mclein² Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, Sebu είπε οποτε τι να κανουν το λαδι, το κρασι και τις πατατες στο θειαφι και τα κ@λοχαρτα? πλεον ειμαστε στο σημειο που το λαδι το κλεβουν οπως τα χρυσαφικα 1
mike_a4 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ναι και σε εμάς, απο μερικές αποθήκες πήραν τενεκέδες λάδι Επίσης είχα κάτι κλειστές πάνες και ήθελα προχθες να τις χαρίσω και είδα ότι της είχαν ανοίξει μπας και βρουν μέσα λεφτά...
paylidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 39 λεπτά πριν, mike_a4 είπε Επίσης είχα κάτι κλειστές πάνες και ήθελα προχθες να τις χαρίσω και είδα ότι της είχαν ανοίξει μπας και βρουν μέσα λεφτά... για ποιον σε περασαν; για τον ???
VasilyDi Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά είναι ένας ασφαλής συνδυασμός αυτός ; Πιθανότατα δεν θα πάω σε αυτόν αλλά θα ψαχτώ για άλλον (αλλά θέλω να έχω μια ιδέα τιμών και τι να ζητήσω). Θέλω να έχω μια ιδέα τιμών για ένα καλό συνδυασμό. Καλό συνδυασμό θεωρώ έναν 1)που θα με εξασφαλίσει για τα επόμενα χρόνια, 2) δεν θα μπορεί μπορεί να μπει αθόρυβα ο κλέφτης και 3)αν χρειαστώ ποτέ κλειδαρά θα μπορώ να βγάλω ένα αντικλείδι μέσα σε κάποιες ώρες (και όχι να πάει Ιταλία και να γυρίσει) αλλά και να με βοηθήσει αν κλειδωθώ απέξω . Ζητάω πολλά ; 🤣
mclein² Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 57 λεπτά πριν, VasilyDi είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τελικά είναι ένας ασφαλής συνδυασμός αυτός ; Πιθανότατα δεν θα πάω σε αυτόν αλλά θα ψαχτώ για άλλον (αλλά θέλω να έχω μια ιδέα τιμών και τι να ζητήσω). Θέλω να έχω μια ιδέα τιμών για ένα καλό συνδυασμό. Καλό συνδυασμό θεωρώ έναν 1)που θα με εξασφαλίσει για τα επόμενα χρόνια, 2) δεν θα μπορεί μπορεί να μπει αθόρυβα ο κλέφτης και 3)αν χρειαστώ ποτέ κλειδαρά θα μπορώ να βγάλω ένα αντικλείδι μέσα σε κάποιες ώρες (και όχι να πάει Ιταλία και να γυρίσει) αλλά και να με βοηθήσει αν κλειδωθώ απέξω . Ζητάω πολλά ; 🤣 ο r90 ναι ειναι ενας ασφαλης κυλινδρος. μπορεις να τον προμηθευτεις ειτε με προφιλ γερμανιας - ειτε με ελληνικο προφιλ κλειδαρα. το 1 δεν μπορει να στο εξασφαλισει ουτε ο θεος ετσι οπως το ζητας. το 2 κοιτας πραγματα απο το επανω ραφι κ αναγκαια θα πρεπει το 6ο και παραπανω κλειδια να βγαινουν με αρκετη δυσκολια για να μπορεις να πεις οτι δε θα παραχαραχθει το προφιλ. τωρα αυτο θα γινεται μεσω αντιπροσωπου ή εργοστασιου ειναι δικο σου θεμα να το αποφασισεις. το 3 απανταται επανω. ειτε παιρνεις ελευθερο προς αντιγραφη κυλινδρο, ειτε προφιλ κλειδωμενο σε καποιο κλειδαρα, ειτε κλειδωμενο στον αντιπροσωπο, ειτε στο εξωτερικο. οποτε γραψε μας τι ακριβως θελεις και να σε βοηθησουμε :)
VasilyDi Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου, Θα έλεγα για τα επόμενα 10 χρόνια (γιαυτο ρώτησα για r90 διότι είδα ενα βίντεο που τον ξεκλείδωσαν)και κλειδί κλειδωμένο με κάρτα απο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα.
ATITHASOS2 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 Δημοσ. 9 Μαΐου 2022 καλησπερα.WD 40 κανει για λιπανση κυλινδρου (abloy protec 2) και πυρων?Eυχαριστω.
HERTHAN Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, ATITHASOS2 είπε καλησπερα.WD 40 κανει για λιπανση κυλινδρου (abloy protec 2) και πυρων?Eυχαριστω. Για τον κυλινδρο το καλυτερο και το ιδανικοτερο ειναι πουδρα γραφιτη. 1
mclein² Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ATITHASOS2 είπε καλησπερα.WD 40 κανει για λιπανση κυλινδρου (abloy protec 2) και πυρων?Eυχαριστω. οχι, ξεκαθαρα ! 11 ώρες πριν, VasilyDi είπε Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σου, Θα έλεγα για τα επόμενα 10 χρόνια (γιαυτο ρώτησα για r90 διότι είδα ενα βίντεο που τον ξεκλείδωσαν)και κλειδί κλειδωμένο με κάρτα απο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. εγγυηση δε θα σου δωσει κανεις ουτε για ενα χρονο...τα δεκα νομιζω ειναι ουτοπια οπως εχει παει η φαση. φυσικα δεν ειναι δεδομενο οτι θα σε ξεκλειδωσουν με καλους κυλινδρους αλλα ειναι θεμα τυχης & επιλογης του σπιτιου σου. υγ - το ICS + MRM27 ή Bd200 + 4ks που σου προτεινα μεχρι τα 300€ που ζητησες εδω δε σε καλυπτουν ; Επεξ/σία 10 Μαΐου 2022 από mclein²
kostakiss Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 49 minutes ago, mclein² said: οχι, ξεκαθαρα ! εγω που εβαλα wd40 , πειραζει πολυ? τι προτεινουμε σε αυτη τη περιπτωση?
mclein² Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 19 λεπτά πριν, kostakiss είπε εγω που εβαλα wd40 , πειραζει πολυ? τι προτεινουμε σε αυτη τη περιπτωση? σε abloy ή γενικα ; οτι και να βαλετε εαν ζητησετε την εγγυηση των 2 ετων μπορουν να σας αρνηθουν.
Herald Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε οχι, ξεκαθαρα ! εγγυηση δε θα σου δωσει κανεις ουτε για ενα χρονο...τα δεκα νομιζω ειναι ουτοπια οπως εχει παει η φαση. φυσικα δεν ειναι δεδομενο οτι θα σε ξεκλειδωσουν με καλους κυλινδρους αλλα ειναι θεμα τυχης & επιλογης του σπιτιου σου. υγ - το ICS + MRM27 ή Bd200 + 4ks που σου προτεινα μεχρι τα 300€ που ζητησες εδω δε σε καλυπτουν ; Eγώ όταν βλέπω πόρτες ξυλωμένες (καλή ώρα σαν της προηγούμενης σελίδας) γελάω με όποιον φοβάται μη του ξεκλειδώσουν τον κύλινδρο από το πάνω ράφι. Δεν ξέρω, με το φτωχό μου μυαλό εικάζω - για να ξύλωσαν την πόρτα - θα ήταν πιο εύκολο από το να ανοίξουν τον κύλινδρο.
Doubt Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Κι εγώ έβαλα WD-40 σε ISEO που "μάγκωνε" στο 2ο-3ο γύρισμα του κλειδιού κι από τότε ηρέμησε. Βασικά έβαλα όπου μπορούσε να μπει, σε πείρους κλπ.
mclein² Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, Doubt είπε Κι εγώ έβαλα WD-40 σε ISEO που "μάγκωνε" στο 2ο-3ο γύρισμα του κλειδιού κι από τότε ηρέμησε. Βασικά έβαλα όπου μπορούσε να μπει, σε πείρους κλπ. o iseo δεν εχει καποια σχεση με abloy, evva, dom κλπ 30 λεπτά πριν, Herald είπε Eγώ όταν βλέπω πόρτες ξυλωμένες (καλή ώρα σαν της προηγούμενης σελίδας) γελάω με όποιον φοβάται μη του ξεκλειδώσουν τον κύλινδρο από το πάνω ράφι. Δεν ξέρω, με το φτωχό μου μυαλό εικάζω - για να ξύλωσαν την πόρτα - θα ήταν πιο εύκολο από το να ανοίξουν τον κύλινδρο. ακριβως...τοσο ηξεραν βεβαια, τοσο εκαναν....αλλα εγω ειδα μαγνητικο σ'εκεινη την πορτα στην προσθετη θωρακισμενης + νορμαλ βασικο σεναριο οποτε μαλλον ηταν πιο απλο να κατεβει η πορτα ! 1
kostakiss Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 Δημοσ. 10 Μαΐου 2022 2 hours ago, mclein² said: σε abloy ή γενικα ; οτι και να βαλετε εαν ζητησετε την εγγυηση των 2 ετων μπορουν να σας αρνηθουν. evva 4ks + mottura champions
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα