klx652 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, σε πορτα σιαμο παραγωγικού τύπου 12ετιας με μοτουρα κλειδαριά και ντιφεντερ,εχει κεσο 2000,μπαινει Winkhaus X-tra? ενα κλειδαρα που πουλαει στο χαλανδρι και τον εχει 115 με τρια κλειδια μου λεει πως ισως ειναι κοντο το κλειδι για το ντιφεντερ μου και να παω σε κεσο 8000 στα 137ε με 5 κλειδια για σιγουρια, εχει και evva ics στα 106 που παλι τον φοβατε τι να κανω? δε νομιζω μου τα λει καλα! θελω διπλης ενεργειας,ευχαριστω! Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από klx652
mclein² Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, klx652 είπε Καλημέρα, σε πορτα σιαμο παραγωγικού τύπου 12ετιας με μοτουρα κλειδαριά και ντιφεντερ,εχει κεσο 2000,μπαινει Winkhaus X-tra? ενα κλειδαρα που πουλαει στο χαλανδρι και τον εχει 115 με τρια κλειδια μου λεει πως ισως ειναι κοντο το κλειδι για το ντιφεντερ μου και να παω σε κεσο 8000 στα 137ε με 5 κλειδια για σιγουρια, εχει και evva ics στα 106 που παλι τον φοβατε τι να κανω? δε νομιζω μου τα λει καλα! θελω διπλης ενεργειας,ευχαριστω! βγαλε τον αφαλο και μετρα τον μιας κ θα τον αλλαξεις εσυ ειτε 31/51 - ειτε 35/50 θα μετρησεις... και ο x-tra και ο ics παιζουν σε μονης & διπλης ενεργειας. 1
teo_3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής θέμα. Έχω πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά Cisa Revolution Pro με δύο κυλίνδρους 30-50 και αντίστοιχα defender. Οι κύλινδροι είναι 1) Cisa AP4s πάνω και 2) Cisa Asix Pro κάτω. Τα defender λογικά είναι της Securemme χαμηλού κόστους. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αφαίρεση του Cisa Asix Pro, στη θέση του να βάλω τον AP4S και πάνω, στη θέση του AP4S, να βάλω κάτι καλύτερο. Οι προτάσεις που έχω μέχρι στιγμής είναι οι εξής: 1) CISA RS3S με την εργασία (αλλαγή κυλίνδρων) στα 200€. 1α) +70€ για αλλαγή ενός Defender με Disec BD200. 2) Evva 4KS με εργασία στα 230 - 250€, (ανάλογα αν είναι με emergency ή όχι) με 5 κλειδιά. 3) Mottura C55 με εργασία 280€ 4) Mottura C48 με εργασία 200 - 230€ (επίσης αν έχει emergency ή όχι). Κατά αρχάς, αξίζει να προχωρήσω στην αναβάθμιση αυτή και αν ναι ποιά περίπτωση προκρίνεται στα χρήματα αυτά. Περιοχή Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από teo_3
Justelene235 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, Σκεφτομαστε να κανουμε μια ντουλαπα για τα παπουτσια στο διαδρομο του οροφοδιαμερισματος μας. Επειδη θέλουμε να βαλουμε κλειδαρια να ανοιγει ευκολα. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια ηλεκτρικη στυλ nuki?
klx652 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, mclein² said: βγαλε τον αφαλο και μετρα τον μιας κ θα τον αλλαξεις εσυ ειτε 31/51 - ειτε 35/50 θα μετρησεις... και ο x-tra και ο ics παιζουν σε μονης & διπλης ενεργειας. τον μετρησα ειναι 30 ακριβως στο κεντρο της βιδας της κλειδαριας και συνολο 80, 30/50 ειναι δεν ειναι? σ'ευχαριστώ! εντωμεταξύ επρεπε να ξεβιδωσω τελειως τη βιδα του και να την πατησω να βγει σαν να ηταν λιγο κοντη Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από klx652
mclein² Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, klx652 είπε τον μετρησα ειναι 30 ακριβως στο κεντρο της βιδας της κλειδαριας και συνολο 80, 30/50 ειναι δεν ειναι? σ'ευχαριστώ! εντωμεταξύ επρεπε να ξεβιδωσω τελειως τη βιδα του και και να την πατησω να βγει σαν να ηταν λιγο κοντη ο xt ειναι μια χαρα και ο ics θα παιζει απλα μην παρεις διακοσμητικα καπελα γιατι λογικα δε θα φτανει.. 1 ώρα πριν, Justelene235 είπε Καλησπέρα σας, Σκεφτομαστε να κανουμε μια ντουλαπα για τα παπουτσια στο διαδρομο του οροφοδιαμερισματος μας. Επειδη θέλουμε να βαλουμε κλειδαρια να ανοιγει ευκολα. Μπορειτε να μου προτεινετε καποια ηλεκτρικη στυλ nuki? χωρις σχεδιο - χωρις δειγμα τι κλειδαρια να προτεινει καποιος ;; 1
klx652 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 4 minutes ago, mclein² said: ο xt ειναι μια χαρα και ο ics θα παιζει απλα μην παρεις διακοσμητικα καπελα γιατι λογικα δε θα φτανει.. να μην εχουμε ενα mclein στα βορεια...🙏 3
teo_3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Τα φώτα σας παιδιά, αξίζει να την κάνω την αναβάθμιση που αναφέρω παραπάνω και αν ναι θα δίνατε τα +50€ σε Evva 4KS έναντι του Cisa RS3S ?
mclein² Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, klx652 είπε να μην εχουμε ενα mclein στα βορεια...🙏 παμε παντου αλλα δε μας προτιματε 😂 2 ώρες πριν, teo_3 είπε Τα φώτα σας παιδιά, αξίζει να την κάνω την αναβάθμιση που αναφέρω παραπάνω και αν ναι θα δίνατε τα +50€ σε Evva 4KS έναντι του Cisa RS3S ? θα σου απαντησω αναλυτικα αυριο αλλα σε γδερνουν τιμολογιακα Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από mclein²
teo_3 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 3 minutes ago, mclein² said: παμε παντου αλλα δε μας προτιματε 😂 θα σου απαντησω αναλυτικα αυριο αλλα σε γδερνουν τιμολογιακα Thanx! Ο 1ος είναι ο γνωστός αετοράχης που είναι και πολύ κοντά μου και χρεώνει +15€ περαστικά αλλά έχει μόνο τη Cisa απο υπερασφαλείας. Ο άλλος που είναι πιο ανατολικά επί της Εγνατίας θέλει +30€ αλλά τις έχει όλες, ψιλοακριβά όπως λες. Ψάχνω ήδη βίντεο να δω μπας και το κάνω μόνος και πάω να πάρω την Evva 4KS απο Περαία με το ποδήλατο με 155€ που βλέπω 😎 Αναμένω ανάλυση.
lalalaxi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, teo_3 είπε Τα φώτα σας παιδιά, αξίζει να την κάνω την αναβάθμιση που αναφέρω παραπάνω και αν ναι θα δίνατε τα +50€ σε Evva 4KS έναντι του Cisa RS3S ? Ολοι οι κύλινδροι ανοίγουν.. υπάρχει το ανάλογο βιντεο για κάθε κύλινδρο στο youtube. Δες αυτό το βίντεο και πες μου αν αξίζει να αλλάξεις τον κύλινδρο. Δεν ξέρω αν αξίζει να έχεις ενα τέτοιο σετ(κλειδαρια κυλινδρος defender) ή ειναι καλύτερα κάποιο άλλο σύστημα ασφαλείας. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από lalalaxi
jimis_vts Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, lalalaxi είπε Ολοι οι κύλινδροι ανοίγουν.. υπάρχει το ανάλογο βιντεο για κάθε κύλινδρο στο youtube. Δες αυτό το βίντεο και πες μου αν αξίζει να αλλάξεις τον κύλινδρο. Δεν ξέρω αν αξίζει να έχεις ενα τέτοιο σετ(κλειδαρια κυλινδρος defender) ή ειναι καλύτερα κάποιο άλλο σύστημα ασφαλείας. Αυτό που βλέπετε βιντεάκιανα τ' ανοίγουν όλα σας κάνει κακό. ΔΕΝ ανοίγει έτσι απλά ο 4ks. Αν κάτσει κάποιος με την άνεση του και με defender πάνω να τον ανοίξει στα σκοτάδια να είσαι σίγουρος ότι θα κάτσει καλύτερα να γκρεμίσει πόρτα. 1
Rm.Geko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mclein² είπε παμε παντου αλλα δε μας προτιματε 😂 θα σου απαντησω αναλυτικα αυριο αλλα σε γδερνουν τιμολογιακα Μαζευόμαστε άνετα 5-6 αν βάλεις σκοπό να ανέβεις! 😁😉 Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από Rm.Geko 2 1
mclein² Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, teo_3 είπε Παιδιά καλησπέρα, Θα ήθελα την γνώμη σας για το εξής θέμα. Έχω πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά Cisa Revolution Pro με δύο κυλίνδρους 30-50 και αντίστοιχα defender. Οι κύλινδροι είναι 1) Cisa AP4s πάνω και 2) Cisa Asix Pro κάτω. Τα defender λογικά είναι της Securemme χαμηλού κόστους. Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αφαίρεση του Cisa Asix Pro, στη θέση του να βάλω τον AP4S και πάνω, στη θέση του AP4S, να βάλω κάτι καλύτερο. Οι προτάσεις που έχω μέχρι στιγμής είναι οι εξής: 1) CISA RS3S με την εργασία (αλλαγή κυλίνδρων) στα 200€. 1α) +70€ για αλλαγή ενός Defender με Disec BD200. 2) Evva 4KS με εργασία στα 230 - 250€, (ανάλογα αν είναι με emergency ή όχι) με 5 κλειδιά. 3) Mottura C55 με εργασία 280€ 4) Mottura C48 με εργασία 200 - 230€ (επίσης αν έχει emergency ή όχι). Κατά αρχάς, αξίζει να προχωρήσω στην αναβάθμιση αυτή και αν ναι ποιά περίπτωση προκρίνεται στα χρήματα αυτά. Περιοχή Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ. καλημερα, υπαρχουν 2 δρομοι : ο ενας δρομος λεει : 2x monolito bd200 + εργασια / με δεδομενο οτι κλειδωνεις και τη βασικη κλειδαρια και το μπλοκ. ο ετερος δρομος λεει : 2x monolito bd200 + εργασια / μεταφορα οπως ειπες του ap4s στο μπλοκ & αγορα καλυτερου κυλινδρου για τη βαση. σ'αυτο το δευτερο δρομο ο c55 ειναι πολυ ακριβος και μαλλον περιττος, ο c48 & o 4ks θα επρεπε να βγαινουν φθηνοτερα το emergency στον 4ks κοστιζει ενα 20αρικο πλεον για τον μοτουρα δε γνωριζω αλλα οι τιμες ειναι ψηλα και με δεδομενο οτι μιλαμε για ενα ξεβιδωμα μιας βιδας στον επανω κυλινδρο & ενα ξεβιδωμα κατω.... ================ η αποψη μου λεει σιγουρα 2x monolito ΚΑΙ για ομορφια ΚΑΙ για σοβαρη προστασια μιας κ με τα type simple sferik και ομορφη δε φαινεται η πορτα και σοβαρη προστασια εξωτερικα δεν εχεις. απο εκει και περα, μπορεις να μεινεις ανετα και με τους 2 κυλινδρους χωρις προβλημα (κατα τη γνωμη μου)...απλα πρεπει να κλειδωνεις και τα δυο ακομη κι αν πας στο περιπτερο ! 1
teo_3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 7 minutes ago, mclein² said: καλημερα, υπαρχουν 2 δρομοι : ο ενας δρομος λεει : 2x monolito bd200 + εργασια / με δεδομενο οτι κλειδωνεις και τη βασικη κλειδαρια και το μπλοκ. ο ετερος δρομος λεει : 2x monolito bd200 + εργασια / μεταφορα οπως ειπες του ap4s στο μπλοκ & αγορα καλυτερου κυλινδρου για τη βαση. σ'αυτο το δευτερο δρομο ο c55 ειναι πολυ ακριβος και μαλλον περιττος, ο c48 & o 4ks θα επρεπε να βγαινουν φθηνοτερα το emergency στον 4ks κοστιζει ενα 20αρικο πλεον για τον μοτουρα δε γνωριζω αλλα οι τιμες ειναι ψηλα και με δεδομενο οτι μιλαμε για ενα ξεβιδωμα μιας βιδας στον επανω κυλινδρο & ενα ξεβιδωμα κατω.... ================ η αποψη μου λεει σιγουρα 2x monolito ΚΑΙ για ομορφια ΚΑΙ για σοβαρη προστασια μιας κ με τα type simple sferik και ομορφη δε φαινεται η πορτα και σοβαρη προστασια εξωτερικα δεν εχεις. απο εκει και περα, μπορεις να μεινεις ανετα και με τους 2 κυλινδρους χωρις προβλημα (κατα τη γνωμη μου)...απλα πρεπει να κλειδωνεις και τα δυο ακομη κι αν πας στο περιπτερο ! Ευχαριστώ για το χρόνο σου! Με αλλαγή των δύο defender πάμε στα 140€ επομένως ίσως μπορέσω να προσθέσω ένα κύλινδρο τύπου AGB Scudo DCK με ολικό budget στα 250€ περίπου. Το θέμα μου είναι ότι η μάνα μου ενίοτε, λόγω ηλικίας, κλειδώνει μόνο την κάτω κλειδαριά (Cisa Asix Pro) εξού και η σκέψη μου να κατεβάσω την AP4S και να βάλω πάνω μία "καλύτερη" αν όχι παρόμοιου κόστους. Φυσικά το έχω πει 1000 φορές ότι πρέπει να κλειδώνει και τις δύο και το κάνει, αλλά είπαμε, 86 ετών. Μπορεί να κάνω λάθος αλλά είναι μία σκέψη μου. Με βάση αυτά τα δεδομένα, θεωρείς ότι πρέπει να εστιάσω στα δύο defender με κυλίνδρους ως έχουν, 2 defender με έναν DCK ή κάποιον άλλο στα 100€ περίπου ή κάποιο άλλο συνδιασμό. Με καλό κύλινδρο θα φύγω στα 300€+. Ευχαριστώ εκ νέου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα