Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο γραφείο μου έχω βάλει μια Protec2. Προχτές άνοιξαν το διαμέρισμα μιας εκ των υπαλληλων μου. Δεν ξέρω ακόμα αν βρήκαν το αντικλείδι της, αλλα ακόμα και αν το πήραν δεν υπάρχει τρόπος να μάθουν τη διεύθυνση του γραφείου εκτός και αν την ακολουθήσουν. Σκέφτομαι να αλλάξω κλειδαριά, αλλά όλοι στο γραφείο με λένε υπερβολικό. Τι θα κάνατε εσείς;

Σε περίπτωση που την αλλάξω, την παλιά κλειδαριά μπορώ να την κάνω κάτι ή την πετάω;

Επεξ/σία από MrArkadin
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, teo_3 είπε

Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

Με αλλαγή των δύο defender πάμε στα 140€ επομένως ίσως μπορέσω να προσθέσω ένα κύλινδρο τύπου AGB Scudo DCK με ολικό budget στα 250€ περίπου.

Το θέμα μου είναι ότι η μάνα μου ενίοτε, λόγω ηλικίας, κλειδώνει μόνο την κάτω κλειδαριά (Cisa Asix Pro) εξού και η σκέψη μου να κατεβάσω την AP4S και να βάλω πάνω μία "καλύτερη" αν όχι παρόμοιου κόστους. Φυσικά το έχω πει 1000 φορές ότι πρέπει να κλειδώνει και τις δύο και το κάνει, αλλά είπαμε, 86 ετών. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά είναι μία σκέψη μου.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, θεωρείς ότι πρέπει να εστιάσω στα δύο defender με κυλίνδρους ως έχουν, 2 defender με έναν DCK ή κάποιον άλλο στα 100€ περίπου ή κάποιο άλλο συνδιασμό.
Με καλό κύλινδρο θα φύγω στα 300€+.
Ευχαριστώ εκ νέου.

θεωρω ή τουλαχιστον εγω δε θα ελυνα αυτη την πορτα για να βαλω τα ντιφεντερ, οποτε τα 140€ μαλλον πολλα ακουγονται για 2 νικελ μονολιτο. ψαξου λιγο μηπως καταφερεις και παιξεις στα 100 ~ 120.

ap4s που ειναι διπλης και εναν dck διπλης = σουπερ μην πω παραπανω απο σουπερ και φουλ οικονομικα.

αν μπορουσες να βρεις ics διπλης ακομη καλυτερα απο θεμα ποιοτητας.

24 λεπτά πριν, MrArkadin είπε

Στο γραφείο μου έχω βάλει μια Protec2. Προχτές άνοιξαν το διαμέρισμα μιας εκ των υπαλληλων μου. Δεν ξέρω ακόμα αν βρήκαν το αντικλείδι της, αλλα ακόμα και αν το πήραν δεν υπάρχει τρόπος να μάθουν τη διεύθυνση του γραφείου εκτός και αν την ακολουθήσουν. Σκέφτομαι να αλλάξω κλειδαριά, αλλά όλοι στο γραφείο με λένε υπερβολικό. Τι θα κάνατε εσείς;

Σε περίπτωση που την αλλάξω, την παλιά κλειδαριά μπορώ να την κάνω κάτι ή την πετάω;

εννοειται οτι δεν πετας τον κυλινδρο...προς θεου !!!

τωρα αν θ'αλλαξεις κυλινδρο ή οχι, ειναι δικο σου θεμα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εκσυγχρονισμό μιας gardesa 90 (τριπ[λός πύρος, 4χ κλειδώματα)  με budget γύρω στα 300-350 τι προτείνεται ?

Επίσης για ξύλινη πόρτα για αντικατάσταση κλειδιού χρηματοκιβωτίου με κάτι πιο ασφαλές τι λύσεις υπάρχουν ?

Επεξ/σία από ssof
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ssof είπε

Για εκσυγχρονισμό μιας gardesa 90 (τριπ[λός πύρος, 4χ κλειδώματα)  με budget γύρω στα 300-350 τι προτείνεται ?

νομιζω μπορεις να παρεις οτι θελεις...το ποσο που διαθετεις ειναι αρκετα μεγαλο οποτε δεν εχεις προβλημα :)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

νομιζω μπορεις να παρεις οτι θελεις...το ποσο που διαθετεις ειναι αρκετα μεγαλο οποτε δεν εχεις προβλημα :)

Σε ευχαριστώ , σκοπεύω να τα αλλάξω μόνος μου , προσανατολίζομαι για mrm27 , iseo κλειδαριά , αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη σε αφαλό , η μή αντιγραφή είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ssof είπε

δεν έχω καταλήξει ακόμη σε αφαλό , η μή αντιγραφή είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει

τι σ'ενδιαφερει ;

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mclein² είπε

τι σ'ενδιαφερει ;

H μέγιστη ασφάλεια που μπορώ να λάβω με το budget μου

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ssof είπε

H μέγιστη ασφάλεια που μπορώ να λάβω με το budget μου

πως γινεται λοιπον να μη σ'ενδιαφερει η μεθοδος αντιγραφης δηλαδη η παρανομη διανομη / παραχαραξη των κλειδιων ενω αυτο ειναι ενας απο τους 4 παραγοντες που κρινουν συνηθως εαν θα ανοιξει μια πορτα και με ποιο τροπο !

