_Biohazard_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 28 λεπτά πριν, VasKag είπε Οταν λενε οι κατασκευαστες, "Προστασια αναπαραγωγης κλειδιου εως Χ ετος", που το στηριζουν και πως ειναι τοσο σιγουροι? Με βάση τις πατέντες που έχει κάθε κύλινδρος, τις συμφωνίες με τις εταιρείες για προσωπικά προφίλ, κτλ 2
seventeen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Μπήκε σήμερα η πόρτα (μοντέλο Atros, με κάποιες αναβαθμίσεις). Η τοποθέτηση πολύ προσεκτική και φυσικά με τσιμέντο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έχουν γράψει αυτά τα χρόνια συμβουλές και ειδικά τον @mclein² που τον είχα από κοντά με μηνύματα και email μέχρι να επιλέξω και με βοήθησε πάρα πολύ! Καλησπέρα, από που έγινε η αγορά της πόρτας. Αν θες απαντάς εδώ ή στείλε μου DM.
Witcher1st Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα αγορασω τελικα την κλειδαρια Evva 4ks. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν χρειαζεται να ειναι διπλης ενεργειας. Το κλειδι το βραδυ που θα κλειδωνουμε πρεπει να μενει μεσα στην κλειδαρια ή οχι; Εγω παντα το αφηνω και καλα για μεγαλυτερη ασφαλεια. Ειναι μπρελοκ με καποιο βαρος και ειναι λιγο δυσκολο ισως καποιος να το γυρισει με μαγνητη. Απο την αλλη φοβαμαι και χωρις κλειδι καθως η κλειδαρια ειναι της πλακας και σιγουρα θα υπαρχει αντικλειδι. Το διπλης ενεργειας ειναι σε περιπτωση που κλεισουμε την πορτα καθως φευγουμε και εχουμε ξεχασει το κλειδι απο μεσα, ωστε να μπορουμε να την ανοιξουμε εφοσον εχουμε μαζι μας και 2ο κλειδι; Τωρα με τον EVVA 4KS τι αλλαζει; Δεν αντιγραφεται; Αυτο που λεει Προστασία αναπαραγωγής κλειδιού έως το 2035 τι ακριβως ειναι;; Σιγουρα τα κεντρα μου ειναι 80 εκατοσα και οχι 85; Οδηγός Αγοράς Κλειδαριάς Θωρακισμένης πόρτας DIY (avatontech.com) Τελος, πρεπει οντως ο αριθμος των πιρων να ειναι ο ιδιος; Και να ελεγξω εαν η κλειδαρια ειναι αριστερα ή δεξια; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από Witcher1st
seventeen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Με βάση το παραπάνω post του @_Biohazard_ ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν οι πόρτες "Παραγωγικού τύπου" και "Extra 1" από την ίδια εταρεία, από απόψη τιμής/ποιότητας. Είδα και σε παλαιότερα ποστς που προτείνεται το ATROS, αλλά θέλω κύρια πόρτα σε μονοκατοικιά. Όπως προανέφερα θα συνδυαστεί με CISA REVOLUTION PRO + EVVA 4KS PLUS + Disec MRM27, αν υπάρχει δυνατότητα.
_Biohazard_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, seventeen είπε Με βάση το παραπάνω post του @_Biohazard_ ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν οι πόρτες "Παραγωγικού τύπου" και "Extra 1" από την ίδια εταρεία, από απόψη τιμής/ποιότητας. Είδα και σε παλαιότερα ποστς που προτείνεται το ATROS, αλλά θέλω κύρια πόρτα σε μονοκατοικιά. Όπως προανέφερα θα συνδυαστεί με CISA REVOLUTION PRO + EVVA 4KS PLUS + Disec MRM27, αν υπάρχει δυνατότητα. Θα έλεγα πως αποκλείεται, σε ποσοστό 99.99% να σου βάλουν αυτά τα τρία. Το πολύ πολύ να επιλέξεις ανάμεσα στις κλειδαριές και τους κυλίνδρους που έχουν (ααααάντε να δεχτεί ίσως να βάλει άλλο κυλινδρο...πολύ ααααάντε όμως), defender ξεχνάς οποιοδήποτε άλλο από το δικό του. 1
seventeen Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε Θα έλεγα πως αποκλείεται, σε ποσοστό 99.99% να σου βάλουν αυτά τα τρία. Το πολύ πολύ να επιλέξεις ανάμεσα στις κλειδαριές και τους κυλίνδρους που έχουν (ααααάντε να δεχτεί ίσως να βάλει άλλο κυλινδρο...πολύ ααααάντε όμως), defender ξεχνάς οποιοδήποτε άλλο από το δικό του. ok άρα πάμε για μόνο τον 4KS PLUS.
_Biohazard_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, seventeen είπε ok άρα πάμε για μόνο τον 4KS PLUS. Αν φανείς αρκετά τυχερός 😅
DimitrisM. Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Θελω την αποψη σας, αν και δεν ξερω εαν ταιριαζει απολυτα στο θεμα. Η απορια μου ειναι πως ρεγουλαρεις μια πορτα? Εβαλα προσφατα ξυλινη πορτα (απο γνωστο μου μαραγκο) σε μονοκατοικια, cisa αφαλο, κλειδαρια, defender. Τη χτυπαει αρκετες ωρες ο ηλιος, δεν ειναι εκτεθειμενη σε βροχη. Το προβλημα μου ειναι οτι την εχει ρεγουλαρει δυο φορες ο κλειδαρας μου αλλα παντα μετα απο λιγες μερες θελει 2-3 φορες για να κλεισει.Κανει αυτο που παει να κλεισει αλλα δεν πιανει η γλωσσα. Η πορτα ειναι ελεγμενη μια φορα απο μαραγκο και δυο απο κλειδαρα οτι εχει τοποθετηθει σωστα και δεν εχει κατσει. Καμια ιδεα γιατι το κανει αυτο και επισης πως ρεγουλαρω μια πορτα? Τρωω το κενο εκει που πιανει η γλωσσα? Τραβαω προς τα εξω το αντικρισμα?
Alejandro Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Witcher1st είπε Θα αγορασω τελικα την κλειδαρια Evva 4ks. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι εαν χρειαζεται να ειναι διπλης ενεργειας. Το κλειδι το βραδυ που θα κλειδωνουμε πρεπει να μενει μεσα στην κλειδαρια ή οχι; Εγω παντα το αφηνω και καλα για μεγαλυτερη ασφαλεια. Ειναι μπρελοκ με καποιο βαρος και ειναι λιγο δυσκολο ισως καποιος να το γυρισει με μαγνητη. Απο την αλλη φοβαμαι και χωρις κλειδι καθως η κλειδαρια ειναι της πλακας και σιγουρα θα υπαρχει αντικλειδι. Το διπλης ενεργειας ειναι σε περιπτωση που κλεισουμε την πορτα καθως φευγουμε και εχουμε ξεχασει το κλειδι απο μεσα, ωστε να μπορουμε να την ανοιξουμε εφοσον εχουμε μαζι μας και 2ο κλειδι; Τωρα με τον EVVA 4KS τι αλλαζει; Δεν αντιγραφεται; Αυτο που λεει Προστασία αναπαραγωγής κλειδιού έως το 2035 τι ακριβως ειναι;; Σιγουρα τα κεντρα μου ειναι 80 εκατοσα και οχι 85; Οδηγός Αγοράς Κλειδαριάς Θωρακισμένης πόρτας DIY (avatontech.com) Τελος, πρεπει οντως ο αριθμος των πιρων να ειναι ο ιδιος; Και να ελεγξω εαν η κλειδαρια ειναι αριστερα ή δεξια; Η μέτρηση που φαίνεται στη φωτογραφία δεν έχει κανένα νόημα. Ο αριθμός των πίρων καλό είναι να είναι ο ίδιος. Στην πλειοψηφία των κλειδαριών η γλώσσα αλλάζει φορά. Γενικά καλύτερα θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον επαγγελματία ώστε να σου δώσει σωστότερη πληροφόρηση. 1
Witcher1st Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Alejandro είπε Η μέτρηση που φαίνεται στη φωτογραφία δεν έχει κανένα νόημα. Ο αριθμός των πίρων καλό είναι να είναι ο ίδιος. Στην πλειοψηφία των κλειδαριών η γλώσσα αλλάζει φορά. Γενικά καλύτερα θα ήταν να μιλήσεις με κάποιον επαγγελματία ώστε να σου δώσει σωστότερη πληροφόρηση. Υπαρχει καποιο βιντεο που να δειχνει πως μετραμε τα κεντρα; Απο τις φωτογραφιες δεν βγαζω νοημα.
mclein² Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, Witcher1st είπε Υπαρχει καποιο βιντεο που να δειχνει πως μετραμε τα κεντρα; Απο τις φωτογραφιες δεν βγαζω νοημα. κυλινδρο θα αγορασεις, οχι κλειδαρια. 30/50 θα χρειαστεις. προσεχε τι θα αγορασεις γιατι η πορτα ειναι των 400€..
Witcher1st Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε κυλινδρο θα αγορασεις, οχι κλειδαρια. 30/50 θα χρειαστεις. προσεχε τι θα αγορασεις γιατι η πορτα ειναι των 400€.. Κυλινδρο θελω, αλλα πως ξερεις οτι ειναι 30/50 ; Επισης τι εννοεις να προσεξω τι να αγορασω; Ο κυλινδρος που εχει τωρα κοστιζει πανω απο 30 ευρω;
Witcher1st Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εννοεις οτι η πορτα ειναι καλη και να αγορασω καλο κυλινδρο ή οτι η πορτα ειναι μαπα; Οποτε και καλο κυλινδρο να αγορασω, εαν η πορτα και η κλειδαρια ειναι μαπα, δεν θα σωθει η κατασταση; Σορρυ για το σπαμ, αλλα αυριο το πρωι θα πρεπει να γινει η παραγγελια. Τον EVVA 4KS θα αγορασω στα 150 ευρω. Και δεν προκειται να τον αφησω στη πορτα οταν θα φυγω, θα μπει ο παλιος ξανα. Με τον παραπανω κυλινδρο θα εχω περισσοτερη ασφαλεια με αυτη την πορτα, κλειδαρια και defender; Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2022 από Witcher1st
mclein² Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 17 ώρες πριν, Witcher1st είπε Κυλινδρο θελω, αλλα πως ξερεις οτι ειναι 30/50 ; λογω εμπειριας & επαγγελματος 17 ώρες πριν, Witcher1st είπε Ο κυλινδρος που εχει τωρα κοστιζει πανω απο 30 ευρω; πλεον οχι. 16 ώρες πριν, Witcher1st είπε Εννοεις οτι η πορτα ειναι καλη και να αγορασω καλο κυλινδρο ή οτι η πορτα ειναι μαπα; Οποτε και καλο κυλινδρο να αγορασω, εαν η πορτα και η κλειδαρια ειναι μαπα, δεν θα σωθει η κατασταση; Σορρυ για το σπαμ, αλλα αυριο το πρωι θα πρεπει να γινει η παραγγελια. η πορτα ειναι μαπε αλλα το χειροτερο ειναι το σετ κλειδαριας που στηριζεται ο κυλινδρος. ο 4ks ειναι πολυ καλος κυλινδρος, εξαιρετικος...το θεμα ειναι : λαστιχα για yugo θα εβαζες σε μια ferrari ? καπως ετσι ειναι και η δικη σου ιστορια... γνωμη μου παιξε σε ποιο χαμηλο επιπεδο οικονομικα ωστε αν συμβει κατι στο υπολοιπο συστημα -που πληρωνει ο ιδιοκτητης, μετα απο φασαρια / γιατι νομιζει οτι εχει βαλει διαστημικη πορτα- να "χασεις" οσο το δυνατο λιγοτερα χρηματα. 16 ώρες πριν, Witcher1st είπε Με τον παραπανω κυλινδρο θα εχω περισσοτερη ασφαλεια με αυτη την πορτα, κλειδαρια και defender; 100%. 1
Witcher1st Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mclein² είπε η πορτα ειναι μαπε αλλα το χειροτερο ειναι το σετ κλειδαριας που στηριζεται ο κυλινδρος. ο 4ks ειναι πολυ καλος κυλινδρος, εξαιρετικος...το θεμα ειναι : λαστιχα για yugo θα εβαζες σε μια ferrari ? καπως ετσι ειναι και η δικη σου ιστορια... γνωμη μου παιξε σε ποιο χαμηλο επιπεδο οικονομικα ωστε αν συμβει κατι στο υπολοιπο συστημα -που πληρωνει ο ιδιοκτητης, μετα απο φασαρια / γιατι νομιζει οτι εχει βαλει διαστημικη πορτα- να "χασεις" οσο το δυνατο λιγοτερα χρηματα. Επισης να πω οτι η πορτα θελει καλο σμπρωξιμο για να κλεισει, μου ειπαν θελει ρεγουλαρισμα για να φτιαξει, εαν φτιαξει. Το θεμα ειναι οτι θελω μια αλφα ασφαλεια και τον κυλινδρο θα τον παρω μαζι μου για το επομενο σπιτι. Οποτε ζημιωμενος δε θα βγω. Να συμβει κατι στην πορτα/κλειδαρια εννοεις κατα την τοποθετηση του κυλινδρου; Ή στην τοποθετηση του παλιου οταν μετακομισω; Τι μπορει να παει στραβα; Και τι μου προτεινεις; Μετακομιση μπορει να γινει σε 1-2 χρονια. Και πρεπει να αλλαξω κυλινδρο αυτη την εβδομαδα. Το θεμα ειναι ο κυλινδρος απλα απο μονος του θα αποτρεψει τις παραβιασεις; Θελω να πω με μαπα κλειδαρια,πορτο και αφαλο, δεν θεωρειται αδιαπεραστη. Αλλα ουτε και μπορω να τα αλλαξω ολα. Οποτε ψαχνω την καλυτερη λυση για εμενα. Ευχαριστω για την βοηθεια! ** Εσυ εισαι ο ειδικος, αλλα πως καταλαβες τι κλειδαρια υπαρχει, απο την φωτογραφια που εβαλα πιο πανω;; ** Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2022 από Witcher1st
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα