mclein² Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, gianniskpatra είπε Δεν ξεβιδώνεις απλά την βίδα στο πλάι και βάζεις τον νέο αφαλό; ναι
gianniskpatra Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε ναι Εντάξει το βρήκα. Υπάρχει κλειδαριά που κλειδώνει 3 φορές και όχι 4 ;
mclein² Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Εντάξει το βρήκα. Υπάρχει κλειδαριά που κλειδώνει 3 φορές και όχι 4 ; η δικια σου που λογικα ειναι σεκιουρεμ. και γενικα οι κυλινδρου κλειδωνουν 3 ολοκληρες στροφες ή 6 μισες, αναλογα πως μετρας Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2022 από mclein²
gianniskpatra Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, mclein² είπε η δικια σου που λογικα ειναι σεκιουρεμ. και γενικα οι κυλινδρου κλειδωνουν 3 ολοκληρες στροφες ή 6 μισες, αναλογα πως μετρας Η δικιά μου που είναι σεκιουριμ θέλει αλλαγή όντως και αυτή πριν μείνω απέξω. Επίσης σε περίπτωση αλλαγής καμία πρόταση κλειδαριάς; Γραναζωτή ή κυλινδρου; τι είναι καλύτερο;
jonkyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Στις 15/6/2022 στις 7:28 ΠΜ, mclein² είπε νεα κλειδαρια αν δεν υπαρχει καρτα και χρειαζεσαι κλειδια. ...και δε θα ηταν κακη ιδεα να βαλεις omega ξανα εαν εισαι για 170 ~ 190 ευρω.. Ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα ότι είναι μονόδρομος η αλλαγή, αφού έψαξα κι άλλο στο σπίτι αλλά δεν βρήκα την κάρτα. Η επόμενή μου ερώτηση απαντήθηκε ήδη από εσένα (ευχαριστώ και για αυτό), αλλά συνοπτικά πάω ξανά για omega επειδή είναι η καλύτερη; Υπάρχει κάτι πιο "σύγχρονο", έστω και λίγο ακριβότερο;
mclein² Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, jonkyr είπε Ευχαριστώ πολύ. Κατάλαβα ότι είναι μονόδρομος η αλλαγή, αφού έψαξα κι άλλο στο σπίτι αλλά δεν βρήκα την κάρτα. Η επόμενή μου ερώτηση απαντήθηκε ήδη από εσένα (ευχαριστώ και για αυτό), αλλά συνοπτικά πάω ξανά για omega επειδή είναι η καλύτερη; Υπάρχει κάτι πιο "σύγχρονο", έστω και λίγο ακριβότερο; στειλε μου πμ κ 2-3 φωτοζ απο την πορτα και θα σου πω 14 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Η δικιά μου που είναι σεκιουριμ θέλει αλλαγή όντως και αυτή πριν μείνω απέξω. Επίσης σε περίπτωση αλλαγής καμία πρόταση κλειδαριάς; Γραναζωτή ή κυλινδρου; τι είναι καλύτερο; γραναζωτη κυλινδρου + μονολιτο για εξωτερικο προστατευτικο ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ...οχι απαραιτητα αυριο 1
jonkyr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, mclein² είπε στειλε μου πμ κ 2-3 φωτοζ απο την πορτα και θα σου πω Το βραδάκι, όταν γυρίσω σπίτι. Ευχαριστώ πολύ.
LeoM Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Στις 15/11/2021 στις 7:09 ΜΜ, LeoM είπε έχω μια πόρτα ασφαλείας με κλειδαριά secura και κύλινδρο secura diamond k3 Καλησπέρα, (συνέχεια από παλιότερη ερώτησή μου) αποφάσισα να προχωρήσω πλέον σε αλλαγές. Ο κλειδαράς που πήγα μου είπε να αλλάξω μόνο κύλινδρο (βέβαια μάλλον θα ακούσω τον mclein που μου είπε να αλλάξω και την κλειδαριά) και μου πρότεινε (τιμές με τοποθέτηση/κύλινδρος μόνο) astral tecno pro (updated(;) έκδοση 5 κλειδιά)με τιμή 100Ε, iseo r90 (έκδοση 3 κλειδιά) 130E και scudo dck (5 κλειδιά) 140Ε. Τι λέτε είναι καλές οι τιμές και τι προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
n_kout Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Η αλλαγη κυλινδρου δεν ειναι κατι, οποτε κανε συγκριση με τιμες skroutz. Τσεκαρε αν οι τιμες του ειναι χωρις φπα για πιο σωστη συγκριση
mclein² Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, LeoM είπε Καλησπέρα, (συνέχεια από παλιότερη ερώτησή μου) αποφάσισα να προχωρήσω πλέον σε αλλαγές. Ο κλειδαράς που πήγα μου είπε να αλλάξω μόνο κύλινδρο (βέβαια μάλλον θα ακούσω τον mclein που μου είπε να αλλάξω και την κλειδαριά) και μου πρότεινε (τιμές με τοποθέτηση/κύλινδρος μόνο) astral tecno pro (updated(;) έκδοση 5 κλειδιά)με τιμή 100Ε, iseo r90 (έκδοση 3 κλειδιά) 130E και scudo dck (5 κλειδιά) 140Ε. Τι λέτε είναι καλές οι τιμές και τι προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων μας εχεις δειξει φωτο την πορτα & την κλειδαρια ; εαν οταν κλειδωνεις ακους 2 ή 3 κλακ, τοτε να αλλαξεις και κλειδαρια. εαν οταν κλειδωνεις η κινηση ειναι ομαλη χωρις πολλους ηχους, μην αλλαξεις κλειδαρια. οι τιμες των κυλινδρων μου φαινονται σχετικα οκ εαν ο συναδελφος αλλαζει πολη για να ερθει σ'εσενα. πχ αν εισαι χαλανδρι και ερχεται ψυχικο. εαν τωρα ειναι στα 3 χλμ και θελει 35 ~ 40 ευρω για να ξεβιδωσει μια βιδα..... εαν δε θες να βαλεις εδω τις φωτο, στειλε πμ.
LeoM Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, mclein² είπε μας εχεις δειξει φωτο την πορτα & την κλειδαρια ; εαν οταν κλειδωνεις ακους 2 ή 3 κλακ, τοτε να αλλαξεις και κλειδαρια. εαν οταν κλειδωνεις η κινηση ειναι ομαλη χωρις πολλους ηχους, μην αλλαξεις κλειδαρια. οι τιμες των κυλινδρων μου φαινονται σχετικα οκ εαν ο συναδελφος αλλαζει πολη για να ερθει σ'εσενα. πχ αν εισαι χαλανδρι και ερχεται ψυχικο. εαν τωρα ειναι στα 3 χλμ και θελει 35 ~ 40 ευρω για να ξεβιδωσει μια βιδα..... εαν δε θες να βαλεις εδω τις φωτο, στειλε πμ. Καλημέρα, ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Όταν κλειδώνω ακούω 2 κλακ. Περίπου 2χιλ. απόσταση. Έχεις pm.
vagpap Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Αλλαγή σπιτιού και απορία περί πόρτας, χωρίς να έχω πάρει κάποια γνώμη ακόμα από επαγγελματία. Δεν έχω ιδέα τι πόρτα είναι ούτε τι κλειδαριά μπορεί να έχει. Το μόνο που βλέπω είναι ότι έχει κλειδιά Mauer (αλλά δεν ξέρω καν τι σειρά είναι αν και μπορεί να μην έχει καμία σημασία τελικά). Φαντάζομαι ότι το βασικό θα πρέπει να είναι η αλλαγή κυλίνδρου, μιας και τα κλειδιά μου παραδόθηκαν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Δεν με ενδιαφέρει κάποιο ακραίο σενάριο ασφάλειας αλλά να μπορώ να έχω λίγο το κεφάλι μου ήσυχο. Καμιά ιδέα, σκέψη, κάτι να προσέξω, ευπρόσδεκτη Spoiler Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2022 από vagpap Εικόνες σε spoiler tag
mclein² Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Στις 18/6/2022 στις 4:53 ΜΜ, vagpap είπε Καλησπέρα και από εμένα. Αλλαγή σπιτιού και απορία περί πόρτας, χωρίς να έχω πάρει κάποια γνώμη ακόμα από επαγγελματία. Δεν έχω ιδέα τι πόρτα είναι ούτε τι κλειδαριά μπορεί να έχει. Το μόνο που βλέπω είναι ότι έχει κλειδιά Mauer (αλλά δεν ξέρω καν τι σειρά είναι αν και μπορεί να μην έχει καμία σημασία τελικά). Φαντάζομαι ότι το βασικό θα πρέπει να είναι η αλλαγή κυλίνδρου, μιας και τα κλειδιά μου παραδόθηκαν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη. Δεν με ενδιαφέρει κάποιο ακραίο σενάριο ασφάλειας αλλά να μπορώ να έχω λίγο το κεφάλι μου ήσυχο. Καμιά ιδέα, σκέψη, κάτι να προσέξω, ευπρόσδεκτη Απόκρυψη περιεχομένων εαν νοικιαζεις, αλλαζεις κυλινδρο και τελος. εαν αγορασες, τσεκαρει επαγγελματιας απο κοντα τι μαρκα κλειδαριας εχει τοποθετηθει ((γιατι ΜΑΛΛΟΝ ειναι iseo 1ης γενιας αλλα δεν μπορω ν'απαντησω με σιγουρια)) και ακολουθως πραττεις. σιγουρα αλλαζεις κυλινδρο, αν δεν ειναι γραναζωτη καποια στιγμη αλλαζεις με σοβαροτερη κλειδαρια & εαν μπορεις/θελεις αλλαζεις και το defender με καποιο σοβαροτερο. 1
featherbrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Την περίοδο αυτή ανακαινίζω το σπίτι μου και το γραφείο που συνεργάζομαι βάζει πόρτες από S. Περνώντας μία βόλτα από το μαγαζί τους, είδα για πόρτα την Artros και θα κινηθώ προς τα εκεί. Για κύλινδρο μου πρότειναν τον st8. Είναι θεωρείται καλή επιλογή; Υπάρχει κάτι καλύτερο στον S σε κοντινό σχετικά budget; Από όσο ξέρω δεν μπορώ να του πάω ότι κύλινδρο θέλω. Σας ευχαριστώ! Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2022 από featherbrain
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα