archer100 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, mclein² είπε λογικα ναι, φωτο ;;; 10€ για τον κατω κυλινδρο και απο 45€ για μια προσθετη με κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου επανω. θεωρητικη απαντηση γιατι θεωρητικα καταλαβα οτι προκειται για απλη ξυλινη πορτα Ευχαριστω, ναι καπως ετσι ειναι, μια κλασσικη κατω και μια με κλειδι σαν χρηματοκιβωτικου πιο πανω, δες πιο κατω στην φωτο. Το κοστος που αναφερεις ειναι ολα μαζι, κλειδαριες συν περαστικα;
mclein² Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Αυτό το λαμακι μέσα, περιστρέφεται ελεύθερα και παίζει σαν να έχει μποσικα! Είναι λίγο εκνευριστικό!! Έτσι πρέπει να είναι; ναι, εχει μποσικα επειδη ειναι της πλακας αυτο το διακοσμητικο / προστατευτικο. μπορεις να του βαλεις λιγο wd-40 στο ροτορακι κ να το περιστρεψεις να παει παντου... 1 ώρα πριν, archer100 είπε Ευχαριστω, ναι καπως ετσι ειναι, μια κλασσικη κατω και μια με κλειδι σαν χρηματοκιβωτικου πιο πανω, δες πιο κατω στην φωτο. Το κοστος που αναφερεις ειναι ολα μαζι, κλειδαριες συν περαστικα; με την προϋποθεση οτι εχεις κλειδια κ δε χρειαζεται ο συναδελφος να κανει διαρρηξη : ενας απλος αφαλος με 3 κλειδια κατω = 10€ μια προσθετη τυπου χρηματοκιβωτιου securemme = 45€ ~ 50€ εκτος αν μπει cisa που εχει τωρα επανω (χωρις λογο πληρωμη) = 80€ ~ 100 ευρω 1 1
jsi Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, mclein² είπε περιοχη ; ανατολική θεσσαλονίκη
mclein² Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, jsi είπε ανατολική θεσσαλονίκη agb dck, mottura champions pro, mottura c28, evva ics ολα αυτα μεχρι τα 130€
mechpanos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 17 ώρες πριν, mclein² είπε ναι, εχει μποσικα επειδη ειναι της πλακας αυτο το διακοσμητικο / προστατευτικο. μπορεις να του βαλεις λιγο wd-40 στο ροτορακι κ να το περιστρεψεις να παει παντου... Κατάλαβα! Εμένα τα μπόσικα με εκνευρίζουν. Με το wd-40 τι θα κερδίσω, γρασοσπρέι δεν είναι; Πάλι τα μπόσικα του θα τα έχει! Άσε που φοβάμαι μην γεμίσουν λαδίλες τα κλειδιά γιατί θα τα κάνω χάλια όλα...άσε δεν βάζω τίποτα αφού είναι φυσιολογικό θα το αφήσω έτσι. Αλλάζει αυτό/παίρνει βελτίωση; Να πω αμα είναι σε αυτόν που πήρα την πόρτα, να μου βάλει κάτι καλύτερο!
swayback Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, mechpanos είπε Κατάλαβα! Εμένα τα μπόσικα με εκνευρίζουν. Με το wd-40 τι θα κερδίσω, γρασοσπρέι δεν είναι; Πάλι τα μπόσικα του θα τα έχει! Άσε που φοβάμαι μην γεμίσουν λαδίλες τα κλειδιά γιατί θα τα κάνω χάλια όλα...άσε δεν βάζω τίποτα αφού είναι φυσιολογικό θα το αφήσω έτσι. Αλλάζει αυτό/παίρνει βελτίωση; Να πω αμα είναι σε αυτόν που πήρα την πόρτα, να μου βάλει κάτι καλύτερο! Αλλαγή του defender, με κάποιο της Disec κατά προτίμηση, που έχουν το memory system για να μην σε ενοχλεί και το ροτοράκι (και θα "παίζει" λιγότερο και θα μένει ευθυγραμμισμένο και εννοείται θα προσφέρει περισσότερη ασφάλεια όλο το defender). Disec Sferik Rok ή Disec Monolito Rok. Κάτσε να σου πει και ο mclein. Δεν θα είναι τετράγωνο όμως. Έχει το κλασικό σχήμα defender που παίζει στην Ελλάδα. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από swayback
mclein² Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, mechpanos είπε Κατάλαβα! Εμένα τα μπόσικα με εκνευρίζουν. Με το wd-40 τι θα κερδίσω, γρασοσπρέι δεν είναι; Πάλι τα μπόσικα του θα τα έχει! Άσε που φοβάμαι μην γεμίσουν λαδίλες τα κλειδιά γιατί θα τα κάνω χάλια όλα...άσε δεν βάζω τίποτα αφού είναι φυσιολογικό θα το αφήσω έτσι. Αλλάζει αυτό/παίρνει βελτίωση; Να πω αμα είναι σε αυτόν που πήρα την πόρτα, να μου βάλει κάτι καλύτερο! αμα κανεις ενα απαλο φσιτ στο πλαι του ματιου...δε θα εχεις θεμα...ουτε τα κλειδια - ουτε το ντιφεντερ θα λερωθει. απλα θα γλιστραει κ θα ειναι φουλ ανετο !
imr Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 23 ώρες πριν, mclein² είπε βαλε φωτο απο την πορτα αν θελεις. με ανοιχτη πορτα ιδανικα, να φαινεται η γλωσσα κ η πυροι της κλειδαριας ! Εδώ είναι. Στην ουσία το πρόβλημα είναι στην 2η φώτο που μένουν κάποια χιλιοστά όταν ανοίγω με το χερουλι
mclein² Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 39 λεπτά πριν, imr είπε Εδώ είναι. Στην ουσία το πρόβλημα είναι στην 2η φώτο που μένουν κάποια χιλιοστά όταν ανοίγω με το χερουλι αν δεν ειναι σπασμενη η κλειδαρια... τοτε ειτε ο κυλινδρος πολυ σφιγμενος - ειτε οι αλενοβιδες που κρατανε το ντιφεντερ. το δωρεαν ειναι να τα χαλαρωσεις και να τσεκαρεις... 2
emiliosk Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Καλημέρα σε όλους σας, Πριν κάποιες μέρες μετακομίσαμε σε νέο σπίτι μετά την ανακαίνιση του. Καθώς τα κλειδιά του σπιτιού μοιράστηκαν σε πολλά μαστόρια κατά την διάρκεια αυτής, σκεφτόμουν ότι καλό θα ήταν να αλλάξω τις κλειδαριά-ες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η πόρτα είναι κλασική ξύλινη, με mauer κάτω και cisa πάνω, Τι θα μου προτείνατε να αλλάξω με ένα μπάτζετ μέχρι 100 ευρώ? (Κέντρο Αθήνας) Μόνο κάτω κλειδαριά ή και τις 2? Την αλλαγή θα προτιμούσα να την κάνω μόνος μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων
mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, emiliosk είπε Καλημέρα σε όλους σας, Πριν κάποιες μέρες μετακομίσαμε σε νέο σπίτι μετά την ανακαίνιση του. Καθώς τα κλειδιά του σπιτιού μοιράστηκαν σε πολλά μαστόρια κατά την διάρκεια αυτής, σκεφτόμουν ότι καλό θα ήταν να αλλάξω τις κλειδαριά-ες για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Η πόρτα είναι κλασική ξύλινη, με mauer κάτω και cisa πάνω, Τι θα μου προτείνατε να αλλάξω με ένα μπάτζετ μέχρι 100 ευρώ? (Κέντρο Αθήνας) Μόνο κάτω κλειδαριά ή και τις 2? Την αλλαγή θα προτιμούσα να την κάνω μόνος μου Ευχαριστώ εκ των προτέρων αφου δεν υπαρχει διαθεσιμο μπατζετ & εστιαζουμε στο να μην μπουν οι μαστορες & οι προηγουμενοι μεσα : αλλαγη του κατω κυλινδρου με εναν οποιοδηποτε ασφαλειας διαστασης 30/30 για κατω και τελος 1
emiliosk Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, mclein² είπε αφου δεν υπαρχει διαθεσιμο μπατζετ & εστιαζουμε στο να μην μπουν οι μαστορες & οι προηγουμενοι μεσα : αλλαγη του κατω κυλινδρου με εναν οποιοδηποτε ασφαλειας διαστασης 30/30 για κατω και τελος Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου Θα κερδίσω κάτι με το να πάω σε κάποιο κύλινδρο με κλειδί που δεν "αντιγράφεται" της τάξης των 100-120 ευρώ η δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που μιλάμε κλασσική ξύλινη πόρτα?
mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, emiliosk είπε Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου Θα κερδίσω κάτι με το να πάω σε κάποιο κύλινδρο με κλειδί που δεν "αντιγράφεται" της τάξης των 100-120 ευρώ η δεν υπάρχει λόγος από την στιγμή που μιλάμε κλασσική ξύλινη πόρτα? οχι, δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις παραπανω απο 25€ 1 1
emiliosk Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, mclein² είπε οχι, δεν υπαρχει λογος να πληρωσεις παραπανω απο 25€ Σε ευχαριστώ και πάλι mclein! 1
tkin73 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημέρα έχω μια πόρτα πλαισιο θωρακισμένη και θελω να αλλαξω την κλειδαρια χρηματοκιβωτίου. Μπορω μόνο να βάλω νεο κύλινδρο και defender στην υφιστάμενη κλειδαρια ώστε να μπορεσω να γλυτώσω μπάτζετ για καλύτερο κύλινδρο? Θεσσαλονικη είμαι μου πρότειναν dow twido και κλειδαρια και defender που περιμένω να μου τα στείλουν να δω ποια είναι. Ο κύλινδρος αυτός αξίζει καθόλου ή να πάω σε κάτι καλύτερο ( και αν μπορώ να διατηρήσω την κλειδαρια ακόμα καλύτερα). Αρχικα τον ρώτησα για Omega plus Μου είπε ας την καλύτερα είναι λίγο παλιά και αν χαθουν τα κλειδια αλλαζεις όλο το σύστημα. Τα φωτα σας παρακαλώ καθώς δεν γνωρίζω το άθλημα Επεξ/σία 18 Μαΐου 2022 από tkin73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα