Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, phantom_20 είπε

Καλησπέρα και απο μένα.

Σε διαμέρισμα στην καλλιθέα θέλω να αλλάξω ολόκληρη την κλειδαριά της εισόδου στο διαμέρισμα (έχει χαλάσει) και να βάλω νέου τύπου (τώρα είναι κλασική τύπου χρηματοκιβωτίου αν έχω καταλάβει σωστά). Γνωρίζει κάποιος να προτείνει κάποιον επαγγελματία/εταιρεία που να είναι αξιόπιστος και να πληρώνεις ότι παίρνεις?

Ευχαριστώ πολύ,

City Key, Νίκαια κοίτα. 

• Like 5
  • Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/3/2022 στις 2:38 ΜΜ, Evrytos είπε

Στις 1/3/2022 στις 2:38 ΜΜ, Evrytos είπε

Καλησπέρα, σε όλους!

Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους, όσοι έχουν βοηθήσει με τις αναρτήσεις τους στο  παρόν νήμα κάποιους από εμάς που δεν είχαμε ιδέα για κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας και ιδιαίτερα τα τα μέλη με ειδικές γνώσεις και κατάρτιση.

Καταρχάς καλορίζικη και αδιάρρηκτη, Biohazard !Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το μοντέλο Atros, θα μπορούσες να γράψεις τι αναβαθμίσεις έκανες και το τελικό κόστος;

Σε ευχαριστώ! Σου απάντησα με πμ για τις αναβαθμίσεις.

Στις 1/3/2022 στις 3:29 ΜΜ, tounion είπε

Καλορίζικη και απο μενα 

Ειμαι και εγω σε συζητησεις για Atros. Εμενα με ενδιαφερει πολυ το κομματι της ηχομονωσης να μας πεις πως ειναι... 

Στις 1/3/2022 στις 3:29 ΜΜ, tounion είπε

Σε ευχαριστώ! Έχει πολύ καλή ηχομόνωση, δίπλα λάστιχα και είναι γεμισμένη και εσωτερικά της πόρτας με θερμο/ηχομόνωση). Είμαι πολύ ευχαριστημένος και με την ηχομόνωση της.

Υγ. Σόρρυ για τα πολλαπλά quotes, αλλά από το κινητό δεν βρήκα τρόπο να αφαιρώ ολόκληρα quotes, μόνο το σώμα αυτών.

Επεξ/σία από _Biohazard_
Δημοσ.

Καλημέρα σήμερα πάει να βγει η γυναίκα από το σπίτι γυρνάει το κλειδί,αλλά η πόρτα δεν ξεκλειδώνει.Ο κύλινδρος που φοράει είναι ο rs3s και κλειδαριά δεν ξέρω είναι παλια και δεν είναι γραναζωτη.

Καμιά ιδέα;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 26ska είπε

Καλημέρα σήμερα πάει να βγει η γυναίκα από το σπίτι γυρνάει το κλειδί,αλλά η πόρτα δεν ξεκλειδώνει.Ο κύλινδρος που φοράει είναι ο rs3s και κλειδαριά δεν ξέρω είναι παλια και δεν είναι γραναζωτη.

Καμιά ιδέα;

1. αλλο κλειδι δοκιμασε ; 

2. απ'εξω καποιος να δοκιμασει ;

3. ειχε χαμηλωσει μηπως η πορτα και δυσκολευοταν στο κλειδωμα/ξεκλειδωμα ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Είμαι σε αναζήτηση πόρτας ασφαλείας για σπίτι προς εκμετάλλευση, πρώτος όροφος στον Κορυδαλλό. Από πληροφορίες και ερωτήσεις μου κατάλαβα ότι οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι με την πόρτα Atros. Έχω δει σε ένα σπίτι και πόρτα της Diamond Doors, η διαφορά στα οικονομικά είναι αρκετά μεγάλη. Είναι και η διαφορά στην ποιότητα ώστε να πάω στην Atros και όχι στη Diamond;

Τέλος θα με ενδιέφερε αν γνωρίζετε να μου προτείνετε και για τον αφαλό τι με συμφέρει βάση το ότι το σπίτι θα είναι στο ενοίκιο (αλλαγές ενοίκων, χαμένα κλειδιά, ίσως απαίτηση για αλλαγή αφαλού).

Επεξ/σία από iwnas4
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, iwnas4 είπε

για σπίτι προς εκμετάλλευση

Προσωπικά βάζω μια φτηνή πόρτα ασφαλείας και έναν φτηνό αφαλό.

Ο εκάστοτε ένοικος τον αλλάζει (και αποχωρώντας επιστρέφει τον φτηνό), επιλέγοντας ο ίδιος το επίπεδο ασφάλειας που επιθυμεί να απολαμβάνει για τα υπάρχοντά του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα μπορείτε να με βοηθήσετε έχω αυτή τη πόρτα με αυτή τη κλειδαρια

https://postimg.cc/gallery/PHckRdJ

Σιγουρα εχει κυλινδρο iseo r50.  Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω . Τι να κάνω για να το αναβαθμίσω έχουν ανοίξει τρία σπίτια στη πολυκατοικία! Σε σύνολο 12 διαμερισματων περιοχή Αθήνα Γαλάτσι.  Το σπιτι ειναι δικο μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από Mamra
Δημοσ.
23 ώρες πριν, mclein² είπε

1. αλλο κλειδι δοκιμασε ; 

2. απ'εξω καποιος να δοκιμασει ;

3. ειχε χαμηλωσει μηπως η πορτα και δυσκολευοταν στο κλειδωμα/ξεκλειδωμα ; 

Γιωργαρα σε ευχαριστώ για όλα!Για μια ακόμα φορά άμεσος και εξυπηρετικός φίλε!!!

• Thanks 1
Δημοσ.
13 hours ago, Mamra said:

Καλησπέρα μπορείτε να με βοηθήσετε έχω αυτή τη πόρτα με αυτή τη κλειδαρια

https://postimg.cc/gallery/PHckRdJ

Σιγουρα εχει κυλινδρο iseo r50.  Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω . Τι να κάνω για να το αναβαθμίσω έχουν ανοίξει τρία σπίτια στη πολυκατοικία! Σε σύνολο 12 διαμερισματων περιοχή Αθήνα Γαλάτσι.  Το σπιτι ειναι δικο μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Κάνε ένα search στο thread τη μαγική λέξη dibi. Η πόρτα γίνεται αρκετά ασφαλής βάζοντας συμβατή με dibi κλειδαριά που παίρνει 2 κυλίνδρους και να κλειδώνει και ο 2ος απ' έξω. Αλλά λόγω της κατασκευής της πόρτας, το κόστος είναι υψηλό. Νομίζω οι ειδικοί του φόρουμ θα σου προτείνουν να πάρεις τον καλύτερο κύλινδρο που αντέχεις οικονομικά και να σταματήσεις κάπου εκεί.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mamra είπε

Ωχ κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη πόρτα είναι περίεργη.... καμία ιδεα;;

βαλε εναν MCS στα 230 ~ 240 ευρω και εισαι κομπλε :D 

αν περιμενεις 1 βδομαδα θα σου εχω και Kaba Penta Cross που ειναι το βιτσιο του @swayback:D 

περα απο την πλακα θεωρω οτι δεν εχεις προβλημα αν τα κλειδωνεις και τα δυο οταν εισαι μεσα.

εαν σε ενδιαφερει το απολυτο και για οταν λειπεις απλα αλλαξε τον κυλινδρο.

ξεκινας απο 80 ~ 100 και καταληγεις σε αυτα που ανεφερα για πλακα !

2 ώρες πριν, 26ska είπε

Γιωργαρα σε ευχαριστώ για όλα!Για μια ακόμα φορά άμεσος και εξυπηρετικός φίλε!!!

ευτυχως που προλαβαμε τη συζυγο πριν αφησει το συναδελφο να τρυπησει τα παντα !!!

• Like 4
Δημοσ.

Να ευχαριστήσω και εγώ δημόσια  το Γιώργο @mclein² και την ομάδα του για τη δουλειά τους και για όλα. Τέλειοι επαγγελματίες και σωστοί άνθρωποι που θα τους προτείνω πάντα! Να είστε καλά και να συνεχίζετε έτσι με αγάπη για τη δουλειά σας! Ευχαριστώ πολύ! 😀

• Like 4
Δημοσ.

καλησπέρα. Ψάχνω να βρω να βάλω πόρτα σε ένα υπόγειο / καταφύγιο. Η πόρτα αυτή θέλω 1) να είναι ασφαλείας 2) να είναι αεροστεγής όπως πχ είναι αυτές των καραβιών. 3) να είναι ανθεκτική καθώς θα είναι εκτεθειμένη σε κρύο και υγρασία.
Έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Να σημειώσω πως το αισθητικό κομμάτι δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Ιδανικά θα ήθελα μια ατσάλινη βαριά πόρτα.

Δημοσ.

με χιουμοριστικη διαθεση αυτο το μοντελο θα σε καλυπτε?  τι συνδυασμο κλειδαριας defender να φοραει?
LOL

NORADBlast-Doors.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...