Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, mike_a4 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

έχω αποφασίσει να αλλάξω την πόρτα της αποθήκης (τώρα είναι σιδερένια) με θωρακισμένη με καλή κλειδαριά. Η μόνη που βρήκα (δεν θέλω να βάλω τύπου ξύλου γιατί δεν ταιριάζει στο χώρο) είναι αυτή: http://www.balomenosdoors.gr/porta-asfaleias-cava-porta.html# αλλά θέλω να αλλάξω το κύλινδρο με κάποιο καλύτερο (ίσως βάλω evva). Έχετε κάποια άλλη πρόταση? Οι πόρτες αλουμινίου πάνε πολύ ακριβά ενώ αυτή που σας αναφέρω έχει 600ε (με το iseo r6).

Μιχάλης

Έχω δει πως υπάρχει κ άλλη μια επιλογή, εκτός απροόπτου είναι πιο οικονομική από τον bal..

Γράψε "θωρακισμένη πόρτα για αποθήκη" και λογικά θα σου το εμφανίσει πρώτο. Είναι η επιχείριση που έχει κατάστηματα σε Μενίδι, Αργυρούπολη και Κιάτο.

Καλό θα ήταν να αφαιρέσεις τον σύνδεσμο που έχεις ανεβάσει, γιατί θεωρείται διαφήμιση.

Επεξ/σία από pintourikio
  • Like 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pintourikio είπε

Υπάρχει και αυτή η επιλογή. Εκτός απροόπτου είναι πιο οικονομική από τον bal..

Το θέμα είναι να μην φαίνεται το όνομα της επιχείρησης!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mclein² είπε

αυτη η πορτα ειναι μια χαρα για αποθηκη.

γνωμη μου μην πας σε εξτριμ κυλινδρο με το απλο defender που θα σου παραδοθει.

καλυτερα κυλινδρος των 70 ~ 125 με defender των 50+ παρα κυλινδρος 150+ με defender των 10+

αυτο προτεινεται σε περιπτωσεις αποθηκης ή απομακρυσμενης φασης οπου δεν υπαρχει δυνατοτητα αντιδρασης απο καποιον...

γενικα ολα εξαρτωνται απο το χρημα που θελουμε να διαθεσουμε απλως το defender το απλο που βαζει ο balomenos δε θα σταματησει αυτον που θα ξεχωρισει την πορτα αναμεσα σε αλλες κ θα υποπτεφθει οτι κατι κρυβει μεσα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, pintourikio είπε

Έχω δει πως υπάρχει κ άλλη μια επιλογή, εκτός απροόπτου είναι πιο οικονομική από τον bal..

Γράψε "θωρακισμένη πόρτα για αποθήκη" και λογικά θα σου το εμφανίσει πρώτο. Είναι η επιχείριση που έχει κατάστηματα σε Μενίδι, Αργυρούπολη και Κιάτο.

Καλό θα ήταν να αφαιρέσεις τον σύνδεσμο που έχεις ανεβάσει, γιατί θεωρείται διαφήμιση.

Ναι σε ευχαριστώ, όντως πήρα καλύτερη τιμή (650ε) με defender bd200 και evva ics που ήθελα. 

1 ώρα πριν, mclein² είπε

αυτο προτεινεται σε περιπτωσεις αποθηκης ή απομακρυσμενης φασης οπου δεν υπαρχει δυνατοτητα αντιδρασης απο καποιον...

γενικα ολα εξαρτωνται απο το χρημα που θελουμε να διαθεσουμε απλως το defender το απλο που βαζει ο balomenos δε θα σταματησει αυτον που θα ξεχωρισει την πορτα αναμεσα σε αλλες κ θα υποπτεφθει οτι κατι κρυβει μεσα.

Ναι ακριβώς, πιστεύω ότι το θέμα αποθήκη, το έχουν παρεξηγήσει πολλοί. Θεωρούν ότι επειδή είναι αποθήκη δεν χρειάζεται και τόσο ασφάλεια, όμως μόνο για τα ποδήλατα που έχεις μέσα (συγκεκριμένα εμένα μου πήραν προχθες 1 των 2.000ε) αξίζει κάτι καλό. Επίσης στο χώρο της απόθηκης που συνήθως είναι στα γκαράζ, κάποιος κλέφτης μπορεί να κάτσει πολύ περισσότερη ώρα να ασχοληθεί...(σε εμάς άνοιξαν 10 αποθήκες και άλλες τόσες στη δίπλα πολυκατοικία μέσα σε ένα βράδυ...)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει κάποιος την fiam x1r easy ή smart για είσοδο πολυκατοικίας? Έχει κάποιο πρόβλημα κατά τη χρήση? Υπάρχουν παράπονα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/5/2022 στις 1:42 ΜΜ, mike_a4 είπε

Ναι σε ευχαριστώ, όντως πήρα καλύτερη τιμή (650ε) με defender bd200 και evva ics που ήθελα. 

Ναι ακριβώς, πιστεύω ότι το θέμα αποθήκη, το έχουν παρεξηγήσει πολλοί. Θεωρούν ότι επειδή είναι αποθήκη δεν χρειάζεται και τόσο ασφάλεια, όμως μόνο για τα ποδήλατα που έχεις μέσα (συγκεκριμένα εμένα μου πήραν προχθες 1 των 2.000ε) αξίζει κάτι καλό. Επίσης στο χώρο της απόθηκης που συνήθως είναι στα γκαράζ, κάποιος κλέφτης μπορεί να κάτσει πολύ περισσότερη ώρα να ασχοληθεί...(σε εμάς άνοιξαν 10 αποθήκες και άλλες τόσες στη δίπλα πολυκατοικία μέσα σε ένα βράδυ...)

Η απλα βαζεις στην σιδερενια πορτα της αποθηκης μια κλειδαρια 3 σημειων και μεταλικους πυρους σταθερους στην αλλη μερια και απεξω βαζεις με ηλεκτροκολληση και 2 βασεις/γωνιές με τρύπες για χοντρα λουκετα ή λουκετο τακου. Αν εισαι μερακλης και αναλογως αν η πορτα ανοιγει προς τα μεσα ή προς τα εξω βαζεις με ηλεκτροκολληση και μια σιδεροβεργα φυλλο στη μερια της κλειδαριας εξωτερικα (ωστε να μην μπορει καποιος να δει ευκολα που ειναι οι γλωσσες των τριων σημειων ουτε να μπορεσει να βαλει λοστο εκει να πιεσει).

Εκτιμω οτι θα σου παει αρκετα φθηνοτερα ο συνδυασμος αυτος συν του οτι οποιος θελει να μπει δεν θα μπορει να το κανει με λοστο και θα εχει να παραβιασει μια κλειδαρια 3 σημειων και 2 χοντρα λουκετα το ενα εκ των οποιων (κατω) μπορει να ειναι τακου για μεγαλυτερη ασφαλεια.

Μετα ασε τους να κοπανε εκει ολο το βραδυ. Εκ των πραγματων μετα αν θελησουν να μπουν θα το κανουν μονο με φορητο τροχο γιατι θα πρεπει να κοψουν την σιδεροπορτα.

Τωρα αν ερθουν με φορητο τροχο και κοβουν μεταλλο και δεν ακουσει κανεις στην πολυκατοικια τιποτα ξημερωματα και δεν αντιδρασει κανεις να φωναξει αστυνομια τι να πω.

Επισης μπορειτε να βαλετε και μια προσθετη πορτα που κλειδωνει στο κλιμακοστασιο που οδηγει στις αποθηκες ωστε να μην μπορει να κατεβει ο οποιοσδηποτε και αντιστοιχα να μπει κλειδι σε εκεινο το κουμπι του ασανσερ οπως εχουν σε καποιες εταιρειες και στα καραβια.

Δημιουργεις ετσι μια πολυεπιπεδη αμυνα σαν κρεμυδι που ο αλλος για να μπορεσει να φτασει στην πορτα σου εχει να περασει αλλα εμποδια πρωτα για τα οποια δεν εχει τα κλειδια και επισης θα χρειαστει καταστροφη/θορυβο για να τα ξεπερασει. Θα του κοστισει σε χρονο και φασαρια και θα το σκεφτει πολλαπλα. Αυτοι θελουν το χτυπαω και φευγω συνηθως σε ελαχιστο χρονο και με ελαχιστο θορυβο.

Τωρα αν καποιος σε εχει βαλει στο ματι αλλαζει το πραγμα και οπως εχει ειπωθει και εδω απο τους ειδικους αν θελει να μπει θα βρει τροπο να μπει οσο και αν του κοστισει σε χρονο, φασαρια και προσπαθεια.

Το πρωτευων επομενως ειναι να μην σε βαλουν στο ματι αρα να μη σε δουν με ακριβα κοσμηματα, να περιφερεσαι με μετρητα, με ακριβο ποδηλατο των 2.000 ευρω το οποιο εχουν δει οτι κατεβαζεις στην αποθηκη κτλ. γιατι τοτε θα σε βαλουν ευκολοτερα στοχο και θα γινουν εμμονικοι με το να μπουν.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Sebu είπε

Επισης μπορειτε να βαλετε και μια προσθετη πορτα που κλειδωνει στο κλιμακοστασιο που οδηγει στις αποθηκες ωστε να μην μπορει να κατεβει ο οποιοσδηποτε και αντιστοιχα να μπει κλειδι σε εκεινο το κουμπι του ασανσερ οπως εχουν σε καποιες εταιρειες και στα καραβια.

Σε πολυκατοικία που είχαν κρούσματα διαρρήξεων στις αποθήκες του υπογείου, έκαναν ακριβώς αυτά. Τώρα για να πας στην αποθήκη σου χρειάζεσαι 3 κλειδιά, ασανσέρ - κλιμακοστάσιο, ενδιάμεση πόρτα στο διάδρομο και της ίδιας της αποθήκης.

Από κει και πέρα εξαρτάται και από το πόσο πολύτιμο είναι το περιεχόμενο.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Doubt είπε

Σε πολυκατοικία που είχαν κρούσματα διαρρήξεων στις αποθήκες του υπογείου, έκαναν ακριβώς αυτά. Τώρα για να πας στην αποθήκη σου χρειάζεσαι 3 κλειδιά, ασανσέρ - κλιμακοστάσιο, ενδιάμεση πόρτα στο διάδρομο και της ίδιας της αποθήκης.

Από κει και πέρα εξαρτάται και από το πόσο πολύτιμο είναι το περιεχόμενο.

Δεν ειναι μονο η αξια του περιεχομενου....ειναι κ το ψυχολογικο πατατρακ οτι μπηκαν στο χωρο σου και αναστατωσαν τα πραγματα σου....ειναι το σοκ και η απωλεια αισθηματος ασφαλειας και εμπιστοσυνης...αρκετες φορες τα υλικα αγαθα αντικαθιστανται, η ψυχολογικη και αισθηματικη φθορα οχι ή με πολυ βραδυτερο ρυθμο.

Οποτε διαλεγει καποιος αν θελει να εχει την "ταλαιπωρια" 3 κλειδιων αλλα την ψυχικη του ηρεμια ή την ευκολια του ενος κλειδιου/μιας γραμμης αμυνας αλλα αν γινει η στραβη να εχει το ψυχολογικο αγχος και την πιεση.

Εκτος και αν μιλαμε για καποιον ζαμανφουνιστάν στρουθοκαμηλο ή καποιον που εχει την αποθηκη αδεια αρα και ξεκλειδωτη με την πορτα ανοιχτη στην οποια περιπτωση προκειται για αρνταν ευτυχισμενου ανθρωπου χωρις εννοιες 🙂🙃

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, VasilyDi είπε

Καλησπέρα,

τον συνδυασμό :

cisa revo, iseo r90 και disac defender, πως τον βρίσκεται;

Η ερώτηση είναι αρκετά γενική...

Υπάρχουν τα εξής ερωτήματα...

Ποιο disec defender? Υπάρχουν με 20e, αλλά και με 200e

Σε τι τιμή δίνεται το σετ?

Επεξ/σία από pintourikio
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pintourikio είπε

Η ερώτηση είναι αρκετά γενική...

Υπάρχουν τα εξής ερωτήματα...

Ποιο disec defender? Υπάρχουν με 20e, αλλά και με 200e

Σε τι τιμή δίνεται το σετ?

Στα 40 ευρώ μου είπε ότι είναι το defender και το σετ δίνεται στα 320 (είναι κοντά στην περιοχή μου και σε περίπτωση που γίνει κατι θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα, γνωρίζω ότι είναι ακριβός). Είναι αξιόπιστος συνδυασμός αυτος  ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Sebu είπε

Δεν ειναι μονο η αξια του περιεχομενου....ειναι κ το ψυχολογικο πατατρακ οτι μπηκαν στο χωρο σου και αναστατωσαν τα πραγματα σου....ειναι το σοκ και η απωλεια αισθηματος ασφαλειας και εμπιστοσυνης...αρκετες φορες τα υλικα αγαθα αντικαθιστανται, η ψυχολογικη και αισθηματικη φθορα οχι ή με πολυ βραδυτερο ρυθμο.

Οποτε διαλεγει καποιος αν θελει να εχει την "ταλαιπωρια" 3 κλειδιων αλλα την ψυχικη του ηρεμια ή την ευκολια του ενος κλειδιου/μιας γραμμης αμυνας αλλα αν γινει η στραβη να εχει το ψυχολογικο αγχος και την πιεση.

Εκτος και αν μιλαμε για καποιον ζαμανφουνιστάν στρουθοκαμηλο ή καποιον που εχει την αποθηκη αδεια αρα και ξεκλειδωτη με την πορτα ανοιχτη στην οποια περιπτωση προκειται για αρνταν ευτυχισμενου ανθρωπου χωρις εννοιες 🙂🙃

Σε ευχαριστώ καταρχάς για το χρόνο που αφιέρωσες για την λεπτομερή απάντηση σου.

Δυστυχώς η ασφάλιση των ενδιάμεσων πορτών προς τις αποθήκες είναι δύσκολη γιατί 1) πρέπει να συμφωνήσει η πλειοψηφία, 2) δημιουργεί χρηστικό πρόβλημα ξεκλείδωμα/κλείδωμα αφού οι περισσότεροι μπαίνουν στο ασανσέρ από το γκαράζ (εκεί είναι οι ενδιάμεσες πόρτες που θα μπορούσαμε να τις είχαμε κλειδωμένες . Άσε που κάποιοι θα τις ξεχνάνε να τις κλειδώσουν...

Οι επιπλέον κλειδαριές και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις που πρότεινες τις έχω σκεφτεί (κάποιοι ήδη στη πολυκατοικία έβαλαν γωνιές που λες με τα λουκέτα που ανέφερες) αλλά τα έχω υπολογίσει σε ένα κόστος περίπου 200ε (μπορεί και παραπάνω αν κάνω όλα όσα αναφέρεις) με το σοβαρό μειονέκτημα της χρηστικότητας. Δλδ θα βαριέμαι να ανοίξω την αποθήκη αν χρειάζεται να κάνω αρκετές ενέργειες. Άσε που πολλές φορές φεύγοντας απο αποθήκη στανταρ έχω ξεχάσει κατι...οπότε καταλαβαίνεις. Επίσης μιλάμε για αποθήκη 18τμ οπότε έχω αρκετά πράγματα μέσα, όχι μεγάλης αξίας αλλά κυρίως συναισθηματικής αξίας και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιώ συχνά (μπαίνω πολύ συχνά δλδ).

Δεν νομίζω να με έβαλαν στο μάτι πάντως λόγω του ποδηλάτου γιατί άνοιξαν πολλές αποθήκες σε 4 πολυκατοικίες που ανήκουν στο ιδιο συγκρότημα και γενικότερα στη περιοχή έγινε ένας χαμός το τριήμερο της πρωτομαγιάς. Κάποιος που πήγε αστυνομία εκείνη μέρα, είχε ουρά για δηλώσεις 20 άτομα. Οπότε θα τα δώσω τα λεφτά για τη θωρακισμένη όχι με τη λογική ότι είναι πανάκεια, αλλά ότι θα έχω καλή ασφάλεια και ότι θα αποτρέψω το κλέφτη που θέλει όπως είπες γρήγορα και αθόρυβα να κάνει τη δουλειά χωρίς να χάσω από ευκολία χρήσης κατά την πρόσβαση στην αποθήκη.

Επίσης σκέφτομαι αν τα καταφέρω να συνδέσω το συναγερμο του σπιτού με το χώρο της αποθήκης με παγίδα στη πόρτα και θα βάλω και μια κάμερα εσωτερικά (έχω internet στην αποθήκη).

Επεξ/σία από mike_a4
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, VasilyDi είπε

Καλησπέρα,

τον συνδυασμό :

cisa revo, iseo r90 και disac defender, πως τον βρίσκεται;

για 220€ με σφερικ κ 240€ με μονολιτο ειναι μια χαρα επιλογη

1 ώρα πριν, VasilyDi είπε

Στα 40 ευρώ μου είπε ότι είναι το defender και το σετ δίνεται στα 320 (είναι κοντά στην περιοχή μου και σε περίπτωση που γίνει κατι θα μπορέσει να βοηθήσει άμεσα, γνωρίζω ότι είναι ακριβός). Είναι αξιόπιστος συνδυασμός αυτος  ;

στα 40€ σου χρεωνουν ενα προστατευτικο που δε σου λενε ποιο ειναι αλλα πιστευεις οτι στην περιπτωση που θα γινει κατι θα σε βοηθησουν αμεσα...

αραγε ποσο καλος επαγγελματιας ειναι καποιος που δεν ενημερωνει απολυτα για το εργο κ τα υλικα του & ποσο θα ενδιαφερθει ακολουθως της τοποθετησης, οεο ;

τελος, τι ακριβως περιμενεις να συμβει μετα την τοποθετηση κ να πρεπει να δρασει καποιος αμεσα & οταν λες αμεσα εχεις στο μυαλο σου το επομενο 3ωρο απο το τηλεφωνημα σου ή το επομενο 10λεπτο ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, mike_a4 είπε

Σε ευχαριστώ καταρχάς για το χρόνο που αφιέρωσες για την λεπτομερή απάντηση σου.

Δυστυχώς η ασφάλιση των ενδιάμεσων πορτών προς τις αποθήκες είναι δύσκολη γιατί 1) πρέπει να συμφωνήσει η πλειοψηφία, 2) δημιουργεί χρηστικό πρόβλημα ξεκλείδωμα/κλείδωμα αφού οι περισσότεροι μπαίνουν στο ασανσέρ από το γκαράζ (εκεί είναι οι ενδιάμεσες πόρτες που θα μπορούσαμε να τις είχαμε κλειδωμένες . Άσε που κάποιοι θα τις ξεχνάνε να τις κλειδώσουν...

Οι επιπλέον κλειδαριές και οι υπόλοιπες παρεμβάσεις που πρότεινες τις έχω σκεφτεί (κάποιοι ήδη στη πολυκατοικία έβαλαν γωνιές που λες με τα λουκέτα που ανέφερες) αλλά τα έχω υπολογίσει σε ένα κόστος περίπου 200ε (μπορεί και παραπάνω αν κάνω όλα όσα αναφέρεις) με το σοβαρό μειονέκτημα της χρηστικότητας. Δλδ θα βαριέμαι να ανοίξω την αποθήκη αν χρειάζεται να κάνω αρκετές ενέργειες. Άσε που πολλές φορές φεύγοντας απο αποθήκη στανταρ έχω ξεχάσει κατι...οπότε καταλαβαίνεις. Επίσης μιλάμε για αποθήκη 18τμ οπότε έχω αρκετά πράγματα μέσα, όχι μεγάλης αξίας αλλά κυρίως συναισθηματικής αξίας και άλλα αντικείμενα που χρησιμοποιώ συχνά (μπαίνω πολύ συχνά δλδ).

Δεν νομίζω να με έβαλαν στο μάτι πάντως λόγω του ποδηλάτου γιατί άνοιξαν πολλές αποθήκες σε 4 πολυκατοικίες που ανήκουν στο ιδιο συγκρότημα και γενικότερα στη περιοχή έγινε ένας χαμός το τριήμερο της πρωτομαγιάς. Κάποιος που πήγε αστυνομία εκείνη μέρα, είχε ουρά για δηλώσεις 20 άτομα. Οπότε θα τα δώσω τα λεφτά για τη θωρακισμένη όχι με τη λογική ότι είναι πανάκεια, αλλά ότι θα έχω καλή ασφάλεια και ότι θα αποτρέψω το κλέφτη που θέλει όπως είπες γρήγορα και αθόρυβα να κάνει τη δουλειά χωρίς να χάσω από ευκολία χρήσης κατά την πρόσβαση στην αποθήκη.

Επίσης σκέφτομαι αν τα καταφέρω να συνδέσω το συναγερμο του σπιτού με το χώρο της αποθήκης με παγίδα στη πόρτα και θα βάλω και μια κάμερα εσωτερικά (έχω internet στην αποθήκη).

Εχεις δικιο οτι καθε γραμμη αμυνας ειναι τοσο καλη οσο οι αμυνομενοι.

Στη δικη μας πολυκατοικια μια φορα χρειαστηκε να συμβει αυτο πριν πολλα χρονια ηταν ασχημη εμπειρια, ευτυχως σε εμενα δεν πηραν κατι γιατι την αποθηκη την εχω σαν τροφαποθηκη περισσοτερο και γενικη αποθηκη με φαγωσιμα απο το χωριο και καθαριστικα ειδη, κ@λοχαρτα κτλ. οποτε τι να κανουν το λαδι, το κρασι και τις πατατες στο θειαφι και τα κ@λοχαρτα?

Αλλος βεβαια ειχε μεσα κουτες με παλια βιβλια αποθηκευμενα για να μην του πιανουν χωρο στο διαμερισμα και αυτοι νομιζαν οτι μπορει να κρυβει λεφτα μεσα στα βιβλια και εκαναν τα βιβλια φυλλο και φτερο.

Αλλα εκτοτε ολοι κλειδωνουν τις ενδιαμεσες οδευσεις ειτε μικροι σε ηλικια ειτε μεγαλοι και ναι το αρχικο κοστος να μπει πορτα μεταλλικη προς τις αποθηκες το ανελαβε ολη η πολυκατοικια οποτε στα κοινοχρηστα ηταν μικρη επιβαρυνση.

Εχε μονο υποψη σου οτι στις περισσοτερες συγχρονες πολυκατοικιες 15 ετων και νεοτερες στις αποθηκες οι κατασκευαστες εκαναν τρελη τσιπια οικονομια και εκοβαν απο παντου λχ δεν εβαζαν πλακακι στο πατωμα και αφηναν τσιμεντο ενω και οι τοιχοι ειναι απλα μονοτουβλοι. Αυτο σημαινει οτι και ασφαλειας να βαλεις το βαρος της θα ειναι αρκετο και χρειαζεται καποιος απλα να κοπανησει με βαριοπουλα τον τοιχο και θα την ξηλωσει απο την κασα.

Οποτε τα 600 ευρω ισως να πανε στο βροντο εναντι των 200 για μια λυση παραπλησια με αυτη που προτεινω.

Σκεψου δλδ και το που θα κληθει να κουμπωσει η πορτα ασφαλειας, δεν αρκει να ειναι η ιδια ασφαλειας και θωρακισμενη καλο ειναι και ο τοιχος στον οποιο θα στηριχθει να ειναι "αξιολογος" και οχι χαρτινος. Εχω δει αρκετους τοιχους σε αποθηκες που χτυπας με το χερι και ακουγεται ενα κενο κουφιο πραγμα.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...