panosvo Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε τι ακριβως περιμενεις να απαντησουμε ; να σου πω ας πουμε οτι ο κυλινδρος που εχεις κοστιζει 65€ και ο καλυτερος που υπαρχει αυτη τη στιγμη κανει 350€ ; εσυ ξερεις τι εχεις αναγκη και τι σου χρειαζεται & επισης μην αφηνεις κλειδια πισω απο την πορτα. Σχετικά με την αλλαγή κυλίνδρου τι προτείνετε με σειρά κατάταξης; Επίσης που μπορώ να απευθυνθώ στην Θεσσαλονίκη σε ανθρώπους που γνωρίζουν τα θέματα και δεν βάζουν ότι απλά πουλάνε. για το κλειδί πίσω από την θύρα; εάν είναι διπλής ενέργειας τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει;
pintourikio Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Γνώμη για την ανανεωμένη έκδοση (mtl 800) του mt5? Και γενικά για την ανανεωμένη σειρά της multlcok.. Αρκετά βολικά τα νέα ονόματα της σειράς.
mclein² Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, pintourikio είπε Γνώμη για την ανανεωμένη έκδοση (mtl 800) του mt5? Και γενικά για την ανανεωμένη σειρά της multlcok.. Αρκετά βολικά τα νέα ονόματα της σειράς. καμια ανανεωση. ιδιο προιον σε νεα συσκευασια. 6 ώρες πριν, panosvo είπε Σχετικά με την αλλαγή κυλίνδρου τι προτείνετε με σειρά κατάταξης; για το κλειδί πίσω από την θύρα; εάν είναι διπλής ενέργειας τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει; ποσα λεφτα ; ειτε ειναι διπλης - ειτε οχι, θα βρεις μια μερα ανοιχτη την πορτα... 1 1 1
thodoris1985 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 1 hour ago, mclein² said: ειτε ειναι διπλης - ειτε οχι, θα βρεις μια μερα ανοιχτη την πορτα... Αν έχει λαβή/nuki από μέσα, δεν ισχύει το ίδιο, σωστά;
mclein² Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Αν έχει λαβή/nuki από μέσα, δεν ισχύει το ίδιο, σωστά; δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου σχετικα με νουκι ή αλλο μηχανισμο... παντως ειναι αρκετα τα κρουσματα - ειδικα στο κεντρο αθηνας - που ανοιχθηκαν πορτες με κλειδια απο πισω μεσα απο το ματακι ή κατω απο την πορτα.. 1
panosvo Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mclein² είπε καμια ανανεωση. ιδιο προιον σε νεα συσκευασια. ποσα λεφτα ; ειτε ειναι διπλης - ειτε οχι, θα βρεις μια μερα ανοιχτη την πορτα... έως 250€ +περαστικά Γενικά τις διπλής ενέργειας, με το κλειδί από πίσω ή με μηχανισμό, δεν τις προτείνετε; Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από panosvo
mclein² Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, panosvo είπε Γενικά τις διπλής ενέργειας, με το κλειδί από πίσω ή με μηχανισμό, δεν τις προτείνετε; τα κλειδια επανω στην πορτα δεν προτεινω. εαν δε θελεις να τα ξεχασεις ή θες οπωσδηποτε να εχεις κλειδι απο πισω, ζητας να εχει πομολο. 20 λεπτά πριν, panosvo είπε έως 250€ +περαστικά δημτσιος : cisa rs3s - agb dck γαβαλιδης : evva 4ks - evva ics μπαπκας : mottura c48 - evva 4ks - evva ics θεωρω οτι με καποιον απ'τους τρεις θα βγαλεις ακρη... μιλησε με ολους, εξηγησε οτι θελεις διπλης ενεργειας ή πομολο απο μεσα και δες ποιος θα δωσει την καλυτερη τιμη με τοποθετηση...η τοποθετηση δεν πρεπει να κοστισει πανω απο 25€...ειναι απλα μια βιδα στην περιπτωση σου. 1
Doubt Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε εαν δε θελεις να τα ξεχασεις ή θες οπωσδηποτε να εχεις κλειδι απο πισω, ζητας να εχει πομολο. Αυτός που θα ανοίξει την πόρτα (με κλειδί από μέσα) από το ματάκι ή από κάτω, δεν θα καταφέρει το ίδιο αν έχει πόμολο αντί για κλειδί;
panosvo Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος μύλος(ή αφαλός) που προτείνεις περισσότερο; Επίσης πρέπει να δω και αλλαγή defender;
mclein² Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε Αυτός που θα ανοίξει την πόρτα (με κλειδί από μέσα) από το ματάκι ή από κάτω, δεν θα καταφέρει το ίδιο αν έχει πόμολο αντί για κλειδί; δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. εγω τα εχω πει, δεν ειμαι υπερμαχος...ουτε πομολο - ουτε κλειδια πισω απο την πορτα στην ελλαδα ! η διπλη ενεργεια ειναι αρκετη. 1 ώρα πριν, panosvo είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Υπάρχει κάποιος μύλος(ή αφαλός) που προτείνεις περισσότερο; με οτι σου εγραψα θα εισαι σουπερ για αρκετα χρονια (ελπιζω) ! το να βαλεις ενα bd200 θα ηταν καλη ιδεα για επιβεβαιωση των αρκετων χρονων και για το τρυπημα.
jaguar13 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, mclein² είπε δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο. εγω τα εχω πει, δεν ειμαι υπερμαχος...ουτε πομολο - ουτε κλειδια πισω απο την πορτα στην ελλαδα ! η διπλη ενεργεια ειναι αρκετη. Φαντάζομαι ότι αυτό δεν ισχύει για nuki...
mclein² Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, jaguar13 είπε Φαντάζομαι ότι αυτό δεν ισχύει για nuki... δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου... θεωρω πολυ δυσκολο καποιος να γυρισει τον μηχανισμο του νουκι γιατι γλιστραει παρα πολυ + οτι δεν μπορεις να φτιαξεις θηλια που θα το σφιξει.
panosvo Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τις Mottura, η C55 είναι πιο καινούργια από την C48, σωστά; οπότε σε αυτήν την περίπτωση πάμε στην C55. Επίσης σε αυτές τις τιμές που έχουν οι C55 , υπάρχει και η C3D key της Mottura με +50€, ποια είναι η γνώμη σας ; αξίζει να πάω σε αυτήν; βέβαια υπάρχει και το θέμα του defender που θέλει δικό του. Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2022 από panosvo
Herald Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 31/5/2022 στις 7:03 ΠΜ, mclein² είπε δεν εχει πεσει κατι στην αντιληψη μου σχετικα με νουκι ή αλλο μηχανισμο... παντως ειναι αρκετα τα κρουσματα - ειδικα στο κεντρο αθηνας - που ανοιχθηκαν πορτες με κλειδια απο πισω μεσα απο το ματακι ή κατω απο την πορτα.. Με τους ιδιοκτήτες μέσα φαντάζομαι? Γιατί για να υπάρχουν κλειδιά πίσω από την πόρτα, υπήρχε κόσμος μέσα σωστά;
mclein² Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, Herald είπε Με τους ιδιοκτήτες μέσα φαντάζομαι? Γιατί για να υπάρχουν κλειδιά πίσω από την πόρτα, υπήρχε κόσμος μέσα σωστά; οχι, αφηναν τα κλειδια μεσα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα