Gersal Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη με πόρτα ασφάλειας προηγούμενης δεκαετίας και κλειδαριά securemme παραβιάστηκε πιθανότατα με αντικλείδι, αφού δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια παραβίασης. Τι μου προτείνετε για άμεση αλλαγή και τι τιμές περιπου πρέπει να περιμένω; Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από Gersal
Hellwarrior Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Καλησπερα σας, Ηθελα να ρωτησω αν εχετε ιδεα τι παιζει με τον M&C Minos καποιος; Εχω παρει μια προσφορα για τοποθετηση νεας κλειδαριας με σετακι που εμπεριεχει αυτον τον αφαλο, η αληθεια ειναι οτι τα υπολοιπα κομματια δε τα ξερω ακριβως. Ομως, η προσφορα με τοποθετηση και ΦΠΑ ανερχεται περι τα 450 τα οποια ξεφευγουν σε σχεση με αλλα ποσα που βλεπω στο thread. Αξιζει κατα τη γνωμη σας, η κοιταω αλλου; Εχω και μια εναλλακτικη, απο αλλο κλειδαρα για Cisa Ap4s και multilock κλειδαρια (δεν ειμαι σιγουρος για το defender) στα 250 μαζι με τοποθετηση και ΦΠΑ. Η αληθεια ειναι οτι λογω μετακομισης, δεν εχω τον απαραιτητο ελευθερο χρονο για να το ψαξω επαρκως μονος μου οποτε αν εχετε αλλες συμβουλες - ευπροσδεκτες! Ευχαριστω για το χρονος σας εκ των προτερων
mclein² Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, Violator1978 είπε Από όσο μπορώ να καταλάβω νομίζω ότι η εγκατάσταση της πόρτας ειναι για τα πανηγύρια,για να δούμε τι θα πει και ο mclein τυπικη εγκατασταση με αρκετα δυνατη πορτα dierre μαλλον του '90 & συνδιασμος 2 κλειδαριων... τι αλλο να κανει ο ανθρωπος...ηταν απλα αποφασισμενοι, φαινεται κ απο τα σπασιματα στο σπιτι.. Στις 1/5/2022 στις 11:16 ΜΜ, gippas είπε Γειά σας, Έχουμε στο σπίτι μια κλειδαριά με κύλινδρο Mul-t-lock interactive plus+ (αυτό γράφουν τα κλειδιά, δεν είμαι 100% σίγουρος) με μια, όχι πολύ νέα, πόρτα ασφαλείας. Θέλω να τον αντικαταστήσω με έναν κύλινδρο διπλής ενέργειας ώστε να βάλω από μέσα Nuki. Έχετε να προτείνετε κάποιον μέχρι τα 80 ευρώ; Μένω στο Χαλάνδρι αν λέει κάτι. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια! μεχρι τα 80€ νομιζω οτι θα πρεπει να κατεβεις επιπεδο ασφαλειας κ δε το βλεπω σωστο για λογους "ευκολιας" με το νουκι.. 16 ώρες πριν, LIONOR είπε Πηρα μια προσφορα για tank, επενδυση καπλαμα, cisa pro, evva 4ks, bd 200, στα 1200 ευρω. Aπο αυτα, ειναι κατι που θα πρεπε να...προσεξω...; πολλα δεν ειναι τα 1200 γι'αυτη την πορτα ; οκ, το σετ της κλειδαριας ειναι σουπερ, οπως κ τα 10 ετη εγγυησης. αλλα με 2 μεντεσεδες στηριξης και 3 πυροι επανω / 3 πυροι κατω αντι για 2 + 2 απο τα 850 παμε στα 1200... 10 ώρες πριν, Gersal είπε Διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη με πόρτα ασφάλειας προηγούμενης δεκαετίας και κλειδαριά securemme παραβιάστηκε πιθανότατα με αντικλείδι, αφού δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια παραβίασης. Τι μου προτείνετε για άμεση αλλαγή και τι τιμές περιπου πρέπει να περιμένω; φωτοζ της πορτας ; 10 ώρες πριν, Hellwarrior είπε Καλησπερα σας, Ηθελα να ρωτησω αν εχετε ιδεα τι παιζει με τον M&C Minos καποιος; Εχω παρει μια προσφορα για τοποθετηση νεας κλειδαριας με σετακι που εμπεριεχει αυτον τον αφαλο, η αληθεια ειναι οτι τα υπολοιπα κομματια δε τα ξερω ακριβως. Ομως, η προσφορα με τοποθετηση και ΦΠΑ ανερχεται περι τα 450 τα οποια ξεφευγουν σε σχεση με αλλα ποσα που βλεπω στο thread. Αξιζει κατα τη γνωμη σας, η κοιταω αλλου; Εχω και μια εναλλακτικη, απο αλλο κλειδαρα για Cisa Ap4s και multilock κλειδαρια (δεν ειμαι σιγουρος για το defender) στα 250 μαζι με τοποθετηση και ΦΠΑ. Η αληθεια ειναι οτι λογω μετακομισης, δεν εχω τον απαραιτητο ελευθερο χρονο για να το ψαξω επαρκως μονος μου οποτε αν εχετε αλλες συμβουλες - ευπροσδεκτες! Ευχαριστω για το χρονος σας εκ των προτερων φωτοζ της πορτας & περιοχη ; (εδώ ή πμ) καλος αφαλος ο M&C minos, ειναι περιπου 10 κλειδαραδες που τον δουλευουν. προβλημα ασφαλειας δε θα εχεις αλλα τα 360€ ειναι μαλλον παρα πολλα εκτος αν μιλαμε για μαγνητικο ντιφεντερ κλπ... ap4s με los κλειδαρια στα 200€ μαλλον θα ειναι σεναριο με προσωπικο προφιλ ή 3κλειδο κυλινδρο γιατι δε μου βγαινει γνωριζοντας τις τιμες χονδρικης....
Gersal Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη με πόρτα ασφάλειας προηγούμενης δεκαετίας και κλειδαριά securemme παραβιάστηκε πιθανότατα με αντικλείδι, αφού δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια παραβίασης. Τι μου προτείνετε για άμεση αλλαγή και τι τιμές περιπου πρέπει να περιμένω; Ευχαριστω (Με φωτο)
mclein² Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Gersal είπε Διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη με πόρτα ασφάλειας προηγούμενης δεκαετίας και κλειδαριά securemme παραβιάστηκε πιθανότατα με αντικλείδι, αφού δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια παραβίασης. Τι μου προτείνετε για άμεση αλλαγή και τι τιμές περιπου πρέπει να περιμένω; Ευχαριστω (Με φωτο) καλημερα, γενικα ειναι μια ευκολα αναβαθμισιμη πορτα. απο θεσσαλονικη να περιμενεις προτασεις των ακρων...δηλαδη σεναρια τυπου 150 ~ 180 ευρω να γινει η δουλεια με αγνωστου προελευσεως πραγματα ή με 250 ~ 350 με φουλ επωνυμα αλλα τσιμπημενες τιμες. γενικα ειναι μια καλη ιδεα να πας σε omega plus & απευθυνσου σε omega points γιατι οι αλλοι θα σου πουν οτι τις ανοιγουν για πλακα με τα ματια ! επισης, καλο θα ειναι να μιλησεις και με τα 2 παιδια που διατηρουν μεγαλα e-shop γιατι ειναι αξιολογοι επαγγελματιες ανεξαρτητα που δεν ειναι καθολου καλοι πωλητες και ειναι ακομη στη δεκαετια του '80 (φαση αμα θες κλπ). γενικα θα ακουσεις για omega, 4ks, ICS, mottura champions, mottura c28, ifam wx και ισως και DOM ix. αν σκοπευεις να επενδυσεις θα εισαι μια χαρα. φυσικα μπορεις να γραψεις εδω τι σου προτειναν ή να μου στειλεις πμ κ να σου πω τη γνωμη μου. (η γνωμη μου δεν ειναι η απολυτη γνωση απλα θα αποφυγεις να πληρωσεις πλατινενια την κλειδαρια απο σιδερο & ατσαλι)
Doubt Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, mclein² είπε τυπικη εγκατασταση με αρκετα δυνατη πορτα dierre μαλλον του '90 & συνδιασμος 2 κλειδαριων... τι αλλο να κανει ο ανθρωπος...ηταν απλα αποφασισμενοι, φαινεται κ απο τα σπασιματα στο σπιτι.. Άλλο βίντεο είδαμε; Εγκατάσταση με αφρό πολυουρεθάνης είχε γίνει και ξήλωσαν την κάσα από τον τοίχο, ούτε που ασχολήθηκαν με τις κλειδαριές.
mclein² Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, Doubt είπε Άλλο βίντεο είδαμε; Εγκατάσταση με αφρό πολυουρεθάνης είχε γίνει και ξήλωσαν την κάσα από τον τοίχο, ούτε που ασχολήθηκαν με τις κλειδαριές. ειχε και τσιμεντο αλλα ο ενοικος/ιδιοκτητης τι θα μπορουσε να κανει ή πως θα μπορουσε να ξερει απ'το '90 που ειναι εκει η πορτα οτι βασιζεται σε αφρο ;;; απο τη μερια του εκανε το καλυτερο δυνατο με τις κλειδαριες. επισης, το να ειχε μονο τσιμεντο δε λεει οτι δε θα την εριχναν....εγω τουλαχιστον βλεπω καποιους που θελανε να μπουν και θα μπαινανε ο κοσμος να χαλασει. 2
Doubt Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, mclein² είπε ειχε και τσιμεντο αλλα ο ενοικος/ιδιοκτητης τι θα μπορουσε να κανει ή πως θα μπορουσε να ξερει απ'το '90 που ειναι εκει η πορτα οτι βασιζεται σε αφρο ;;; απο τη μερια του εκανε το καλυτερο δυνατο με τις κλειδαριες. επισης, το να ειχε μονο τσιμεντο δε λεει οτι δε θα την εριχναν....εγω τουλαχιστον βλεπω καποιους που θελανε να μπουν και θα μπαινανε ο κοσμος να χαλασει. Το ότι θα χάλαγε ο κόσμος είναι η διαφορά. Αν είχε μπει με μπετόβεργες και τσιμέντο θα έπρεπε να κάνουν κατεδάφιση. Το έχουμε δει κι αυτό σε κτίριο που είχε μόνο γραφεία, κέντρο Αθήνας. (Προφανώς μη εργάσιμες μέρες/ώρες)
mclein² Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 53 λεπτά πριν, Doubt είπε Το ότι θα χάλαγε ο κόσμος είναι η διαφορά. Αν είχε μπει με μπετόβεργες και τσιμέντο θα έπρεπε να κάνουν κατεδάφιση. Το έχουμε δει κι αυτό σε κτίριο που είχε μόνο γραφεία, κέντρο Αθήνας. (Προφανώς μη εργάσιμες μέρες/ώρες) δε χαλαει κανενας κοσμος...απλα τη βγαζουν απο τη θεση τους...οπως κ την αλλη με λιγο περισσοτερη προσπαθεια κ καλυτερα εργαλεια. το σπιτι αυτο επρεπε να διαρρηχθει και ετσι εγινε. φαινεται ξεκαθαρα οτι θα εμπαιναν. 1
LIONOR Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, mclein² είπε πολλα δεν ειναι τα 1200 γι'αυτη την πορτα ; οκ, το σετ της κλειδαριας ειναι σουπερ, οπως κ τα 10 ετη εγγυησης. αλλα με 2 μεντεσεδες στηριξης και 3 πυροι επανω / 3 πυροι κατω αντι για 2 + 2 απο τα 850 παμε στα 1200... Και μενα πολλα μου φαινονται... Και τα 10 ετη...εγγυησης πολλα μου φαινονται... Στα 850 σε ποια αναφερεσαι;
mclein² Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, LIONOR είπε Και μενα πολλα μου φαινονται... Και τα 10 ετη...εγγυησης πολλα μου φαινονται... Στα 850 σε ποια αναφερεσαι; το προηγουμενο μοντελο που προτεινει ο γιουροπορτας...καπου 850 ~ 900 δε το δινει ;
LIONOR Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mclein² είπε το προηγουμενο μοντελο που προτεινει ο γιουροπορτας...καπου 850 ~ 900 δε το δινει ; Δεν ρωτησα τιμη για το προηγουμενο μοντελο, αν και κατι σαν ακουσα για -100ευρω διαφορα. Εγω υπολογιζα κανα 1000ρικο για την τανκ και τον κυλινδρο...Αλλα εχει ανεβει πολυ και το κοστος υλικων... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από LIONOR
mclein² Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 20 λεπτά πριν, LIONOR είπε Δεν ρωτησα τιμη για το προηγουμενο μοντελο, αν και κατι σαν ακουσα για -100ευρω διαφορα. Εγω υπολογιζα κανα 1000ρικο για την τανκ και τον κυλινδρο...Αλλα εχει ανεβει πολυ και το κοστος υλικων... δυσκολα τα πραγματα με τις τιμες και δε βλεπω να διορθωνει...
purif Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Φίλος αγοράζει καινούρια μεζονέτα και θέλει να βάλει δική του πόρτα και ηλεκτρονική κλειδαριά. Ας πούμε ότι πόρτα βρίσκει από κάπου, με τις ηλεκτρικές κλειδαριές τι παίζει; Δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα με το budget αλλά ας πούμε θεωρητικά μέχρι 400 ευρώ (για την ηλεκτρονική κλειδαριά μόνο αλλά θα χρειαστεί 2). Αυτές λειτουργούν εσωτερικά με μπαταρία ή συνδέονται με το ρεύμα;
VasilyDi Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Καλημέρα/Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αλλάξω την κλειδαριά του σπιτιού μου (είναι τύπου χρηματοκιβωτίου) και θα ήθελα οι ειδικοί του θέματος να μου προτείνουν τι τύπο κλειδαριάς και μάρκα να κοιτάξω. Η πόρτα μου είναι 15ετιας. Θα ήθελα να βάλω defender και πολύ καλή κλειδαριά με καταπέλτη. Τιμή μέχρι 300 ευρώ. Η τωρινή πόρτα έχει 4 πίρους στη μέση, ένα κάτω και ένα πάνω, συν σύρτη επάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα