Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλασε η κλειδαρια μου την Πεμπτη (ξεκλειδωνε με τεραστια δυσκολια) οποτε αναγκαστικα την αλλαξα σημερα.

Ηρθε κλειδαρας φιλος κολλητου μου.

Μου εβαλε CISA Revolution Pro και με την ευκαιρια αλλαξαμε και τον KESO αφαλο με το AGB SCUDO DCK.

Σε πορτα SIAMOS η οποια  τον παιδεψε αρκετα γιατι απο οτι μου ειπε εχει πολλες κολλησεις μεσα.

Ειναι καλος συνδιασμος ?

Δεν εκατσα να το ψαξω επειδη βιαζομουν και τον εμπιστευτηκα 

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι...τον ίδιο συνδυασμό έχω και'γώ εδώ και τρία χρόνια..απροβλημάτιστα!!!

Δημοσ.
18 ώρες πριν, k_w_t είπε

Χαλασε η κλειδαρια μου την Πεμπτη (ξεκλειδωνε με τεραστια δυσκολια) οποτε αναγκαστικα την αλλαξα σημερα.

Ηρθε κλειδαρας φιλος κολλητου μου.

Μου εβαλε CISA Revolution Pro και με την ευκαιρια αλλαξαμε και τον KESO αφαλο με το AGB SCUDO DCK.

Σε πορτα SIAMOS η οποια  τον παιδεψε αρκετα γιατι απο οτι μου ειπε εχει πολλες κολλησεις μεσα.

Ειναι καλος συνδιασμος ?

Δεν εκατσα να το ψαξω επειδη βιαζομουν και τον εμπιστευτηκα 

εαν εβαλε απλο defender εκανε μαλακια (ο μαστορας, οχι εσυ)...

εαν εβαλε monolito τουλαχιστον θα εισαι μια χαρα...

η μ@λακια προκυπτει απο το γεγονος της δυσκολιας του να μπει κατι καλυτερο μελλοντικα.

εαν πληρωσες 180 με 200, εισαι καλα...αμα πληρωσες 250 κριμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/6/2022 στις 12:03 ΜΜ, mclein² είπε

εαν εβαλε απλο defender εκανε μαλακια (ο μαστορας, οχι εσυ)...

εαν εβαλε monolito τουλαχιστον θα εισαι μια χαρα...

η μ@λακια προκυπτει απο το γεγονος της δυσκολιας του να μπει κατι καλυτερο μελλοντικα.

εαν πληρωσες 180 με 200, εισαι καλα...αμα πληρωσες 250 κριμα.

Το defender δεν το αλλαξα. Ειναι της mottura  που ειχε η πορτα απο την αγορα της..

Στα λεφτα καλα μου πηγε απο οτι καταλαβα.

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.
1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Το defender δεν το αλλαξα. Ειναι της mottura  που ειχε η πορτα απο την αγορα της..

Στα λεφτα καλα μου πηγε απο οτι καταλαβα.

διατηρω τις επιφυλαξεις μου οτι εφταιγε η μοτουρα κλειδαρια και οχι μονο ο κυλινδρος...

anyway καλως κρατηθηκε το defender και καλως πληρωσες 180€ ~ 200€.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mclein² είπε

διατηρω τις επιφυλαξεις μου οτι εφταιγε η μοτουρα κλειδαρια και οχι μονο ο κυλινδρος...

anyway καλως κρατηθηκε το defender και καλως πληρωσες 180€ ~ 200€.

Ειχε χαλασει ο μηχανισμος που συνδεοταν με τον πανω πυρο.

Δεν εδινε σωστα την κινηση με αποτελεσμα να κολλανε οι πανω πυροι.

Παραπανψ δεν ξερω να σε διαφωτισω αλλα ειχε βγαλει και παλιοτερα προβλημα.

Δεν δουλευε η γλωσσα οποτε την ειχα απομονωσει και η πορτα εκλεινε παντα με κλειδωμα.

• Like 1
Δημοσ.

Guys ειδικοί, έγινε η γκάφα. Δοκίμασε η σύζυγος το κλειδί μήτρα της Ωμεγα και μείναμε χωρίς κλειδιά (πλην αυτού). Φυσικά, δεν θυμόμαστε που βρίσκεται ο κωδικός. Πώς κινούμαι; Καλώ κλειδαρά για να αλλάξω κλειδαριά; Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοεις το 2ο κλειδι της Omega? Η Omega εξ οσων θυμαμαι εχει 2 σφραγισμενα κλειδια για αλλαγη ζωης (1η και 2η ζωη). Καθε κλειδι σε σακουλι με την καρτα του για δημιουργια νεων κλειδιων. Μολις μπει και γυρισει μια φορα στην κλειδαρια ακυρωνει το αρχικο σετ ή την 1η ζωη και με την καρτα πας και βγαζεις εξτρα.

Αν εννοεις αυτο πως το χρησιμοποιησε η συζυγος χωρις να το βγαλει απο το σφραγισμενο σακουλι αρα να εχει και την καρτα???

Ειχατε το 2ο και 3ο κλειδι ζωων χυμα εξω απο τα σακουλακια χωρις τις καρτες τους?

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ.

Οκ, τα εγραψα συνοπτικα και ακαταλαβιστικα. Ειχαμε δωσει κλειδια στα πεθερικα για την κλειδαρια που ειχαμε βαλει προ 15ετιας περιπου. Τρια κλειδια (δυο εμεις στο σπιτι + ενα των πεθερικων) ηταν για καθημερινη χρηση. Ενα (με κιτρινο χρωμα στο "σωμα") ηταν αυτο που δοκιμασε η συζυγος. Δεν ηταν σε σακουλακι και σιγουρα δεν εχουμε δευτερο κλειδι. Εννοειται οτι δεν εχουμε και καρτα.

6 λεπτά πριν, Sebu είπε

Ειχατε το 2ο και 3ο κλειδι ζωων χυμα εξω απο τα σακουλακια χωρις τις καρτες τους?

Αυτο που λες πιθανως να εχει συμβει. Αλλα μετα απο 15 χρονια ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω καμια λεπτομερεια. Με τον τροπο που τα εγραψες παντως, αντιλαμβανομαι οτι αυριο ψαχνω κλειδαρα.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, jonkyr είπε

Οκ, τα εγραψα συνοπτικα και ακαταλαβιστικα. Ειχαμε δωσει κλειδια στα πεθερικα για την κλειδαρια που ειχαμε βαλει προ 15ετιας περιπου. Τρια κλειδια (δυο εμεις στο σπιτι + ενα των πεθερικων) ηταν για καθημερινη χρηση. Ενα (με κιτρινο χρωμα στο "σωμα") ηταν αυτο που δοκιμασε η συζυγος. Δεν ηταν σε σακουλακι και σιγουρα δεν εχουμε δευτερο κλειδι. Εννοειται οτι δεν εχουμε και καρτα.

Αυτο που λες πιθανως να εχει συμβει. Αλλα μετα απο 15 χρονια ειλικρινα δεν μπορω να θυμηθω καμια λεπτομερεια. Με τον τροπο που τα εγραψες παντως, αντιλαμβανομαι οτι αυριο ψαχνω κλειδαρα.

Χωρίς κάρτα δεν βγάζεις κλειδιά, αλλά κάτσε μήπως ακούσεις κάτι άλλο μέχρι αύριο (χλωμό).

Επίσης, μετά από 15 χρόνια, δεν θα ήταν κακό να αντικατασταθεί η κλειδαριά και λόγω χρήσης. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, jonkyr είπε

Guys ειδικοί, έγινε η γκάφα. Δοκίμασε η σύζυγος το κλειδί μήτρα της Ωμεγα και μείναμε χωρίς κλειδιά (πλην αυτού). Φυσικά, δεν θυμόμαστε που βρίσκεται ο κωδικός. Πώς κινούμαι; Καλώ κλειδαρά για να αλλάξω κλειδαριά; Υπάρχει κάποια άλλη λύση;

Ευχαριστώ.

νεα κλειδαρια αν δεν υπαρχει καρτα και χρειαζεσαι κλειδια.

...και δε θα ηταν κακη ιδεα να βαλεις omega ξανα εαν εισαι για 170 ~ 190 ευρω..

Επεξ/σία από mclein²
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, κλειδαριά πόρτας ασφαλείας είχε πάνω SECUREMME K2 και κλείδωνε 3 φορές. Μόλις έβαλα πάνω evva 4ks κλειδώνει δύο και την τρίτη στροφή την φθάνει μέχρι ένα σημείο και μετά δεν κάνει πλήρη κύκλο. καμία ιδέα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, gianniskpatra said:

Καλησπέρα στην ομάδα, κλειδαριά πόρτας ασφαλείας είχε πάνω SECUREMME K2 και κλείδωνε 3 φορές. Μόλις έβαλα πάνω evva 4ks κλειδώνει δύο και την τρίτη στροφή την φθάνει μέχρι ένα σημείο και μετά δεν κάνει πλήρη κύκλο. καμία ιδέα;

ΑΚΥΡΟ

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gianniskpatra είπε

λαθος τοποθετηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...