mclein² Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 32 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Καλησπέρα στην ομαδάρα.. Ερώτηση: Πρόσφατα είδα πως υπάρχει πόρτα θωρακισμένη στην οποία εάν κλειδώσεις και μετά βάλεις τον σύρτη τότε δεν ξεκλειδώνει ο αφαλός ούτε γυρνάει το πόμολο μόνο εάν πρώτα βγάλεις τον σύρτη. Είναι κάποια κλειδαριά που το κάνει αυτό; ειναι θεμα πορτας & οχι κλειδαριας.
gianniskpatra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 40 λεπτά πριν, mclein² είπε ειναι θεμα πορτας & οχι κλειδαριας. και πως ονομάζεται το συγκεκριμένο σύστημα; Δηλ. δεν μπορείς να πάρεις μια κλειδαρία που να το κάνει αυτό ανεξάρτητα από τι πόρτα ασφαλείας έχεις;
mclein² Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 23 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε και πως ονομάζεται το συγκεκριμένο σύστημα; Δηλ. δεν μπορείς να πάρεις μια κλειδαρία που να το κάνει αυτό ανεξάρτητα από τι πόρτα ασφαλείας έχεις; προσωπικα δε γνωριζω. επισης, η εμπειρια μου λεει οτι αυτο το συστημα το πληρωνεις χρυσο στην τελικη..μιας κ ολες οι πορτες που εχω δει να το προσφερουν εχουν securemme κλειδαρια, η πορτα ειναι της πλακας και τα μπλοκαρισματα παρα πολλα !
gianniskpatra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, mclein² είπε προσωπικα δε γνωριζω. επισης, η εμπειρια μου λεει οτι αυτο το συστημα το πληρωνεις χρυσο στην τελικη..μιας κ ολες οι πορτες που εχω δει να το προσφερουν εχουν securemme κλειδαρια, η πορτα ειναι της πλακας και τα μπλοκαρισματα παρα πολλα ! άρα με ένα evva 4ks + monolito defender είσαι μια χαρά χωρίς το συγκεκριμένο σύστημα. Ερώτηση δεύτερη: για πόρτα αλουμινίου-κουζίνας που έχει επαφή μόνο με μπαλκόνι κάποιος προτεινόμενος καλός αφαλός;
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Ερώτηση δεύτερη: για πόρτα αλουμινίου-κουζίνας που έχει επαφή μόνο με μπαλκόνι κάποιος προτεινόμενος καλός αφαλός; AGB Scudo 9000 εχω βαλει εγω σε διασταση 30-60. Σε μια δευτερη που εχω μαλλον θα βαλω KABA GEGE P-extra.
gianniskpatra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, HERTHAN είπε AGB Scudo 9000 εχω βαλει εγω σε διασταση 30-60. Σε μια δευτερη που εχω μαλλον θα βαλω KABA GEGE P-extra. Δεν είναι καλύτερος κάποιος που με προστασία μετά το σπάσιμο μιας και δεν έχουν defender? π.χ. Abus P12RPS ή Mauer Elite 2 Red Line
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Δεν είναι καλύτερος κάποιος που με προστασία μετά το σπάσιμο μιας και δεν έχουν defender? π.χ. Abus P12RPS ή Mauer Elite 2 Red Line Δεν εμενα αυτους μου προτειναν παλιοτερα εδω μεσα καποιοι που ξερουν σαν καλυτερους για πορτα αλουμινιου. Κι αυτους προτεινω. 1
mclein² Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 55 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Ερώτηση δεύτερη: για πόρτα αλουμινίου-κουζίνας που έχει επαφή μόνο με μπαλκόνι κάποιος προτεινόμενος καλός αφαλός; αν δεν εχεις 3 ή περισσοτερων σημειων κλειδωμα στην αλουμινοπορτα = πεταμενα λεφτα ο κυλινδρος για μονο κλειδωμα.
gianniskpatra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 9 λεπτά πριν, mclein² είπε αν δεν εχεις 3 ή περισσοτερων σημειων κλειδωμα στην αλουμινοπορτα = πεταμενα λεφτα ο κυλινδρος για μονο κλειδωμα. Γιατί έτσι όμως;
HERTHAN Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 39 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Γιατί έτσι όμως; Γιατι ετσι ειναι.
Doubt Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 41 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Γιατί έτσι όμως; Το αλουμίνιο είναι "μαλακό" και λυγίζει σχετικά εύκολα. Βλέπε "λοστός" 3
swayback Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, gianniskpatra είπε Δεν είναι καλύτερος κάποιος που με προστασία μετά το σπάσιμο μιας και δεν έχουν defender? π.χ. Abus P12RPS ή Mauer Elite 2 Red Line Στις αλουμινόπορτες, αν προεξέχει ελάχιστα, είναι σχεδόν αδύνατο ή πες πολύ δύσκολο να σπάσει ο κύλινδρος, ακόμα και χωρίς μπάρα κατά του σπασίματος. Κλειδαριά πολλαπλών σημείων κλειδώματος συν κύλινδρος. Ή σύρτες τύπου Cal ή Domus εσωτερικά (ιδανικά αν η πόρτα δεν έχει τζάμι). 1
jackess Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα με μια γρήγορη ερώτηση. Υπάρχει μία πόρτα αυτοσχέδια φτιαγμένη με κοιλοδοκούς πριν χρόνια. Τώρα υπάρχει πάνω μία έτοιμη κλειδαριά κουτιαστή εννοείται αμφιβόλου ποιότητας. Γίνεται με το ανάλογο κόψε ράψε να μπει κλειδαριά κανονική/ασφαλείας τύπου cisa evolution pro? κάποια άλλη πρόταση?
CAFAS Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα, πρόκειται να μπω σε καινούριο σπίτι που έχει μεν πόρτα ασφαλείας αλλά με κλειδαριά τύπου χρηματοκιβωτίου, οπότε θα ήθελα να την αλλάξω. Η κλειδαριά είναι μια τής SECUREMME (λογικά η 2500). Ψάχνοντας αυτές τις μέρες διαπίστωσα οτι έχω 2 επιλογές: (1)Να αλλάξω τελείως την κλειδαριά με μια καινούρια και να εξοπλιστώ με επιπλέων αφαλό και defender(evva ics - bd2000). (2) Ή να κρατήσω την κλειδαριά που έχει μέσα και να αντικαταστήσω το στοιχείο του κωδικού με ένα κιτ μετατροπής του παλιού μηχανισμού, σε μηχανισμό με αφαλό(SECUREMME SECURTINA ΚΙΤ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ) και να εξοπλιστώ με επιπλέων αφαλό και defender. Την εγκατάσταση θα την αναλάβω προσωπικά. Έχω καταφέρει ήδη να ανοίξω τον μηχανισμό και να βγάλω το στοιχείο του κωδικού. Κάπου εδώ θα ήθελα τα φώτα σας!!! θα προτειμούσα να ακολουθήσω την 2η επιλογή. Υπάρχει κάποιος που έχει επιχειρήσει κάτι τέτοιο;; Καταλαβαίνω οτι καμία πόρτα δεν είναι απαραβίαστη, υπάρχει όμως περίπτωση αυτό το προιόν να εμπεριέχει επιπλέων κινδύνους απο ότι μια αλλαγή κλειδαριάς; Υπάρχουν περιορισμοί στους defenders/αφαλούς που είναι συμβατοί με αυτό ή το θεωρώ ως μια συμβατική κλειδαριά και διαλέγω defenders/αφαλούς με βάση τις διαστάσεις τους και μόνο; εικ. κιτ μετατροπής εικ. εσωτερικό κλειδαριάς
mclein² Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 7 ώρες πριν, CAFAS είπε υπάρχει όμως περίπτωση αυτό το προιόν να εμπεριέχει επιπλέων κινδύνους απο ότι μια αλλαγή κλειδαριάς; ο βασικος κινδυνος ειναι που θα μπλοκαρει συντομα. α. γιατι ειναι χαμηλης ποιοτητας το κιτ β. γιατι ειναι χαμηλης ποιοτητας η "τυπου χρηματοκιβωτιου" γ. γιατι η "τυπου χρηματοκιβωτιου" ειναι τουλαχιστον 10 ετων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα