Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, mclein² είπε οχι, αφηναν τα κλειδια μεσα... Γιαυτο μονο abloy protec 2. Δυσκολευεσαι να ανοίξεις με τον κανονικο τροπο, ποσο μαλλον μεσα απτο ματακι 😂 2
ATITHASOS2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, Herald είπε Γιαυτο μονο abloy protec 2. Δυσκολευεσαι να ανοίξεις με τον κανονικο τροπο, ποσο μαλλον μεσα απτο ματακι 😂 σχετικα με το σκαλωμα που τρωει μονο κατα το κλειδωμα απο την εξωτερικη πλευρα και μονο στην πρωτη στροφη κλειδωματος,εριξα σπρει γραφιτη οπως προτεινε ο παντα εξυπηρετικος Γιωργος(τοσο απο εδω μεσα οσο και απο κοντα),δεν βελτιωθηκε πολυ η κατασταση.Αν πιεσω λιγο παραπανω το κλειδι κατα το κλειδωμα δεν ΄΄τρωει΄΄ το σκαλωμα...θα ζησω και με αυτο,δεν θα τρελαθω
chrisoul Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω και εγω για προταση για σετ κλειδαρια + κυλινδρο + defender. εχω διαβασει μεγαλο μερος της συζητησεις αλλα ως ασχετος δεν μπορεσα να καταληζω καπου. τωρα η πορτα φοραει κλειδαρια mottura με κλειδι χρηματοκιβωτιου με τρεις πυρους και μια γλωσσα αλλες λεπτομεριες δεν ξερω και μιλαμε για επαρχια. ψαχνω για κατι αξιοπιστο νομιζω καλυτερα ποιο κανουρια μοντελο, εσεις ξερετε καλυτερα, γραναζωτη κλειραρια με καταπελτι απο χρηματα δεν εχω καποιο συγκεκριμενο ποσο αλλα δεν θελω να ξεφυγω. ευχαριστω
mclein² Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, chrisoul είπε καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω και εγω για προταση για σετ κλειδαρια + κυλινδρο + defender. εχω διαβασει μεγαλο μερος της συζητησεις αλλα ως ασχετος δεν μπορεσα να καταληζω καπου. τωρα η πορτα φοραει κλειδαρια mottura με κλειδι χρηματοκιβωτιου με τρεις πυρους και μια γλωσσα αλλες λεπτομεριες δεν ξερω και μιλαμε για επαρχια. ψαχνω για κατι αξιοπιστο νομιζω καλυτερα ποιο κανουρια μοντελο, εσεις ξερετε καλυτερα, γραναζωτη κλειραρια με καταπελτι απο χρηματα δεν εχω καποιο συγκεκριμενο ποσο αλλα δεν θελω να ξεφυγω. ευχαριστω εφοσον δεν ξερεις λεπτομερειες για την κλειδαρια & απ'οτι καταλαβα δεν εχεις προχειρες φωτογραφιες να ριξουμε μια ματια τι ακριβως να σου πουμε ; επισης, ο μαρινακης οταν λεει ξεφευγω εννοει να χαλασει 5 εκατομμυρια να παρει τον μαζουακου...εσυ να φανταστω θελεις να δωσεις 150 ~ 200 ευρω μαζι με την εγκατασταση ;;; Στις 1/6/2022 στις 9:25 ΠΜ, panosvo είπε Επίσης σε αυτές τις τιμές που έχουν οι C55 , υπάρχει και η C3D key της Mottura με +50€, ποια είναι η γνώμη σας ; αξίζει να πάω σε αυτήν; βέβαια υπάρχει και το θέμα του defender που θέλει δικό του. ποια ειναι η τιμη του c55 μαζι με τοποθετηση ; υγ - ειναι καλυτερα να παρεις c48 και να βαλεις ενα monolito απ'το να μεινεις με το απλο και να βαλεις c55...πριν 4 χρονια θα σου ελεγα δεν τρεχει τιποτα ομως προχωραει το θρασος... Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από mclein²
chrisoul Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) τι ακριβος λεπτομεριες πρεπει να πω για να βοηθησω; απο φωτο ειναι αυτες. δεν μιλαω στην τιμη του set να ειναι και η εγκατασταση.η τιμη ειναι μονο ο εξοπλισμος. π.χ. θα εδινα ενα 100+κατι για κυλινδρο. θα εδινα και τα χρηματα για ενα defender monolito. και ακομα μια ερωτηση ποια η γνωμη για αγορα απο εξωτερικο εστω μονο τον κυλινδρα αξιζει γιατι χαζευοντας ειδα ακριβα μοντελα σε αρκετα χαμηλη τιμη Evva Mcs 60mm 340euro ελλαδα - 190+16 εξοδα αποστολης απο γερμανια αλλα δεν ξερω μετα αν χρειαστει κλειδι τι γινετε. ευχαριστω και παλι Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2022 από chrisoul
mclein² Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, chrisoul είπε τι ακριβος λεπτομεριες πρεπει να πω για να βοηθησω; απο φωτο ειναι αυτες. δεν μιλαω στην τιμη του set να ειναι και η εγκατασταση.η τιμη ειναι μονο ο εξοπλισμος. π.χ. θα εδινα ενα 100+κατι για κυλινδρο. θα εδινα και τα χρηματα για ενα defender monolito. και ακομα μια ερωτηση ποια η γνωμη για αγορα απο εξωτερικο εστω μονο τον κυλινδρα αξιζει γιατι χαζευοντας ειδα ακριβα μοντελα σε αρκετα χαμηλη τιμη Evva Mcs 60mm 340euro ελλαδα - 190+16 εξοδα αποστολης απο γερμανια αλλα δεν ξερω μετα αν χρειαστει κλειδι τι γινετε. ευχαριστω και παλι αν μπορεις, βαλε την ιδια φωτο απ'εξω... κλειδι παραγγελνεις απο κει που αγορασες, απλα δεν ξερω τι χρεωνουν γι'αυτο.
Doubt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 12 λεπτά πριν, chrisoul είπε τι ακριβος λεπτομεριες πρεπει να πω για να βοηθησω; απο φωτο ειναι αυτες. Τη φωτογραφία με το κλειδί, να τη σβήσεις καλύτερα.
chrisoul Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Doubt είπε Τη φωτογραφία με το κλειδί, να τη σβήσεις καλύτερα. οκ με την συμβουλη ευχαριστω. και η φωτο που ζητηθηκε
mclein² Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, chrisoul είπε οκ με την συμβουλη ευχαριστω. και η φωτο που ζητηθηκε λογικα χρειαζεσαι μια 60αρα κλειδαρια με 3 πυρους αλλα σιγουρα θελει μετρηση απο κοντα απο επαγγελματια. η πορτα ειναι φτιαγμενη στα προτυπα της παλιας του balomenos doors με διπλη κλειδαρια, 3 ή 4 πυροι + 1 μπλοκ κατω. γενικα ειναι μια custom κατασκευη και πιστευω θα εχει τις δυσκολιες στην αναβαθμιση. τωρα οσον αφορα το οικονομικο, σιγουρα εισαι 30 ~ 50 ευρω πιο ψηλα στις τιμες λογω βασης/κλειδαριας μιας κ δεν ειναι μια κλασικη 4πυρη. θεωρητικα εισαι και κανενα 50αρικο ακριβοτερα στην τοποθετηση λογω επαρχιας.. στους κυλινδρους και τα ντιφεντερ ολα εξαρτωνται απο το τελικο ποσο που θελεις να διαθεσεις.
MrArkadin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει βάλει κανείς Nuki σε Abloy Protec2; Μέχρι τώρα ο Protec2 μου κολλάει καμια φορά μόνο όταν ξεκλειδώνω απ' έξω, οπότε δεν νομίζω να είναι πρόβλημα, αλλα και η Nuki δεν ειναι να την ταλαιπωρείς πολύ. Ο Protec2 είναι διπλής ενέργειας από κατασκευής ή κάνω λάθος; Για ένα φίλο στα Ιλίσια που του άνοιξαν πρόσφατα το διαμερισμα και αποφάσισε επιτελους να βάλει πόρτα ασφαλείας. Δυστυχώς δεν μπορεί να ξοδέψει πολλα, οπότε σκεφτόμουν Monolito και EVVA ICS? Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το budget (με 5 κλειδιά); Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από MrArkadin
mclein² Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, MrArkadin είπε Ο Protec2 είναι διπλής ενέργειας από κατασκευής ή κάνω λάθος; ειναι. 46 λεπτά πριν, MrArkadin είπε Έχει βάλει κανείς Nuki σε Abloy Protec2; Μέχρι τώρα ο Protec2 μου κολλάει καμια φορά μόνο όταν ξεκλειδώνω απ' έξω, οπότε δεν νομίζω να είναι πρόβλημα, αλλα και η Nuki δεν ειναι να την ταλαιπωρείς πολύ. ο αντιπροσωπος δεν το προτεινει. 46 λεπτά πριν, MrArkadin είπε Για ένα φίλο στα Ιλίσια που του άνοιξαν πρόσφατα το διαμερισμα και αποφάσισε επιτελους να βάλει πόρτα ασφαλείας. Δυστυχώς δεν μπορεί να ξοδέψει πολλα, οπότε σκεφτόμουν Monolito και EVVA ICS? Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτό το budget (με 5 κλειδιά); ποιο ειναι το μπατζετ ;
MrArkadin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein² είπε ποιο ειναι το μπατζετ ; €1000 για όλα. Δεν θα βάλει τίποτα ακριβές επενδύσεις αλλά και πάλι δεν νομίζω να χωρέσουν 4KS, BD250, κλπ, που θα του πρότεινα ιδανικά Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2022 από MrArkadin 1
BritishKnight Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Καλημέρα σε όλους. Σας διαβάζω εδώ και μήνες και πήρα την απόφαση να προχωρήσω σε αντικατάσταση κλειδαριάς, κυλίνδρου και defender. Η πόρτα μου είναι καλή θωρακισμένη εργοταξιακή. Έχει γίνει μετατροπή της κλειδαριάς και από μεγάλο κλειδί, τώρα έχω securemme k3 με defender securemme. Η διάσταση που χρειάζομαι είναι 80mm. Η καλύτερη προσφορά που βρήκα για CISA Revolution Pro, EVVA 4KS με 3 κλειδιά και BD200 είναι 340 με την εγκατάσταση και θα το προχωρήσω την επόμενη εβδομάδα. Να τονίσω ότι κατοικώ σε πρωτεύουσα νομού της κεντρικής Ελλάδας. Έχω πέσει θύμα διάρρηξης το 2014, ευτυχώς χωρίς σημαντικές απώλειες και καθόλου ζημιές. Ωστόσο παρακολουθώ συνεχώς τα θέματα γύρω από την ασφάλεια. Ήθελα απλά να σας ευχαριστήσω για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράζεστε μαζί μας, τις προτάσεις που δίνετε και τις απορίες που λύνετε ακούραστα. Να είστε καλά.
mclein² Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 37 λεπτά πριν, BritishKnight είπε Καλημέρα σε όλους. Σας διαβάζω εδώ και μήνες και πήρα την απόφαση να προχωρήσω σε αντικατάσταση κλειδαριάς, κυλίνδρου και defender. Η πόρτα μου είναι καλή θωρακισμένη εργοταξιακή. Έχει γίνει μετατροπή της κλειδαριάς και από μεγάλο κλειδί, τώρα έχω securemme k3 με defender securemme. Η διάσταση που χρειάζομαι είναι 80mm. Η καλύτερη προσφορά που βρήκα για CISA Revolution Pro, EVVA 4KS με 3 κλειδιά και BD200 είναι 340 με την εγκατάσταση και θα το προχωρήσω την επόμενη εβδομάδα. Να τονίσω ότι κατοικώ σε πρωτεύουσα νομού της κεντρικής Ελλάδας. Έχω πέσει θύμα διάρρηξης το 2014, ευτυχώς χωρίς σημαντικές απώλειες και καθόλου ζημιές. Ωστόσο παρακολουθώ συνεχώς τα θέματα γύρω από την ασφάλεια. Ήθελα απλά να σας ευχαριστήσω για τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράζεστε μαζί μας, τις προτάσεις που δίνετε και τις απορίες που λύνετε ακούραστα. Να είστε καλά. εχει θαλασσα ; ερχομαι εγω
gianniskpatra Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα στην ομαδάρα.. Ερώτηση: Πρόσφατα είδα πως υπάρχει πόρτα θωρακισμένη στην οποία εάν κλειδώσεις και μετά βάλεις τον σύρτη τότε δεν ξεκλειδώνει ο αφαλός ούτε γυρνάει το πόμολο μόνο εάν πρώτα βγάλεις τον σύρτη. Είναι κάποια κλειδαριά που το κάνει αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα