vassilis71 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 19 λεπτά πριν, mclein² είπε super @mclein² μάλλον θα αντικαταστήσω ένα cisa tekno που έχω με mottura c28 plus. Είναι καλή αναβάθμιση, να προχωρήσω? Ή να κοιτάξω πιο ψηλά σε MTL 800? Ευχαριστώ. Βασίλης
mclein² Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 17 λεπτά πριν, vassilis71 είπε @mclein² μάλλον θα αντικαταστήσω ένα cisa tekno που έχω με mottura c28 plus. Είναι καλή αναβάθμιση, να προχωρήσω? Ή να κοιτάξω πιο ψηλά σε MTL 800? Ευχαριστώ. Βασίλης οσο πιο ψηλα, τοσο πιο καλα. ο c28 βεβαια ειναι αρκετα δυνατο εργαλειο οποτε δε θα εχεις θεμα. ουτε με τον τεκνο θα εχεις 100% προβλημα...ειναι απλως μικρο-ρισκο. 30 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Θα ηταν καλο λες να γινει ενα sticky με τους κυλινδρους που εχουν παραβιαστει για να τους αποφευγει ο κοσμος και να μην ρωτανε συνεχεια? δυσκολο γιατι αυτα αλλαζουν συνεχεια...αλλους τους πιανουν...αλλους τους αφηνουν.... γενικα η φαση ειναι : οσο πιο πολλα πληρωνει κανεις, τοσο καλυτερα θα ειναι
HERTHAN Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 36 λεπτά πριν, mclein² είπε γενικα η φαση ειναι : οσο πιο πολλα πληρωνει κανεις, τοσο καλυτερα θα ειναι Θα μπορουσε να γινει μια λιστα βεβαια η οποια εφοσον αλλαζουν τα πραγματα θα ενημερωνεται. Να μπουνε οι κυλινδροι τους οποιους δεν θα τους ακουμπαει κανεις μιας και υπαρχουν κρουσματα οπου εχουν παραβιαστει και μετα κατα σειρα οι προτασεις με τους κυλινδρους απο την μικροτερη εως την μεγαλυτερη ασφαλεια. Θα βοηθουσε αρκετους αν μπορουσε να γινει.
vassilis71 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, mclein² είπε οσο πιο ψηλα, τοσο πιο καλα. ο c28 βεβαια ειναι αρκετα δυνατο εργαλειο οποτε δε θα εχεις θεμα. ουτε με τον τεκνο θα εχεις 100% προβλημα...ειναι απλως μικρο-ρισκο. δυσκολο γιατι αυτα αλλαζουν συνεχεια...αλλους τους πιανουν...αλλους τους αφηνουν.... γενικα η φαση ειναι : οσο πιο πολλα πληρωνει κανεις, τοσο καλυτερα θα ειναι Καλήμερα @mclein² Θέλω να αλλάξω το πλαστικό καπάκι στο κεφάλι του C28 Plus με άλλο no name. Που μπορώ να βρω τέτοιο πλαστικό κάλυμμα κεφαλιού? Ευχαριστώ. Βασίλης Επεξ/σία 30 Απριλίου 2022 από vassilis71
mclein² Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 47 λεπτά πριν, vassilis71 είπε Καλήμερα @mclein² Θέλω να αλλάξω το πλαστικό καπάκι στο κεφάλι του C28 Plus με άλλο no name. Που μπορώ να βρω τέτοιο πλαστικό κάλυμμα κεφαλιού? Ευχαριστώ. Βασίλης δεν το γνωριζω αν γινεται..αμφιβαλλω ομως..
stsp Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λοιπόν η κλειδαριά, κυλινδρος και defender αγοράσθηκαν και τα τοποθέτησα μόνος μου. Και ευτυχώς, γιατί έβγαλα και την εξωτερική επένδυση, πίσω από την οποία βρήκα σκουριά, η οποία έπρεπε να αποκατασταθεί. Παρότι η πόρτα δεν εκτίθεται στη βροχή, το ανεμοβρόχι περνούσε από το μάτι. Κατέβαινε κάτω και παρέμενε εγκλωβισμένο με αποτέλεμα να διαβρωθεί.. Κακή ποιότητα συναρμολόγησης, χωρίς ένα πλαστικό δακτύλιο έστω, αλλά και το μάτι είναι πλαστικό φτηνιάρικο παρότι την πόρτα την ειχα ακριβοπληρώσει.Πραγματικά δεν περίμενα αυτό το χάλι, και την πόρτα εξωτερικά την παρήγγειλα με αλουμίνιο ώστε να μην έχω θέμα. Πού να φανταζόμουν ότι από το μάτι θα περνουσε νερο μεσα και θα σκούριαζε;;; Α ρε hardware engineers, να γιατί τα ελληνικά βιομηχανικά προιόντα δεν είναι και ούτε πρόκειται ποτε να γινουν ανταγωνιστικά γιατί είναι φτιαγμένα στο πόδι. Τελικά, γυαλοχαρταρισμα, φασαρία, αναγωγέα σκουριάς, μετά πέρασμα με μινιον από αυτο που βαζουμε στις βάρκες, εβαλα και σιλικόνη στο μάτι και τέλος. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2022 από stsp 6 1
costas_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Πολύ καλή επιλογή να βάλεις φύλλο αλουμηνίου. Βέβαια εαν έβαζες γυαλί θα ήταν και πολύ πολύ εντυπωσιασκή
gippas Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Δημοσ. 1 Μαΐου 2022 Γειά σας, Έχουμε στο σπίτι μια κλειδαριά με κύλινδρο Mul-t-lock interactive plus+ (αυτό γράφουν τα κλειδιά, δεν είμαι 100% σίγουρος) με μια, όχι πολύ νέα, πόρτα ασφαλείας. Θέλω να τον αντικαταστήσω με έναν κύλινδρο διπλής ενέργειας ώστε να βάλω από μέσα Nuki. Έχετε να προτείνετε κάποιον μέχρι τα 80 ευρώ; Μένω στο Χαλάνδρι αν λέει κάτι. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
Violator1978 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Πρόσφατη διάρρηξη σε διαμέρισμα ανατολική Θεσσαλονίκη, κάποιες φορές έχω την εντύπωση ότι δεν τους σταματάει τίποτα https://cityportal.gr/thessaloniki-dinei-amoivi-20-000-eyro-gia-tin-eyresi-ton-diarrikton-toy-spitioy-toy-binteo/ 1 1
Doubt Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, Violator1978 είπε Πρόσφατη διάρρηξη σε διαμέρισμα ανατολική Θεσσαλονίκη, κάποιες φορές έχω την εντύπωση ότι δεν τους σταματάει τίποτα https://cityportal.gr/thessaloniki-dinei-amoivi-20-000-eyro-gia-tin-eyresi-ton-diarrikton-toy-spitioy-toy-binteo/ Hermes & Rolex έχουμε, μια σωστή εγκατάσταση θωρακισμένης πόρτας δεν μπορέσαμε να έχουμε. Ο διάκοσμος μου θυμίζει Πατ.... (you know who) 1
Violator1978 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Από όσο μπορώ να καταλάβω νομίζω ότι η εγκατάσταση της πόρτας ειναι για τα πανηγύρια,για να δούμε τι θα πει και ο mclein
vassilis71 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 30/4/2022 στις 11:16 ΠΜ, mclein² είπε δεν το γνωριζω αν γινεται..αμφιβαλλω ομως.. Ευχαριστώ @mclein². Μήπως κάποιος άλλος γνωρίζει αν μπορώ να αλλάξω το πλαστικό καπάκι κλειδιού mottura c28 plus με άλλο, no-name? Ευχαριστώ. Βασίλης
LIONOR Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Πηρα μια προσφορα για tank, επενδυση καπλαμα, cisa pro, evva 4ks, bd 200, στα 1200 ευρω. Aπο αυτα, ειναι κατι που θα πρεπε να...προσεξω...;
swayback Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LIONOR είπε Πηρα μια προσφορα για tank, επενδυση καπλαμα, cisa pro, evva 4ks, bd 200, στα 1200 ευρω. Aπο αυτα, ειναι κατι που θα πρεπε να...προσεξω...; Δυνατό όλο το πακέτο φυσικά. Τώρα, αν θες κάτι τουλάχιστον αντίστοιχο του 4KS (σε χρήματα και ασφάλεια) αλλά πολύ πιο σπάνιο, ψάξε για KABA Penta Cross που έχει έρθει Ελλάδα τελευταία. Είναι το αμέσως επόμενο/καλύτερο μοντέλο της εταιρείας, μετά τον KABA Expert που έχει αναφερθεί πολλάκις εδώ, και που έχει και κινητό στοιχείο στο κλειδί (πιο πρόσφατη έκδοση Cross). Και οι δύο είναι τοπ κύλινδροι, απλά ο Penta είναι πιο future-proof θα έλεγα, λόγω σπανιότητας. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από swayback 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα