Pinball1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους που μοιράζονται τις πολύτιμες γνώσεις τους επάνω στο θέμα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος κύλινδρος που θα μπορούσα να βρω με budget μέχρι 120€. Μέχρι στιγμής κλείνω στον ABLOY PROTEC 2 αλλά θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη των πιο ειδικών. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από Kosmas70
mclein² Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Kosmas70 είπε Χαιρετώ την παρέα και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους που μοιράζονται τις πολύτιμες γνώσεις τους επάνω στο θέμα. Θα ήθελα να ρωτήσω ποιος είναι ο πιο αξιόπιστος κύλινδρος που θα μπορούσα να βρω με budget μέχρι 120€. Μέχρι στιγμής κλείνω στον ABLOY PROTEC 2 αλλά θα ήθελα να ακούσω και την γνώμη των πιο ειδικών. Ευχαριστώ. αξιοπιστος = που δε βγαζει προβληματα = αρα αποκλειεται να ειναι ο abloy protec² 1
Pinball1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein² είπε αξιοπιστος = που δε βγαζει προβληματα = αρα αποκλειεται να ειναι ο abloy protec² ΟΚ. Τον ανέφερα γιατί απ' όσο έψαξα είναι από τους καλύτερους σε αυτή την κατηγορία τιμής. Αν έχεις κάποιες προτάσεις για κυλίνδρους αυτής της κατηγορίας θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σου. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από Kosmas70
ghostrider Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mclein² είπε αξιοπιστος = που δε βγαζει προβληματα = αρα αποκλειεται να ειναι ο abloy protec² για τον protec2 ξεραμε πως ειναι δυσκολος στην αισθηση του κατα το κλειδωμα-ξεκλειδωμα. Εχει προβληματα αξιοπιστίας? κολλήματα, γρηγορη φθορα κλπ? 1
mclein² Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, ghostrider είπε για τον protec2 ξεραμε πως ειναι δυσκολος στην αισθηση του κατα το κλειδωμα-ξεκλειδωμα. Εχει προβληματα αξιοπιστίας? κολλήματα, γρηγορη φθορα κλπ? κολληματα εχει απο σφραγισμενο κουτι ομως ετσι ειναι η φαση με τους δισκους. γρηγορη φθορα παρατηρειται μονο σε μετριοκακους χρηστες (αγριους, ανησυχους, βιαιους, βιαστικους κλπ) γενικα ειναι σουπερ επιλογη αλλα οχι για ολους. 51 λεπτά πριν, Kosmas70 είπε ΟΚ. Τον ανέφερα γιατί απ' όσο το έψαξα είναι από τους καλύτερους σε αυτή την κατηγορία τιμής. Αν έχεις κάποιες προτάσεις για κάποιους κυλίνδρους αυτής της κατηγορίας θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σου. ειναι ο καλυτερος και οχι απο τους καλυτερους. γενικα εαν εισαι προσεκτικος παρτον με κλειστα ματια κ δε θα εχεις προβλημα στο θεμα ασφαλεια ποτε. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2021 από mclein² 1
Tommygre Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2021 Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω στη Θεσσαλονικη επιστομιο για securemme τυπου χρηματοκιβωτιου? Την πλαστικη υποδοχη εννοω που μπαινει το κλειδι. Εχω παει σε δυο κλειδαραδες αλλα τιποτα μεχρι στιγμης. Ευχαριστώ.
Alejandro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Tommygre είπε Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω στη Θεσσαλονικη επιστομιο για securemme τυπου χρηματοκιβωτιου? Την πλαστικη υποδοχη εννοω που μπαινει το κλειδι. Εχω παει σε δυο κλειδαραδες αλλα τιποτα μεχρι στιγμης. Ευχαριστώ. JP HANDLES - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΔΩΡΟΘΕΑ 231 052 6714 https://maps.app.goo.gl/aW45C6T1ad1DuJnf8 1
Tommygre Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Alejandro είπε JP HANDLES - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ι. ΔΩΡΟΘΕΑ 231 052 6714 https://maps.app.goo.gl/aW45C6T1ad1DuJnf8 https://www.jphandles.gr/all-products/diakosmitika/securemme-4300.html?amp=1 Απλα το μεσα θελω, ελπιζω να μου το δωαει. Χιλια ευχαριστω, θα παω Δευτερα. Θα
mitsoschios Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Επανέρχομαι στο θέμα που είχα ανοίξει. Αν μπορει κάποιος να μου στείλει έστω σε p.m. καποια πρόταση για πόρτα ασφάλειας της τάξης των 600€ θα ήταν ευπρόσδεκτη η βοήθειά του.
turbat0s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, mitsoschios είπε καποια πρόταση για πόρτα ασφάλειας της τάξης των 600€ Μαζί με κλειδαριά-κύλινδρο-defender?
