Nikos-81 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Χριστός Ανέστη!! Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!!! Ιδιαίτερα χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και εορτάζουσες!! mclein²χρόνια σου πολλά!! Να σε χαίρονται οι δικοί σου κι εμείς εδώ μέσα!!! Πάντα υγεία και πολλή τύχη!!! 1 1
stsp Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Στις 21/4/2022 στις 1:57 ΜΜ, mclein² είπε μη ριξεις τιποτα στην κλειδαρια...και μην πληρωσεις πανω απο 25 ~ 30 για το ξεμπλοκαρισμα της Λοιπόν, ήρθε ο κλειδαράς, λιμάρισε λιγο το ένα κλειδί και η πόρτα άνοιξε χωρίς κανένα πρόβλημα και φυσικά χωρις απολύτως καμία ζημιά.
mclein² Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 21 ώρες πριν, eric_in είπε Χρόνια πολλά. Ευχαριστώ. η πορτα εχει λυθει απο τον προηγουμενο και εχει δεθει κακην - κακως + τα σημαδια... επισης, επειδη ζητησες να γινεται η κλειδαρια δεξια / αριστερη να ξερεις οτι αυτο θα ειναι το μικροτερο προβλημα σου στην επομενη πορτα και η αναβαθμιση που θα κανεις δυσκολα θα σου τυχει ξανα (τεσιο)... γενικα οι τιμες ειναι τσιμπημενες για το σεναριο της πορτας σου...ξεκινας απο 185 ~ 200 ευρω και για κατι καλο οπως εχω πει κ προτεινει σε συμφορουμιτη πριν λιγες ημερες στα 250 ~ 290 θα εισαι στο υψηλο επιπεδο (dck + monolito) αναλυτικα αν σε ενδιαφερει σε προσωπικο μηνυμα
sotthes Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Καλησπερα και παλι, μετα απο τις καταπληκτικες συμβουλες που μου δωσατε για την πορτα ασφαλειας στο σπιτι θελω να ξαναρωτησω για το εξοχικο. Η πορτα ειναι ξυλινη (τουλαχιστον απο εξω) με κλειδαρια πολλαπλων σημειων και ιδανικα θα ηθελα να βαλω defender και εναν απλο κυλινδρο σαν τον Evva EPS που εβαλα και στην ασφαλειας στη δευτερη κλειδαρια, με το ιδιο κλειδι. Μας εχουν διαρρηξει μια φορα, μαζι με αλλους 5-6 γειτονες σε διαστημα 2-3 χρονων σπαζοντας τους κυλινδρους, οι οποιοι βεβαια προεξειχαν μισο μετρο εξω και ηταν της πλακας. Επισυναπτω φωτογραφια της πορτας. Η κλειδαρια γραφει πανω maco 2005 10 και απο οσο εψαξα δεν παιρνει defender και πρεπει να αλλαχθει. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη προτεινομενη πολλαπλων σημειων που να παιρνει defender? Πρεπει να μετρησω κατι, να δω πως κουμπωνει κατι κλπ για να εχω ολες τις πληροφοριες πριν παω στον μαστορα ο οποιος ειναι μακρια?
Jaggerjack Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού. Από ότι μου είπε ο αστυνόμος που ήρθε ήταν με κλειδί πασπαρτου, γιατί δεν υπάρχει ίχνος παραβιάσεις. Μου είπε να αλλάξω την κλειδαριά και τον αφαλό έτσι βρέθηκα εδώ άμα μπορείτε να βοηθήσετε με το τι να πάρω γύρω στα 250-300 ευρό. Ευχαριστώ πολύ!
NikosKallithea Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Jaggerjack είπε Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού. Από ότι μου είπε ο αστυνόμος που ήρθε ήταν με κλειδί πασπαρτου, γιατί δεν υπάρχει ίχνος παραβιάσεις. Μου είπε να αλλάξω την κλειδαριά και τον αφαλό έτσι βρέθηκα εδώ άμα μπορείτε να βοηθήσετε με το τι να πάρω γύρω στα 250-300 ευρό. Ευχαριστώ πολύ! Εισαι σίγουρος οτι η πόρτα ηταν κλειδωνενη
Jaggerjack Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Εισαι σίγουρος οτι η πόρτα ηταν κλειδωνενη Ναι σίγουρα η πόρτα ήταν κλειδωμένη όταν γύρισα ήταν κλειστή η πόρτα αλλά ξεκλείδωτη. Μπήκα μέσα και τα βρήκα άνω κάτω στο δωμάτιο είχαν πάρει μερικά χρυσαφικά το περίεργο ήταν ότι στο σαλόνι που είχα δύο laptop δεν τα είχαν πάρει αλλά είχαν πάρει ένα πιεσόμετρο πραγματικά κουφάθηκα.
mclein² Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Εισαι σίγουρος οτι η πόρτα ηταν κλειδωνενη με το μισο συνδιασμο της cisa που βλεπουμε και 100 φορες να ηταν κλειδωμενη, παλι θα την ξεκλειδωναν αφου ειναι το παλιο εργοταξιακο κλειδι....οπως παραδοθηκε η πορτα πριν 20 χρονια...ακομη το ιδιο κλειδι εχει !!! 7 ώρες πριν, Jaggerjack είπε Ναι σίγουρα η πόρτα ήταν κλειδωμένη όταν γύρισα ήταν κλειστή η πόρτα αλλά ξεκλείδωτη. Μπήκα μέσα και τα βρήκα άνω κάτω στο δωμάτιο είχαν πάρει μερικά χρυσαφικά το περίεργο ήταν ότι στο σαλόνι που είχα δύο laptop δεν τα είχαν πάρει αλλά είχαν πάρει ένα πιεσόμετρο πραγματικά κουφάθηκα. λεφτα + χρυσαφικα + οτι πωλειται ευκολα...τα λαπτοπ κ οι τιβιζ δεν πωλουνται γρηγορα πλεον... 8 ώρες πριν, Jaggerjack είπε Καλησπέρα παιδιά σήμερα μου παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού. Από ότι μου είπε ο αστυνόμος που ήρθε ήταν με κλειδί πασπαρτου, γιατί δεν υπάρχει ίχνος παραβιάσεις. Μου είπε να αλλάξω την κλειδαριά και τον αφαλό έτσι βρέθηκα εδώ άμα μπορείτε να βοηθήσετε με το τι να πάρω γύρω στα 250-300 ευρό. Ευχαριστώ πολύ! 1. Omega plus στα 200€ 2. Cisa + Evva ICS + Bd200 στα 250€ 3. Cisa + Evva 4ks ή Kaba Penta Cross + Bd200 στα 300€ και εννοειται υπαρχουν απειρες επιλογες στο ενδιαμεσο, οποτε αν θελεις στειλε πμ για περισσοτερες επιλογες 15 ώρες πριν, sotthes είπε Καλησπερα και παλι, μετα απο τις καταπληκτικες συμβουλες που μου δωσατε για την πορτα ασφαλειας στο σπιτι θελω να ξαναρωτησω για το εξοχικο. Η πορτα ειναι ξυλινη (τουλαχιστον απο εξω) με κλειδαρια πολλαπλων σημειων και ιδανικα θα ηθελα να βαλω defender και εναν απλο κυλινδρο σαν τον Evva EPS που εβαλα και στην ασφαλειας στη δευτερη κλειδαρια, με το ιδιο κλειδι. Μας εχουν διαρρηξει μια φορα, μαζι με αλλους 5-6 γειτονες σε διαστημα 2-3 χρονων σπαζοντας τους κυλινδρους, οι οποιοι βεβαια προεξειχαν μισο μετρο εξω και ηταν της πλακας. Επισυναπτω φωτογραφια της πορτας. Η κλειδαρια γραφει πανω maco 2005 10 και απο οσο εψαξα δεν παιρνει defender και πρεπει να αλλαχθει. Υπαρχει καποια συγκεκριμενη προτεινομενη πολλαπλων σημειων που να παιρνει defender? Πρεπει να μετρησω κατι, να δω πως κουμπωνει κατι κλπ για να εχω ολες τις πληροφοριες πριν παω στον μαστορα ο οποιος ειναι μακρια? δε χρειαζεσαι defender και δεν υπαρχει λογος ν'αλλαξεις την κλειδαρια 5 σημειων που εχεις... μέτρα τον κυλινδρο που βλεπω στη φωτο και παρε ακριβως την ιδια διασταση σε κατι καλυτερο απο τον asix cisa που μαλλον εχεις τωρα...
gianniskpatra Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα.. Ξύλινη πόρτα στο χωριό με αφαλό Domus Proton 25060 και κλειδαριά της AGB απλή. Τι αλλαγές θα μου προτείνατε σε αφαλό κυρίως, αλλά και σε κλειδαριά;; Θα ήθελα να βάλω και defender του τύπο εάν πιστεύεται ότι αξίζει.. Ίσως και μια κλειδαριά τρίαινα να ήταν καλύτερα;;
mclein² Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Καλησπέρα στην παρέα.. Ξύλινη πόρτα στο χωριό με αφαλό Domus Proton 25060 και κλειδαριά της AGB απλή. Τι αλλαγές θα μου προτείνατε σε αφαλό κυρίως, αλλά και σε κλειδαριά;; Θα ήθελα να βάλω και defender του τύπο εάν πιστεύεται ότι αξίζει.. Ίσως και μια κλειδαριά τρίαινα να ήταν καλύτερα;; σκεψου για καμια προσθετη κλειδαρια. ειτε τυπου χρηματοκιβωτιου μιας κ ειναι χωριο - ειτε κυλινδρου - ειτε omega exagono
gianniskpatra Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε σκεψου για καμια προσθετη κλειδαρια. ειτε τυπου χρηματοκιβωτιου μιας κ ειναι χωριο - ειτε κυλινδρου - ειτε omega exagono Καλή ιδέα αλλά νομίζω σε πρώτη φάση δεν πρέπει να αλλαχθεί και κάτι από την κύρια κλειδαριά ή θεωρείτε ότι ο κύλινδρος είναι κάπως αξιοπρεπής;
mclein² Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, gianniskpatra είπε Καλή ιδέα αλλά νομίζω σε πρώτη φάση δεν πρέπει να αλλαχθεί και κάτι από την κύρια κλειδαριά ή θεωρείτε ότι ο κύλινδρος είναι κάπως αξιοπρεπής; η ξυλινη πορτα ειναι ξυλινη πορτα. το να ασφαλισεις με τον καλυτερο κυλινδρο της αγορας ΕΝΑ σημειο που κλειδωνει ΜΙΑ γλωσσα για 3 ποντους...δεν μου μοιαζει καλη επενδυση...ο κυλινδρος ειναι οκ. σιγουρα δεν ειναι για πεταμα κ σιγουρα κανει τη δουλεια του μια χαρα. το να προσθεσεις μια δευτερη κλειδαρια, θα μετατρεψει την περιπτωση σε no-go ή σε μια δυσκολη επιχειρηση για καποιον διαρρηκτη.
geo555 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) cisa astral techno + secureme defender + cisa pro revolution 200+φπα αξιζει? ειμαι θεσσαλονικη επισης αξιζει να αλλαξω κλειδαρια ή να αλλάξω μονο τον κυλινδρο? εχω μια παλια cisa με μεγαλο κλειδι Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από geo555
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 21 λεπτά πριν, geo555 είπε cisa astral techno + defender + κλειδαρια 180+φπα αξιζει? ειμαι θεσσαλονικη επισης αξιζει να αλλαξω κλειδαρια ή να αλλάξω μονο τον κυλινδρο? εχω μια παλια cisa με μεγαλο κλειδι εαν εχεις κλειδι τυπου χρηματοκιβωτιου (το μεγαλο που λες) δεν εχεις κυλινδρο... οποτε θες κλειδαρια κ κυλινδρο κ defender. Για εμενα ειναι ακριβο το σετακι που αναφερεις (κ λειπουν λεπτομερειες όπως μαρκα/τυπο κλειδαριας & defender)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα