mclein² Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, kostakiss είπε evva 4ks + mottura champions για κανενα λογο λιπανση...
kostakiss Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 minute ago, mclein² said: για κανενα λογο λιπανση... μπορει να δημιουργηθει θεμα στο μηχανισμο? δυστυχως το εκανα καθως δεν γνωριζα.
mclein² Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, kostakiss είπε μπορει να δημιουργηθει θεμα στο μηχανισμο? δυστυχως το εκανα καθως δεν γνωριζα. το εκανες προαιρετικα ή ειχες καποιο θεμα ; επισης, βαζοντας λαδι στον κυλινδρο αναγκαια παει και στην κλειδαρια που ειναι απαγορευτικο !
kostakiss Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 50 minutes ago, mclein² said: το εκανες προαιρετικα ή ειχες καποιο θεμα ; επισης, βαζοντας λαδι στον κυλινδρο αναγκαια παει και στην κλειδαρια που ειναι απαγορευτικο ! έχει αρκετούς μήνες που το έκανα, το έκανα για καθαρισμό τους , καθώς είχε κάποιο θεματάκι που τελικά ήταν της πόρτας θέμα(είχε τζόγο η πόρτα αφου εκλεινε). στους πύρους έβαλα μονο απο το πλάι και όντως φαινόταν να δουλέυει η λύπανση.
mclein² Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Στις 4/5/2022 στις 4:45 ΜΜ, Stas-ko είπε Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να αλλάξω κλειδαριά (Φωτο 1, πρόκειται για μια MOTTURA με κλειδί χρηματοκιβωτίου αγορασμένη πριν από 15 χρόνια) σε θωρακισμένη πόρτα που παραβιάστηκε πριν από δυο μέρες (Φωτο 2). Όπως βλέπετε η κλειδαριά είναι τρίγλωση και έχει τρία ζευγάρια πυρους αριστερά και τρια δεξια. Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα καμιά κλειδαριά τρίγλωση. Θα ήθελα βέβαια να βάλω μια κλειδαριά νέου τύπου και αν είναι δυνατόν απαραβιαστη. Τι μπορείτε να με συμβουλέψετε με budget μέχρι τα 300 ευρώ ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πρέπει να προσθέσω ότι το μέγεθος της MOTTURA κλειδαριάς είναι 20,5 X 13,5 Χ 3 εκατοστα. τελικα τι εβαλες ;;;;
tcktcktck Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Καλησπέρα Ευτυχής κάτοχος secureme k2 εδώ. Θα ήθελα καμιά πρόταση για να αντικαταστήσω τον προβληματικό αυτό αφαλό αλλά και μια γνώμη για defender. Κόβετε να θέλει αλλαγή και η κλειδαριά? Ελπίζω να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τις φωτογραφίες. Μιας και είμαι Αττική και σε μια περιοχή με αρκετή κινητικότητα στις διαρήξεις νομίζω ότι θέλω κάτι πολύ πιο ασφαλές και ας έχω την ψευδαίσθηση ασφάλειας ότι οι περισσότεροι στο κτήριο έχουν ακόμη χειρότερες πόρτες, ταχυδρομικά κλειδιά ή ακόμη και απλές κλειδαριές χωρίς defender . Το badget μπορεί να φτάσει τα 300
n_kout Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Θα στα πει αναλυτικα ο mclein, οπως τα ειπε κ σε εμενα, γιατι ειχα παρομοια κατασταση στο πατρικο μου. Λογικα θελουν αλλαγη ολα (οι κλειδαριες secureme κολλανε, το defender δεν ειναι ανθεκτικο). Με 300 παιρνεις top λυση (αν δεν εχουν αλλαξει οι τιμες τους τελευταιους μηνες).
ATITHASOS2 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 mclein o abloy ,ιδιως απο την εξωτερικη πλευρα,εχει αρχισει και σκαλωνει λιγο κατα το κλειδωμα.τι προτεινεις?το κακο για μενα ειναι οτι ειναι λιγους μηνες μηνες μετα την 2ετια(ληξη εγγυησεως).
mclein² Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tcktcktck είπε Καλησπέρα Ευτυχής κάτοχος secureme k2 εδώ. Θα ήθελα καμιά πρόταση για να αντικαταστήσω τον προβληματικό αυτό αφαλό αλλά και μια γνώμη για defender. Κόβετε να θέλει αλλαγή και η κλειδαριά? Ελπίζω να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τις φωτογραφίες. Μιας και είμαι Αττική και σε μια περιοχή με αρκετή κινητικότητα στις διαρήξεις νομίζω ότι θέλω κάτι πολύ πιο ασφαλές και ας έχω την ψευδαίσθηση ασφάλειας ότι οι περισσότεροι στο κτήριο έχουν ακόμη χειρότερες πόρτες, ταχυδρομικά κλειδιά ή ακόμη και απλές κλειδαριές χωρίς defender . Το badget μπορεί να φτάσει τα 300 ΕΧΕΙΣ dierre κλειδαρια, μονου καταπελτη. στενο defender για dierre αποκλειστικα. προβληματικος κυλινδρος κ2. ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ a. monolito bd200 καταλληλο για dierre + καποιος κυλινδρος απο το μεσαιο ή υψηλο ραφι αναλογα το μπατζετ και τις αναγκες a2. mrm39 μαγνητικο προστατευτικο για dierre + καποιος κυλινδρος απο το μεσαιο ή υψηλο ραφι αναλογα το μπατζετ και τις αναγκες a3. αλλαγη μονο του κυλινδρου με επιλογες απο 100€ εως τα 300€ που διαθετεις αλλα γνωμη μου οχι η καλυτερη λυση απο τις 2 παραπανω. ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ αλλαγη κλειδαριας + defender + αφαλου / με νεα γραναζωτη κλειδαρια (cisa, iseo, mottura, los κλπ) + τουλαχιστον monolito bd200 + καποιος αξιοπρεπης κυλινδρος απο 100€. ======= γενικα ειναι περιεργη η φαση που βρισκεσαι, εαν θελεις να το συζητησουμε σε προσωπικο μηνυμα να μου πεις πως το σκεφτεσαι βασικα και να σου πω ακολουθως τη γνωμη μου ! 9 ώρες πριν, ATITHASOS2 είπε mclein o abloy ,ιδιως απο την εξωτερικη πλευρα,εχει αρχισει και σκαλωνει λιγο κατα το κλειδωμα.τι προτεινεις?το κακο για μενα ειναι οτι ειναι λιγους μηνες μηνες μετα την 2ετια(ληξη εγγυησεως). σπρει γραφιτη κ αν μπορεις να τον βγαλεις επανω απο την πορτα κ να ψεκασεις κ τις 2 μεριες. και καποιο καθαριστικο τυπου bison / wurth κανει δουλεια απλα δε θα κρατησει πολυ. με ολα τα κλειδια εχεις το ιδιο θεμα ; Επεξ/σία 11 Μαΐου 2022 από mclein²
ATITHASOS2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 Δημοσ. 11 Μαΐου 2022 14 ώρες πριν, mclein² είπε ΕΧΕΙΣ dierre κλειδαρια, μονου καταπελτη. στενο defender για dierre αποκλειστικα. προβληματικος κυλινδρος κ2. ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ a. monolito bd200 καταλληλο για dierre + καποιος κυλινδρος απο το μεσαιο ή υψηλο ραφι αναλογα το μπατζετ και τις αναγκες a2. mrm39 μαγνητικο προστατευτικο για dierre + καποιος κυλινδρος απο το μεσαιο ή υψηλο ραφι αναλογα το μπατζετ και τις αναγκες a3. αλλαγη μονο του κυλινδρου με επιλογες απο 100€ εως τα 300€ που διαθετεις αλλα γνωμη μου οχι η καλυτερη λυση απο τις 2 παραπανω. ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ αλλαγη κλειδαριας + defender + αφαλου / με νεα γραναζωτη κλειδαρια (cisa, iseo, mottura, los κλπ) + τουλαχιστον monolito bd200 + καποιος αξιοπρεπης κυλινδρος απο 100€. ======= γενικα ειναι περιεργη η φαση που βρισκεσαι, εαν θελεις να το συζητησουμε σε προσωπικο μηνυμα να μου πεις πως το σκεφτεσαι βασικα και να σου πω ακολουθως τη γνωμη μου ! σπρει γραφιτη κ αν μπορεις να τον βγαλεις επανω απο την πορτα κ να ψεκασεις κ τις 2 μεριες. και καποιο καθαριστικο τυπου bison / wurth κανει δουλεια απλα δε θα κρατησει πολυ. με ολα τα κλειδια εχεις το ιδιο θεμα ; για να ειμαι ειλικρινης,δεν εχω δοκιμασει με τα αλλα κλειδια.λες να δοκιμασω να καθαρισω και το κλειδι (αν και καθαρο φαινεται...)
mclein² Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 10 ώρες πριν, ATITHASOS2 είπε για να ειμαι ειλικρινης,δεν εχω δοκιμασει με τα αλλα κλειδια.λες να δοκιμασω να καθαρισω και το κλειδι (αν και καθαρο φαινεται...) εγω πιστευω το κλειδι σου φταιει κ ειναι στραβο ή πολυ φθαρμενη η μυτη του. 1
minosnikas Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Καλησπέρα κι από εμένα, Τη βοήθειά σας θα ήθελα γιατί δε βρίσκω άκρη. Θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο της πόρτας ασφαλείας του σπιτιού μου και δεν μπορώ να βρω πώς θα τον αφαιρέσω για να τον αντικαταστήσω. Ρώτησα κλειδαρά μου ζήτησε 120€ μαζί με τον αφαλό, οπότε είπα ευχαριστώ. Από τη μικρή πλευρά της πόρτας στην τρύπα που θα έπρεπε να μπαίνει ένα κατσαβίδι για να ξεβιδώσει, δε χωράει ούτε οδοντογλυφίδα. Τα λάστιχα της πόρτας φαίνονται κολλημένα με πολύ παλιά κόλλα, σαν να μην έχει αλλαχθεί ποτέ ο κύλινδρος, ενώ αλλάχθηκε πριν από 5 έτη. Το χερούλι ακόμα δεν το έχω πειράξει. Από την μέσα πλευρά της πόρτας αφαίρεσα το επιστόμιο του κυλίνδρου και φαίνεται κάποιο άλλεν που διάβασα κάπου αλλού, το οποίο μπορεί να συγκρατεί τον κύλινδρο, αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω χωρίς να είμαι σίγουρος. Το άλλεν αυτό αν το ξεβιδώσω θα ελευθερώσει τον αφαλό; Θέλει τελείως ξεβίδωμα; Έχει κάποια ασφάλεια ώστε να μην πέσει μέσα στην πόρτα και ψάχνομαι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mclein² Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, minosnikas είπε Καλησπέρα κι από εμένα, Τη βοήθειά σας θα ήθελα γιατί δε βρίσκω άκρη. Θέλω να αλλάξω τον κύλινδρο της πόρτας ασφαλείας του σπιτιού μου και δεν μπορώ να βρω πώς θα τον αφαιρέσω για να τον αντικαταστήσω. Ρώτησα κλειδαρά μου ζήτησε 120€ μαζί με τον αφαλό, οπότε είπα ευχαριστώ. Από τη μικρή πλευρά της πόρτας στην τρύπα που θα έπρεπε να μπαίνει ένα κατσαβίδι για να ξεβιδώσει, δε χωράει ούτε οδοντογλυφίδα. Τα λάστιχα της πόρτας φαίνονται κολλημένα με πολύ παλιά κόλλα, σαν να μην έχει αλλαχθεί ποτέ ο κύλινδρος, ενώ αλλάχθηκε πριν από 5 έτη. Το χερούλι ακόμα δεν το έχω πειράξει. Από την μέσα πλευρά της πόρτας αφαίρεσα το επιστόμιο του κυλίνδρου και φαίνεται κάποιο άλλεν που διάβασα κάπου αλλού, το οποίο μπορεί να συγκρατεί τον κύλινδρο, αλλά δεν θέλω να το ρισκάρω χωρίς να είμαι σίγουρος. Το άλλεν αυτό αν το ξεβιδώσω θα ελευθερώσει τον αφαλό; Θέλει τελείως ξεβίδωμα; Έχει κάποια ασφάλεια ώστε να μην πέσει μέσα στην πόρτα και ψάχνομαι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 120€ σου ζητησαν για ποιον κυλινδρο ;
minosnikas Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Δε ζήτησα κάποιον συγκεκριμένο, μόνο θέλω να είναι διπλής ενέργειας. Μου πρότεινε έναν cisa που αντιγράφεται μόνο με τον κωδικό υποτίθεται, αλλά οι τιμές που είδα στο skroutz διπλής ενέργειας έχουν Μ.Ο. 35€ και η κορυφαία δε φτάνει πάνω από 70€. 120 ζήτησε για αφαίρεση, τοποθέτηση και τον νέο αφαλό. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από minosnikas
mclein² Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, minosnikas είπε Δε ζήτησα κάποιον συγκεκριμένο, μόνο θέλω να είναι διπλής ενέργειας. Μου πρότεινε έναν cisa που αντιγράφεται μόνο με τον κωδικό υποτίθεται, αλλά οι τιμές που είδα στο skroutz διπλής ενέργειας έχουν Μ.Ο. 35€ και η κορυφαία δε φτάνει πάνω από 70€. 120 ζήτησε για αφαίρεση, τοποθέτηση και τον νέο αφαλό. κατι λαθος μας μεταφερεις ή κατι λαθος εχεις καταλαβει... κορυφαιος αφαλος/κυλινδρος με 70€ δεν υπαρχει... εκτος αν θεωρεις οτι μοντελα των dom, evva, cisa και αλλα που κοστιζουν 180€ και περισσοτερο κατατασσονται στα υπερ-γαλαξιακα ! επισης, ο συναδελφος μπορει να ομιλει για cisa astral tekno pro πχ οπου ο κυλινδρος πωλειται απο 60€ εως 85€ σε φυσιολογικες τιμες λιανικης. το να θεωρεις οτι τα επιπλεον χρηματα για την τοποθετηση δεν τα αξιζει ή οτι χρεωνει πολλα ειναι αλλη ιστορια. βεβαια η πορτα σου θελει καποια εργασια για να αλλαχθει ο κυλινδρος οποτε ειτε παιρνεις τρυπανι κ προχωρας - ειτε πληρωνεις ενα ποσο απο 20 εως 50 ευρω για την εργασια αναλογα τον επαγγελματια. μιλω εντελως φιλικα & προσπαθω να σου εξηγησω οτι δεν ειναι εξωπραγματικη η χρεωση εαν ισχυουν τα παραπανω που εγραψα. εαν φυσικα αυτος θελει να βαλει cisa asix p8 ή pro τοτε ναι, να τον σταυρωσουμε που ειναι κλεφτης και θελει να βγαλει 100€ απ'τον αερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα