mclein² Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, filarhos είπε Στο σπίτι της γιαγιάς έχουμε τις παρακάτω εξωτερικές κλειδαριές-πετούγιες δεν ξέρω όνομα. Τι θα χρειαστώ για να τις αλλάξω με κάτι πιο σύγχρονο; Πολύ γενική ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα τι μπορώ να βάλω σε ξύλινη πόρτα. Να σημειώσω ότι η πόρτα είναι ξύλινη (από ασφάλεια δεν το σχολιάζω) και έχουμε σκοπό του χρόνου να βάλουμε αλουμινένια. https://ibb.co/RyPqGSZ Κι εχει κι ένα σαν το παρακάτω που δεν λειτουργεί η κλειδαριά και το έχουμε σαν σύρτη. https://ibb.co/dPbkDcj Αυτό μάλλον θα το αφήσουμε... Ευχαριστώ πολύ. βαλε ολοκληρη την πορτα φωτο γιατι απ'αυτα που ανεβασες δε βγαινει ακρη...
filarhos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein² είπε βαλε ολοκληρη την πορτα φωτο γιατι απ'αυτα που ανεβασες δε βγαινει ακρη... Η πόρτα εμένα μου μοιάζει με εσωτερική άλλα τόσα χρόνια δεν έδινα σημασία... Ας πούμε ότι είναι από κόντρα πλακέ θαλάσσης με ένα καπλαμα... Πάχος 6-7 εκατοστών... Φωτογραφία θα ανεβάσω αρχές του μήνα που θα ξαναπάω να τη δω... Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από filarhos
nivar1979 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, paylidis είπε Είτε ξεβιδώνεις τη βιδα που είναι κοντά στη γλώσσα και βγαίνει είτε ξεβιδώνεις κ την πατάς για να απελευθερωθεί. Προσοχή: η πόρτα ξεκλείδωτη μη σου ρίξει τον καταπέλτη θα χρειαστεί να στρίψεις επίσης λίγο το κλειδί για να μπορεί να βγει ο κύλινδρος ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για την απάντηση. Επίσης η αναβάθμιση σε keso 8000 s στα 135 ευρω ειναι οκ η καλύτερα να ανέβω λιγο παραπάνω σε λεφτά και να βαλω την omega plus αλλάζοντας ολη την κλειδαριά αν γίνεται φυσικα. Επίσης συμφέρει να παω σε 4ks η champions pro κύλινδρο με πολυ παραπάνω κόστος???
jimis_vts Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 46 λεπτά πριν, nivar1979 είπε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για την απάντηση. Επίσης η αναβάθμιση σε keso 8000 s στα 135 ευρω ειναι οκ η καλύτερα να ανέβω λιγο παραπάνω σε λεφτά και να βαλω την omega plus αλλάζοντας ολη την κλειδαριά αν γίνεται φυσικα. Επίσης συμφέρει να παω σε 4ks η champions pro κύλινδρο με πολυ παραπάνω κόστος??? Η τελευταία πρόταση καλύτερα. Αν θυμάμαι καλά έχει αναφερθεί ότι υπάρχουν κρούσματα στον 8000.
mclein² Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, nivar1979 είπε η αναβάθμιση σε keso 8000 s αναβαθμιση δε το λες...αλλαγη κυλινδρου/αφαλου, ναι. ποιοτικος ο κεσο αλλα στην ελλαδα εχει τα θεματα του.. 8 ώρες πριν, nivar1979 είπε να βαλω την omega plus αλλάζοντας ολη την κλειδαριά δεν υπαρχει λογος αφου εχεις συστημα με κυλινδρο και ντιφεντερ να λυσεις την πορτα για να τ'αλλαξεις ολα... 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, nivar1979 είπε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ πολυ για την απάντηση. Επίσης η αναβάθμιση σε keso 8000 s στα 135 ευρω ειναι οκ η καλύτερα να ανέβω λιγο παραπάνω σε λεφτά και να βαλω την omega plus αλλάζοντας ολη την κλειδαριά αν γίνεται φυσικα. Επίσης συμφέρει να παω σε 4ks η champions pro κύλινδρο με πολυ παραπάνω κόστος??? Δε θα εδινα 135 για τον 8000 παιρνεις πολυ καλυτερους κυλίνδρους... όπως ειπώθηκε στη τελευταια προταση εχεις 2 καλες επιλογές (O champ pro ειναι και αρκετα φθηνότερος, <100)
Petros Electron Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Ας δει και τον AGB DCK νομίζω ότι ακόμη ειναι ασφαλής κύλινδρος. 2
filarhos Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mclein² είπε βαλε ολοκληρη την πορτα φωτο γιατι απ'αυτα που ανεβασες δε βγαινει ακρη... Τώρα μου ήρθε. Όταν λες ολόκληρη την πόρτα μέσα έξω και στο πλάι; Αν ήταν να την αλλάξουμε για παραθαλάσσιο σπίτι που το χτυπάει η αλμύρα τι υλικό πόρτας θα βάζατε; Από κόστος αγοράς από πόσο ξεκιναμε;;; Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2022 από filarhos
mclein² Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, filarhos είπε Τώρα μου ήρθε. Όταν λες ολόκληρη την πόρτα μέσα έξω και στο πλάι; Αν ήταν να την αλλάξουμε για παραθαλάσσιο σπίτι που το χτυπάει η αλμύρα τι υλικό πόρτας θα βάζατε; Από κόστος αγοράς από πόσο ξεκιναμε;;; Ευχαριστώ πολύ θωρακισμενη με επενδυσεις αλουμινιου ή ολοκληρη PVC. 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, mclein² είπε θωρακισμενη με επενδυσεις αλουμινιου ή ολοκληρη PVC. συμφωνω, εχουμε εδω κ χρονια θωρακισμενη με επενδυση αλουμινιου εξω χωρις προβλημα ακομα... 100 μ απο τη θαλασσα... 1
mclein² Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, filarhos είπε Τώρα μου ήρθε. Όταν λες ολόκληρη την πόρτα μέσα έξω και στο πλάι; ναι, γενικα βγαλε φωτοζ που μπορουμε να δουμε την πορτα... τωρα εβαλες 1 καλλιτεχνικη, ωραια μεν αλλα δε καταλαβαινω το στυλ της πορτας 2
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, mclein² είπε ναι, γενικα βγαλε φωτοζ που μπορουμε να δουμε την πορτα... τωρα εβαλες 1 καλλιτεχνικη, ωραια μεν αλλα δε καταλαβαινω το στυλ της πορτας Νομιζω οτι την καταλαβα, ειχα δει παρόμοια σε εξοχικό δεκαετίας 60. Απλη ξυλινή απλα η κλειδαριες ειναι σαν αυτές που ειχαν στα ξενοδοχεια (στρογγυλο πομολο με ενσωματωμενη κλειδαριά). Θελει σιγουρα φωτο παντως καθως δε πετυχαίνεις συχνα τετοιες πλεον (κ αν πετυχεις θα πεις απλα πεταξε την κ βαλε άλλη ) 1
mclein² Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Νομιζω οτι την καταλαβα, ειχα δει παρόμοια σε εξοχικό δεκαετίας 60. Απλη ξυλινή απλα η κλειδαριες ειναι σαν αυτές που ειχαν στα ξενοδοχεια (στρογγυλο πομολο με ενσωματωμενη κλειδαριά). Θελει σιγουρα φωτο παντως καθως δε πετυχαίνεις συχνα τετοιες πλεον (κ αν πετυχεις θα πεις απλα πεταξε την κ βαλε άλλη ) κι εγω εχω καταλαβει αλλα για να του πουμε (αν θελει) να βαλει μια 2η κλειδαρια πρεπει να τη δουμε ολοκληρη.. μπορει μεχρι να την πεταξει να την κανει λειτουργικη κ καπως ασφαλη.. 1
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, mclein² είπε κι εγω εχω καταλαβει αλλα για να του πουμε (αν θελει) να βαλει μια 2η κλειδαρια πρεπει να τη δουμε ολοκληρη.. μπορει μεχρι να την πεταξει να την κανει λειτουργικη κ καπως ασφαλη.. Απο την εικονα που εχω εγω (ως μη επαγγελματίας) κ 10 κλειδαριες να βαλεις με μια κλωτσια θα ξηλωθουν οι μεντεσέδες απο την άλλη πλευρα οποτε δωρον αδωρον... καλυτερα εστω μια φθηνιαρικη πορτα απο λερου/πρακτικερ... 1
Herald Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Στις 16/7/2022 στις 9:19 ΠΜ, mclein² είπε υγ3 - το mrm29 πάει...τώρα mrm27 και επάνω ! Τα ανοιγουν η τα τρυπανε? Παω για αλλαγη μου φαινεται 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα