Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας κ συγχαρητήρια για όλες τις πληροφορίες που μας δίνετε για κάτι τόσο χρήσιμο!!

εχω διαβάσει 200 σελίδες κ χω άλλες τόσες, θα θελα κ γω με τη σειρά μου βοήθεια για το μαγνητικό defender disec mag4g,το χει αγοράσει κάποιος από κλειδαρά εντός αττικής;

προσωπικα μόνο Θεσσαλονίκη το βρίσκω κ έχω ρωτήσει αρκετούς κλειδαράδες.

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γεια σας. Σε θωρακισμένη πόρτα golden door με κλειδαριά  Cisa(τρίαινα)  που κλειδώνει με 4 στροφές, στη φάση κλειδώματος και  μετα τη δεύτερη στροφή του κλειδιού,  ακούστηκε ένας ασυνήθιστος ελαφρύς θόρυβος, η κλειδαριά φράκαρε και το κλειδί δεν γυρίζει  ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Το κλειδί όμως βγαινει κανονικά  και έβαλα ένα  δεύτερο, αλλά πάλι τα ίδια, η  κλειδαριά ούτε κλειδώνει ούτε ξεκλειδώνει, έχει μείνει δηλαδή σαν  κολλημένη στο δευτερο κλειδωμα. Το ερώτημα είναι: Να ρίξω μέσα λιπαντικό μήπως κ γίνει κάτι ή  να φέρω κλειδαρά; Αν και πολύ φοβάμαι ότι κάτι θα έχει σπάσει μέσα, οπότε βράσε όρυζα κ το ερώτημα είναι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stsp είπε

Γεια σας. Σε θωρακισμένη πόρτα golden door με κλειδαριά  Cisa(τρίαινα)  που κλειδώνει με 4 στροφές, στη φάση κλειδώματος και  μετα τη δεύτερη στροφή του κλειδιού,  ακούστηκε ένας ασυνήθιστος ελαφρύς θόρυβος, η κλειδαριά φράκαρε και το κλειδί δεν γυρίζει  ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Το κλειδί όμως βγαινει κανονικά  και έβαλα ένα  δεύτερο, αλλά πάλι τα ίδια, η  κλειδαριά ούτε κλειδώνει ούτε ξεκλειδώνει, έχει μείνει δηλαδή σαν  κολλημένη στο δευτερο κλειδωμα. Το ερώτημα είναι: Να ρίξω μέσα λιπαντικό μήπως κ γίνει κάτι ή  να φέρω κλειδαρά; Αν και πολύ φοβάμαι ότι κάτι θα έχει σπάσει μέσα, οπότε βράσε όρυζα κ το ερώτημα είναι τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση.

φιλε φερε κλειδαρα. μαλλον η κλειδαρια χαλασε.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, Μάλλον αυτό θα κάνω και θα αλλάξω κιόλας , θα βαλω καινουργια, να δούμε ποςο κοστίζουν γιατί δεν έχω ιδέα από τιμές και τύπους κλειδαριάς . Αυτή είναι ήδη 12 ετών .

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stsp είπε

μη ριξεις τιποτα στην κλειδαρια...και μην πληρωσεις πανω απο 25 ~ 30 για το ξεμπλοκαρισμα της :)

Δημοσ.

Πήγα σε 2 στο περιστέρι . Θα αλλάξω κλειδαριά μαζι με defender από 200-250€ μου είπαν . Για μόνο το ξεμπλοκάρισμα ο ενας μου είπε ( αυτός με τα 250€) ότι θα στοιχίσει από 50-100€ ανάλογα πόση ώρα θα κάνει γιατί μπορεί να είναι 10 λεπτά μπορεί κ μια ώρα. Πάντως στα 250€ μου είπε ότι είναι όλα οσα θα πληρώσω κ μαζι με τη νέα κλειδαριά κ το defender  τοποθέτηση κομπλέ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, stsp είπε

Πήγα σε 2 στο περιστέρι . Θα αλλάξω κλειδαριά μαζι με defender από 200-250€ μου είπαν . Για μόνο το ξεμπλοκάρισμα ο ενας μου είπε ( αυτός με τα 250€) ότι θα στοιχίσει από 50-100€ ανάλογα πόση ώρα θα κάνει γιατί μπορεί να είναι 10 λεπτά μπορεί κ μια ώρα. Πάντως στα 250€ μου είπε ότι είναι όλα οσα θα πληρώσω κ μαζι με τη νέα κλειδαριά κ το defender  τοποθέτηση κομπλέ. 

τι πραγματα θα σου βαλει ειναι το θεμα...τα 200 με 250 δε λενε τιποτα...

αν δε θες να πεις εδω, στειλε πμ

Δημοσ.

Η μια κλειδαριά ( με όλα 200€) είναι iseo και το defender disec και η άλλη (με 250€) είναι cisa κ το defender δεν ξέρω . Θα μπορούσα να πληρώσω και παραπάνω,  μέχρι 300-350€ αλλά πραγματικά δεν εχω καθόλου εικονα για το τι να ζητήσω και τι αξίζει σε αυτά τα χρήματα. Εάν έχετε κάποια συμβουλή ή άποψη όσον αφορά την ποιότητα,  είναι καλοδεχούμενη κ ευχαριστώ προκαταβολικά . 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, stsp είπε

Η μια κλειδαριά ( με όλα 200€) είναι iseo και το defender disec και η άλλη (με 250€) είναι cisa κ το defender δεν ξέρω . Θα μπορούσα να πληρώσω και παραπάνω,  μέχρι 300-350€ αλλά πραγματικά δεν εχω καθόλου εικονα για το τι να ζητήσω και τι αξίζει σε αυτά τα χρήματα. Εάν έχετε κάποια συμβουλή ή άποψη όσον αφορά την ποιότητα,  είναι καλοδεχούμενη κ ευχαριστώ προκαταβολικά . 

προτιθεσαι να δωσεις ενα πολυ δυνατο ποσο που θα μπορουσε να σου προσφερει 2-3 απο τα καλυτερα σετ του κοσμου κ βλεπω με αυτους που μιλας οτι θα παρεις iseo r6 ή iseo r7 ή cisa asix p8...

ελπιζω οπως σου ειπα στο πμ να ρωτησεις ακριβως τι θα σου βαλουν κ εφοσον δε γνωριζεις να γραψεις εδω να σε βοηθησουμε να μην πληρωσεις σετ των 120€ για 200€...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αλλαξα προσφατα κλειδαρια 4 σημειων το κεντρικο με γλωσσα κατω  σε  iseo (70 ευρω) με defender disec των 30 ευρω και με αφαλο agb scudo dck 115 ευρω   -με χερυυλια κλπ υψους 22 ευρω το συνολο με εργατικα πηγε 280 ευρω ανευ φπα. Πως το βλεπετε? Επαρχια γαρ

Επεξ/σία από chriskan22
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, chriskan22 είπε

αλλαξα προσφατα κλειδαρια 4 σημειων το κεντρικο με γλωσσα κατω  σε  iseo (70 ευρω) με defender disec των 30 ευρω και με αφαλο agb scudo dck 115 ευρω   -με χερυυλια κλπ υψους 22 ευρω το συνολο με εργατικα πηγε 280 ευρω ανευ φπα. Πως το βλεπετε? Επαρχια γαρ

τσεκουρι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/4/2022 στις 8:01 ΠΜ, mclein² είπε

προτιθεσαι να δωσεις ενα πολυ δυνατο ποσο που θα μπορουσε να σου προσφερει 2-3 απο τα καλυτερα σετ του κοσμου κ βλεπω με αυτους που μιλας οτι θα παρεις iseo r6 ή iseo r7 ή cisa asix p8...

ελπιζω οπως σου ειπα στο πμ να ρωτησεις ακριβως τι θα σου βαλουν κ εφοσον δε γνωριζεις να γραψεις εδω να σε βοηθησουμε να μην πληρωσεις σετ των 120€ για 200€...

Αρχικά να πω πολλά συγχαρητήρια στα μέλη εδώ που μας ανοίγουν τα μάτια, όχι μόνο για να μην μας πιάσουν στον ύπνο κάποιοι, αλλά κυρίως για την ενημέρωση η οποία παρέχεται αφιλοκερδώς,  ώστε να βοηθηθεί, να αγοράσει και να τοποθετήσει  καποιος αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη και τα χρήματα του να πιάσουν τόπο. Αυτές τις πληροφορίες δεν τις βρίσκει κανεις ούτε στα σάιτ των κατασκευαστών,  έτσι συγκεντρωμένες κ ευληπτες όπως εδώ. Δεν είχα ιδέα από κλειδαριές και πραγματικά διαβάζοντας σχεδόν τις μισές αναρτήσεις εδώ, έμαθα πολλά πράγματα , ώστε με άνεση πλέον να πω ότι πλέον ΔΕΝ θα φέρω έναν κλειδαρά να μου βάλει ότι έχει και ότι ναναι . Δηλαδή δεν θα πληρώσω παραπάνω από οσα πρέπει αφενός αλλά και δεν θα βαλω κάτι υποδεέστερο σε σχέση με αυτό που  καλύπτει τις ανάγκες μου . Και πάλι συγχαρητήρια ! 

Επεξ/σία από stsp
  • Like 6
Δημοσ.

Καλησπέρα. Σε μια blokaport 20ετιας + θέλω να αλλάξω μια Tesio με κλειδί χρηματοκιβωτίου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Θέλω μια κλειδαριά να μπορεί να γυρνάει δεξιά-αριστερά γιατί το σπίτι το νοικιάζω και το πιο πιθανό όταν θα φύγω να την βγάλω. Σε διαμέρισμα άλλου ορόφου έχουν βάλει κύλινδρο cisa astral tekno pro. Έλεγα να πάω σε κάτι καλύτερο σε συνδυασμό βέβαια με defender. Τι θα μου προτείνατε και τι θα πρέπει να προσέξω ; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, eric_in είπε

Καλησπέρα. Σε μια blokaport 20ετιας + θέλω να αλλάξω μια Tesio με κλειδί χρηματοκιβωτίου για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Θέλω μια κλειδαριά να μπορεί να γυρνάει δεξιά-αριστερά γιατί το σπίτι το νοικιάζω και το πιο πιθανό όταν θα φύγω να την βγάλω. Σε διαμέρισμα άλλου ορόφου έχουν βάλει κύλινδρο cisa astral tekno pro. Έλεγα να πάω σε κάτι καλύτερο σε συνδυασμό βέβαια με defender. Τι θα μου προτείνατε και τι θα πρέπει να προσέξω ; Ευχαριστώ.

καλημερα,

φωτοζ της πορτας εδω ή πμ θα βοηθουσε :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...