mclein² Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Lazostat είπε Επειδή ειμαι άσχετος, τώρα έχει defender η μόνο τον κύλινδρο; τωρα εχει κλειδαρια κυλινδρου + κυλινδρο + ντιφεντερ.
agnostos13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, mclein² είπε περιοχη δυσκολη. λεφτα θα σκεφτομουν κατι αναμεσα σε 170 ~ 220 στη θεση σου. προτασεις εαν μπορεσεις κ μας δειξεις την πορτα Η πόρτα είναι αυτή αν βοηθάει:
mclein² Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Η πόρτα είναι αυτή αν βοηθάει: Cisa Revolution Pro + Agb 9000 + Sferik Rok στα 160 ~ 170 Cisa Revolution Pro + Agb DCK + Sferik Rok στα 190 ~ 200 Cisa Revolution Pro + Abloy Protec² + Sferik Rok στα 220 ~ 230 εγραψα κυλινδρους που θεωρω αδιανοητο να ανοιχθουν ακομη και με την υπαρξη ενος νορμαλ/απλου ντιφεντερ λογω της ιδιαιτεροτητας της περιοχης. μπορεις να παιξεις και πιο κατω αλλα αμφιβαλλω για το αποτελεσμα της αναβαθμισης οποτε δεν ανεφερα τιμες για χαμηλοτερης δυναμικης σετ. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από mclein² 2
swayback Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, DIM1000 είπε @swayback πολυ κατατοπιστικος. Δεν εχω λογια. Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο σου. Οποτε για να καταληξω οριστικα, αναμεσα σε diamant και abloy protec 2 Hard (δεν ξερω τη διαφορα του με τον απλο) ποιον θεωρεις καλυτερο και ασφαλεστερο. Ο Abloy είναι ανώτερος και πιο εξελιγμένος σαν μηχανισμός. Μία λεπτομέρεια που τον κάνει και ξεχωρίζει, είναι το Disc blocking system (DBS), χάρη στο οποίο οι δίσκοι στο εσωτερικό περιστρέφονται μόνο όλοι μαζί ταυτόχρονα. Δεν μπορείς δηλαδή να πειράξεις έναν-έναν κάθε δίσκο μέχρι να πετύχεις τον συνδυασμό, όπως «μπορείς» στον Diamant. Το «μπορείς» σε εισαγωγικά, γιατί ακόμα και το single disk picking, πέραν του ότι θες ειδικό εργαλείο για κύλινδρο, είναι αρκετά έως πολύ δύσκολο (έως και «απίθανο» υπό πραγματικές συνθήκες). Ε, με τον Abloy ούτε αυτό μπορείς να κάνεις, χωρίς να παρακάμψεις το DBS. Επίσης, έχει ένα ροτοράκι στην υποδοχή, που περιστρέφεται ελεύθερα. Όποτε αυτό δυσκολεύει και το τρύπημα. Αυτά είναι κάποια από τα βασικά + του Abloy, σε σύγκριση πάντα με τον Diamant. Ο Diamant από την άλλη, υπερτερεί στο ότι είναι αρκετά πιο σπάνιος και ότι τα κλειδιά του βγαίνουν μόνο από Γερμανία. Τέλος ο Abloy Hard σε σχέση με τον απλό Abloy, διαφέρει στο ότι ο Hard έχει σώμα (το εξωτερικό τμήμα μόνο) από σκληρυμένο ατσάλι, για μεγαλύτερη αντοχή σε τρύπημα. Αν έχεις καλό defender όμως, μια χαρά είναι και ο απλός Protec 2. 3 ώρες πριν, DIM1000 είπε Συμφωνα με την πολυ σωστη λογικη οτι επειδη ειναι ακριβος και σπανιος ο diamant, εχει λιγοτερες πιθανοτητες να βρεθει κατι να τον ανοιξει συγκριτικα με τον abloy που φανταζομαι λογω τιμης και αποδοσης θα ειναι πιο πολυφορεμενος. Σωστα? Αν δεν σε ενδιεφερε το οικονομικο ας πουμε, σε ποιον θα πηγαινες? Σωστά. Με αυτή την λογική είναι προτιμότερος ο Diamant. Αν δεν με ενδιέφερε το οικονομικό, θα επέλεγα ή EVVA MCS ή Stealth Key ή Dom Diamant. Μπορείς να διαλέξεις αυτόν που σου αρέσει καλύτερα στο μάτι. Γιατί και οι 3 είναι μέσα στους ασφαλέστερους μηχανικούς κυλίνδρους που υπάρχουν, συνεπώς δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας. 2
panther_512 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Έχει νόημα η εγκατάσταση θωρακισμένης πόρτας σε οικία, η οποία περιμετρικά έχει μπαλκονόπορτες και παράθυρα?
Nikos-81 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Στις 11/5/2021 στις 7:48 ΠΜ, Surriento είπε Σ´ευχαριστώ πολύ, το ιδιαίτερο κωνικό defender του Σ το κράτησες ή το άλλαξες μαζί με το κύλινδρο? Καλησπέρα! Το κράτησα. Μου είπαν τα παιδιά εδώ μέσα ότι είναι ισάξιο του Disec BD200 και από τη στιγμή που έβαλα διπλή κλειδαριά θα είμαι αρκετά καλά. Πάντως, σε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία με το μαγαζί, ανέφερα για να έβαζα Disec και δεν πήρα αποτρεπτική απάντηση. Στο τελικό ραντεβού όμως, επέλεξα να μπει ο MCS και να μην αναφερθώ καθόλου στο defender. Ειδικά, το defender για τον ίδιο είναι το ευαίσθητο σημείο του και δεν ήθελα να το θίξω. Εξάλλου, λόγω του σχήματός του, είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθεί τραβόντας το. Αν πας τελικά σε διπλή κλειδαριά, μην ασχοληθείς με το defender. Προτίμησε να δεχτούν, και πιστεύω θα δεχτούν, να βάλεις καλύτερο κύλινδρο.
mclein² Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 41 λεπτά πριν, Nikos-81 είπε Καλησπέρα! Το κράτησα. Μου είπαν τα παιδιά εδώ μέσα ότι είναι ισάξιο του Disec BD200 και από τη στιγμή που έβαλα διπλή κλειδαριά θα είμαι αρκετά καλά. Πάντως, σε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία με το μαγαζί, ανέφερα για να έβαζα Disec και δεν πήρα αποτρεπτική απάντηση. Στο τελικό ραντεβού όμως, επέλεξα να μπει ο MCS και να μην αναφερθώ καθόλου στο defender. Ειδικά, το defender για τον ίδιο είναι το ευαίσθητο σημείο του και δεν ήθελα να το θίξω. Εξάλλου, λόγω του σχήματός του, είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθεί τραβόντας το. Αν πας τελικά σε διπλή κλειδαριά, μην ασχοληθείς με το defender. Προτίμησε να δεχτούν, και πιστεύω θα δεχτούν, να βάλεις καλύτερο κύλινδρο. πολυ σωστα ολα, διευκρινηση : το κωνικο ειναι ελαφρως καλυτερο απο το Bd200. εγω οπως το τρυπησα θα το εβαζα καπου αναμεσα στο kripton & to bd200 ==> δηλαδη μια χαρα επιλογη. δεκτα τα παραπονα οτι δεν ειναι οσο καλο ηταν το mottura που εβαζε αλλα εχουμε κριση 1 1
Surriento Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Nikos-81 είπε Καλησπέρα! Το κράτησα. Μου είπαν τα παιδιά εδώ μέσα ότι είναι ισάξιο του Disec BD200 και από τη στιγμή που έβαλα διπλή κλειδαριά θα είμαι αρκετά καλά. Πάντως, σε κάποια τηλεφωνική επικοινωνία με το μαγαζί, ανέφερα για να έβαζα Disec και δεν πήρα αποτρεπτική απάντηση. Στο τελικό ραντεβού όμως, επέλεξα να μπει ο MCS και να μην αναφερθώ καθόλου στο defender. Ειδικά, το defender για τον ίδιο είναι το ευαίσθητο σημείο του και δεν ήθελα να το θίξω. Εξάλλου, λόγω του σχήματός του, είναι σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθεί τραβόντας το. Αν πας τελικά σε διπλή κλειδαριά, μην ασχοληθείς με το defender. Προτίμησε να δεχτούν, και πιστεύω θα δεχτούν, να βάλεις καλύτερο κύλινδρο. Σ' ευχαριστώ για όλα. Τελικά κατέληξα στο παραγωγικό με δύο ανεξάρτητες κλειδαριές η μία δικιά του με κύλινδρο move ή άλλη με κύλινδρο από εμένα που τοποθετεί ο ίδιος evva mcs. 2
Witcher1st Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, mclein² είπε τωρα εχει κλειδαρια κυλινδρου + κυλινδρο + ντιφεντερ. Και εγώ τι πρέπει να αγοράσω και γιατί; Πώς κατάλαβες ότι έχω defender; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από Lazostat
mclein² Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Lazostat είπε Και εγώ τι πρέπει να αγοράσω και γιατί; Πώς κατάλαβες ότι έχω defender; μονο ενα νεο κυλινδρο χρειαζεσαι, τιποτα αλλο. κυλινδρος = αυτο που εχει τα κλειδια της πορτας. κοστος απο 25€ εως 200€
Nikos-81 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, Surriento είπε Σ' ευχαριστώ για όλα. Τελικά κατέληξα στο παραγωγικό με δύο ανεξάρτητες κλειδαριές η μία δικιά του με κύλινδρο move ή άλλη με κύλινδρο από εμένα που τοποθετεί ο ίδιος evva mcs. Μπράβο!! Πολύ ωραίος!! Τον MCS θα του τον πας ή θα τον αγοράσουν οι ίδιοι; Εγώ τον αγόρασα μόνος μου και θα μου τον βάλουν στην τοποθέτηση. Τους είπα να τους τον πάω για να τον τεστάρουν κι ότι σίγουρα μπαίνει και μου είπαν ότι ρώτησαν το εργοστάσιο και πήραν το ΟΚ, οπότε θα τον περάσουν στην τοποθέτηση. Με το καλό να έρθει!! Πάντως, βλέπω ότι υπάρχει κάποια ευελιξία πλέον και δεν είναι αρνητικοί στο να βάλουν άλλους κυλίνδρους. Τουλάχιστον στον MCS έχουμε 2 στα 2!! Ένας ο δικός μου και ένας ο δικός σου. Κι εμένα ο δεύτερος MC Move είναι. 6 ώρες πριν, mclein² είπε πολυ σωστα ολα, διευκρινηση : το κωνικο ειναι ελαφρως καλυτερο απο το Bd200. εγω οπως το τρυπησα θα το εβαζα καπου αναμεσα στο kripton & to bd200 ==> δηλαδη μια χαρα επιλογη. δεκτα τα παραπονα οτι δεν ειναι οσο καλο ηταν το mottura που εβαζε αλλα εχουμε κριση Καλησπέρα! Δεν ήξερα ότι έβαζε καλύτερο. Θα ρωτήσω αύριο αν το βάζει ακόμη.
Witcher1st Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, mclein² είπε μονο ενα νεο κυλινδρο χρειαζεσαι, τιποτα αλλο. κυλινδρος = αυτο που εχει τα κλειδια της πορτας. κοστος απο 25€ εως 200€ Δλδ η κλειδαρια και το defender που εχει η πορτα ειναι καλα; Πχ πιο πανω σε αλλο παιδι προτεινουν τον παρακατω συνδιασμο : Cisa Revolution Pro + Abloy Protec² + Sferik Rok Ειναι η κλειδαρια, ο κυλινδορς και το defender, σωστα; Εγω γιατι θελω μονο κυλινδρο και οχι και τα αλλα δυο;
Theorem Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα θα μετακομίσω σε ιδιόκτητο σπιτι στην Νέα Σμύρνη.Αυτό το διάστημα κανω μια ανακαίνιση και με την ευκαιρία θέλω να αλλάξω την υπάρχουσα κλειδαριά, κύλινδρο και defender στην συγκεκριμένη πόρτα ασφαλείας αλλα δεν γνωρίζω ποιες κλειδαριές και defenders ειναι συμβατά με την πόρτα. Επισης η πόρτα έχει τοποθετηθεί από τον κατασκευαστη και δεν γνωρίζω την μάρκα. Το budget ειναι 250-300. Το κλειδί γράφει επάνω de lome Ευχαριστω! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2021 από Theorem
mclein² Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, Nikos-81 είπε Δεν ήξερα ότι έβαζε καλύτερο. Θα ρωτήσω αύριο αν το βάζει ακόμη. δεν το βαζει εδω και δυο χρονια.... 9 ώρες πριν, Lazostat είπε Δλδ η κλειδαρια και το defender που εχει η πορτα ειναι καλα; Πχ πιο πανω σε αλλο παιδι προτεινουν τον παρακατω συνδιασμο : Cisa Revolution Pro + Abloy Protec² + Sferik Rok Ειναι η κλειδαρια, ο κυλινδορς και το defender, σωστα; Εγω γιατι θελω μονο κυλινδρο και οχι και τα αλλα δυο; η κλειδαρια ειναι οκ απ'οσο βλεπω απο τη φωτο. το ντιφεντερ ειναι ενα απλο νορμαλ. εσυ χρειαζεσαι ειτε εναν πολυ καλο κυλινδρο ανω των 80€, ειτε εναν κατωτερο και ταυτοχρονα ενα καλυτερο ντιφεντερ. 9 ώρες πριν, Theorem είπε Καλησπέρα στην ομάδα θα μετακομίσω σε ιδιόκτητο σπιτι στην Νέα Σμύρνη.Αυτό το διάστημα κανω μια ανακαίνιση και με την ευκαιρία θέλω να αλλάξω την υπάρχουσα κλειδαριά, κύλινδρο και defender στην συγκεκριμένη πόρτα ασφαλείας αλλα δεν γνωρίζω ποιες κλειδαριές και defenders ειναι συμβατά με την πόρτα. Επισης η πόρτα έχει τοποθετηθεί από τον κατασκευαστη και δεν γνωρίζω την μάρκα. Το budget ειναι 250-300. Το κλειδί γράφει επάνω de lome Ευχαριστω! επειδη η πορτα ειναι μια φθηνη της σειρας και επειδη ολα τα πραγματα που φοραει ειναι της ιδιας ποιοτητας γνωμη μου : ολικη αναβαθμιση : κλειδαρια + κυλινδρος + ντιφεντερ 1
Herald Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 Δημοσ. 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Οι κύλινδροι (συγκεκριμένα ο abloys) έχει αντιστροφή? Δηλαδή μπαίνει και σε πόρτες που κλείνουν και δεξιά και αριστερά? Μετακομίζω τώρα και σκέφτομαι αν θα χρειαστώ καινούργιο κύλινδρο. Επίσης το MRM29 παραμένει καλό η να χτυπήσω κάτι καλύτερο? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2021 από Herald
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα