Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Έχω την εντύπωση πως το ευκολότερο πράγμα να παραβιάσεις σε μια πόρτα είναι ο σύρτης και όχι η κλειδαριά. Εσυ βλέπεις σημάδια διάρρηξης πανω στην κλειδαριά ;
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Είσαι σίγουρος ότι κλείδωσες και δεν έβαλες μόνο τον σύρτη? 4 ώρες πριν, czarjuly είπε Συνήθως ότι κλειδώνει.... ξεκλειδώνει,το πιθανότερο είναι να ξεκλειδώσες εσύ αλλά από τη στιγμή που έχεις και τον συρτή είσαι ασφαλής μην αγχωνεσαι Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή ίσως πάει δουλειά. Άρα θα κλειδώσει χωρίς σύρτη και θα μπουν Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από SabotazNic
mclein² Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 αυτο που μας δειχνεις δε λεει κατι. βαλε φωτο το κλειδι σου ΜΟΝΟ απο εκει που το κρατας. 2
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) H πόρτα έχει 3 κομμάτια. Defender, αφαλό και κλειδαριά. Εσύ δειχνεις το ένα που δεν έχει καμία ουσία να καταλάβει κάποιος κάτι. Το κλειδί πρέπει να δείξεις για να καταλάβουμε μάρκα. Σε κάθε περίπτωση σχεδόν σίγουρο ειναι πως εσύ δεν κλείδωσες ή εσύ ξεκλείδωσες ή κάποιος άλλος έχει κλειδί στο σπίτι σου Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από sphinxgr 1
mclein² Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 4 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σε κάθε περίπτωση σχεδόν σίγουρο ειναι πως εσύ δεν κλείδωσες ή εσύ ξεκλείδωσες ή κάποιος άλλος έχει κλειδί στο σπίτι σου παιζει να τον ξεκλειδωσαν κ να μην μπηκαν εξαιτιας του συρτη που θα εκανε μεγαλυτερο θορυβο σπρωχνοντας τον αναποδα / απ'εξω ή επειδη καταλαβαν οτι ειναι μεσα. γενικα ειναι μεγαλη μοδα πλεον οι διαρρηξεις με κλειδια μιας κ υπαρχουν απειρες πορτες με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου ή νεου τυπου με αφαλους των 10€ ~ 20€.
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, mclein² είπε παιζει να τον ξεκλειδωσαν κ να μην μπηκαν εξαιτιας του συρτη που θα εκανε μεγαλυτερο θορυβο σπρωχνοντας τον αναποδα / απ'εξω ή επειδη καταλαβαν οτι ειναι μεσα. γενικα ειναι μεγαλη μοδα πλεον οι διαρρηξεις με κλειδια μιας κ υπαρχουν απειρες πορτες με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου ή νεου τυπου με αφαλους των 10€ ~ 20€. Σαν ενδεχόμενο, φυσικά και παίζει. Το να ειναι ο άλλος μέσα, να κοιμάται, να το ξέρουν και να θέλουν να μπουν...ε ειναι λίγο παράλογο. Εκτός αν ο φίλος έχει λίρες μέσα και το έχει πει κ σε ολο τον κόσμο!!! Οπότε το βρίσκω απόλυτα λογικό!!!!
mclein² Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 25 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Σαν ενδεχόμενο, φυσικά και παίζει. Το να ειναι ο άλλος μέσα, να κοιμάται, να το ξέρουν και να θέλουν να μπουν...ε ειναι λίγο παράλογο. Εκτός αν ο φίλος έχει λίρες μέσα και το έχει πει κ σε ολο τον κόσμο!!! Οπότε το βρίσκω απόλυτα λογικό!!!! δεν ξερω αν ειναι παραλογο αλλα συμβαινει καθημερινα και σε μεγαλο ποσοστο. ουτε φανταζεσαι το ποσες προσπαθειες διαρρηξης, ειδικα downtown αθηνα - θεσσαλονικη, με κατοικους awake.... 1
sphinxgr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mclein² είπε δεν ξερω αν ειναι παραλογο αλλα συμβαινει καθημερινα και σε μεγαλο ποσοστο. ουτε φανταζεσαι το ποσες προσπαθειες διαρρηξης, ειδικα downtown αθηνα - θεσσαλονικη, με κατοικους awake.... Χτυπάνε όμως πρώτα κουδούνι ή κάνουν θόρυβο να τους ακούσει. Δεν μπαίνουν, ενώ ακούνε τον άλλο μέσα. Αν επιβεβαιώσουν ότι ο άλλος είναι μέσα, πάνε σε διπλανό σπίτι Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από sphinxgr 1
mclein² Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Χτυπάνε όμως πρώτα κουδούνι ή κάνουν θόρυβο να τους ακούσει. Δεν μπαίνουν, ενώ ακούνε τον άλλο μέσα. Αν επιβεβαιώσουν ότι ο άλλος είναι μέσα, πάνε σε διπλανό σπίτι συνηθως (80+%) οπως το λες αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν σταμπαρει οτι λειπουν συγκεκριμενες ωρες και μπουκαρουν στο μπαμ χωρις ελεγχο...ειδικα νεα σμυρνη & βικτωρια εχω αρκετα περιστατικα εγω που ειμαι και μακρια, φαντασου συναδελφοι εκει.... 1
costas_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Γι αυτό και μόνο ένας σκύλος μέσα στο σπίτι πάντα βοηθά. Εμένα ο δικός μου σκύλος, εαν ακούσει κουδούνι χαλάει τον κόσμο από το γάβγισμα και είμαι σίγουρος ότι κανένας δεν θα τολμήσει να μπει με τόση φασαρία. Ασε που τον πιάνει μια μανία να ξεσκίσει όποιον τολμήσει να μπει μέσα ! 1 1
costas_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Ο γείτονας έχει λυκόσκυλο μέσα στο σπίτι, οπότε και αυτός είναι safe! 1
mclein² Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, costas_ είπε Ο γείτονας έχει λυκόσκυλο μέσα στο σπίτι, οπότε και αυτός είναι safe! safe 100% ειναι οποιος δεν εχει πορτα Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από mclein²
costas_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μήπως να βάλω έναν πεινασμένο Κροκόδυλο με ανοικτό το στόμα να κοιτά την πόρτα ?
HERTHAN Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, costas_ είπε Μήπως να βάλω έναν πεινασμένο Κροκόδυλο με ανοικτό το στόμα να κοιτά την πόρτα ? Nαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα