Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

δυσκολα τα πραγματα με τις τιμες και δε βλεπω να διορθωνει...

Γενικα ειναι δυσκολα ή....ειδικα;

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, VasilyDi είπε

Καλημέρα/Καλησπέρα,

ενδιαφέρομαι να αλλάξω την κλειδαριά του σπιτιού μου (είναι τύπου χρηματοκιβωτίου) και θα ήθελα οι ειδικοί του θέματος να μου προτείνουν τι τύπο κλειδαριάς και μάρκα να κοιτάξω. Η πόρτα μου είναι 15ετιας. Θα ήθελα να βάλω defender και πολύ καλή κλειδαριά με καταπέλτη. Τιμή μέχρι 300 ευρώ.

Η τωρινή πόρτα έχει 4 πίρους στη μέση, ένα κάτω και ένα πάνω, συν σύρτη επάνω.

PXL_20220503_092055180.jpg

PXL_20220503_092059227.jpg

με 300€ για αττικη δε συζηταει για τιποτα λιγοτερο απο :

Cisa Revo + Kaba Penta Cross + Monolito ή

Cisa Revo + Evva 4ks + Monolito ή

Cisa Revo + Evva ICS + MRM27

αν δεν ειναι αττικη ή δεν ξερει που και πως --> pm

24 λεπτά πριν, LIONOR είπε

Γενικα ειναι δυσκολα ή....ειδικα;

γενικα ειμαστε στο +15% ~ +20% και δε θα διορθωθει

1 ώρα πριν, purif είπε

Φίλος αγοράζει καινούρια μεζονέτα και θέλει να βάλει δική του πόρτα και ηλεκτρονική κλειδαριά. Ας πούμε ότι πόρτα βρίσκει από κάπου, με τις ηλεκτρικές κλειδαριές τι παίζει; Δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το budget αλλά ας πούμε θεωρητικά μέχρι 400 ευρώ (για την ηλεκτρονική κλειδαριά μόνο αλλά θα χρειαστεί 2). Αυτές λειτουργούν εσωτερικά με μπαταρία ή συνδέονται με το ρεύμα; 

μεχρι τα 400€ το πολυ να παρει κανενα νουκι...οποτε οχι ηλεκτρικη κλειδαρια !

• Sad 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, mclein² είπε

μεχρι τα 400€ το πολυ να παρει κανενα νουκι...οποτε οχι ηλεκτρικη κλειδαρια !

A πάνε τόσο ε;  Πολύ θα χαρεί 😂

Ανεβαίνοντας στο budget τι έχουμε / κοιτάμε; Θέλει κάτι καλό/αξιόπιστο γιατί το σπίτι είναι καινούριο και δε θέλει μερεμέτια για τα επόμενα χρόνια. Πάντα για ηλεκτρική κλειδαριά.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, purif είπε

A πάνε τόσο ε;  Πολύ θα χαρεί 😂

Ανεβαίνοντας στο budget τι έχουμε / κοιτάμε; Θέλει κάτι καλό/αξιόπιστο γιατί το σπίτι είναι καινούριο και δε θέλει μερεμέτια για τα επόμενα χρόνια. Πάντα για ηλεκτρική κλειδαριά.

ηλεκτρικη που κλειδωνει - ξεκλειδωνει εννοεις φανταζομαι οποτε 650 ++

σε μοτουρα, ιζεο και οτι αλλο υπαρχει.

εναλλακτικα ηλεκτρονικοι κυλινδροι ιζεο, εβα κλπ παλι στο σεναριο 350 +++

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

ηλεκτρικη που κλειδωνει - ξεκλειδωνει εννοεις φανταζομαι οποτε 650 ++

σε μοτουρα, ιζεο και οτι αλλο υπαρχει.

εναλλακτικα ηλεκτρονικοι κυλινδροι ιζεο, εβα κλπ παλι στο σεναριο 350 +++

Σωστά. Δε θέλει να έχει κλειδιά καθόλου. Να μπορεί να κλειδώνει / ξεκλειδώνει με το κινητό του ή με κάποιο tag (NFC;) και remotely μεσω app. Δε ξέρω αν υπάρχει βέβαια αυτά που θέλει.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, purif είπε

Σωστά. Δε θέλει να έχει κλειδιά καθόλου. Να μπορεί να κλειδώνει / ξεκλειδώνει με το κινητό του ή με κάποιο tag (NFC;) και remotely μεσω app. Δε ξέρω αν υπάρχει βέβαια αυτά που θέλει.

κυλινδρο διπλης ενεργειας + νουκι = φθηνοτερη λυση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερώτηση και από εμένα, που άλλαξα πρόσφατα κύλινδο:

Μπορεί ο κύλινδρος (AGB SCUDO DCK) να γίνει διπλής ενέργειας ?   

Επεξ/σία από costas_
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να αλλάξω κλειδαριά (Φωτο 1, πρόκειται για μια MOTTURA με κλειδί χρηματοκιβωτίου αγορασμένη πριν από 15 χρόνια) σε θωρακισμένη πόρτα που παραβιάστηκε πριν από δυο μέρες (Φωτο 2). Όπως βλέπετε η κλειδαριά είναι τρίγλωση και έχει τρία ζευγάρια πυρους αριστερά και τρια δεξια.

Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα καμιά κλειδαριά τρίγλωση. Θα ήθελα βέβαια να βάλω μια κλειδαριά νέου τύπου και αν είναι δυνατόν απαραβιαστη.

Τι μπορείτε να με συμβουλέψετε με budget μέχρι τα 300 ευρώ ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IMG_8593.JPG

0-02-0a-8e6195eb7d5d2da4bfa18c6aec9ae32fc39cd81f657eadd53a65f79482f2957b_1c6daaba1ae535.jpg

Πρέπει να προσθέσω ότι το μέγεθος της MOTTURA κλειδαριάς είναι 20,5 X 13,5 Χ 3 εκατοστα.

image.png.42bbe79b12bdb017150ff71598c449ce.png

Δημοσ.
12 ώρες πριν, purif είπε

Αυτό και αυτό λένε τίποτα;

το ενα απο τα δυο στα προτεινα, αυτα λεγονται ηλεκτρονικοι κυλινδροι και εισαι στα 350 και ανεβαινεις. τουλαχιστον για τον evva. επισης δεν υπαρχει η απολυτη τοποθετηση για θωρακισμενη με ντιφεντερ κλπ...μενεις στην καλη πιστη οτι καποιος δε θα τον βανδαλισει..

14 ώρες πριν, costas_ είπε

Μια ερώτηση και από εμένα, που άλλαξα πρόσφατα κύλινδο:

Μπορεί ο κύλινδρος (AGB SCUDO DCK) να γίνει διπλής ενέργειας ?   

οχι, επρεπε να τον αγορασεις ετοιμο.

13 ώρες πριν, Stas-ko είπε

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να αλλάξω κλειδαριά (Φωτο 1, πρόκειται για μια MOTTURA με κλειδί χρηματοκιβωτίου αγορασμένη πριν από 15 χρόνια) σε θωρακισμένη πόρτα που παραβιάστηκε πριν από δυο μέρες (Φωτο 2). Όπως βλέπετε η κλειδαριά είναι τρίγλωση και έχει τρία ζευγάρια πυρους αριστερά και τρια δεξια.

Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα καμιά κλειδαριά τρίγλωση. Θα ήθελα βέβαια να βάλω μια κλειδαριά νέου τύπου και αν είναι δυνατόν απαραβιαστη.

Τι μπορείτε να με συμβουλέψετε με budget μέχρι τα 300 ευρώ ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

IMG_8593.JPG

0-02-0a-8e6195eb7d5d2da4bfa18c6aec9ae32fc39cd81f657eadd53a65f79482f2957b_1c6daaba1ae535.jpg

Πρέπει να προσθέσω ότι το μέγεθος της MOTTURA κλειδαριάς είναι 20,5 X 13,5 Χ 3 εκατοστα.

image.png.42bbe79b12bdb017150ff71598c449ce.png

πρεπει να μετρησεις απο το κεντρο της κλειδαροτρυπας μεχρι την ακρη της πορτας.

μετρας 65 ή 75 ή 90 σε mm

αν θυμαμαι καλα θεωρεις δεδομενο οτι το πισω μερος θα καταργηθει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mclein² είπε

το ενα απο τα δυο στα προτεινα, αυτα λεγονται ηλεκτρονικοι κυλινδροι και εισαι στα 350 και ανεβαινεις. τουλαχιστον για τον evva. επισης δεν υπαρχει η απολυτη τοποθετηση για θωρακισμενη με ντιφεντερ κλπ...μενεις στην καλη πιστη οτι καποιος δε θα τον βανδαλισει..

Δηλαδή είναι διαφορετικής φιλοσοφίας απο το Νuki; Το Νuki θεωρείτε πιο ασφαλές;

Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και μετά τα μπλιμπλίκια και οι ευκολίες μέσω remote/app.

Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλό και αξιόπιστο, έστω και σε πμ, ελεύθερα. Θα ρωτήσω το φίλο μου για το κόστος μιας και δε ξέρω ακριβώς μέχρι πόσα θέλει να δώσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

έχω αποφασίσει να αλλάξω την πόρτα της αποθήκης (τώρα είναι σιδερένια) με θωρακισμένη με καλή κλειδαριά. Η μόνη που βρήκα (δεν θέλω να βάλω τύπου ξύλου γιατί δεν ταιριάζει στο χώρο) είναι απο bal cava porta αλλά θέλω να αλλάξω το κύλινδρο με κάποιο καλύτερο (ίσως βάλω evva). Έχετε κάποια άλλη πρόταση? Οι πόρτες αλουμινίου πάνε πολύ ακριβά ενώ αυτή που σας αναφέρω έχει 600ε (με το iseo r6).

Μιχάλης

Επεξ/σία από mike_a4
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, purif είπε

Προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και μετά τα μπλιμπλίκια και οι ευκολίες μέσω remote/app.

Αν έχεις να προτείνεις κάτι καλό και αξιόπιστο, έστω και σε πμ, ελεύθερα. Θα ρωτήσω το φίλο μου για το κόστος μιας και δε ξέρω ακριβώς μέχρι πόσα θέλει να δώσει.

το νουκι ειναι ευχρηστο σιγουρα & μπορεις να το συνδιασεις με πολυ καλους κυλινδρους πισω απο defender κλπ.

το αν ειναι ασφαλες δεν το γνωριζω γιατι δεν εχω γνωσεις κρυπτογραφησης κλπ...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, purif είπε

Έχω την Nuki 2 εδώ και πάνω από ένα χρόνο, πάνω σε μια EVVA 4KS που μετέτρεψα εκ των υστέρων σε διπλής ενέργειας. Κάνει λίγο θόρυβο όταν ξε/κλειδώνει, κατά τα άλλα δουλεύει άψογα παρόλο που τα παιδιά μου της έχουν αλλαξει τα φωτα. Σε αυτό το διάστημα έχω αλλάξει μόνο δύο φορές μπαταρίες. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, mike_a4 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

έχω αποφασίσει να αλλάξω την πόρτα της αποθήκης (τώρα είναι σιδερένια) με θωρακισμένη με καλή κλειδαριά. Η μόνη που βρήκα (δεν θέλω να βάλω τύπου ξύλου γιατί δεν ταιριάζει στο χώρο) είναι αυτή: http://www.balomenosdoors.gr/porta-asfaleias-cava-porta.html# αλλά θέλω να αλλάξω το κύλινδρο με κάποιο καλύτερο (ίσως βάλω evva). Έχετε κάποια άλλη πρόταση? Οι πόρτες αλουμινίου πάνε πολύ ακριβά ενώ αυτή που σας αναφέρω έχει 600ε (με το iseo r6).

Μιχάλης

αυτη η πορτα ειναι μια χαρα για αποθηκη.

γνωμη μου μην πας σε εξτριμ κυλινδρο με το απλο defender που θα σου παραδοθει.

καλυτερα κυλινδρος των 70 ~ 125 με defender των 50+ παρα κυλινδρος 150+ με defender των 10+

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...