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, mclein² είπε

πως γινεται λοιπον να μη σ'ενδιαφερει η μεθοδος αντιγραφης δηλαδη η παρανομη διανομη / παραχαραξη των κλειδιων ενω αυτο ειναι ενας απο τους 4 παραγοντες που κρινουν συνηθως εαν θα ανοιξει μια πορτα και με ποιο τροπο !

Δάσκαλε ποιοι είναι οι υπόλοιποι παράγοντες?? 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, jimis_vts είπε

Δάσκαλε ποιοι είναι οι υπόλοιποι παράγοντες?? 

anti-bump

anti-pick

anti-snap

με σειρα σοβαροτητας τοποθετημενα.

το bumping & impressioning ειναι αυτη τη στιγμη ο μεγαλυτερος πονοκεφαλος για τις εταιριες & τους επαγγελματιες...

τα αλλα ειναι εως και αδιαφορα μιας κ πικερς δε γινονται διαρρηκτες και το σναπ πισω απο ντιφεντερ παιζει μονο σε περιπτωσεις που δεν εχουμε κλειδαρια με καταπελτη και συνδιαζεται με ντιφεντερ των 10€

• Thanks 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, mclein² είπε

anti-bump

anti-pick

anti-snap

με σειρα σοβαροτητας τοποθετημενα.

το bumping & impressioning ειναι αυτη τη στιγμη ο μεγαλυτερος πονοκεφαλος για τις εταιριες & τους επαγγελματιες...

τα αλλα ειναι εως και αδιαφορα μιας κ πικερς δε γινονται διαρρηκτες και το σναπ πισω απο ντιφεντερ παιζει μονο σε περιπτωσεις που δεν εχουμε κλειδαρια με καταπελτη και συνδιαζεται με ντιφεντερ των 10€

Ο dck είναι ακόμα στο πάνω ράφι?? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mclein² είπε

Με το σκεπτικό ότι δεν πέρνει ποτέ τρίτο άτομο τα κλειδιά για να δημιουργηθεί ευκαιρία αντιγραφής , για αυτό το λόγο το έχω βάλει σε δεύτερη προτεραιότητα.

Τελικά έχω καταλήξει σε 

• Mul-t-lock Los
  • Monolito MRM27
  • AGB Scudo 9000 

Κύλινδρο σε 30χ70 που χρειάζομαι δεν βρίσκκω επιλογές

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ssof είπε

Τελικά έχω καταλήξει σε 

• Mul-t-lock Los
  • Monolito MRM27
  • AGB Scudo 9000 

Κύλινδρο σε 30χ70 που χρειάζομαι δεν βρίσκκω επιλογές

αφου θα τα περασεις μονος, καλυτερα παρε μοτουρα...αλλα αυτο ειναι γνωμη μου.

παρε agb dck σε διασταση 30/70 & εναλλακτικα τον 9000 σε διασταση 30/60 με διακοσμητικο που δημιουργει εσωχη σαν το υφισταμενο. η διαφορα των 2 κυλινδρων ειναι "μικρη" σε κοστος, λιγοτερο απο 50αρικο οποτε με δεδομενο οτι εχεις υψηλο μπατζετ δεν εχεις προβλημα.

28 λεπτά πριν, ssof είπε

Με το σκεπτικό ότι δεν πέρνει ποτέ τρίτο άτομο τα κλειδιά για να δημιουργηθεί ευκαιρία αντιγραφής , για αυτό το λόγο το έχω βάλει σε δεύτερη προτεραιότητα.

δεν εχεις καταλαβει γι'αυτο εξηγω η παραχαραξη δε γινεται επειδη εδωσες τα κλειδια σου ή επειδη τα φωτογραφισαν ή επειδη τα ειδαν ή εχουν εξωγηινη τεχνολογια. η παραχαραξη γινεται ακομη και με απλα μεταλλικα μερη που συντασσουν σε κατι που μοιαζει με κλειδι. φυσικα με τον 9000 που (ορθα) επελεξες δε θα εχεις προβλημα αλλα δεν μιλαμε και για ακραια ποιοτικο κυλινδρο.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, gianniskpatra είπε

Καλησπέραα,, ισχύει κάτι τέτοιο για agb scudo 9000?

για ολους τους αφαλους/κυλινδρους, μπορει υπο συνθηκες να παιξει αυτο το σεναριο...

αυτο που δε δειχνει ο βιντεομαν ειναι για ποσο διαστημα παραμενει λειτουργικος με αυτη τη μ@λακια που δειχνει...

***μ@λακια μεθοδος για το συγκεκριμενο κυλινδρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...