mclein² Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, kostasbm είπε ειχα κλειδωσει και τα κλειδια τα αφησα στη δουλεια 25 χιλ μακρυα..οποτε προτιμησα το κλειδαρα...οχι καμμια φοβερη κλειδαρια ..τη λεγανε ασφαλη τοτε....νοικιαζα και την αλλαξα οταν πηγα....αν το θυμηθω θα το αναφερω ποσα πληρωσες ;
kostasbm Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, mclein² είπε ποσα πληρωσες ; 75 αν θυμαμαι καλα 1
mclein² Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, kostasbm είπε 75 αν θυμαμαι καλα μιλαμε για θωρακισμενη πορτα ; εαν ναι, περιοχη που εγινε το ανοιγμα ;
Violator1978 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Στις 16/7/2022 στις 12:18 ΜΜ, mclein² είπε γενικα οι κλειδαριες της μοτουρα, απο εποχης τυπου χρηματοκιβωτιου μεχρι τωρα στους κυλινδρους εχουν μια προτιμηση στην ουκρανικη & γεωργιανη ιδεολογια...δεν ξερω γιατι αλλα παιζουν και στοιχηματα για το ποιος θα ανοιξει και τι... @mclein²τον mottura c48 τον θεωρείς ακόμα ασφαλή κυλινδρο;
Locke_John Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Γεια σας και καλή εβδομάδα. 1 ερώτηση "περίεργη": το κλειδί σπιτιού μου, πόρτας ασφαλείας, πριν 2 ημέρες, παρατήρησα ότι είχε λυγίσει ενώ απλά το είχα στην τσέπη μου.! το "επανέφερα" κάπως χειροκίνητα, λυγίζοντάς το προς την αντίθετη κατεύθυνση, με το ζόρι ξεκλείδωσε η πόρτα, χρησιμοποιώ πλέον ένα εφεδρικό που είχα, αλλά μου κάνει εντύπωση, το πώς γίνεται αυτό ν συμβεί με σχετικά ελαφριά πίεση, σε τσέπη παντελονιού! έχει νόημα να ψάξω και να βρω την εταιρεία τοποθέτησης κτλ; η πόρτα μπήκε σχετικά πρόσφατα, πριν 5-6 χρόνια.
mclein² Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, Violator1978 είπε @mclein²τον mottura c48 τον θεωρείς ακόμα ασφαλή κυλινδρο; ε, ναι...αμα ειχαμε εστω υποψιες για c48 θα αυτοκτονουσαμε... 1 λεπτό πριν, Locke_John είπε έχει νόημα να ψάξω και να βρω την εταιρεία τοποθέτησης κτλ; η πόρτα μπήκε σχετικά πρόσφατα, πριν 5-6 χρόνια. για ποιο λογο να τους ψαξεις ; 1 λεπτό πριν, Locke_John είπε το κλειδί σπιτιού μου, πόρτας ασφαλείας, πριν 2 ημέρες, παρατήρησα ότι είχε λυγίσει ενώ απλά το είχα στην τσέπη μου.! να προσεχεις στο εξης και καλο θα ηταν αν μιλαμε για καποιο σοβαρο κυλινδρο να το βαλεις για παντα στην ακρη.. 1 1
Locke_John Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, mclein² είπε να προσεχεις στο εξης και καλο θα ηταν αν μιλαμε για καποιο σοβαρο κυλινδρο να το βαλεις για παντα στην ακρη.. εννοείτε θα προσέχω, ίσως πάρω και 1 κλειδοθήκη κλειστή. δλδ. να βάλω γ πάντα στην άκρη το στραβωμένο κλειδί έτσι; αυτό ναι, εννοείται. τώρα για το αν είναι σοβαρός ο κύλινδρος, μετά από αυτό, πολύ αμφιβάλλω...
mclein² Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, Locke_John είπε τώρα για το αν είναι σοβαρός ο κύλινδρος, μετά από αυτό, πολύ αμφιβάλλω... λαθος κανεις, οσο καλυτερος ο κυλινδρος τοσο πιο ευαισθητα τα κλειδια. 1
Locke_John Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, mclein² είπε λαθος κανεις, οσο καλυτερος ο κυλινδρος τοσο πιο ευαισθητα τα κλειδια. δε θα το φανταζόμουν αυτό. άρα, ποιά η ιδανική λύση; μήπως, το κλειδί του σπιτιού, σε ξεχωριστό μπρελόκ, πχ, σαν αυτό του αυτοκινήτου; κ όλα τα άλλα "παλιού τύπου" κλειδιά μαζί;
mclein² Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, Locke_John είπε δε θα το φανταζόμουν αυτό. άρα, ποιά η ιδανική λύση; μήπως, το κλειδί του σπιτιού, σε ξεχωριστό μπρελόκ, πχ, σαν αυτό του αυτοκινήτου; κ όλα τα άλλα "παλιού τύπου" κλειδιά μαζί; η ιδανικη λυση ειναι να εισαι / ειμαστε προσεκτικοι 1
n_kout Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Φαινεται πως ενα απο τα κλειδια του 4ks καπως επεσε κ εκανε ενα ελαχιστο φουσκωματακι στη μια γωνια. Μπαινοβγαινει λιγο πιο δυσκολα απο τα αλλα, αλλα οχι κατι φοβερο. Στην περιστροφη δεν εχει κανενα θεμα. Να το λιμαρω προσεχτικα στη γωνια ή να μη το ρισκαρω?
mclein² Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, n_kout είπε Φαινεται πως ενα απο τα κλειδια του 4ks καπως επεσε κ εκανε ενα ελαχιστο φουσκωματακι στη μια γωνια. Μπαινοβγαινει λιγο πιο δυσκολα απο τα αλλα, αλλα οχι κατι φοβερο. Στην περιστροφη δεν εχει κανενα θεμα. Να το λιμαρω προσεχτικα στη γωνια ή να μη το ρισκαρω? εγω τα δικα μου τα λιμαρα παντως αν μπαινει δυσκολα και συνεχισεις να το χρησιμοποιεις θα χαλασεις τον αφαλο 1
imr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Εχω μια κλειδαρια γκαραζοπορτας με το χερουλι που στριβει. (απο τις κλασικες γκαραζοπορτες που ανοιγουν προς τα πανω) Τι μπορω να βαλω στην κλειδαρια για κατι καλυτερο? Μπορει να μπει αλλος αφαλος που να μην ειναι της πλακας?
Petros Electron Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Αφαλο δεν νομιζω να μπορεις να βρεις καλυτερο. Γιατι δεν βάζεις βάση λουκέτου (χαλκαδες) με ενα καλο λουκέτο τακου για εξτρά ασφάλεια ? Εγω στην πορτα αποθηκης εκανα το ιδιο και ηλεκτροκολλησα τα στριφωνια για να μην βγαίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα