mclein² Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, AristidisZ είπε Θα έχει απαντηθεί σίγουρα, αλλά μη τρέχω πίσω σε τόσες σελίδες... Η κλειδαριά στο σπίτι της μάνας μου κοντεύει τα 30, και προχτές της έσπασε και ένα κλειδί μέσα, με αποτέλεσμα να πρέπει να γίνει και λίγο δουλειά για να βγει το κλειδί long story short, πάμε για αλλαγή στα 200€ τι είναι καλύτερο κατά τη γνώμη των ειδικών του νήματος (η πόρτα είναι ασφαλείας) φωτοζζζζζζζ ;
AristidisZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, mclein² είπε φωτοζζζζζζζ ; βεβαίως ευτυχώς η μάνα έχει εκπαιδευτεί πλήρως στo viber Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από AristidisZ
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) εξαφανισε τη φωτο με το κλειδι !! κατα τα αλλα ενταξει κλασσικη περιπτωση... με 200 γινεται δουλιτσα αξιοπρεπης, ο αρχοντας Mclein θα ριξει τα φωτα του οσονουπω... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από paylidis 1
mclein² Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, AristidisZ είπε βεβαίως ευτυχώς η μάνα έχει εκπαιδευτεί πλήρως στo viber επειδη καταλαβαινω ειμαστε και σε καποια ηλικια (οχι μονο εμεις αλλα κ η μητερα), θα προτεινα μονο κυλινδρους διπλης ενεργειας, να ανοιγει η πορτα με τα κλειδια μας ακομη κι αν εχουμε κλειδωσει & αφησει τα κλειδια επανω στην πορτα. Cisa Revo + Cisa Astral Tekno Pro + Monolito Rok = 200€ Cisa Revo + Agb DCK + Sferik Rok = 220€ Cisa Revo + Iseo R90 + Sferik Rok = 225€ όλα διπλης ενεργειας. όλα 5 κλειδια. όλα πατενταρισμένα, το 1ο σε εξουσιοδοτημένα και το 2ο & 3ο μονο εξωτερικο. θα ηθελα στο 2ο & 3ο να βαλω monolito αλλα θα παμε προς το 250, οποτε το εβαλα μονο στο 1ο για να μεινουμε στο μπατζετ Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από mclein² 2 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 thanks παιδιά για τις απαντήσεις, θα κάνω μια έρευνα αγοράς και θα δω τι παίζει @mclein² θα δω μήπως ανέβουμε κάνα 50ρικο αν αξίζει τον κόπο πολύ σωστή η σκέψη για το κλειδί πίσω από την πόρτα... άσχετο, εγώ έχω στο σπίτι omega, και αφήνω πάντα τα κλειδιά πάνω όταν κλειδώνω το βράδυ, σε μονή περιστροφή (στις ζυγές ξεκλειδώνει με κλειδί απέξω) κάνω καλά ή όχι ;
mclein² Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε thanks παιδιά για τις απαντήσεις, θα κάνω μια έρευνα αγοράς και θα δω τι παίζει @mclein² θα δω μήπως ανέβουμε κάνα 50ρικο αν αξίζει τον κόπο πολύ σωστή η σκέψη για το κλειδί πίσω από την πόρτα... άσχετο, εγώ έχω στο σπίτι omega, και αφήνω πάντα τα κλειδιά πάνω όταν κλειδώνω το βράδυ, σε μονή περιστροφή (στις ζυγές ξεκλειδώνει με κλειδί απέξω) κάνω καλά ή όχι ; κανε την ερευνα και στειλε μου πμ στο 250 ~ 260 αλλαζεις κατηγορια και κοιτας την κορυφη να μην τα αφηνεις επανω τα κλειδια, γιατι μπορει να τα πιασει καποιος ακομη και εξωτερικα και να ξεκλειδωσει την πορτα. 2
fanis1234 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mclein² είπε επειδη καταλαβαινω ειμαστε και σε καποια ηλικια (οχι μονο εμεις αλλα κ η μητερα), θα προτεινα μονο κυλινδρους διπλης ενεργειας, να ανοιγει η πορτα με τα κλειδια μας ακομη κι αν εχουμε κλειδωσει & αφησει τα κλειδια επανω στην πορτα. Cisa Revo + Cisa Astral Tekno Pro + Monolito Rok = 200€ Cisa Revo + Agb DCK + Sferik Rok = 220€ Cisa Revo + Iseo R90 + Sferik Rok = 225€ όλα διπλης ενεργειας. όλα 5 κλειδια. όλα πατενταρισμένα, το 1ο σε εξουσιοδοτημένα και το 2ο & 3ο μονο εξωτερικο. θα ηθελα στο 2ο & 3ο να βαλω monolito αλλα θα παμε προς το 250, οποτε το εβαλα μονο στο 1ο για να μεινουμε στο μπατζετ Πόσο χαρούμενο με έκανες με την πρώτη επιλογή που έβαλες! Άλλαξα πόρτα πριν 20 μέρες, έλιωσα στο διάβασμα στο τόπικ, και δεδομένου του budget που είχα έκανα ακριβώς αυτό το συνδυασμό (1ο) αλλά είχα μια μικρή αμφιβολία γιατί δεν το πρότεινες πολύ στις προηγούμενες σελίδες και φοβόμουν μην δεν έκανα καλή επιλογή 😅 Έστω και εκ των υστέρων σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες που έχεις παραθέσει στο τόπικ, με βοήθησες απίστευτα όσο έψαχνα τι να επιλέξω! πολλά συγχαρητήρια για την υπομονή σου και τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις σου !! Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2022 από fanis1234 1
harris20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους!!! Πρόσφατα νοίκιασα ένα σπίτι και ένα από το πρώτα πράγματα που θέλω να αλλάξω είναι η κλειδαριά.. η πόρτα αν και είναι ασφαλείας η κλειδαριά πρέπει να είναι αρκετά παλιά μιας και έχει ακόμα το κλασσικό κλειδί του χρηματοκιβώτιου.. θα ήθελα να αλλάξω την κλειδαριά και είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι και 250 μαζί με τοποθέτηση.. Η κλειδαριά είναι αυτή οποίος έχει κάποια πρόταση ας με ενημερώσει!! Ευχαριστώ πολύ!!!
mclein² Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, fanis1234 είπε Πόσο χαρούμενο με έκανες με την πρώτη επιλογή που έβαλες! Άλλαξα πόρτα πριν 20 μέρες, έλιωσα στο διάβασμα στο τόπικ, και δεδομένου του budget που είχα έκανα ακριβώς αυτό το συνδυασμό (1ο) αλλά είχα μια μικρή αμφιβολία γιατί δεν το πρότεινες πολύ στις προηγούμενες σελίδες και φοβόμουν μην δεν έκανα καλή επιλογή 😅 Έστω και εκ των υστέρων σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πολύτιμες πληροφορίες που έχεις παραθέσει στο τόπικ, με βοήθησες απίστευτα όσο έψαχνα τι να επιλέξω! πολλά συγχαρητήρια για την υπομονή σου και τις εμπεριστατωμένες απαντήσεις σου !! ειναι μια μετρια λυση αλλα απο το να παρει καποιος securemme k22 ή αγνωστου ταυτοτητας πραγματα, καλυτερα τον astral tekno pro με monolito. η αληθεια ειναι οτι δε θελω να προτεινω πραγματα που εμπεριεχουν ρισκο αλλα πλεον με την οικονομικη φαση που παιζει στην ελλαδα δε γινεται διαφορετικα. εαν παντως πηρες μονολιτο χαιρομαι που στο προτειναν κ σιγουρα θα χρειαστει στο μελλον. 1 ώρα πριν, harris20 είπε Καλησπέρα σε όλους!!! Πρόσφατα νοίκιασα ένα σπίτι και ένα από το πρώτα πράγματα που θέλω να αλλάξω είναι η κλειδαριά.. η πόρτα αν και είναι ασφαλείας η κλειδαριά πρέπει να είναι αρκετά παλιά μιας και έχει ακόμα το κλασσικό κλειδί του χρηματοκιβώτιου.. θα ήθελα να αλλάξω την κλειδαριά και είμαι διατεθειμένος να δώσω μέχρι και 250 μαζί με τοποθέτηση.. Η κλειδαριά είναι αυτή οποίος έχει κάποια πρόταση ας με ενημερώσει!! Ευχαριστώ πολύ!!! στειλε πμ
captainmilo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Καλημερίζω την παρέα, Προ διετίας μπήκαμε σε νέο διαμέρισμα και αλλάξαμε τη κλειδαριά παλιού τύπου τρίαινας με το διαδεδομένο συνδυασμό Cisa Revo Pro/Mottura Champions Pro/BD200. Χθες έγινε διάρρηξη σε γείτονα συγγενή (Τούμπα Θεσ/νίκη), μπήκαν κύριοι ξεκλειδώνοντας τη πόρτα σύμφωνα με τους αστυνομικούς, και το κλειδί της κοπέλας ήταν Mottura, μπλε από πάνω, πανομοιότυπο με το Champions Pro. Ο αστυνομικός χαρακτηριστικά είπε "Τέλεια, τώρα τις ξεκλειδώνουν και αυτές;". Επειδή έχω έγκυο γυναίκα σπίτι και από χθες έχει δικαίως ταραχτεί, σκέφτομαι για αλλαγή κυλίνδρου, ιδανικά διπλής ενέργειας καθώς αυτή τη στιγμή έχουμε το φόβο μην ξεχάσουμε το κλειδί πάνω στη πόρτα από πίσω και κλειδωθούμε απέξω. Budget για κύλινδρο έχω περί τα 200-250 ευρώ, για αλλαγή defender σε μαγνητικό MRM29 δεν το σκέφτομαι ακόμη (μήπως θα έπρεπε;). Διαβάζω καλά λόγια για τον Evva 4ks και Mottura C55. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
mclein² Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, captainmilo είπε Καλημερίζω την παρέα, Προ διετίας μπήκαμε σε νέο διαμέρισμα και αλλάξαμε τη κλειδαριά παλιού τύπου τρίαινας με το διαδεδομένο συνδυασμό Cisa Revo Pro/Mottura Champions Pro/BD200. Χθες έγινε διάρρηξη σε γείτονα συγγενή (Τούμπα Θεσ/νίκη), μπήκαν κύριοι ξεκλειδώνοντας τη πόρτα σύμφωνα με τους αστυνομικούς, και το κλειδί της κοπέλας ήταν Mottura, μπλε από πάνω, πανομοιότυπο με το Champions Pro. Ο αστυνομικός χαρακτηριστικά είπε "Τέλεια, τώρα τις ξεκλειδώνουν και αυτές;". Επειδή έχω έγκυο γυναίκα σπίτι και από χθες έχει δικαίως ταραχτεί, σκέφτομαι για αλλαγή κυλίνδρου, ιδανικά διπλής ενέργειας καθώς αυτή τη στιγμή έχουμε το φόβο μην ξεχάσουμε το κλειδί πάνω στη πόρτα από πίσω και κλειδωθούμε απέξω. Budget για κύλινδρο έχω περί τα 200-250 ευρώ, για αλλαγή defender σε μαγνητικό MRM29 δεν το σκέφτομαι ακόμη (μήπως θα έπρεπε;). Διαβάζω καλά λόγια για τον Evva 4ks και Mottura C55. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! ειμαστε σιγουροι οτι ηταν κλειδωμενα ;; διοτι ο αστυνομικος λιγη σημασια εχει τι ειπε... επισης, ηταν champions pro ή οχι ; γιατι δεν καταλαβα αν ηταν ιδιο ή παρομοιο... τελος, κλειδια ειχαν και τα 5 ή εχασαν καπου καποιο και απλα δεν αλλαξαν κυλινδρο ; υγ - στο δικο σας διαμμερισμα (που εχετε το ιδιο σετ) εγινε καποια προσπαθεια ή πηγαν καρφι στο γειτονικο ; υγ2 - θα προτεινα να αλλαξεις μονο κυλινδρο σε πρωτη φαση. υγ3 - το mrm29 πάει...τώρα mrm27 και επάνω ! 1
captainmilo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Ευχαριστω για την απάντηση mclein! Δεν γνωριζουμε αν ειχε κλειδωμενα ή οχι, ο συγγενης μας ειπε οτι το κλειδι που εχει η κοπελα ηταν ιδιο με το δικο του, και αυτος champions pro εχει, απλα εχει μαγνητικο defender στη δικια του και πιστευει πως αυτος "σωθηκε" λογω αυτου. Σε εμας δεν εχουν επιχειρησει κατι ουτε εχουμε καποια υποψια. Ποιον κυλινδρο προτεινεις εσυ?
mclein² Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, captainmilo είπε Ευχαριστω για την απάντηση mclein! Δεν γνωριζουμε αν ειχε κλειδωμενα ή οχι, ο συγγενης μας ειπε οτι το κλειδι που εχει η κοπελα ηταν ιδιο με το δικο του, και αυτος champions pro εχει, απλα εχει μαγνητικο defender στη δικια του και πιστευει πως αυτος "σωθηκε" λογω αυτου. Σε εμας δεν εχουν επιχειρησει κατι ουτε εχουμε καποια υποψια. Ποιον κυλινδρο προτεινεις εσυ? και με τα 2 σουπερ θα εισαι...θα διαλεγα αυτο που θα ειχε νορμαλ τιμη για την "περιεργη" διασταση που χρειαζομαι.. γενικα αν μαθεις αν ηταν κλειδωμενα ή οχι, καλο θα ηταν...γιατι ολο για διαρρηξεις ακουμε αλλα μου φαινεται ετσι οπως εχουμε τρελαθει ολοι μας με την καθημερινοτητα το πιο πιθανο ειναι να ηταν ξεκλειδωτη η πορτα και να εχει δημιουργηθει αδικα ντορος... 1
HERTHAN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε γενικα αν μαθεις αν ηταν κλειδωμενα ή οχι, καλο θα ηταν...γιατι ολο για διαρρηξεις ακουμε αλλα μου φαινεται ετσι οπως εχουμε τρελαθει ολοι μας με την καθημερινοτητα το πιο πιθανο ειναι να ηταν ξεκλειδωτη η πορτα και να εχει δημιουργηθει αδικα ντορος... Θεωρεις οτι μπορει ν'ανοιχτηκε ο Champions Pro ενω ηταν κλειδωμενος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα