Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Θεωρεις οτι μπορει ν'ανοιχτηκε ο Champions Pro ενω ηταν κλειδωμενος?

ναι, δεν ειναι και ICS ή 4ks...ουτε C55 :)

βεβαια κανεις δεν απαντησε με 100% σιγουρια οτι ειχε κλειδωσει....

• Like 1
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mclein² είπε

ναι, δεν ειναι και ICS ή 4ks...ουτε C55 :)

Εννοειται πως οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει απλα επειδη δεν ειχαμε κρουσματα μεχρι σημερα με τον συγκεκριμενο κυλινδρο το ρωτησα περισσοτερο.

Αλλα αφου δεν ειμαστε 100% σιγουροι ολα παιζουν.

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εννοειται πως οτι κλειδωνει ξεκλειδωνει απλα επειδη δεν ειχαμε κρουσματα μεχρι σημερα με τον συγκεκριμενο κυλινδρο το ρωτησα περισσοτερο.

Αλλα αφου δεν ειμαστε 100% σιγουροι ολα παιζουν.

γενικα οι κλειδαριες της μοτουρα, απο εποχης τυπου χρηματοκιβωτιου μεχρι τωρα στους κυλινδρους εχουν μια προτιμηση στην ουκρανικη & γεωργιανη ιδεολογια...δεν ξερω γιατι αλλα παιζουν και στοιχηματα για το ποιος θα ανοιξει και τι...

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

Ρώτησα τον συγγενή μας και μόλις γυρίσει θα ρωτήσει τη κοπέλα αν 100% είχε κλειδώσει τη πόρτα και θα ενημερώσω με νέο μήνυμα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Evva 4ks (220Ε) vs omega plus (280Ε) ποια είναι καλύτερη επιλογή; Οι τιμές είναι καλές ή τσιμπημένες;

Επίσης, ο 4ks θέλει και μία αντίστοιχα ποιοτική κλειδαριά; (δεν γνωρίζω τι φοράει τώρα)

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.
4 ώρες πριν, captainmilo είπε

Ρώτησα τον συγγενή μας και μόλις γυρίσει θα ρωτήσει τη κοπέλα αν 100% είχε κλειδώσει τη πόρτα και θα ενημερώσω με νέο μήνυμα

Nαι ρωτα να μαθεις γιατι ειμαστε αρκετοι με champions pro λογικα και θα θελαμε να ξερουμε με σιγουρια.

• Like 1
Δημοσ.

Επανέρχομαι, αν και νομίζω η απάντηση της κοπέλας ήταν αυτό που πολλοί περίμεναν, οτι δηλαδή δεν θυμάται αν είχε κλειδώσει ή όχι, μόνο οτι διασταυρώθηκε με τρεις "κυρίες" στην είσοδο της πολυκατοικίας που πρώτη φορά έβλεπε κατά την επιστροφή της. Τώρα γιατί ο αστυνομικός της είπε ότι της είπε περί κλειδιών...άγνωστο.

• Like 3
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, captainmilo είπε

Επανέρχομαι, αν και νομίζω η απάντηση της κοπέλας ήταν αυτό που πολλοί περίμεναν, οτι δηλαδή δεν θυμάται αν είχε κλειδώσει ή όχι, μόνο οτι διασταυρώθηκε με τρεις "κυρίες" στην είσοδο της πολυκατοικίας που πρώτη φορά έβλεπε κατά την επιστροφή της. Τώρα γιατί ο αστυνομικός της είπε ότι της είπε περί κλειδιών...άγνωστο.

Ημουν σχεδον σιγουρος οτι αυτη θα ηταν η απαντηση μιας και το εχουμε ξανακουσει.

Οποτε δεν θα το μαθουμε με σιγουρια.Εκτος αν θυμηθει καποια στιγμη η κοπελα.

Ας ελπισουμε να μην ειχε κλειδωσει γιατι αρκετοι εχουμε τον συγκεκριμενο κυλινδρο.Κι ας ελπισουμε απο εδω και στο εξης να κλειδωνει παντα.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Evva 4ks (220Ε) vs omega plus (280Ε) ποια είναι καλύτερη επιλογή; Οι τιμές είναι καλές ή τσιμπημένες;

Επίσης, ο 4ks θέλει και μία αντίστοιχα ποιοτική κλειδαριά; (δεν γνωρίζω τι φοράει τώρα)

το ενα ειναι κυλινδρος και το αλλο κλειδαρια, πως οριζεται το καλυτερο ή χειροτερο ;

οι τιμες δεν μπορουν να ειναι κοντα και με βαση αυτες που δινεις κατι δεν ειναι ολοκληρωμενο στην προταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mclein² είπε

το ενα ειναι κυλινδρος και το αλλο κλειδαρια, πως οριζεται το καλυτερο ή χειροτερο ;

Απο το πόσο δύσκολο είναι να παραβιαστούν προφανώς

3 ώρες πριν, mclein² είπε

οι τιμες δεν μπορουν να ειναι κοντα και με βαση αυτες που δινεις κατι δεν ειναι ολοκληρωμενο στην προταση.

Εδώ δεν είμαι σίγουρος τι εννοείς. Για omega που πήρα προσφορά προχτές 280Ε μου είπε, έτοιμη περασμένη χωρίς defender

Επεξ/σία από ObeyWario!
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ObeyWario! είπε

Απο το πόσο δύσκολο είναι να παραβιαστούν προφανώς

προφανως δεν ειναι κατανοητο οτι μιλαμε για 2 διαφορετικα πραγματα.

ο 4ks για να εχει νοημα η συζητηση περι ασφαλειας, απαιτει την υπαρξει κλειδαριας + ντιφεντερ.

οποτε ενα σετ με defender των 10 ή 15 ευρω και ενας 4ks = αστειο το να ανοιχθει με τα καταλληλα εργαλεια για τρυπημα.

ενα σετ με defender των 40 ~ 50 ή περισσοτερων €€€ + 4ks = αρκετα εως πολυ δυσκολο ν'ανοιχθει ακομη και με τρυπημα.

για την omega plus τα εχουμε ξαναπει : διαρρηξη χωρις τρυπημα δεν υφισταται παρα τα παραμυθια που λενε οι συναδελφοι κλειδαραδες...εαν ειναι απαραιτητο μπαινει το εσωτερικο μαγγανιο ή εαν καποιος επιθυμει εξωτερικο defender ειτε απλο τυπου μονολιτο ή μαγνητικο.

στα 190 ~ 225 θεωρω οτι η omega plus για οποιον βολευεται με 3 κλειδια ειναι σουπερ. (η τιμη αφορα αντικατασταση συνηθισμενων κλειδαριων)...φυσικα στα 5 κλειδια ειναι εκτος συναγωνισμου πλεον γιατι με την υπαρξει 3-4 πολυ καλων κυλινδρων βγαινει καποιος κερδισμενος 25 ~ 50 ευρω.

• Thanks 1
Δημοσ.

το ζητουμενο ειναι αν θελεις ασφαλεια οταν εισαι μεσα η οταν λειπεις....

οταν εισαι μεσα η μονη λυση ειναι η μπαρα πορτας.....οταν λειπεις με αυτα που ακουω και διαβαζω  οι καλες απλα ανοιγουν με δυσκολια ενω αλλες αμεσως....π.χ εχω κλειδωθει εξω και ο κλειδαρας ανοιξε χωρις να χαλασει τη κλειδαρια σε δευτερολεπτα....απο τοτε κοιταζω να ειμαι ασφαλης οταν ειμαι μεσα....

• Like 1
Δημοσ.

Αποτι βλέπω τώρα έχει μια securemme

Οπότε μία καλή τιμή για omega είναι στα 220Ε χωρίς το defender;

4ks + defender απλό monolito στα πόσα να υπολογίζω πως είναι καλή τιμή με περαστικά;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

εχω κλειδωθει εξω και ο κλειδαρας ανοιξε χωρις να χαλασει τη κλειδαρια σε δευτερολεπτα..

Είχες κλειδώσει ή απλά τράβηξες την πόρτα κι έκλεισε;

Αν είχες κλειδώσει, τι κλειδαριά είχες;

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Doubt είπε

Είχες κλειδώσει ή απλά τράβηξες την πόρτα κι έκλεισε;

Αν είχες κλειδώσει, τι κλειδαριά είχες;

ειχα κλειδωσει και τα κλειδια τα αφησα στη δουλεια 25 χιλ μακρυα..οποτε προτιμησα το κλειδαρα...οχι καμμια φοβερη κλειδαρια ..τη λεγανε ασφαλη τοτε....νοικιαζα και την αλλαξα οταν πηγα....αν το θυμηθω θα το αναφερω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...