Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας , θέλω να αγοράσω νέα πόρτα ασφαλείας .

Ο προϋπολογισμός μου ειναι γύρω στα 800 ευρώ . Βλέπω σε παλαιότερα μηνύματα ότι αγοράζεις μια πόρτα στα 600 και μετά ομως καλό ειναι να αλλάξεις τον κύλινδρο ,αφαλό. Επίσης η διπλή κλειδαριά πανω κάτω αξίζει ? Παλαιότερα ενας κλειδαράς μας είχε πει ότι ένας σύρτης εσωτερικά της πόρτας ειναι πολύ καλή λύση ( όσο είσαι μέσα ) γιατί δεν έχει πρόσβαση απέξω . Τελικά αξίζει να αγοράσεις πόρτα ασφαλείας από γνωστά μαγάζια και να της αλλάξεις σχεδόν τα πάντα , γιατί εγώ σκόπευα να αγορασω μια έτοιμη ?

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την βοήθεια

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι λίγο off-topic, αλλά - για να μην ανοίγω καινούριο νήμα - μήπως ξέρει κανένας πως λέγεται το εικονιζόμενο?

Είναι χερουλι εξώπορτας που το χτυπάς (αντί για κουδούνι).

P1080346.JPG

P1080347.JPG

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Είναι λίγο off-topic, αλλά - για να μην ανοίγω καινούριο νήμα - μήπως ξέρει κανένας πως λέγεται το εικονιζόμενο?

Είναι χερουλι εξώπορτας που το χτυπάς (αντί για κουδούνι).

P1080346.JPG

P1080347.JPG

Ρόπτρο

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein² είπε

καλο ντιφεντερακι να βαλεις και δε θα υπαρχει προβλημα...

δεκαδες πορτες καθημερινα τοποθετουνται με "σαπιο-πραγματα" και εχουν προτεραιοτητα διαρρηξης :D 

Armor ή tank θα μπουν και οι δυο πορτες (μαλλον tank). Ενα bd200 θεωρεις ειναι αρκετο ή να πηγαινα στο bkd250; Και κυλινδρος που να εχει την ευκολια χρησης του evva 4ks; (υπαρχει ηδη τοποθετημενος ενας, και σκεφτομαι οτι αν βαλω τους ιδιους και στις αλλες δυο πορτες, θα μπερδευονται τα κλειδια....) Τι διαφορα εχει ο 4ks απο τον plus; Υπαρχουν μηπως καπελακια για αυτον τον κυλινδρο ιδιου χρωματος;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LIONOR είπε

Armor ή tank θα μπουν και οι δυο πορτες (μαλλον tank). Ενα bd200 θεωρεις ειναι αρκετο ή να πηγαινα στο bkd250; Και κυλινδρος που να εχει την ευκολια χρησης του evva 4ks; (υπαρχει ηδη τοποθετημενος ενας, και σκεφτομαι οτι αν βαλω τους ιδιους και στις αλλες δυο πορτες, θα μπερδευονται τα κλειδια....) Τι διαφορα εχει ο 4ks απο τον plus; Υπαρχουν μηπως καπελακια για αυτον τον κυλινδρο ιδιου χρωματος;

bd200 για μενα ειναι οκ. τα υπολοιπα πριν τα μαγνητικα ειναι υπερβολη...

κανεις δε θα τρυπησει την πορτα...οπως και κανεις δε θα σταματησει το τρυπημα...

4ks plus λεγεται ο στην ελλαδα εισαγωμενος.

καπελακια υπαρχουν οτι χρωματα θελεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/2/2022 στις 1:01 ΜΜ, n_kout είπε

Σκεφτομουν αν υπαρχει κατι σαν το nuki (ή το ιδιο το nuki αν κανει) για την κεντρικη πορτα της πολυκατοικιας μου, μπας κ βελτιωσουμε το μονιμο κλειδωμα. Να βαλουμε ενα κυλινδρο διπλης ενεργειας (πχ evva eps), ωστε απο εξω να ξεκλειδωνουμε κανονικα οταν ερχομαστε κ απο μεσα να εχουμε μονιμα ενα κλειδι κ το nuki που να κλειδωνει αυτοματα οταν κλεινει η πορτα. Θελουμε κ ενα σημα απο το θυροτηλεφωνο να ανοιγει.

Το ηλεκτρονικο κομματι δεν με φοβιζει, μπορω να το φτιαξω κ εγω. Ο κυλιδρος διπλης ενεργειας μας καλυπτει πως δεν θα κλειδωθουμε απο εξω λογω αποτυχιας των ηλεκτρονικων. Απλα αν υπαρχει κατι σαν nuki που να γυρναει το κλειδι με το καταλληλο σημα. Να εχει κ πομολακι για λογους ασφαλειας ωστε να ανοιγει παντα απο μεσα

Δεν νομίζω ότι η Nuki είναι σωστή επιλογή για μία τέτοια χρήση. Και αυτό διότι αφενός σε μία κεντρική πόρτα θα γίνεται πολύ συχνότερη η χρήση (υπολογίστε κάπου 150 ανοιγματα / ημέρα) με αποτέλεσμα την δραματικά γρήγορη αποφόρτιση του nuki (ή homematic κτλ), και αφετέρου και κυριότερο θα χρειαστεί για να λειτουργεί παράλληλα με το άνοιγμα από κάθε θυροτηλέφωνο και ένα "opener box" που σημαίνει ότι το κόστος εκτοξεύεται κάπου ή και παραπάνω από τα 500 €.  Νομίζω καλύτερα θα ήταν να κοιτάζατε για μία αυτόματου κλειδώματος ηλεκτρική κλειδαριά + ηλεκτ. κυπρί τα οποία αμφότερα  μπορείτε να τα βρείτε σε μικρότερο κόστος και στην ελληνική αγορά.  Από την στιγμή που μάλιστα κάποιες εξ αυτών, με επιπλέον κόστος φυσικά, συνδιάζονται μία χαρά και με rfid reader ή ακόμα και με bt δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μη κοιτάξετε για κάτι τέτοιο

• Like 1
Δημοσ.
Στις 19/2/2022 στις 4:49 ΜΜ, _Biohazard_ είπε

Μπήκε σήμερα η πόρτα (μοντέλο Atros, με κάποιες αναβαθμίσεις).

Η τοποθέτηση πολύ προσεκτική και φυσικά με τσιμέντο. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν γράψει αυτά τα χρόνια συμβουλές και ειδικά τον @mclein² που τον είχα από κοντά με μηνύματα και email μέχρι να επιλέξω και με βοήθησε πάρα πολύ!

Screenshot_20220219-164325_Gallery.jpg

Screenshot_20220219-164339_Gallery.jpg

Screenshot_20220219-164353_Gallery.jpg

Καλησπέρα, σε όλους!

Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους, όσοι έχουν βοηθήσει με τις αναρτήσεις τους στο  παρόν νήμα κάποιους από εμάς που δεν είχαμε ιδέα για κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας και ιδιαίτερα τα τα μέλη με ειδικές γνώσεις και κατάρτιση.

Καταρχάς καλορίζικη και αδιάρρηκτη, Biohazard !Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το μοντέλο Atros, θα μπορούσες να γράψεις τι αναβαθμίσεις έκανες και το τελικό κόστος;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Evrytos είπε

Καλησπέρα, σε όλους!

Θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλους, όσοι έχουν βοηθήσει με τις αναρτήσεις τους στο  παρόν νήμα κάποιους από εμάς που δεν είχαμε ιδέα για κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας και ιδιαίτερα τα τα μέλη με ειδικές γνώσεις και κατάρτιση.

Καταρχάς καλορίζικη και αδιάρρηκτη, Biohazard !Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για το μοντέλο Atros, θα μπορούσες να γράψεις τι αναβαθμίσεις έκανες και το τελικό κόστος;

Στις 19/2/2022 στις 4:49 ΜΜ, _Biohazard_ είπε

Μπήκε σήμερα η πόρτα (μοντέλο Atros, με κάποιες αναβαθμίσεις).

Η τοποθέτηση πολύ προσεκτική και φυσικά με τσιμέντο. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν γράψει αυτά τα χρόνια συμβουλές και ειδικά τον @mclein² που τον είχα από κοντά με μηνύματα και email μέχρι να επιλέξω και με βοήθησε πάρα πολύ!

Screenshot_20220219-164325_Gallery.jpg

Screenshot_20220219-164339_Gallery.jpg

Screenshot_20220219-164353_Gallery.jpg

Καλορίζικη και απο μενα 

Ειμαι και εγω σε συζητησεις για Atros. Εμενα με ενδιαφερει πολυ το κομματι της ηχομονωσης να μας πεις πως ειναι... 

Επεξ/σία από tounion
Δημοσ.

Θα ήθελα τη  γνώμη των συμφορουμιτων για την Atros ως προς το εξής:

Η επιχείρηση την δίνει με κλειδαριά ISEO με διπλό καταπέλτη (όπως μου είπαν όταν τους ρώτησα) και κύλινδρο πατενταρισμένο για αυτούς, ίσως κάποιος S.T.S ή κάπως έτσι. Απ' τους διαθέσιμους κυλίνδρους του καταστήματος κλίνω προς τον KESO 8000.Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα την πάρω με την ISEO ή με την δεύτερη επιλογή που υπάρχει, δηλ. με MOTTURA πάλι με διπλό καταπέλτη.  Για κάθε μία επιλογή θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ επιπλέον. Δηλαδή Atros με MOTTURA και KESO 8000, 100 ευρώ παραπάνω της αρχικής τιμής.Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Evrytos είπε

Θα ήθελα τη  γνώμη των συμφορουμιτων για την Atros ως προς το εξής:

