gianniskpatra Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, mclein² είπε για ολους τους αφαλους/κυλινδρους, μπορει υπο συνθηκες να παιξει αυτο το σεναριο... αυτο που δε δειχνει ο βιντεομαν ειναι για ποσο διαστημα παραμενει λειτουργικος με αυτη τη μ@λακια που δειχνει... ***μ@λακια μεθοδος για το συγκεκριμενο κυλινδρο... Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε KABA GEGE P-extra ?
mclein² Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, gianniskpatra είπε Μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο σε KABA GEGE P-extra ? εδω ισχυριζονται καποιοι οτι μπορει να γινει σε kaba experT....
zeg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους, Σε σπίτι που έχει κλειδί "τρίαινα" και θέλω να αλλάξω με ασφαλείας. Αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να αλλαχτεί η κλειδαριά, ο κύλινδρος και να μπει defender. Ποιό είναι ένα λογικό κόστος για την υπηρεσία της τοποθέτησης; Θεσσαλονίκη είμαι. Τι θα προτείνατε για κόστος μέχρι 300 ευρώ μαζί με τοποθέτηση;
mclein² Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, zeg είπε Καλησπέρα σε όλους, Σε σπίτι που έχει κλειδί "τρίαινα" και θέλω να αλλάξω με ασφαλείας. Αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να αλλαχτεί η κλειδαριά, ο κύλινδρος και να μπει defender. Ποιό είναι ένα λογικό κόστος για την υπηρεσία της τοποθέτησης; Θεσσαλονίκη είμαι. Τι θα προτείνατε για κόστος μέχρι 300 ευρώ μαζί με τοποθέτηση; φωτοζ την πορτα
argimeg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Ευχαριστώ τον φίλο @mclein² για την βοήθεια του ώστε να καταλήξω σε Cisa revo + agb dck + monolito Πολύ καλός και ο εγκαταστάτης. 3
zeg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mclein² είπε φωτοζ την πορτα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από zeg
mclein² Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, zeg είπε Καλησπέρα σε όλους, Σε σπίτι που έχει κλειδί "τρίαινα" και θέλω να αλλάξω με ασφαλείας. Αν έχω καταλάβει καλά πρέπει να αλλαχτεί η κλειδαριά, ο κύλινδρος και να μπει defender. Ποιό είναι ένα λογικό κόστος για την υπηρεσία της τοποθέτησης; Θεσσαλονίκη είμαι. Τι θα προτείνατε για κόστος μέχρι 300 ευρώ μαζί με τοποθέτηση; o @argimeg αγορασε & τοποθετησε πραγματα μεχρι αυτο το ποσο στη θεσσαλονικη μιληστε με pm ή ας γραψει και εδω αν θελει τι του προτειναν & σε ποια χρηματα
pavloa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Επειδή θα μετακομίσουμε σε δικό μας σπίτι θέλω να αλλάξω την πόρτα και να βάλω ασφαλείας. Τώρα έχει αλουμινίου νομίζω, με απλή κλειδαριά. ήρθε στο σπίτι ένας που κάνει κουφώματα (ο ίδιος που έχει περάσει κουφώματα στο σπίτι των γονιών μου) για να δει τα παράθυρα που θέλω να αλλάξω και μου είπε η πόρτα θα βγει γύρο στα 800 ευρώ. αν θέλετε μπορώ να σας πω πως λέγετε η εταιρεία του. Τι πόρτα προτείνετε να βάλω και τι κλειδαριά? Η πόρτα που έχω τώρα είναι κάπως έτσι Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από pavloa
mclein² Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 39 λεπτά πριν, pavloa είπε Καλημέρα. Επειδή θα μετακομίσουμε σε δικό μας σπίτι θέλω να αλλάξω την πόρτα και να βάλω ασφαλείας. Τώρα έχει αλουμινίου νομίζω, με απλή κλειδαριά. ήρθε στο σπίτι ένας που κάνει κουφώματα (ο ίδιος που έχει περάσει κουφώματα στο σπίτι των γονιών μου) για να δει τα παράθυρα που θέλω να αλλάξω και μου είπε η πόρτα θα βγει γύρο στα 800 ευρώ. αν θέλετε μπορώ να σας πω πως λέγετε η εταιρεία του. Τι πόρτα προτείνετε να βάλω και τι κλειδαριά? Η πόρτα που έχω τώρα είναι κάπως έτσι να πας σε καποιον που φτιαχνει πορτες ή τουλαχιστον εχει τεκμηριωμενη αποψη για πορτες. αυτος που φτιαχνει κουφωματα, ειναι αλουμινας και δεν εχει καμια σχεση με θωρακισμενες πορτες...τουλαχιστον ο συγκεκριμενος..
pavloa Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, mclein² είπε να πας σε καποιον που φτιαχνει πορτες ή τουλαχιστον εχει τεκμηριωμενη αποψη για πορτες. αυτος που φτιαχνει κουφωματα, ειναι αλουμινας και δεν εχει καμια σχεση με θωρακισμενες πορτες...τουλαχιστον ο συγκεκριμενος.. Αυτός στην σελίδα του έχει πόρτες και διάφορες κιόλας. Είναι μεγάλη εταιρεία που τα κατασκευάζει. Το θέμα είναι ποιον να βρω στην περιοχή μου που ασχολείται με πόρτες . Θέλει να το ψάξω.
iVentz Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, πρόκειται να μετακομίσω σε σπίτι το οποίο έχει τρίαινα. Από ότι εχω καταλάβει πρέπει να μπει κλειδαριά , defender και μύλος. Το πλάνο είναι να δώσω 200 με 300 για τον μύλο τον οποίο θα τον πάρω μαζί μου αν φύγω απο το σπίτι και να βάλω στη θέση του εναν πολυ φθηνότερο. Το defender και ο μηχανισμός απο οσο κατάλαβα θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι καθώς δεν μπορεί να μπει πίσω η τρίαινα(?). Για αυτά τα 2 πόσο προτείνετε να ξοδέψω(σκεφτόμουν γυρω στο 200ρι). Και γενικά σε τι μαρκες μοντέλα να παω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ Λεπτομέρειες,διαστάσεις της πόρτας θα εχω αργότερα. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2022 από iVentz
Sebu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, iVentz είπε Καλησπέρα, πρόκειται να μετακομίσω σε σπίτι το οποίο έχει τρίαινα. Από ότι εχω καταλάβει πρέπει να μπει κλειδαριά , defender και μύλος. Το πλάνο είναι να δώσω 200 με 300 για τον μύλο τον οποίο θα τον πάρω μαζί μου αν φύγω απο το σπίτι και να βάλω στη θέση του εναν πολυ φθηνότερο. Το defender και ο μηχανισμός απο οσο κατάλαβα θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι καθώς δεν μπορεί να μπει πίσω η τρίαινα(?). Για αυτά τα 2 πόσο προτείνετε να ξοδέψω(σκεφτόμουν γυρω στο 200ρι). Και γενικά σε τι μαρκες μοντέλα να παω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ Λεπτομέρειες,διαστάσεις της πόρτας θα εχω αργότερα. Εκτος και αν ο τυπος της κλειδαριας χρηματοκιβωτιου που εχει τωρα σου επιτρεπει να βαλεις Omega Plus που ειναι ολα σε ενα νοικοκυρεμενα, αν το επιτρεπει χωροταξικα με την πλακα μαγγανιου αντι για defender ωστε να μην κανεις εμφανεις παρεμβασεις στην πορτα και οταν φυγεις βγαζεις και παιρνεις μαζι την Omega και το μαγγανιο και ξαναβαζεις στην θεση της την χρηματοκιβωτιου. Θα το επιβεβαιωσει και ο mclein αν ισχυει. 1
nik187 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Καλημέρα. Είμαι καλλημενος η χρειάζομαι κάποια αλλαγή; Το κλειδί από την μια πλευρά γράφει Tesa assa abloy Από την άλλη ST8 GEVY defender στην φωτογραφία Είχα αλλάξει και κλειδαριά μαζί δεν θυμάμαι όμως ποια είναι. Είχα πληρώσει όλα μαζί κάπου 300 -350 ευρώ Ευχαριστώ 1
mclein² Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, iVentz είπε Καλησπέρα, πρόκειται να μετακομίσω σε σπίτι το οποίο έχει τρίαινα. Από ότι εχω καταλάβει πρέπει να μπει κλειδαριά , defender και μύλος. Το πλάνο είναι να δώσω 200 με 300 για τον μύλο τον οποίο θα τον πάρω μαζί μου αν φύγω απο το σπίτι και να βάλω στη θέση του εναν πολυ φθηνότερο. Το defender και ο μηχανισμός απο οσο κατάλαβα θα πρέπει να μείνουν στο σπίτι καθώς δεν μπορεί να μπει πίσω η τρίαινα(?). Για αυτά τα 2 πόσο προτείνετε να ξοδέψω(σκεφτόμουν γυρω στο 200ρι). Και γενικά σε τι μαρκες μοντέλα να παω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ΥΓ Λεπτομέρειες,διαστάσεις της πόρτας θα εχω αργότερα. φωτο της πορτας εδω ή σε πμ... γιατι μπορει να εχεις σιζα και να σου περισσευουν τα λεφτα αλλα μπορει να εχεις και τεσιο και να σου φτανουν οριακα !
nik187 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, nik187 είπε Καλημέρα. Είμαι καλλημενος η χρειάζομαι κάποια αλλαγή; Το κλειδί από την μια πλευρά γράφει Tesa assa abloy Από την άλλη ST8 GEVY defender στην φωτογραφία Είχα αλλάξει και κλειδαριά μαζί δεν θυμάμαι όμως ποια είναι. Είχα πληρώσει όλα μαζί κάπου 300 -350 ευρώ Ευχαριστώ Φίλε mclein Η φατσούλα είναι για τα χρήματα; Τόσα είχα πληρώσει για κλειδαριά, κύλινδρο, defender + εργασία. Νομίζω 320 ευρώ, πριν 3-5 χρόνια δεν θυμάμαι. Αυτό έγινε δεν αλλάζει τώρα. Το θέμα είναι με τον κύλινδρο και το defender που σου γράφω και χωρίς να ξέρεις την κλειδαριά είμαι οκ; Ευχαριστώ Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από nik187
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα