Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

300 ευρώ μου ζήτησαν. Να επιλέξω αυτόν τον συνδυασμό ή να βάλω την omega plus? 

Επεξ/σία από milanmaniac
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, milanmaniac είπε

300 ευρώ μου ζήτησαν. Να επιλέξω αυτόν τον συνδυασμό ή να βάλω την omega plus? 

πολυ ακριβα στα πουλανε & τοποθετουν...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με αφορμή τον παραπάνω φίλο ας πάρω και εγώ σειρά!!

Θέλω να αλλάξω τις κλειδαριές σε μεζονέτα με 2 πόρτες. Για ψυχολογικούς λόγους θέλω να μπούνε διαφορετικές κλειδαριές σε κάθε πόρτα.
Αυτή τη στιγμή και οι 2 πόρτες φοράνε κλειδαριές Mottura 3 πύροι επάνω και γλώσσα κάτω με κέντρο 60
Έχοντας ρίξει μελέτη στο θέμα αλλά και πηγαίνοντας σε 2-3 επαγγελματίες, άσχετα τι μου πρότειναν σκέφτομαι να βάλω

• στη μία Omega Plus (η δευτερεύουσα πόρτα) που με την πλάκα μαγγανίου μου την τοποθετούν με 250 ευρώ με 4 κλειδιά αλλά χωρίς defender (περιοχή Θεσσαλονίκη) και για την πρωτεύουσα πόρτα σκέφτομαι να βάλω κάτι καλύτερο
  • τσέκαρα την UrbanAlps και βλέπω πως μπορώ να πάρω τον κύλινδρο με 280 ευρώ από Γερμανία με 5 κλειδιά. Είναι πάνω από το Budget μου γι αυτό και η ερώτηση, θεωρείτε πως πρέπει να μπει και defender; Μόνος του ο κύλινδρος με την Cisa Revolution Pro ή Μottura κλειδαριά δεν είναι ΟΚ; 

Για οικονομικούς λόγους δε μπορώ να βάλω μαγνητικό defender και στις 2, οπότε αν βάλω θα είναι απλά. Βλακεία να μη βάλω καν defender και στις 2 πόρτες;

Επεξ/σία από koprodogis
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, koprodogis είπε
  • τσέκαρα την UrbanAlps και βλέπω πως μπορώ να πάρω τον κύλινδρο με 280 ευρώ από Γερμανία με 5 κλειδιά. Είναι πάνω από το Budget μου γι αυτό και η ερώτηση, θεωρείτε πως πρέπει να μπει και defender; Μόνος του ο κύλινδρος με την Cisa Revolution Pro ή Μottura κλειδαριά δεν είναι ΟΚ; 

Ναι, είναι πολύ σημαντικό να μπει defender στον κύλινδρο* (ακόμα κι αν είναι κορυφαίος ο κύλινδρος), έστω και ένα οικονομικό σαν το Disec Sferik Rok. Ιδανικά δες για Disec BD200 και άνω. Too much το μαγνητικό defender, όταν έχουμε τόσο καλό κύλινδρο. Σαφώς προσθέτει, αλλά είναι υπερβολή.

Στην Omega θα είσαι οκ και χωρίς defender, αρκεί να μπει η σχετική πλάκα μαγγανίου (εκτός κι αν η πόρτα έχει ήδη μαγγάνιο στο σημείο της κλειδαριάς).

*Αν πάρεις τον Stealth από έξω, πρόσεξε τα κλειδιά να είναι μακρύλαιμα. 

Δημοσ.

Ειχα ρωτησει καποιες προτασεις για αντικατασταση κλειδαριας και defender και κατεληξα σε καποια μοντελα. Θυμαμαι οτι μου ειχατε πει οτι το καινουριο defender θα πρεπει να παραμεινει στην πορτα, σε μελλοντικη μετακομιση, και θα μπορω να παρω μαζι μου μονο την κλειδαρια, επειδη κατι αλλαζει στο μεγεθος. Δλδ θα κανει καποια τροποποιηση στη πορτα; Θα πρεπει να ενημερωσω τον ιδιοκτητη; Οχι οτι θα τον χαλασει βεβαια που θα του βαλω και καινουριο defender..

• Moderators
Δημοσ.

Ερωτηση προς καποιον που ξερει, μια πορτα με διαστασεις περιπου 150x217, με τζαμι στη μια πλευρα ποσο παει περιπου; Δεν με ενδιαφέρει να ειναι ασφαλεία και γενικα κατι ακριβο. Επισης δεν ζηταω τιμη απλα να εχω μια εικονα που παιζουν οι τιμες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 13/8/2021 στις 9:11 ΜΜ, Lazostat είπε

Δλδ θα κανει καποια τροποποιηση στη πορτα;

Πιθανότατα θα χρειαστεί να μεγαλώσει την τρύπα στην πόρτα όπου μπαίνει το defender, κατά λίγα χιλιοστά. Γιατί τα πιο ενισχυμένα defender συνήθως έρχονται με ροζέτα ασφαλείας που απαιτεί μεγαλύτερη τρύπα στην πόρτα. Οπότε, δεδομένου ότι καλό θα είναι να το αφήσεις εκεί όταν θα φύγεις, μην πάρεις κάτι ακριβότερο από το Disec BD200. 

Το αν θα ενημερώσεις είναι στην κρίση σου, αλλά όπως είπες, θα του βάλεις κάτι καλύτερο, οπότε...

Ίσως μπορείς απλά να αναφέρεις ότι έβαλες κάτι καλύτερο/ασφαλέστερο. Ενδεχομένως να εκτιμηθεί, ενδεχομένως και όχι. 

Επεξ/σία από swayback
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρεα. Ερώτηση αν εχει κανεις άποψη... πριν μερες προσπαθησε καποιος να σκαρφαλωσει απο τις σωληνες αεριου για να μπει σε σπίτι... εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορουμε να κάνουμε για να αποτρεψουμε τετοιο ενδεχομενο? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, norther είπε

Καλησπέρα στη παρεα. Ερώτηση αν εχει κανεις άποψη... πριν μερες προσπαθησε καποιος να σκαρφαλωσει απο τις σωληνες αεριου για να μπει σε σπίτι... εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορουμε να κάνουμε για να αποτρεψουμε τετοιο ενδεχομενο? 

Σε τι όροφο? Είδε ανοιχτά και ξεκίνησε το σκαρφάλωμα ή στα τυφλά?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, norther είπε

Ριξε λαδι να γλυστραει😅

Χωρις πλακα παντως ειναι μια λυση...

Δημοσ.
Στις 13/8/2021 στις 9:11 ΜΜ, Lazostat είπε

Ειχα ρωτησει καποιες προτασεις για αντικατασταση κλειδαριας και defender και κατεληξα σε καποια μοντελα. Θυμαμαι οτι μου ειχατε πει οτι το καινουριο defender θα πρεπει να παραμεινει στην πορτα, σε μελλοντικη μετακομιση, και θα μπορω να παρω μαζι μου μονο την κλειδαρια, επειδη κατι αλλαζει στο μεγεθος. Δλδ θα κανει καποια τροποποιηση στη πορτα; Θα πρεπει να ενημερωσω τον ιδιοκτητη; Οχι οτι θα τον χαλασει βεβαια που θα του βαλω και καινουριο defender..

τροποποιηση θα γινει : θ'ανοιχτει μια τρυπα εξωτερικα αν βαλεις κλειδαρια κυλινδρου η οποια σε καθε περιπτωση καλυπτεται. ειτε με το παλιο διακοσμητικο - ειτε με καστομ νεο εαν βαλεις μεγαλης διαμμετρου ντιφεντερ.

Στις 13/8/2021 στις 10:03 ΠΜ, koprodogis είπε

Με αφορμή τον παραπάνω φίλο ας πάρω και εγώ σειρά!!

Θέλω να αλλάξω τις κλειδαριές σε μεζονέτα με 2 πόρτες. Για ψυχολογικούς λόγους θέλω να μπούνε διαφορετικές κλειδαριές σε κάθε πόρτα.
Αυτή τη στιγμή και οι 2 πόρτες φοράνε κλειδαριές Mottura 3 πύροι επάνω και γλώσσα κάτω με κέντρο 60
Έχοντας ρίξει μελέτη στο θέμα αλλά και πηγαίνοντας σε 2-3 επαγγελματίες, άσχετα τι μου πρότειναν σκέφτομαι να βάλω

• στη μία Omega Plus (η δευτερεύουσα πόρτα) που με την πλάκα μαγγανίου μου την τοποθετούν με 250 ευρώ με 4 κλειδιά αλλά χωρίς defender (περιοχή Θεσσαλονίκη) και για την πρωτεύουσα πόρτα σκέφτομαι να βάλω κάτι καλύτερο

Για οικονομικούς λόγους δε μπορώ να βάλω μαγνητικό defender και στις 2, οπότε αν βάλω θα είναι απλά. Βλακεία να μη βάλω καν defender και στις 2 πόρτες;

τα 250€ για την 3πυρη ομεγα + 1 κλειδι (20€) ειναι μια χαρα

τα 280€ για stealth απο γερμανια με 120€ το 6ο κλειδι ΟΤΑΝ κι ΑΝ χρειαστεις δε νομιζω να ειναι καλη λυση.

υγ - σε καθε κλειδαρια κυλινδρου για θωρακισμενη επιβαλεται το ντιφεντερ αλλιως δεν εχεις καμια προστασια.

υγ2 - αρχες σεπτεμβρη θα υπαρξει νεα & τελευταια προσφορα σε evva mcs για λιγους επαγγελματιες κ για συγκεκριμενες ποσοτητες (220 ~ 240 ευρω) οποτε δεν ξερω αν πρεπει να το εχεις κι αυτο σαν επιλογη εστω και με sferik rok.

υγ3 - 3πυρη 60αρα κλειδαρια παλι εδω στην αθηνα δεν υπαρχει πουθενα σε cisa...μοτουρα & μουλτιλοκ μονο κι αυτες με ψαξιμο...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, mclein² είπε

υγ2 - αρχες σεπτεμβρη θα υπαρξει νεα & τελευταια προσφορα σε evva mcs για λιγους επαγγελματιες κ για συγκεκριμενες ποσοτητες (220 ~ 240 ευρω)

Με 3 κλειδιά τον δίνουν αυτόν?

Πόσο κοστίζουν 2 ακόμη?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...