Η επιχείρηση την δίνει με κλειδαριά ISEO με διπλό καταπέλτη (όπως μου είπαν όταν τους ρώτησα) και κύλινδρο πατενταρισμένο για αυτούς, ίσως κάποιος S.T.S ή κάπως έτσι. Απ' τους διαθέσιμους κυλίνδρους του καταστήματος κλίνω προς τον KESO 8000.Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα την πάρω με την ISEO ή με την δεύτερη επιλογή που υπάρχει, δηλ. με MOTTURA πάλι με διπλό καταπέλτη.  Για κάθε μία επιλογή θα πρέπει να πληρώσω 50 ευρώ επιπλέον. Δηλαδή Atros με MOTTURA και KESO 8000, 100 ευρώ παραπάνω της αρχικής τιμής.Ποια είναι η γνώμη σας;

ο keso 8000 δεν ξερω πως προεκυψε...παντως κλειδια αντιγραφει κ ενας πολυ μετριος κλειδαρας...

εχουν διαθεσιμο και τον M&C move απ'οτι μαθαινω απο συμφορουμιτη = καλυτερη επιλογη απ'ολες..

• Like 3
Δημοσ.

Είχα την εντύπωση ότι ο KESO 8000 είχε προταθεί από κάποια μέλη ως καλή εκδοχή κυλίνδρου. Επομενως πάμε σε Μ&C move. Φαντάζομαι να μπορώ να τον κρατήσω 2-3 χρόνια πριν πάω σε κάτι καλύτερο;Μεταξύ ISEO και MOTTURA κλειδαριάς τι να προτιμήσω; Αξίζει να δώσω επιπλέον 50 ευρώ για την MOTTURA; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά μια μέτρια πόρτα, μονης θωράκισης με καλή κλειδαριά και κύλινδρο και defender (Cisa rev pro,AGB DCK,BKD-250) πρεπει να με ανησυχεί οτι μπορεί να παραβιαστεί απο την μερια της θωράκισης? δηλαδή κοψιμο με πχ λαμαρινοψαλιδο η ξυλωμα απο τους μεντεσέδες?. Η δεν παίζει συνηθως αυτο το σεναριο ? Η τοποθετιση πανυως της κασας εχει γινει με βεργες και τσιμεντο.

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Παιδιά μια μέτρια πόρτα, μονης θωράκισης με καλή κλειδαριά και κύλινδρο και defender (Cisa rev pro,AGB DCK,BKD-250) πρεπει να με ανησυχεί οτι μπορεί να παραβιαστεί απο την μερια της θωράκισης? δηλαδή κοψιμο με πχ λαμαρινοψαλιδο η ξυλωμα απο τους μεντεσέδες?. Η δεν παίζει συνηθως αυτο το σεναριο ? Η τοποθετιση πανυως της κασας εχει γινει με βεργες και τσιμεντο.

Πριν από καιρό είχαν μπει σε κτίριο που είχε μόνο γραφεία, στο κέντρο, τα πάντα με πόρτες ασφαλείας και τα παραβίασαν όλα.

Αν κάνουν αυτά που λες, γιατί να μη ρίξουν τον τοίχο δίπλα ακριβώς με κομπρεσέρ; Γίνεται αλλά θα το καταλάβουν ακόμα και στο άλλο τετράγωνο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Evrytos είπε

Είχα την εντύπωση ότι ο KESO 8000 είχε προταθεί από κάποια μέλη ως καλή εκδοχή κυλίνδρου. Επομενως πάμε σε Μ&C move. Φαντάζομαι να μπορώ να τον κρατήσω 2-3 χρόνια πριν πάω σε κάτι καλύτερο;Μεταξύ ISEO και MOTTURA κλειδαριάς τι να προτιμήσω; Αξίζει να δώσω επιπλέον 50 ευρώ για την MOTTURA; 

η μοτουρα θεωρω οτι ειναι καλυτερο εργοστασιο αλλα δεν επειδη δεν προκυπτει απο καπου οτι ειναι 50€ ακριβοτερη, θα εβαζα την ISEO.

επισης, ο Σιαμος ειναι εισαγωγεας ως κατασκευαστης και παιρνει τις μοτουρα σε ακομη καλυτερη τιμη απ'οτι ενας κλειδαρας,...οποτε φαντασου....

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και απο μένα.

Σε διαμέρισμα στην καλλιθέα θέλω να αλλάξω ολόκληρη την κλειδαριά της εισόδου στο διαμέρισμα (έχει χαλάσει) και να βάλω νέου τύπου (τώρα είναι κλασική τύπου χρηματοκιβωτίου αν έχω καταλάβει σωστά). Γνωρίζει κάποιος να προτείνει κάποιον επαγγελματία/εταιρεία που να είναι αξιόπιστος και να πληρώνεις ότι παίρνεις?

Ευχαριστώ πολύ,

Επεξ/σία από phantom_20

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...