Georgegr3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, mclein² είπε χρειαζεσαι κλειδαρια 70αρα λογικα και οχι 60αρα... επισης, ο κυλινδρος δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σουπερ ντουπερ ή πατενταρισμενος μιας κ υπαρχει ο ηλεκτροπυρος.. Ειχαμε βαλει στην ιδια πορτα σε εμενα 60αρα (μαζι καναμε δουλεια 😅) οποτε γι αυτο το ειπα. Προτεινεις κατι ωστε να κινηθω, εστω κανα 2 μοντελα να ψαχτω να πατησω;
mclein² Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε Ειχαμε βαλει στην ιδια πορτα σε εμενα 60αρα (μαζι καναμε δουλεια 😅) οποτε γι αυτο το ειπα. Προτεινεις κατι ωστε να κινηθω, εστω κανα 2 μοντελα να ψαχτω να πατησω; ή ηταν 1 στο εκατομμυριο περιπτωση 60αρας ή μπηκε 70αρα χωρις να το καταλαβεις εγω θα εβαζα iseo r6 ή asix, στο 20αρικο δλδ και εισαι οκ...αμα καταργηθει ο ηλεκτροπυρος βλεπεις για κανεναν καλυτερο. τωρα αν ειναι ψυχολογικο το θεμα, βαλε εναν iseo r7 ή cisa astral s
Georgegr3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε ή ηταν 1 στο εκατομμυριο περιπτωση 60αρας ή μπηκε 70αρα χωρις να το καταλαβεις εγω θα εβαζα iseo r6 ή asix, στο 20αρικο δλδ και εισαι οκ...αμα καταργηθει ο ηλεκτροπυρος βλεπεις για κανεναν καλυτερο. τωρα αν ειναι ψυχολογικο το θεμα, βαλε εναν iseo r7 ή cisa astral s Θεσσαλονικη iseo δεν.. Asix προφανως βρηκα και μετα agb 5000 και 7x7. Ολα το ιδιο πανω κατω να υποθεσω;
mclein² Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε Θεσσαλονικη iseo δεν.. Asix προφανως βρηκα και μετα agb 5000 και 7x7. Ολα το ιδιο πανω κατω να υποθεσω; παρε agb5000, τα μικροτερα προβληματα με τα φθαρμενα κλειδια 1
dimitrisx93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλημέρα και πάλι στην παρέα ,χτες έγινε εγκατάσταση της πόρτας Ηθελα να μου πείτε αν αλλάζει ο μύλος η χρειάζεται αλλαγή κλειδαριάς και ποιον μύλο μου προτείνεται , εγώ έλεγα για evva έχετε να μου προτείνεται κάπου να κοιτάξω . Γενικα είναι δύσκολη η εγκατάσταση ώστε να την αλλάξω μόνος μου ; ευχαριστώ
mclein² Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 20 ώρες πριν, dimitrisx93 είπε Ηθελα να μου πείτε αν αλλάζει ο μύλος αλλαζει 20 ώρες πριν, dimitrisx93 είπε Γενικα είναι δύσκολη η εγκατάσταση ώστε να την αλλάξω μόνος μου ; οχι δεν ειναι δυσκολο, το κανεις ανετα μονος σου θεωρω...
evanzt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλημέρα και από εμένα! Στην πόρτα έχει εγκατασταθεί πριν ~5 χρόνια κλειδαριά securemme (δεν γνωρίζω ποια ακριβώς. είναι 3 στροφών και κατά την εγκατάσταση είχαν πει ότι αν αφαιρεθεί ο μύλος όσο είναι κλειδωμένη έχει καταπέλτη), μύλος securemme k2 και το defender της φωτογραφίας. Αναρωτιόμουν αν έχει νόημα να τα αλλάξω για κάτι καλύτερο από άποψη ασφαλείας (καθώς δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα) και αν ναι σε τι προϊόντα να κινηθώ; Έλεγα να αλλάξω τον μύλο σίγουρα και έχω δει τόσες προτάσεις εδώ, αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο από τον υπάρχον Ευχαριστώ
john1987 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Θεωρείτε ότι ειναι σκοπιμη σε ήδη υπάρχουσα πόρτα ασφαλείας (20ετιας) η τοποθέτηση αεροφρακτη; Το σκέφτομαι κυρίως για αποκλεισμό από οσμες από φαγητό και ενίοτε ρεύματα αέρα (σε μέρες με πολύ αέρα).
mclein² Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, evanzt είπε Καλημέρα και από εμένα! Στην πόρτα έχει εγκατασταθεί πριν ~5 χρόνια κλειδαριά securemme (δεν γνωρίζω ποια ακριβώς. είναι 3 στροφών και κατά την εγκατάσταση είχαν πει ότι αν αφαιρεθεί ο μύλος όσο είναι κλειδωμένη έχει καταπέλτη), μύλος securemme k2 και το defender της φωτογραφίας. Αναρωτιόμουν αν έχει νόημα να τα αλλάξω για κάτι καλύτερο από άποψη ασφαλείας (καθώς δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα) και αν ναι σε τι προϊόντα να κινηθώ; Έλεγα να αλλάξω τον μύλο σίγουρα και έχω δει τόσες προτάσεις εδώ, αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο από τον υπάρχον Ευχαριστώ προσωπικα δε νομιζω οτι διαθετει η κλειδαρια σου καταπελτη, ποσο μαλλον οταν ο εγκαταστατης επελεξε μη γραναζωτη κλειδαρια (κοινως σε εφαγε)...εκτος αν πληρωσες 120 για την "αναβαθμιση"... οτιδηποτε και να τοποθετησεις απ'αυτα που εχεις, καλυτερα θα εισαι. 6 ώρες πριν, john1987 είπε Καλησπέρα σε όλους. Θεωρείτε ότι ειναι σκοπιμη σε ήδη υπάρχουσα πόρτα ασφαλείας (20ετιας) η τοποθέτηση αεροφρακτη; Το σκέφτομαι κυρίως για αποκλεισμό από οσμες από φαγητό και ενίοτε ρεύματα αέρα (σε μέρες με πολύ αέρα). μονο το ρευμα αερα θα γλιτωσεις / μετριασεις και παλι σε καποιο ποσοστο... εισαι σιγουρος οτι η πορτα σου δεν εχει αεροφρακτη ;
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, evanzt είπε Καλημέρα και από εμένα! Στην πόρτα έχει εγκατασταθεί πριν ~5 χρόνια κλειδαριά securemme (δεν γνωρίζω ποια ακριβώς. είναι 3 στροφών και κατά την εγκατάσταση είχαν πει ότι αν αφαιρεθεί ο μύλος όσο είναι κλειδωμένη έχει καταπέλτη), μύλος securemme k2 και το defender της φωτογραφίας. Αναρωτιόμουν αν έχει νόημα να τα αλλάξω για κάτι καλύτερο από άποψη ασφαλείας (καθώς δεν έχουν παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα) και αν ναι σε τι προϊόντα να κινηθώ; Έλεγα να αλλάξω τον μύλο σίγουρα και έχω δει τόσες προτάσεις εδώ, αλλά δεν ξέρω τι είναι καλύτερο και τι χειρότερο από τον υπάρχον Ευχαριστώ χθες ομως αλλαζεις σιγουρα τον Κ2 και ισως κ την κλειδαρια αν σε παιρνει....
evanzt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Η κλειδαριά εκτός από το λειτουργικό κομμάτι, επηρεάζει και την ασφάλεια σε σημαντικό βαθμό; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα η κλειδαριά, έλεγα να αλλάξω τον μύλο σε πρώτη φάση με κάτι καλό που θα κρατήσει χρόνια και να δώσω κάτι παραπάνω σε αυτό από το πχ να προσπαθήσω να χωρέσω στο budget και κλειδαριά και defender. Για το defender που δεν αναφέρθηκε κάτι υποθέτω ότι είναι σχετικά καλό; Σχετικά με μύλους κοιτούσα κάτι σε AGB SCUDO DCK, EVVA 4KS, EVVA ICS και για κλειδαριά την CISA Revolution Pro (δεν ξέρω αν είναι γραναζωτή αλλά την είδα να αναφέρετε αρκετά στο thread) αλλά δεν είμαι ειδικός σε αυτά οπότε ακόμα και με αυτές τις λίγες επιλογές που μείνανε δεν μπορώ να το περιορίσω περαιτέρω εκτός αν λάβω υπόψιν μόνο την τιμή (ακριβότερη --> καλύτερη) που δεν πιστεύω πως είναι αντιπροσωπευτικό κριτήριο πάντα. Τι προτείνετε από αυτά ή ακόμη και αν υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν το ανέφερα; Για σκέτο μύλο έλεγα να κινηθώ κάπου στα 150€ αλλά για μύλο+κλειδαριά+defender(αν χρειάζεται αλλαγή) αν αξίζει έλεγα να δώσω κάπου στα 200-250€ για τα υλικά. Αν ζητάω πολλά για λίγα χρήματα προσγειώστε με απότομα γιατί έχω χρόνια να ψαχτώ στο κομμάτι και δεν ξέρω τι γίνεται 😂 Περιοχή είναι Χαριλάου, Θεσσαλονίκη Ειλικρινά ευχαριστώ και πάλι, αυτό το thread είναι καταπληκτικό και αξίζουν συγχαρητήρια! 1
paylidis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, evanzt είπε Η κλειδαριά εκτός από το λειτουργικό κομμάτι, επηρεάζει και την ασφάλεια σε σημαντικό βαθμό; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα η κλειδαριά, έλεγα να αλλάξω τον μύλο σε πρώτη φάση με κάτι καλό που θα κρατήσει χρόνια και να δώσω κάτι παραπάνω σε αυτό από το πχ να προσπαθήσω να χωρέσω στο budget και κλειδαριά και defender. Για το defender που δεν αναφέρθηκε κάτι υποθέτω ότι είναι σχετικά καλό; Σχετικά με μύλους κοιτούσα κάτι σε AGB SCUDO DCK, EVVA 4KS, EVVA ICS και για κλειδαριά την CISA Revolution Pro (δεν ξέρω αν είναι γραναζωτή αλλά την είδα να αναφέρετε αρκετά στο thread) αλλά δεν είμαι ειδικός σε αυτά οπότε ακόμα και με αυτές τις λίγες επιλογές που μείνανε δεν μπορώ να το περιορίσω περαιτέρω εκτός αν λάβω υπόψιν μόνο την τιμή (ακριβότερη --> καλύτερη) που δεν πιστεύω πως είναι αντιπροσωπευτικό κριτήριο πάντα. Τι προτείνετε από αυτά ή ακόμη και αν υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν το ανέφερα; Για σκέτο μύλο έλεγα να κινηθώ κάπου στα 150€ αλλά για μύλο+κλειδαριά+defender(αν χρειάζεται αλλαγή) αν αξίζει έλεγα να δώσω κάπου στα 200-250€ για τα υλικά. Αν ζητάω πολλά για λίγα χρήματα προσγειώστε με απότομα γιατί έχω χρόνια να ψαχτώ στο κομμάτι και δεν ξέρω τι γίνεται 😂 Περιοχή είναι Χαριλάου, Θεσσαλονίκη Ειλικρινά ευχαριστώ και πάλι, αυτό το thread είναι καταπληκτικό και αξίζουν συγχαρητήρια! σαφως και επηρρεαζει την ασφαλεια σου αν δεν εχεις καταπελτη... παντως απο το να το αφησεις για τον αλλο μηνα πχ καλυτερα αλλαξε τον κυλινδρο σημερα κιολας (με 150 παιρνεις κατι αξιοπρεπες θα ελεγα, ο mclein που εχει αμεση επαφη με σημερινες τιμες θα σου πει 2-3 ιδεες) και βλεπεις για τη κλειδαρια defender προσωπικα δε θα αλλαζα ή αν αλλαζα θα πηγαινα απευθειας σε μαγνητικό για εξτρα ασφαλεια. εαν μπορεις απο την αλλη να δωσεις 250 για μια cisa revo pro (σαφως κ ειναι γραναζωτη με διπλο καταπελτη και VFM λυση) και κυλινδρο καντο... 2
mclein² Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 18 ώρες πριν, evanzt είπε Η κλειδαριά εκτός από το λειτουργικό κομμάτι, επηρεάζει και την ασφάλεια σε σημαντικό βαθμό; Ο λόγος που ρωτάω είναι γιατί από την στιγμή που δεν έχει πρόβλημα η κλειδαριά, έλεγα να αλλάξω τον μύλο σε πρώτη φάση με κάτι καλό που θα κρατήσει χρόνια και να δώσω κάτι παραπάνω σε αυτό από το πχ να προσπαθήσω να χωρέσω στο budget και κλειδαριά και defender. Για το defender που δεν αναφέρθηκε κάτι υποθέτω ότι είναι σχετικά καλό; Σχετικά με μύλους κοιτούσα κάτι σε AGB SCUDO DCK, EVVA 4KS, EVVA ICS και για κλειδαριά την CISA Revolution Pro (δεν ξέρω αν είναι γραναζωτή αλλά την είδα να αναφέρετε αρκετά στο thread) αλλά δεν είμαι ειδικός σε αυτά οπότε ακόμα και με αυτές τις λίγες επιλογές που μείνανε δεν μπορώ να το περιορίσω περαιτέρω εκτός αν λάβω υπόψιν μόνο την τιμή (ακριβότερη --> καλύτερη) που δεν πιστεύω πως είναι αντιπροσωπευτικό κριτήριο πάντα. Τι προτείνετε από αυτά ή ακόμη και αν υπάρχει κάτι καλύτερο που δεν το ανέφερα; Για σκέτο μύλο έλεγα να κινηθώ κάπου στα 150€ αλλά για μύλο+κλειδαριά+defender(αν χρειάζεται αλλαγή) αν αξίζει έλεγα να δώσω κάπου στα 200-250€ για τα υλικά. Αν ζητάω πολλά για λίγα χρήματα προσγειώστε με απότομα γιατί έχω χρόνια να ψαχτώ στο κομμάτι και δεν ξέρω τι γίνεται 😂 Περιοχή είναι Χαριλάου, Θεσσαλονίκη Ειλικρινά ευχαριστώ και πάλι, αυτό το thread είναι καταπληκτικό και αξίζουν συγχαρητήρια! με 250€ στη θεσσαλονικη --> cisa revolution + agb dck + monolito rok cisa revolution + evva ics + monolito rok θελει λιγο πιεση αλλα η πορτα ειναι ευκολη, αναβαθμισμενη και τελικως απλη...οποτε θα πας υποψιασμενος. με 200€ --> cisa revolution + ifam wx + monolito rok 1
john1987 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Στις 8/7/2022 στις 7:24 ΠΜ, mclein² είπε μονο το ρευμα αερα θα γλιτωσεις / μετριασεις και παλι σε καποιο ποσοστο... εισαι σιγουρος οτι η πορτα σου δεν εχει αεροφρακτη ; ναι δεν έχει - μου πρότειναν το κλασικό πλαστικό που μπαίνει από κάτω (και ξεκολλάει συνέχεια) ή αεροφράκτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα