Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, costas_ είπε

Μήπως να βάλω έναν πεινασμένο Κροκόδυλο με ανοικτό το στόμα να κοιτά την πόρτα ?  

Μπα... υπάρχουν αντίμετρα.

Spoiler

• Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, costas_ είπε

Μήπως να βάλω έναν πεινασμένο Κροκόδυλο με ανοικτό το στόμα να κοιτά την πόρτα ?  

βαλε οτι θελεις & εαν δεν πιστευεις τον ταπεινο κλειδαρα, πηγαινε σε οποιο τμημα θες και ρωτα ποσους πεθαμενους ή υπνοτισμενους σκυλους βρισκουν καθε μηνα.

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν θα μας κάνεις εσύ να χάσουμε τον ύπνο μας. Πόρτα άλλαξα, κλειδαριά άλλαξα, συναγερμό έβαλα, σκύλο έβαλα .. μέχρι και κροκόδυλο έστησα να κοιτά την πόρτα ...άντε να πω και στην γυναίκα να πάρει ένα τηγάνι στο χέρι ..! 

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπέρα πριν κάνα διήμερο βρήκα την εξώπορτα μου ξεκλείδωτη ενώ είχα την εντύπωση ότι την είχα κλειδώσει (Η κλειδαριά είναι αυτή εδώ)1101742117_.jpg.992f960fa41f5f0a39e09c64dbdc3c3a.jpg

Υπάρχει περίπτωση να παραβιάστηκε;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, costas_ είπε

Υπάρχει πόρτα Lacoste?

image.png.d20a93b4b843df06c29c1d9c317289e4.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stephen_giourson είπε

Καλησπέρα πριν κάνα διήμερο βρήκα την εξώπορτα μου ξεκλείδωτη ενώ είχα την εντύπωση ότι την είχα κλειδώσει (Η κλειδαριά είναι αυτή εδώ)1101742117_.jpg.992f960fa41f5f0a39e09c64dbdc3c3a.jpg

Σου έχουν απαντήσει στην προηγούμενη σελίδα

https://www.insomnia.gr/forums/topic/707878-κλειδαριές-και-πόρτες-ασφαλείας/?do=findComment&comment=59285502

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Έχω την εντύπωση πως το ευκολότερο πράγμα να παραβιάσεις σε μια πόρτα είναι ο σύρτης και όχι η κλειδαριά. Εσυ βλέπεις σημάδια διάρρηξης πανω στην κλειδαριά ;

Όχι δεν είδα σημάδια πάνω στην κλειδαριά. Απλά σκέφτομαι μήπως μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάνα ειδικό εργαλείο για να την ξεκλειδώσουν.

20 ώρες πριν, sphinxgr είπε

H πόρτα έχει 3 κομμάτια. Defender, αφαλό και κλειδαριά. Εσύ δειχνεις το ένα που δεν έχει καμία ουσία να καταλάβει κάποιος κάτι. Το κλειδί πρέπει να δείξεις για να καταλάβουμε μάρκα.

Σε κάθε περίπτωση σχεδόν σίγουρο ειναι πως εσύ δεν κλείδωσες ή εσύ ξεκλείδωσες ή κάποιος άλλος έχει κλειδί στο σπίτι σου

image.png.643e1f08452cde1e25cd9db7536df563.png

Καλησπέρα το κλειδί μου είναι αυτό εδώ.952832766_.jpg.76c5444083fd22593f7ec20e5d9c78d1.jpg

Η μάρκα του είναι ''Mottura''.

Επεξ/σία από Stephen_giourson
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stephen_giourson είπε

Όχι δεν είδα σημάδια πάνω στην κλειδαριά. Απλά σκέφτομαι μήπως μπορούν να χρησιμοποιήσουν κάνα ειδικό εργαλείο για να την ξεκλειδώσουν.

Καλησπέρα το κλειδί μου είναι αυτό εδώ. Η μάρκα του είναι ''Mottura''.

Καλημερα, σβησε το κομματι που ειναι ο συνδυασμος. Μονο το κεφαλι απο το κλειδι φθάνει.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

Καλημερα, σβησε το κομματι που ειναι ο συνδυασμος. Μονο το κεφαλι απο το κλειδι φθάνει.

Μπορούν να βγάλουν αντικλείδι κοιτώντας το;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stephen_giourson είπε

Μπορούν να βγάλουν αντικλείδι κοιτώντας το;

Ποτε δεν ξέρεις, φίλαγε τα ρουχα σου για να εχεις τα μισα (που λεει η παροιμία). Πάντως αν όντος θυμάσαι να εχεις κλειδώσει τοτε υπάρχει σοβαρο θεμα γιατι ο κύλινδρος που εχεις θεωρείται απο τους ασφαλέστερους. Μπορω να ρωτησω ποια περιοχή εισαι ?

Δημοσ.

Μένω Θεσσαλονίκη κέντρο. Δεν θέλω να σας ανησυχήσω άδικα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν εγώ ξεκλείδωσα την πόρτα ή όχι γιατί καμιά φορά κάνω πράγματα αφηρημένα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Stephen_giourson είπε

Μένω Θεσσαλονίκη κέντρο. Δεν θέλω να σας ανησυχήσω άδικα γιατί δεν είμαι σίγουρος αν εγώ ξεκλείδωσα την πόρτα ή όχι γιατί καμιά φορά κάνω πράγματα αφηρημένα.

99% δεν είχες κλειδώσει. 

Θα το επιβεβαιώσει όμως ο @mclein² που ξέρει σίγουρα. 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Stephen_giourson είπε

Εδώ ξεχνάς οτι πόσταρες το ίδιο πριν μερικές ώρες και αναρωτιέσαι αν ξέχασες να κλειδώσεις; :P

βάλε σπάγκο στο δαχτυλο οπως καναν οι παλιοι :)

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Helionar είπε

Εδώ ξεχνάς οτι πόσταρες το ίδιο πριν μερικές ώρες και αναρωτιέσαι αν ξέχασες να κλειδώσεις; :P

βάλε σπάγκο στο δαχτυλο οπως καναν οι παλιοι :)

Χεχε δεν το ξέχασα απλά νόμιζα πως κανείς δεν είχε δει το προηγούμενο ποστ γι'αυτό το ξαναπόσταρα. Δεν ήξερα ότι το έβαλαν εδώ οι mods

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...