Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, nik187 είπε

Φίλε mclein 

Η φατσούλα είναι για τα χρήματα;

ναι.

12 λεπτά πριν, nik187 είπε

Το θέμα είναι με τον κύλινδρο και το defender που σου γράφω και χωρίς να ξέρεις την κλειδαριά είμαι οκ;

σε ποιο μερος ; 

13 λεπτά πριν, nik187 είπε

Το θέμα είναι με τον κύλινδρο και το defender που σου γράφω και χωρίς να ξέρεις την κλειδαριά είμαι οκ;

βάλε ή στειλε πμ φωτο το κεφαλι του κλειδιου (απο εκει που το κρατας) και μια φωτο απο το πλαι της πορτας εκει που ειναι οι πυροι με τη γλωσσα.

• Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, mclein² είπε

ναι.

σε ποιο μερος ; 

βάλε ή στειλε πμ φωτο το κεφαλι του κλειδιου (απο εκει που το κρατας) και μια φωτο απο το πλαι της πορτας εκει που ειναι οι πυροι με τη γλωσσα.

Από θέμα ασφάλειας, για παραβίαση. 

20220725_173814_copy_966x1288.jpg

20220725_173823_copy_966x1288.jpg

20220725_173643_copy_1734x2312.jpg

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, nik187 είπε

Από θέμα ασφάλειας, για παραβίαση. 

αν εισαι αθηνα, δεν ειναι οτι καλυτερο ο κυλινδρος.

αν εισαι σε οποιαδηποτε αλλη πολη δεν εχει ακουστει κατι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mclein² είπε

αν εισαι αθηνα, δεν ειναι οτι καλυτερο ο κυλινδρος.

αν εισαι σε οποιαδηποτε αλλη πολη δεν εχει ακουστει κατι...

Λάρισα βρίσκομαι. 

Αν αλλάξω μόνο κύλινδρο θα είμαι καλύτερα;

Το defender και οι κλειδαριά ειναι εντάξει;

Έχεις να προτείνεις κάποιο κύλινδρο;

Δεν ξέρω και τι τιμές παίζουν, ας πούμε έως 100 ευρώ παίρνω καλύτερο από αυτόν που έχω;

Μπορώ να τον αλλάξω και μόνος μου ή θα χρειαστώ τεχνίτη;

Ευχαριστώ 

Αν νομίζεις ότι πρέπει να αλλαχτούν όλα για τι κόστος μιλάμε ώστε να είμαι καλλημενος γθα τα επόμενα χρόνια;

Τι μου προτείνεις 

Επεξ/σία από nik187
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, nik187 είπε

Λάρισα βρίσκομαι. 

Αν αλλάξω μόνο κύλινδρο θα είμαι καλύτερα;

Το defender και οι κλειδαριά ειναι εντάξει;

Έχεις να προτείνεις κάποιο κύλινδρο;

Δεν ξέρω και τι τιμές παίζουν, ας πούμε έως 100 ευρώ παίρνω καλύτερο από αυτόν που έχω;

Μπορώ να τον αλλάξω και μόνος μου ή θα χρειαστώ τεχνίτη;

Ευχαριστώ 

Αν νομίζεις ότι πρέπει να αλλαχτούν όλα για τι κόστος μιλάμε ώστε να είμαι καλλημενος γθα τα επόμενα χρόνια;

Τι μου προτείνεις 

μην πειραξεις τιποτα, εισαι στο 2% της πολης που εχει αγορασει σοβαρα προϊοντα.

δεν υπαρχει ουτε ενας λογος για εξοδα σχετικα με την πορτα :)

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, babouras88 είπε

καλησπέρα παιδιά τι γνώμη έχετε για την EVVA Mcs με Μαγνητικό κλειδί? 

Ε δεν τον λες και άσχημο... (πέρα απ' την πλάκα κορυφή είναι) 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, babouras88 είπε

Όπως έχουν πει και τα παιδιά εδώ μέσα που γνωρίζουν αλλά και σε μια βόλτα από "κλειδαραδες" καλό είναι να μη συνδυάζεται ο mcs με μαγνητικο defender καθώς έχει και αυτός πάνω μαγνήτες(κύλινδρος - κλειδί) . Ένα BD200 είναι αρκετό πόσο μάλλον ένα Diamond 250.

Γιώργο @mclein² για τον mcs τα κλειδιά για να βάλουμε "καπελάκια" είναι κάτι το οποίο το ζητάμε και μπαίνει από πάνω σαν πρόσθετο ή βγαίνουν μόνο κατά παραγγελία από το εργοστάσιο? Ρωτάω γιατί στη φώτο παρακάτω το βλέπω σαν ενιαίο με διαφορετικό σχήμα από το απλο..

evva_mcs_schluessel_designkappe.jpg

evva_mcs_security_cylinder_key__2_.jpg

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Rm.Geko είπε

Όπως έχουν πει και τα παιδιά εδώ μέσα που γνωρίζουν αλλά και σε μια βόλτα από "κλειδαραδες" καλό είναι να μη συνδυάζεται ο mcs με μαγνητικο defender καθώς έχει και αυτός πάνω μαγνήτες(κύλινδρος - κλειδί) . Ένα BD200 είναι αρκετό πόσο μάλλον ένα Diamond 250.

Γιώργο @mclein² για τον mcs τα κλειδιά για να βάλουμε "καπελάκια" είναι κάτι το οποίο το ζητάμε και μπαίνει από πάνω σαν πρόσθετο ή βγαίνουν μόνο κατά παραγγελία από το εργοστάσιο? Ρωτάω γιατί στη φώτο παρακάτω το βλέπω σαν ενιαίο με διαφορετικό σχήμα από το απλο..

μετα απο χρηση μηνων, παιδια με MCS & Mag3G ή MRM27 δεν εχουν κανενα προβλημα ή τουλαχιστον δε μας πηραν τηλεφωνο :D 

καπελακια το εργοστασιο δε βγαζει για κανενα evva προϊον. τα καπελα τα βγαζουν τριτοι προμηθευτες (γι'αυτο και η εξτρα χρεωση απο καποιους συναδελφους) και για MCS με κοντο λαιμο δεν προβλεπονται...υπαρχουν λυσεις για τα μακρυλαιμα που ομως σπανε (ως κλειδια) οποτε δεν τα φερνει ο αντιπροσωπος καν ως κλειδια...

8 ώρες πριν, babouras88 είπε

εαν μπορεις να βρεις εκδοση 5κλειδη μεχρι τα 240 ~ 260 που επαιξε σε προσφορα, ναι...σουπερ.

εαν μιλαμε για το εργο που κανει 400 συν/πλην...τοτε δεν υπαρχει λογος..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

μετα απο χρηση μηνων, παιδια με MCS & Mag3G ή MRM27 δεν εχουν κανενα προβλημα ή τουλαχιστον δε μας πηραν τηλεφωνο :D 

Το ίδιο και για MCS με MG3551 (έπειτα από 1 χρόνο χρήσης καθημερινής).

• Like 3
Δημοσ.
Στις 19/5/2022 στις 5:32 ΜΜ, mclein² είπε

ειναι κατι αναμεσα σε r90 & r50 που ο τελευταιος δεν ειναι πλεον πατενταρισμενος.

εχει ενα μικρο κινητο στοιχειο διαβασματος του συνδιασμου.

θα τον εβαζα στην κατηγορια αναμεσα σε ap4s & rs3s με ταση προς τον rs3s.

ποιοτικος ειναι σιγουρα, ολοκαινουριο προϊον & φαινεται αρκετα υποσχομενο.

νομιζω θα δουλεψει καλα για αρκετο καιρο μιας κ εχει 3 τυπους απο μπιλιες εσωτερικα.

Kαλησπέρα.

Γνωρίζετε αν ο ISEO RME παράγεται/πωλείται ή μετατρέπεται σε διπλής ενέργειας?

Ευχαριστώ.

Βασίλης

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vassilis71 είπε

Kαλησπέρα.

Γνωρίζετε αν ο ISEO RME παράγεται/πωλείται ή μετατρέπεται σε διπλής ενέργειας?

Ευχαριστώ.

Βασίλης

θααααααα έρθει ειπε ο αντιπροσωπος.

στους πρωτους που παρελαβε δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα...

Δημοσ.

Καλησπέρα εχω mottura με kesso 2000 s w καο θελω να αλλάξω τον κύλινδρο για αναβάθμιση σε 8000.Γνωρίζετε πως βγαζω τον αφαλό για να γλιτωσω τα έξοδα τοποθέτησης?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nivar1979 είπε

Καλησπέρα εχω mottura με kesso 2000 s w καο θελω να αλλάξω τον κύλινδρο για αναβάθμιση σε 8000.Γνωρίζετε πως βγαζω τον αφαλό για να γλιτωσω τα έξοδα τοποθέτησης?

Είτε ξεβιδώνεις τη βιδα που είναι κοντά στη γλώσσα και βγαίνει είτε ξεβιδώνεις κ την πατάς για να απελευθερωθεί. Προσοχή: η πόρτα ξεκλείδωτη μη σου ρίξει τον καταπέλτη

θα χρειαστεί να στρίψεις επίσης λίγο το κλειδί για να μπορεί να βγει ο κύλινδρος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο σπίτι της γιαγιάς έχουμε τις παρακάτω εξωτερικές κλειδαριές-πετούγιες δεν ξέρω όνομα.

Τι θα χρειαστώ για να τις αλλάξω με κάτι πιο σύγχρονο;

Πολύ γενική ερώτηση αλλά δεν έχω ιδέα τι μπορώ να βάλω σε ξύλινη πόρτα.

Να σημειώσω ότι η πόρτα είναι ξύλινη (από ασφάλεια δεν το σχολιάζω) και έχουμε σκοπό του χρόνου να βάλουμε αλουμινένια.

https://ibb.co/RyPqGSZ

Κι εχει κι ένα σαν το παρακάτω που δεν λειτουργεί η κλειδαριά και το έχουμε σαν σύρτη.

https://ibb.co/dPbkDcj

Αυτό μάλλον θα το αφήσουμε...

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από filarhos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...