Witcher1st Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Πώς γίνεται ενώ η πόρτα είναι κλειδωμένη με το κλειδί επάνω, να μπορώ να την ξεκλειδώσω από την άλλη μεριά; Απλά πιέζω μερικές φορές το κλειδί μέσα και σπρώχνει το άλλο κλειδί προς τα έξω, τόσο όσο, ωστε να μπορώ να την ξεκλειδώσω. Αυτό δε γίνεται όταν ο αφαλος είναι διπλής ενέργειας; Αλλά δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η κλειδαριά; Το ίδιο γινόταν και με τον προηγούμενο αφαλό , ακόμα πιο εύκολα. Και το κλειδί έπεφτε κάτω στο πάτωμα.
mclein² Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 8 ώρες πριν, featherbrain είπε Καλησπέρα! Την περίοδο αυτή ανακαινίζω το σπίτι μου και το γραφείο που συνεργάζομαι βάζει πόρτες από Siamo. Περνώντας μία βόλτα από το μαγαζί τους, είδα για πόρτα την Artros και θα κινηθώ προς τα εκεί. Για κύλινδρο μου πρότειναν τον st8. Είναι θεωρείται καλή επιλογή; Υπάρχει κάτι καλύτερο στον Σιάμο σε κοντινό σχετικά budget; Από όσο ξέρω δεν μπορώ να του πάω ότι κύλινδρο θέλω. Σας ευχαριστώ! μπορεις να του πας οτι κυλινδρο θελεις. ο st8 δεν ειναι μια καλη επιλογη αλλα ποιοτικα δεν ειναι και για τα σκουπιδια. εχουν υπαρξει καποια φαινομενα διαρρηξης αλλα και παλι ειναι τα λογια ενος διερρηγμενου που δεν ξερεις αν αφησε ξεκλειδωτα, εδωσε αλλου κλειδια κλπ κλπ στα 750 εφτασε η ατρος ; 3 ώρες πριν, Witcher1st είπε Πώς γίνεται ενώ η πόρτα είναι κλειδωμένη με το κλειδί επάνω, να μπορώ να την ξεκλειδώσω από την άλλη μεριά; Απλά πιέζω μερικές φορές το κλειδί μέσα και σπρώχνει το άλλο κλειδί προς τα έξω, τόσο όσο, ωστε να μπορώ να την ξεκλειδώσω. Αυτό δε γίνεται όταν ο αφαλος είναι διπλής ενέργειας; Αλλά δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η κλειδαριά; Το ίδιο γινόταν και με τον προηγούμενο αφαλό , ακόμα πιο εύκολα. Και το κλειδί έπεφτε κάτω στο πάτωμα. αν το κλειδι μπαινει καθετα και το αφησεις οριζοντια δεν μπορεις να το σπρωξεις. αν το κλειδι μπαινει οριζοντια και το αφησεις καθετα, παλι δεν μπορεις να το σπρωξεις. 1 1
featherbrain Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι εκεί έφτασε! Από τις δικές του διαθέσιμες επιλογές ο keso 8000 θεωρείται η καλύτερη επιλογή; Από το site του βλέπω τις εξής επιλογές: stealth, keso 8000, m&c move, mottura champion pro, ces dm5. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από featherbrain
Lews Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον swayback για την όρεξη να μου απαντησει και την υπομονή του εδω και χρονια από την πρωτη ερωτηση που του έκανα και τον mclein για τον ίδιο λόγο αλλά και για την κλειδαριά που προμηθεύτηκα από εκείνον,επιτέλους μετά από χρόνια όλα είναι έτοιμα,Μπήκαν 2 πορτες extra 1 η πόρτα εισοδου με m&c move και με abloy αυτόματη κλειδαριά,και η πάνω με eva mcs,να είστε καλα παιδια,τρομερή τοποποθετηση των πορτών έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.Να είστε πάντα καλα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από Lews 1 1
mclein² Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, featherbrain είπε Καταρχάς σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ναι εκεί έφτασε! Από τις δικές του διαθέσιμες επιλογές ο keso 8000 θεωρείται η καλύτερη επιλογή; Από το site του βλέπω τις εξής επιλογές: stealth, keso 8000, m&c move, mottura champion pro, ces dm5. stealth - m&c move - ces dm5 1
featherbrain Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, mclein² είπε stealth - m&c move - ces dm5 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμμεση απάντηση! 1
michelos75 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Καλημέρα φίλοι μου Βρίσκομε σε διαδικασία μετακόμισης και ψάχνομαι με το θέμα της κλειδαριάς. Είμαι θετικός σε μια κλειδαριά χωρίς κλειδί και κοίταξα την πρόταση της e-ternal. Αρχικά ήμουν πολύ θετικός, διάβασα όμως κάποιες αρνητικές εμπειρίες και είμαι λίγο επιφυλακτικός. Γενικά είναι δύσκολο να βρεις γνώμες για αυτή την κλειδαριά. Τα σχόλια για το κατάστημα που τις προμηθεύει στην Θεσσαλονίκη είναι σχεδόν όλα 5*, ωστόσο υπάρχουν κάποιες σελίδες που είναι εναντίων της, σε επίπεδο φανατισμού! Από την άλλη, υπάρχουν οι "κλασσικές" κλειδαριές που εμπιστευόμασταν τόσα χρόνια και που φυσικά μπορούν να παραβιαστούν. Υπάρχει όμως κάτι που δεν παραβιάζεται; Ποια οι γνώμη σας για το συγκεκριμένο σύστημα και γενικά για τις ηλεκτρονικές κλειδαριές;
mclein² Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 52 λεπτά πριν, michelos75 είπε Υπάρχει όμως κάτι που δεν παραβιάζεται; οχι.
ObeyWario! Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2022 Evva 4ks είναι καλή κλειδαριά; Κάποια άλλη επιλογή στα 200-250Ε με περαστικά;
mclein² Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Evva 4ks είναι καλή κλειδαριά; ειναι καλος κυλινδρος, ναι. 13 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Κάποια άλλη επιλογή στα 200-250Ε με περαστικά; kaba penta cross evva mcs 1
HYDA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Νοίκιασα ένα σπίτι προσωρινά. Η πόρτα έχει αυτό το παρακάτω κλειδί. Είναι σκουπίδι? Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από HYDA
mclein² Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, HYDA είπε Νοίκιασα ένα σπίτι προσωρινά. Η πόρτα έχει αυτό το παρακάτω κλειδί. Είναι σκουπίδι? ειναι ενας κυλινδρος των 45€. ουτε σκουπιδι, ουτε κορυφη. καπου προς τη μεση με λιγο ζορι κατεβασε τη φωτο οταν μπορεις κι ας εσβησες τα μισα δοντια Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2022 από mclein²
HYDA Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, mclein² είπε ειναι ενας κυλινδρος των 45€. ουτε σκουπιδι, ουτε κορυφη. καπου προς τη μεση με λιγο ζορι κατεβασε τη φωτο οταν μπορεις thanks 1
Stephen_giourson Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα θα χρειαστώ τα φώτα σας πάνω σε ένα θέμα. Χθες το βράδυ είμαι σχεδόν σίγουρος πως είχα κλείδωσει την εξώπορτα του σπιτιού μου. Το πρωί την πόρτα την βρήκα ξεκλείδωτη (είχα βάλει και τον σύρτη). Εδώ λοιπόν δύο τινά συμβαίνουν. Ή κάποιος κατάφερε να παραβιάσει την κλειδαριά αλλά όχι τον σύρτη ή εγώ σε κάποια φάση ξεκλείδωσα την πόρτα και δεν το θυμάμαι. Η κλειδαριά του σπιτιού μου είναι αυτή εδώ: Αυτή εδώ νομίζω είναι τύπου defender. Υπάρχει περίπτωση να παραβιάστηκε αυτή η κλειδαρία; Αν γνωρίζετε πείτε μου σας παρακαλώ
czarjuly Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Συνήθως ότι κλειδώνει.... ξεκλειδώνει,το πιθανότερο είναι να ξεκλειδώσες εσύ αλλά από τη στιγμή που έχεις και τον συρτή είσαι ασφαλής μην αγχωνεσαι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα