Προς το περιεχόμενο

Κλειδαριές και πόρτες ασφαλείας

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, mewtwo85 είπε

Οποιος εχει να προτεινει αφαλο μεχρι τα 80€ να ευχαριστησω προκαταβολικα.

Επισης ειναι ευκολο στην εγκατασταση να το κανω μονος μου???

Η πορτα ειναι αυτη.

kk1.jpg

kk2.jpg

agb dck ή mottura champions pro

11 λεπτά πριν, Alejandro είπε

@mclein² Spray γραφίτη και πούδρα γραφίτη, είναι το ίδιο καλά για κύλινδρο στον οποίο μπαίνει δύσκολα το κλειδί;

πουδρα γραφιτη, οχι σπρει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 18/4/2021 στις 8:02 ΠΜ, mclein² είπε

καταλαβαινω οτι ειναι γενικη εισοδος ενος χωρου.

γνωμη μου, εφοσον η παλια πορτα ειχε ηλεκτρικο κυπρι για να δουλευουν τα κουδουνια, να επιλεξεις κλειδαρια στην πορτα κανονικη και οχι ηλεκτρικη διγλωσση με ενσωματωμενο το ηλεκτρικο κυπρι οπως σου λενε (cisa, mottura κλπ).

δεν υπαρχει κανενα κερδος πλεον στις διγλωσσες. παλια λεγαμε οτι μπορει να λειτουργησει αποτρεπτικα ακομη και ξεκλειδωτη αλλα πλεον δεν ισχυει και ολοκληρωνοντας, οταν μετα απο 5 ή 10 ή 20 χρονια θα χρειαστει αλλαγη το κοστος ειναι περιπου διπλασιο. {δε βαζω το σεναριο να καει η κλειδαρια απο λαθος ρευματα στο χωρο - ειτε απο πτωση τασης - ειτε λογω παλαιων συνδεσμολογιων εντος του κτηριου κλπ κλπ}.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση , 
μου προτεινουν Booster ( ενισχυτή/ σταθεροποιητη ) για αυτο το λογού, αλλα αν  δε προσφερει καποια εξτρα προστασια  ακομη και ξεκλείδωτη δεν νομίζω οτι υπαρχει λογος...   αρα παω κλειδαριά Cisa Revolution Pro όχι ηλεκτρική,    πως θα μπορουσα να χρησημοποιουσα το ανοιγμα της πορτας οπως κανω τωρα με κυπρι? και κατι αλλο  π.χ. την  ωρα που κλείνει η πορτα και θα λειψω για 5 λεπτα  να κλειδώνει έστω και με εναν πυρο...σχετικα προσιτο?
Ευχαριστω πολυ.

1 ώρα πριν, mclein² είπε

πουδρα γραφιτη, οχι σπρει.

mclein το σπρει δεν ειναι καλο?

Εγω σπρει εχω παρει.Βεβαια δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη γιατι δουλευουν καλα οι κυλινδροι.Να μην το χρησιμοποιησω λες και να παρω πουδρα?

1 ώρα πριν, mpalakis είπε

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση , 
μου προτεινουν Booster ( ενισχυτή/ σταθεροποιητη ) για αυτο το λογού, αλλα αν  δε προσφερει καποια εξτρα προστασια  ακομη και ξεκλείδωτη δεν νομίζω οτι υπαρχει λογος...   αρα παω κλειδαριά Cisa Revolution Pro όχι ηλεκτρική,    πως θα μπορουσα να χρησημοποιουσα το ανοιγμα της πορτας οπως κανω τωρα με κυπρι? και κατι αλλο  π.χ. την  ωρα που κλείνει η πορτα και θα λειψω για 5 λεπτα  να κλειδώνει έστω και με εναν πυρο...σχετικα προσιτο?
Ευχαριστω πολυ.

δεν εχει προστασια πλεον η ηλεκτρικη κλειδαρια. παλια δουλευε το κολπο αλλα τωρα οχι. 

ειτε σιζα - ειτε μοτουρα - ειτε αλλη μαρκα δεν παιζει ρολλο μεγαλο.

με ηλεκτρικο κυπρι μπορει να συνδεθει κανονικα μια νορμαλ κλειδαρια.

σχετικα προσιτο τι σημαινει για σενα ;;;

4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

mclein το σπρει δεν ειναι καλο?

Εγω σπρει εχω παρει.Βεβαια δεν το εχω χρησιμοποιησει ακομη γιατι δουλευουν καλα οι κυλινδροι.Να μην το χρησιμοποιησω λες και να παρω πουδρα?

προτιμαται η πουδρα. το σπρει δεν ειναι αναλογης ποιοτητας ή μπορει να μην εχω βρει εγω αυτο που θελω.

1 λεπτό πριν, mclein² είπε

προτιμαται η πουδρα. το σπρει δεν ειναι αναλογης ποιοτητας ή μπορει να μην εχω βρει εγω αυτο που θελω.

Εγω εχω παρει το παρακατω.

https://www.skroutz.gr/s/18462063/Q20-Γραφίτη-Q5-150ml.html

Σε περιπτωση που το παρεις ποτε και το δοκιμασεις πες μου.

Ποια πουδρα χρησιμοποιεις και πως ακριβως την δουλευεις κατευθειαν πανω στο κλειδι?

9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Εγω εχω παρει το παρακατω.

https://www.skroutz.gr/s/18462063/Q20-Γραφίτη-Q5-150ml.html

Σε περιπτωση που το παρεις ποτε και το δοκιμασεις πες μου.

Ποια πουδρα χρησιμοποιεις και πως ακριβως την δουλευεις κατευθειαν πανω στο κλειδι?

δεν κανει για κυλινδρους.

ΙΣΩΣ για καμια παλια κλειδαρια αλλα εγω δε θα το εβαζα σε υπερ-ασφαλειας κυλινδρο.

30 λεπτά πριν, mclein² είπε

δεν κανει για κυλινδρους.

ΙΣΩΣ για καμια παλια κλειδαρια αλλα εγω δε θα το εβαζα σε υπερ-ασφαλειας κυλινδρο.

Ποια πουδρα χρησιμοποιεις και πως ακριβως την δουλευεις κατευθειαν πανω στο κλειδι?

19 λεπτά πριν, mclein² είπε

δεν εχει προστασια πλεον η ηλεκτρικη κλειδαρια. παλια δουλευε το κολπο αλλα τωρα οχι. 

ειτε σιζα - ειτε μοτουρα - ειτε αλλη μαρκα δεν παιζει ρολλο μεγαλο.

με ηλεκτρικο κυπρι μπορει να συνδεθει κανονικα μια νορμαλ κλειδαρια.

σχετικα προσιτο τι σημαινει για σενα ;;;

οκ γενικα τι λύσεις υπαρχουν  kai που κυμαίνονται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/4/2021 στις 11:25 ΠΜ, dionysg είπε

Καλημέρα σε όλους.

Σε μια πόρτα ασφ. με μηχανισμό mottura που ο μηχανισμός γυρίζει δυο φορές για να κλειδώσει πήρα προσφορά για :

cisa revolution pro + evva 4ks (5 κλειδιά + emergency+ διακοσμητικά εσωτερικά, για τα πλαστικά των κλειδιών περιμένω τιμή) + disec monolito bd200 τοποθετημένα στα 310. 

Απο αυτά που διάβασα μέχρι στιγμής θεωρώ πως είναι καλή τιμή.

Καλημέρα σε όλους

Πέρασα σήμερα απο τον κλειδαρά να δώ τα υλικά και με περίμενε έκπληξη. Αντί για τον cisa revo μου εμφάνισε εναν multilock LOS. Μου είπε οτι θεωρείται καλύτερος και φυσικά ακριβότερος (η τιμή του πακέτου παραμένει 310 + φπα). Να τον κρατήσω ή να επιμείνω για τον cisa revo?

IMG_20210420_105842.jpg

Επεξ/σία από dionysg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dionysg είπε

Καλημέρα σε όλους

Πέρασα σήμερα απο τον κλειδαρά να δώ τα υλικά και με περίμενε έκπληξη. Αντί για τον cisa revo μου εμφάνισε εναν multilock LOS. Μου είπε οτι θεωρείται καλύτερος και φυσικά ακριβότερος (η τιμή του πακέτου παραμένει 310 + φπα). Να τον κρατήσω ή να επιμείνω για τον cisa revo?

IMG_20210420_105842.jpg

δεν υπαρχει Cisa με 3 πυρους στην ελληνικη αγορα.

η τιμη παντως των 310€ ειναι ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ. (με 4ks, 5 keys + caps + emergency) + bd200.

Επεξ/σία από mclein²

Μόλις τώρα, dionysg είπε

@mclein²

Αξίζει σαν μηχανισμός ο multilock ομως η να κοιτάξω για κάτι άλλο?

σε σχεση με τον iseo ειναι καλυτερος. μοτουρα δεν εχω δοκιμασει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις.

Ειδα τις προτασεις mottura-champions-pro που τον βρισκω στα 80€ και agb-scudo-dck στα 110€ στις διαστασεις μου, αξιζει η διαφορα στην τιμη ή παω για mottura?

Επισεις να με διαφωτισει αν μπορει καποιος αν ειναι ευκολη η αλλαγη δηλαδη ξεβιδωνω αυτες [κιτρινο] ολες και ειναι ευκολο ή παιζει να κανω ζημια στην κλειδαρια, εκει που ειναι η βιδα [κοκκινο] του αφαλου την βλεπω αλλα δεν εχει καποιο κενο να ξεβιδωσω μονο αυτην.

kk1.jpg

Επεξ/σία από mewtwo85

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, mewtwo85 είπε

Ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις.

Ειδα τις προτασεις mottura-champions-pro που τον βρισκω στα 80€ και agb-scudo-dck στα 110€ στις διαστασεις μου, αξιζει η διαφορα στην τιμη ή παω για mottura?

Επισεις να με διαφωτισει αν μπορει καποιος αν ειναι ευκολη η αλλαγη δηλαδη ξεβιδωνω αυτες [κιτρινο] ολες και ειναι ευκολο ή παιζει να κανω ζημια στην κλειδαρια, εκει που ειναι η βιδα [κοκκινο] του αφαλου την βλεπω αλλα δεν εχει καποιο κενο να ξεβιδωσω μονο αυτην.

kk1.jpg

Μόνο την κόκκινη ξεβιδώνεις αλλά δεν την βγάζεις. Ξεβιδώνεις πατώντας την προς τα μέσα για να ελευθερώσει τον κύλινδρο.

Εννοείται ότι αν θέλεις μονής λειτουργίας επιλέγεις τον DCK, ενώ αν θέλεις διπλή, τον Mottura.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1

Ευχαριστω πηρα και στο καταστημα και μου ελυσαν αποριες, αν προκυψει προβλημα θα επανελθω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...