mitsoschios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, turbat0s είπε Μαζί με κλειδαριά-κύλινδρο-defender? Ναι. Άντε μέγιστη τιμή στα 700€
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θελω να αλλαξω τον κύλινδρο της πορτας. Το σπιτι το νοικιαζω και ειναι ξυλινη. Εβγαλα τον παλιο και τον μετρησα και οι διαστάσεις του ειναι 30-30 απλα στην εσωτερική πλευρά ειναι πιο μεσα απο το διακοσμητικό χερούλι. Στην εξωτερική μερια εξεχει καπου στα 5 χιλιοστα. Νομιζω οτι πρέπει να παω σε μεγαλύτερη διάσταση πχ 41-31. Ενα ακομα προβλημα ειναι οτι εξω έχουν αφαιρέσει το διακοσμητικό περιβλημα, δεν νομιζω να χε defender. Σκέφτομαι να βαλω αλλα δεν γνωρίζω αν η κλειδαρια εχει τρυπες για να περασουν οι βιδες. Ο κύλινδρος θελω να χει βασικες προστασίες και να μην μπορει ο καθενας να αντιγραψει το κειδι. Εχω δει μερικους κυλινδρους πχ τον MAUER RED LINE ELITE 2, της εταιριας multi lock και απο δω μεσα διάβασα καλες κριτικες για την agb 9000 Θα ανεβασω και μερικές φωτο. Υ.γ η πόρτα ειναι ξυλινη, χωρις καμια ιδιαίτερη προστασία, απλα θελω να βαλω κατι που να μην ειναι τοσο απλο. Στην συνέχεια μπορει να μπει καποια πρόσθετη κλειδαριά. https://i.postimg.cc/1zkShtk6/IMG-20210907-200648.jpg https://i.postimg.cc/nzqJHxxW/IMG-20210907-200417.jpg Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Liverpool89
Petros Electron Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλημερα, Μπορείς να αλλάξεις τον αφαλο με εναν που να εχει σύστημα Break Secure, και αν θελεις επιπλέον ασφαλεια (αν εχεις σκοπο να μην αλλαξεις ολη την πορτα) μπορεις να αλλάξεις την κλειδαριά και να βαλεις μια που να παιρνει defender, αν σου χωράει δεν ξερω ποσο κοντα ειναι στην κασα η κλειδαριά. Εναλλακτικά αργότερα βάζεις μια προσθετή κλειδαριά απο επανω 2 ή 4ων στροφών. Edit. Υπαρχει και αυτο το defender ισως να μπαινει στην υπάρχον κλειδαρια χωρις να πρεπει να την αλλαξεις, γιατι βλεπω οτι δεν εχει χώρο να βαλεις μεγαλυτερο (στρόγγυλο) Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Petros Electron
stelakis1914 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαι κι εγώ σε παρόμοια αναζήτηση για ξύλινη πόρτα κι έχω εντοπίσει την συγκεκριμένη κλειδαριά της Thirard για αυτόν τον σκοπό. Σκεφτόμουν την omega exagon που μπαίνει ως πρόσθετη με σχετικά υψηλό κόστος αλλά για την ώρα φαίνεται να την εγκαταλείπω. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από stelakis1914
Liverpool89 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Petros Electron είπε Καλημερα, Μπορείς να αλλάξεις τον αφαλο με εναν που να εχει σύστημα Break Secure, και αν θελεις επιπλέον ασφαλεια (αν εχεις σκοπο να μην αλλαξεις ολη την πορτα) μπορεις να αλλάξεις την κλειδαριά και να βαλεις μια που να παιρνει defender, αν σου χωράει δεν ξερω ποσο κοντα ειναι στην κασα η κλειδαριά. Εναλλακτικά αργότερα βάζεις μια προσθετή κλειδαριά απο επανω 2 ή 4ων στροφών. Edit. Υπαρχει και αυτο το defender ισως να μπαινει στην υπάρχον κλειδαρια χωρις να πρεπει να την αλλαξεις, γιατι βλεπω οτι δεν εχει χώρο να βαλεις μεγαλυτερο (στρόγγυλο) Καλημέρα. Ναι αφαλο θελω να βαλω με break secure απλα η διάσταση που μετρησα εγω πρέπει να ναι ειχαμε αυτη, νοικιαρικο σπιτι ειναι την βαλαμε. Το κλειδι που πήρα απο τον ιδιοκτήτη ειναι αντιγραφο και δεν ξερω ποιος αλλος μπορει να χει, επρεπε να την εχω αλλαξει χτες. Η βλακεια μου (επειδη δεν μενω ακομα εκει αλλα σε αλλο χωριο) δεν εβγαλα ολη την κλειδαριά να δω το βαθος και αν εχει υποδοχες για τις βιδες του defender. Δεν νομιζω να μπει σε διαδικασία να αλλαξει την πορτα. Ουτε με μισα μισα. Ενοειτε οτι καποια στιγμή αφου τακτοποιησω την κυρια κλειδαριά θα βαλω πρόσθετη. Ακομα και στην επαρχια να σαι, μερικα μετρα πρέπει να τα παίρνεις. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2021 από Liverpool89
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα