Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Επισης να πω οτι η πορτα θελει καλο σμπρωξιμο για να κλεισει, μου ειπαν θελει ρεγουλαρισμα για να φτιαξει, εαν φτιαξει.

ολα φτιαχνονται.

ο θεμα ειναι οτι θελω μια αλφα ασφαλεια και τον κυλινδρο θα τον παρω μαζι μου για το επομενο σπιτι. Οποτε ζημιωμενος δε θα βγω.

σιγουρα, χαμενος κανεις δε βγαινει αγοραζοντας εναν κυλινδρο.

Να συμβει κατι στην πορτα/κλειδαρια εννοεις κατα την τοποθετηση του κυλινδρου; Ή στην τοποθετηση του παλιου οταν μετακομισω; Τι μπορει να παει στραβα; Και τι μου προτεινεις; Μετακομιση μπορει να γινει σε 1-2 χρονια. Και πρεπει να αλλαξω κυλινδρο αυτη την εβδομαδα.

οχι. αν χαλασει η κλειδαρια που ειναι μαπα...για να σου ανοιξουν, θα πρεπει να χαλασει ο κυλινδρος στις 8 απο τις 10 περιπτωσεις. τοτε θα εισαι χαμενος.

Το θεμα ειναι ο κυλινδρος απλα απο μονος του θα αποτρεψει τις παραβιασεις;

κατα παρα πολυ μεγαλο ποσοστο ναι.

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mclein² είπε

οχι. αν χαλασει η κλειδαρια που ειναι μαπα...για να σου ανοιξουν, θα πρεπει να χαλασει ο κυλινδρος στις 8 απο τις 10 περιπτωσεις. τοτε θα εισαι χαμενος.

Φιλε ειμαι τελειως ασχετος. Πως γινεται να χαλασει μια κλειδαρια; 

Εσυ στη θεση μου, εαν επρεπε να αγορασεις μονο κυλινδρο, τι θα εκανες; Defender απ'οτι μου ειπαν εαν βαλω κατι καλυτερο, δεν θα μπορω να το παρω μαζι μου, γιατι θα ειναι μεγαλυτερου διαμετρηματος. Και να του αφησω defender αξιας 40-50 ευρω, δυσκολο.

Δημοσ.

οι "φτηνες" κλειδαριες εχουν το κακο καποια στιγμη να "κολλανε". πιο ποιοτικες κλειδαριες οπως πχ revo pro εχουν μεγαλυτερο mean time between failure :)

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Φιλε ειμαι τελειως ασχετος. Πως γινεται να χαλασει μια κλειδαρια; 

Εσυ στη θεση μου, εαν επρεπε να αγορασεις μονο κυλινδρο, τι θα εκανες; Defender απ'οτι μου ειπαν εαν βαλω κατι καλυτερο, δεν θα μπορω να το παρω μαζι μου, γιατι θα ειναι μεγαλυτερου διαμετρηματος. Και να του αφησω defender αξιας 40-50 ευρω, δυσκολο.

την ασφαλεια σου, την πληρωνεις εσυ. εαν φυσικα σε ενδιαφερει.

εσυ & ο περισσοτερος κοσμος βαζετε επανω απο την ασφαλεια σας τον εγωισμο σας & τα 50 ~ 150 ευρω.

εγω δεν ειμαι εδω για να κρινω τι θα κανεις, αν αξιζει να δωσεις λεφτα & αν αξιζει ποσα...

απλα σε προϊδεαζω οτι αν χαλασει η κλειδαρια των 25€, θα χασεις τον κυλινδρο των 150€.

δεν εχει γινει 1 φορα - ουτε 10 - ουτε 50...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mclein² είπε

την ασφαλεια σου, την πληρωνεις εσυ. εαν φυσικα σε ενδιαφερει.

εσυ & ο περισσοτερος κοσμος βαζετε επανω απο την ασφαλεια σας τον εγωισμο σας & τα 50 ~ 150 ευρω.

εγω δεν ειμαι εδω για να κρινω τι θα κανεις, αν αξιζει να δωσεις λεφτα & αν αξιζει ποσα...

απλα σε προϊδεαζω οτι αν χαλασει η κλειδαρια των 25€, θα χασεις τον κυλινδρο των 150€.

δεν εχει γινει 1 φορα - ουτε 10 - ουτε 50...

Οποτε τι να βαλω, ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο; Εχω 3 μικρα παιδια και τα βραδια λειπω απο το σπιτι επειδη δουλευω. Αλλιως δε θα το σκεφτομουν.

Τι εννοεις οτι βαζω πανω απο την ασφαλεια τον εγωϊσμο; Ειμαι διατεθειμενος να δωσω 150+ ευρω για κυλινδρο. Θα επρεπε να αλλαξω και την κλειδαρια εννοεις; Το ποσο σε τετοια ζητηματα δε με ενδιαφερει. Εαν χρειαστει να αλλαχθει και η κλειδαρια, ας γινει.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Witcher1st είπε

Οποτε τι να βαλω, ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο; Εχω 3 μικρα παιδια και τα βραδια λειπω απο το σπιτι επειδη δουλευω. Αλλιως δε θα το σκεφτομουν.

Τι εννοεις οτι βαζω πανω απο την ασφαλεια τον εγωϊσμο; Ειμαι διατεθειμενος να δωσω 150+ ευρω για κυλινδρο. Θα επρεπε να αλλαξω και την κλειδαρια εννοεις;

ησυχο εχεις το κεφαλι σου και με κυλινδρο των 100 ~ 120 ευρω δεν ειναι απαραιτητο να πας στην κορυφη.

γνωμη μου βρες μια μεση λυση και χωρεσε κλειδαρια + κυλινδρο...το ντιφεντερ ασ'το..αν ειναι να τρυπησουν, θα το κανουν ετσι κι αλλιως...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, ο mclein2 εχει βοηθήσει δεκάδες μέλη με τις γνώσεις και τον επαγγελματισμό του, αν εισαι Αθήνα τον εμπιστεύεσαι με 1000%.

Επεξ/σία από afelis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, mclein² είπε

ησυχο εχεις το κεφαλι σου και με κυλινδρο των 100 ~ 120 ευρω δεν ειναι απαραιτητο να πας στην κορυφη.

γνωμη μου βρες μια μεση λυση και χωρεσε κλειδαρια + κυλινδρο...το ντιφεντερ ασ'το..αν ειναι να τρυπησουν, θα το κανουν ετσι κι αλλιως...

Εαν γινει αλλαγη και κλειδαριας, 1ον) Θα μπορει να μπει 100% σε καινουρια πορτα οταν μετακομισω; 2ον) Θελει περισσοτερη δουλεια για να μπει;

Ρωταω, γιατι στο παλαιοτερο σπιτι για να μπει η Mul-T-Lock Esety Omega Plus, χρειαστηκε καμια ωρα. Επρεπε να ξηλωθει ολη η πορτα.. Δε θελω να γινει παλι κατι τετοιο.

Ποιον συνδιασμο θα προτεινες σε κλειδαρια + κυλινδρο;

Μηπως να βαλω την Omega Plus που ηδη εχω και καθεται; Αν και κλειδαρα που ρωτησα μου ειπε μονο και μονο για τον κοπο για να μπει, θελει κανα 100ρικο.. Μπορει και παραπανω, δε θυμαμαι. Και ρωταω ξανα.. Σε ποιες πορτες μπαινει ευκολα η συγκεκριμενη κλειδαρια;

Ναι, εχω μπερδευτει ακομα περισσοτερο πλεον..

Στις 27/1/2021 στις 11:49 ΠΜ, mclein² είπε

τοποθετηση κλειδαριας = λυσιμο πορτας

τοποθετηση κυλινδρου = ξεβιδωμα μιας βιδας

Αυτο μου ειχες απαντησεις πριν 1 χρονο! Οποτε δε φταιει η Omega, αλλα οποιαδηποτε τοποθετηση κλειδαριας απαιτει διαδικασια; Πρεπει να ενημερωθει ο ιδιοκτητης;

Τελος σε αυτο το ποστ, μου ειχες απαντησει οτι χρειαζομαι μονο κυλινδρο ασφαλειας. Τι εχει αλλαξει φετος;

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Εαν γινει αλλαγη και κλειδαριας, 1ον) Θα μπορει να μπει 100% σε καινουρια πορτα οταν μετακομισω; 2ον) Θελει περισσοτερη δουλεια για να μπει;

Ρωταω, γιατι στο παλαιοτερο σπιτι για να μπει η Mul-T-Lock Esety Omega Plus, χρειαστηκε καμια ωρα. Επρεπε να ξηλωθει ολη η πορτα.. Δε θελω να γινει παλι κατι τετοιο.

Μηπως να βαλω την Omega Plus που ηδη εχω και καθεται; Αν και κλειδαρα που ρωτησα μου ειπε μονο και μονο για τον κοπο για να μπει, θελει κανα 100ρικο.. Μπορει και παραπανω, δε θυμαμαι. Και ρωταω ξανα.. Σε ποιες πορτες μπαινει ευκολα η συγκεκριμενη κλειδαρια;

Αυτο μου ειχες απαντησεις πριν 1 χρονο! Οποτε δε φταιει η Omega, αλλα οποιαδηποτε τοποθετηση κλειδαριας απαιτει διαδικασια; Πρεπει να ενημερωθει ο ιδιοκτητης;

Τελος σε αυτο το ποστ, μου ειχες απαντησει οτι χρειαζομαι μονο κυλινδρο ασφαλειας. Τι εχει αλλαξει φετος;

Αν αλλάξεις κλειδαριά, θα χρειαστεί άνοιγμα εσωτερικά η πόρτα αλλά είναι η καλύτερη λύση. Δεν αξίζει να την πάρεις φεύγοντας γιατί ακόμα και να ταιριάζει στη νέα πόρτα, θα πρέπει να ξαναπληρώσεις για την βγάλεις από την παλιά.

Την Omega δεν είναι καλό να την βάλεις γιατί πιθανότατα δεν θα καλύπτεται η τρύπα του defender που υπάρχει αυτή τη στιγμή τοποθετημένο.

Η καλύτερη λύση είναι να πείσεις τον ιδιοκτήτη να αναλάβει εκείνος το κόστος, έστω της κλειδαριάς (αν όχι και της τοποθέτησης) και να πληρώσεις εσύ τον κύλινδρο που φεύγοντας θα πάρεις μαζί σου.

Το κόστος της νέας κλειδαριάς έχει νόημα να το πληρώσεις εσύ, αν δεν δεχθεί ο ιδιοκτήτης, για να προστατέψεις όσο γίνεται περισσότερο την επένδυση στον νέο κύλινδρο.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Alejandro είπε

Αν αλλάξεις κλειδαριά, θα χρειαστεί άνοιγμα εσωτερικά η πόρτα αλλά είναι η καλύτερη λύση. Δεν αξίζει να την πάρεις φεύγοντας γιατί ακόμα και να ταιριάζει στη νέα πόρτα, θα πρέπει να ξαναπληρώσεις για την βγάλεις από την παλιά.

Την Omega δεν είναι καλό να την βάλεις γιατί πιθανότατα δεν θα καλύπτεται η τρύπα του defender που υπάρχει αυτή τη στιγμή τοποθετημένο.

Η καλύτερη λύση είναι να πείσεις τον ιδιοκτήτη να αναλάβει εκείνος το κόστος, έστω της κλειδαριάς (αν όχι και της τοποθέτησης) και να πληρώσεις εσύ τον κύλινδρο που φεύγοντας θα πάρεις μαζί σου.

Το κόστος της νέας κλειδαριάς έχει νόημα να το πληρώσεις εσύ, αν δεν δεχθεί ο ιδιοκτήτης, για να προστατέψεις όσο γίνεται περισσότερο την επένδυση στον νέο κύλινδρο.

Ωραιες οι πληροφοριες. Φαινεται απο την φωτογραφια ποια κλειδαρια εχω;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Witcher1st είπε

βαλε τον 4ks στα 150€ τρικλειδο που βρηκες και τελος

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Witcher1st είπε

Ωραιες οι πληροφοριες. Φαινεται απο την φωτογραφια ποια κλειδαρια εχω;

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποια έχεις. Κάποιος επαγγελματίας σίγουρα μπορεί να καταλάβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια, δυστυχως φευγοντας το πρωι ξεχασα τα κλειδια πισω απο πορτα ασφαλειας (τωρα ειναι ξεκλειδωτη ομως). Γνωριζεται αν ειναιε ευκολη η διαδικασια η θα χρειαστει να τα καταστρεψει ολα ο κλειδαρας?

Για τι κόστος μιλάμε?

IMG_20220222_090238.jpg

Επεξ/σία από CoderX99
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, CoderX99 είπε

Καλημερα παιδια, δυστυχως φευγοντας το πρωι ξεχασα τα κλειδια πισω απο πορτα ασφαλειας (τωρα ειναι ξεκλειδωτη ομως). Γνωριζεται αν ειναιε ευκολη η διαδικασια η θα χρειαστει να τα καταστρεψει ολα ο κλειδαρας?

Για τι κόστος μιλάμε?

IMG_20220222_090238.jpg

Εξαρταται τον κυλινδρο δυσκολία κλπ...

Δεν ειναι διπλης αυτος που εχεις υποθετω ή εαν είναι δεν υπαρχει κλειδι σε άλλον;

Στο παρελθον μια φορά που χρειαστηκα και ήταν μαλιστα 12 το βραδυ ειχα δωσει 30€ (black), νομιζω μου ειχε πει αν ηταν μερα θα ήταν λιγοτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...