδαριά ασφαλείας κανονική που να κλειδώσει? εξαρταται απο το "μαστορα" και το αν θελει να το κανει... Στις 2/8/2022 στις 8:58 ΜΜ, splash18 είπε Καλησπέρα παιδιά! Έχω ενα προβληματάκι: Έχω τοποθετήσει απο το 2018 στην κλειδαριά (iseo)της πορτας ασφαλειας, αφαλό AGB SCUDO 9000 (55/25). Εδω και 2 μήνες υπάρχει δυσκολία στο να μπαίνει και βγαίνει το κλειδι και το δικό μου και τα υπόλοιπα είτε απο την εσωτερική μερια του αφαλού είτε απο την έξω μερια του διαμερισματος με αποτέλεσμα να ''τρώγονται τα κλειδιά στην όψη τους'' και να χρειάζεται παραπάνω δύναμη για να τα βγάλουμε απο τον αφαλό εν σχέση με πριν. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει σιγα σιγά να πάω σε αλλαγή του αφαλού λογω φυσιολογικής φθοράς ?? ή μπορω να κάνω κάτι για να καλυτερέυσει η κατάσταση ? τα κλειδια σου ειναι στραβα εδω και καιρο (πεσιματα συνηθως) και εχεις/εχετε αρχισει να τρωτε τις μπιλιες του κυλινδρου στραβα. σπρέι γραφιτη στον κυλινδρο...ή/και λιμαρισμα απαλο στις μυτες των κλειδιων // εναλλακτικα καποιο λιπαντικο (στον κυλινδρο) με οσο το δυνατο λιγοτερο λαδι.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα