Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tkin73 είπε

Αρχικα τον ρώτησα για Omega plus Μου είπε ας την καλύτερα είναι λίγο παλιά και αν χαθουν τα κλειδια αλλαζεις όλο το σύστημα.

αλλαξε κλειδαρα...

η ομεγα θα ηταν μια εξαιρετικη λυση...

σε αυτη τη κλειδαρια δε μπαινει κυλινδρος, πεταμα και πας για γραναζωτη κυλινδρο και defender.

ριξε budget να σε βοηθησουν οι ειδικοι

• Like 2
  • Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ως 300 ευρω θελω να δωσω. Μιλησα με αλλον κλειδαρα μου είπε οτι πρεπει να αλλαχθουν όλα μου πρότεινε σε αυτά τα λεφτα cisa revolution μιας και τετοια εχω μπορούμε και Multi lock είπε δεν έχουν διαφορά , κυλινδρο wilka carat s3 ή dom twido , kai disec bd 200 defender. Αυτα τα σετ μου τα δινει 285 τοποθετημένα , την ομεγα + 245. Tι λετε? 

Ο wilka μου είπε οτι δουλεύει και αν εχεις κλειδι από μεσα ο dom οχι, αλλα ο dom μου ειπε ειναι λιγο πιο ποιοτικος. Κλειδι κανα 20 ευρω για να βγει αν χαθεί στην ομεγα + καπου εκεί και στους αλλους κυλίνδρους. 

Μου ειπε οτι με τα χωριστα parts παιρνεις καποια χαρακτηριστικα παραπανω που δεν τα εχει η ομεγα. Στα δικα μου ασχετα ματια το κλειδι απο τους μεμονωμένους κυλίνδρους φαίνεται πιο παλιομοδίρικο και ξεπερασμενο ( πάντα για τυς κυλίνδρους που αναφέρομαι) σε σχεση με της ομεγα. 

Και οι δυο περιπτώσεις μου ειπε δεν ανοιγουν με διαρρηκτικα εργαλεία ( ο ομεγα εχει δικό της defender? καταπελτη?) αλλα όλες ανοιγουν με λοστο!

Επεξ/σία από tkin73
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tkin73 είπε

ως 300 ευρω θελω να δωσω. Μιλησα με αλλον κλειδαρα μου είπε οτι πρεπει να αλλαχθουν όλα μου πρότεινε σε αυτά τα λεφτα cisa revolution μιας και τετοια εχω μπορούμε και Multi lock είπε δεν έχουν διαφορά , κυλινδρο wilka carat s3 ή dom twido , kai disec bd 200 defender. Αυτα τα σετ μου τα δινει 285 τοποθετημένα , την ομεγα + 245. Tι λετε? 

Ο wilka μου είπε οτι δουλεύει και αν εχεις κλειδι από μεσα ο dom οχι, αλλα ο dom μου ειπε ειναι λιγο πιο ποιοτικος. Κλειδι κανα 20 ευρω για να βγει αν χαθεί στην ομεγα + καπου εκεί και στους αλλους κυλίνδρους. 

Μου ειπε οτι με τα χωριστα parts παιρνεις καποια χαρακτηριστικα παραπανω που δεν τα εχει η ομεγα. Στα δικα μου ασχετα ματια το κλειδι απο τους μεμονωμένους κυλίνδρους φαίνεται πιο παλιομοδίρικο και ξεπερασμενο σε σχεση με της ομεγα. 

Και οι δυο περιπτώσεις μου ειπε δεν ανοιγουν με διαρρηκτικα εργαλεία ( ο ομεγα εχει δικό της defender? καταπελτη?) αλλα όλες ανοιγουν με λοστο!

Θεωρω καπωσ υψηλές τις τιμές που σου έδωσαν. Η ομεγα δεν έχει defender αλλά μπαίνει πλάκα μαγγανίου. 

τη διπλή ενέργεια στους κυλίνδρους προσωπικα τη θεωρω σημαντική - δε ξέρω εάν υφίσταται στην ομεγα αλλά τεχνικά νομίζω πως δε θα γίνεται. Θα σου πουν και οι πιο ειδικοί. 

απο εκεί κ πέρα όλα ανοίγουν (αλλιωσ Δεν θα ερχόταν με εργαλεία οι κλειδαράδες αλλά με τροχό για να κόψουν την πόρτα) απλώς όσα παραπάνω δώσεις τόσο πιο δύσκολα ανοίγουν…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διπλης ενεργειας εννοεις το να ανοιγει απο εξω ενω εχεις κλειδί μέσα? ενας μου έδωσε ακόμα πιο πάνω για το σετ με τον dom 325! ο άλλος εδωσε τα σετ 285 & 240 για την ομεγα + . Εχετε να προτείνετε κάποιον φθηνότερο θεσσαλονικη?

Επεξ/σία από tkin73
  • Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, tkin73 said:

διπλης ενεργειας εννοεις το να ανοιγει απο εξω ενω εχεις κλειδί μέσα? ενας μου έδωσε ακόμα πιο πάνω για το σετ με τον dom 325! o .... μου εδωσε τα 285 & 240 για την ομεγα + . Εχετε να προτείνετε κάποιον φθηνότερο θεσσαλονικη?

Σβήσε το όνομα του κλειδαρά

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tkin73 είπε

Μου ειπε οτι με τα χωριστα parts παιρνεις καποια χαρακτηριστικα παραπανω που δεν τα εχει η ομεγα. Στα δικα μου ασχετα ματια το κλειδι απο τους μεμονωμένους κυλίνδρους φαίνεται πιο παλιομοδίρικο και ξεπερασμενο ( πάντα για τυς κυλίνδρους που αναφέρομαι) σε σχεση με της ομεγα. 

με τον twido & bd200 θα εισαι μια χαρα...

τα λεφτα ειναι καπως γιατι επρεπε να παιζει το σετ στα 230 ~ 260 αλλα ενταξει, salonika !!!

γενικα ψαξου λιγο ακομη...δεν ειναι κακη ιδεα :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εστειλα και σε άλλον ζήτηση για να δουμε , ειμαστε και 2 ενδιαφερόμενοι στην ιδια οικοδομη αλλα δεν... τα twido & bd200  είναι προτιμότερα απο την Omega+ ?

Στα 240 που μου εδωσαν την ομεγα ειναι με πλακα μαγγανιου, με defender πάει στα 290...

Επεξ/σία από tkin73
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tkin73 είπε

εστειλα και σε άλλον ζήτηση για να δουμε , ειμαστε και 2 ενδιαφερόμενοι στην ιδια οικοδομη αλλα δεν... τα twido & bd200  είναι προτιμότερα απο την Omega+ ?

Στα 240 που μου εδωσαν την ομεγα ειναι με πλακα μαγγανιου, με defender πάει στα 290...

η ωμεγα σε καθε περιπτωση ειναι σε καλη τιμη. 

και με μαγγανιο & με εξωτερικο προστατευτικο.

θεωρω οτι η λυση του dom ειναι ισαξια και ισως προτιμοτερη για μελλοντικη αναβαθμιση

Δημοσ.

επειδη ειμαι με ενοικιο. Αλλαζοντας τωρα από την cisa Με χρηματοκιβωτιο που εχω είτε σε dom Με cisa επισης είτε με ωμεγα σε περίπτωση που θέλω να παρω την κλειδαρια μου μπορω να ξαναβάλω την παλιά στην πορτα ή πχ στην ωμεγα την παντρευτηκε η πορτα και την ξεχνάω?

επειδη ειμαι με ενοικιο. Αλλαζοντας τωρα από την cisa Με χρηματοκιβωτιο που εχω είτε σε dom Με cisa επισης είτε με ωμεγα σε περίπτωση που θέλω να παρω την κλειδαρια μου μπορω να ξαναβάλω την παλιά στην πορτα ή πχ στην ωμεγα την παντρευτηκε η πορτα και την ξεχνάω?

Μου εδωσε προσφορά αλλος κλειδαρας που δεν δουλευει την dom , την EVVA ICS με 3 κλειδια και cisa revolution pro και defender bd200 στα 260 + φπα . Τώρα ποια EVVA ICS λεει δεν ξέρω εχει πολλες αλλα τα κλειδια της λιγο που ειδα μου φανηκαν τελειως συμβατικά...

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tkin73 είπε

την ωμεγα τη βγαζεις κ βαζεις την παλια ανετα.

την κυλινδρου με μονολιτο, θα αφησει τρυπα κ θα θελει νεα διακοσμητικα...

ψαχνοντας για νεο σπιτι, θα πρεπει να εχεις κλειδαρια με γλωσσα επανω για να ταιριαζει κ να τη βαλεις

21 λεπτά πριν, tkin73 είπε

Μου εδωσε προσφορά αλλος κλειδαρας που δεν δουλευει την dom , την EVVA ICS με 3 κλειδια και cisa revolution pro και defender bd200 στα 260 + φπα . Τώρα ποια EVVA ICS λεει δεν ξέρω εχει πολλες αλλα τα κλειδια της λιγο που ειδα μου φανηκαν τελειως συμβατικά...

ειναι καλυτερος κυλινδρος ο ICS απο τον dom twido.

τωρα παλι η τιμη ειναι σχετικα καλη για θεσσαλονικη...σε τρωει 2 κλειδια που θα μπορουσε να σου δωσει 5κλειδο στα 260 αλλα ενταξει...εισαι κομπλε, προχωρα το ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια,

ενδιαφερομαι για αλλαγη κλειδαριας και εχω παρει τις εξεις προσφορες:

-cisa revo pro, monolito και 4ks στα 285 ευρω

- mult t ilock, sferik και winhaus O-N-TRA (ή iseo r90 αλλα 3 κλειδιά) στα 265 ευρω

- cisa revo pro, sferik και abus p12 στα 260 ευρω

1. Ποια επιλογη θεωρειται καλύτερη; Γνωρίζω οτι η 1) ειναι πολυ καλη αλλα σε συζητηση που ειχα μου ειπε φιλος οτι παρε winhaus ontra που δεν ειναι τοσο γνωστη στην αγορα και ειναι ποιο φτηνη.

2. Ειναι ο Mult--lock καλυτερος απο τον cisa revo pro(γιατι μου ειπε οτι βαζει και revo pro αν θελω);

3. Να προτιμησω winhaus X-TRA ή O-N-TRA(τον οντρα δεν τον βρηκα οποτε δεν ξερω ποσω καλος ειναι)

Δημοσ.
Στις 18/5/2022 στις 8:50 ΠΜ, mclein² είπε

οχι, δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις παραπανω απο 25€

Υπάρχει κάποιος κύλινδρος που προτείνεις? Διαβάζοντας προηγούμενες σελίδες μόνο για τις scudo 9000 και την astral s βρήκα σχετικά καλά σχόλια (ως οικονομικές περιπτώσεις) που κυμαίνονται γύρω στα 50. 

Το καταλαβαίνω το δεν αξίζει να δώσω πολλά λεφτά στην περίπτωση μου αλλά τα 50 είναι μέσα στο μπάτζετ μου και παράλληλα δεν θέλω να βάλω ότι βρω μπροστά μου.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, emiliosk είπε

Υπάρχει κάποιος κύλινδρος που προτείνεις? Διαβάζοντας προηγούμενες σελίδες μόνο για τις scudo 9000 και την astral s βρήκα σχετικά καλά σχόλια (ως οικονομικές περιπτώσεις) που κυμαίνονται γύρω στα 50. 

Το καταλαβαίνω το δεν αξίζει να δώσω πολλά λεφτά στην περίπτωση μου αλλά τα 50 είναι μέσα στο μπάτζετ μου και παράλληλα δεν θέλω να βάλω ότι βρω μπροστά μου.

cisa asix break secure και δε χρειαζεται να παρεις καλυτερο.

φυσαω εξω απο την πορτα σου και κρυωνεις εσυ μεσα...

2 ώρες πριν, PanosLy είπε

cisa revo pro, monolito και 4ks στα 285 ευρω

αυτο ειναι μια παρα πολυ καλη τιμη αν μιλαμε για 5κλειδο κυλινδρο...

mult t ilock, sferik και winhaus O-N-TRA (ή iseo r90 αλλα 3 κλειδιά) στα 265 ευρω

cisa revo pro, sferik και abus p12 στα 260 ευρω

αυτες ειναι σχετικα καλες επιλογες αλλα πολυ ακριβα προσφερομενες. 

ειδικα με δεδομενο οτι εχεις καποιον που δινει μονολιτο + 4ks.

(αν τα δινει γιατι μαθαινω ειναι καποιοι συναδελφοι που λενε στην προσφορα μονολιτο και βαζουν bds16)

1. Ποια επιλογη θεωρειται καλύτερη; Γνωρίζω οτι η 1) ειναι πολυ καλη αλλα σε συζητηση που ειχα μου ειπε φιλος οτι παρε winhaus ontra που δεν ειναι τοσο γνωστη στην αγορα και ειναι ποιο φτηνη.

2. Ειναι ο Mult--lock καλυτερος απο τον cisa revo pro(γιατι μου ειπε οτι βαζει και revo pro αν θελω);

3. Να προτιμησω winhaus X-TRA ή O-N-TRA(τον οντρα δεν τον βρηκα οποτε δεν ξερω ποσω καλος ειναι)

1. μια χαρα γνωστος ειναι ο winkhaus o-ntra. το θεμα ειναι οτι δεν ειναι στο επιπεδο ασφαλειας του 4ks

2. το ιδιο πραγμα

3. ο winkhaus x-tra ειναι αντιστοιχος του 4ks θα λεγαμε. ελαφρως κατωτερος αλλα ειναι απο τους TOP κυλινδρους της αγορας οποτε και τα 50 ~ 80 ευρω που εχουν διαφορα καποιο νοημα εχουν.

• Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...