Patrikeas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε μια "καλη" πορτα ποιον κυλινδρο θεωρειται καλυτερο να τοποθετησετε, αναμεσα σε αυτες τις δυο επιλογες: Keso 8000 Ω2 premium vs cisa rs3s...υπολογιζοντας και το vfm;;; * υπαρχει διαφορα αναμεσα στον Ω2 και premium ή ειναι ο ιδιος κυλινδρος; Υπαρχει disec krypton bks280;; Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από Patrikeas
mclein² Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Patrikeas είπε Σε μια "καλη" πορτα ποιον κυλινδρο θεωρειται καλυτερο να τοποθετησετε, αναμεσα σε αυτες τις δυο επιλογες: Keso 8000 Ω2 premium vs cisa rs3s...υπολογιζοντας και το vfm;;; * υπαρχει διαφορα αναμεσα στον Ω2 και premium ή ειναι ο ιδιος κυλινδρος; Υπαρχει disec krypton bks280;; εγω θα εβαζα rs3s. ο keso ειναι ένας για τον ελλαδικο χωρο. για ποιο λογο ασχολεισαι με διαφορα defender οταν τα τοπ ειναι BKD250 / CLS5 ? 1
aspirini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε απο τη μεσα μερια της πορτας αν μπορεις. κοντα στον κυλινδρο να δω αν βαζει astral ή astral s Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς από μέσα.. Αν εννοείς γυμνό όπως οταν τον αγοράζεις, όχι δεν μπορώ να βγάλω φώτο. Εκτός αν δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.
mclein² Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, aspirini είπε Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς από μέσα.. Αν εννοείς γυμνό όπως οταν τον αγοράζεις, όχι δεν μπορώ να βγάλω φώτο. Εκτός αν δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. ειμαστε κομπλε. ειδα αυτο που ηθελα. σ'ευχαριστω παρα πολυ !
aspirini Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, mclein² είπε ειμαστε κομπλε. ειδα αυτο που ηθελα. σ'ευχαριστω παρα πολυ ! Εγώ σε ευχαριστώ για την βοήθεια.. Καλή συνέχεια. 1
Patrikeas Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mclein² είπε εγω θα εβαζα rs3s. ο keso ειναι ένας για τον ελλαδικο χωρο. για ποιο λογο ασχολεισαι με διαφορα defender οταν τα τοπ ειναι BKD250 / CLS5 ? Σε καποιο ισπανικο σαιτ το ειδα ως νεο προιον 2019 και ρωτησα μηπως προκειται για κατι καλυτερο. *να σου στειλω π.μ με φωτο για καποιο θεμα πιθανης ρυθμισης πορτας,να με βοηθησεις μηπως μπορεσω και τη ρυθμισω εγω;;
mclein² Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Patrikeas είπε Σε καποιο ισπανικο σαιτ το ειδα ως νεο προιον 2019 και ρωτησα μηπως προκειται για κατι καλυτερο. *να σου στειλω π.μ με φωτο για καποιο θεμα πιθανης ρυθμισης πορτας,να με βοηθησεις μηπως μπορεσω και τη ρυθμισω εγω;; ναι, στειλε μου.
k_tsakalidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Καλησπερα, για την πόρτα που επισυνάπτω σε φωτογραφίες τι μέγεθος κύλινδροι πρέπει να ζητήσω; Σκέφτομαι για Evva 4ks, Protec2 ή NW6 και αλλαγή κλειδαριάς προφανως.
mclein² Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 59 λεπτά πριν, k_tsakalidis είπε Καλησπερα, για την πόρτα που επισυνάπτω σε φωτογραφίες τι μέγεθος κύλινδροι πρέπει να ζητήσω; Σκέφτομαι για Evva 4ks, Protec2 ή NW6 και αλλαγή κλειδαριάς προφανως. τουλαχιστον 35x50. nw6 θα βρειτε σιγουρα γιατι μονο σε αυτη τη διασταση ερχεται. οσο για protec² θα το απεφευγα σε αυτη την παλια ατρα. 4ks παλι μπορειτε να βαλετε αφοβα σε αυτη τη διασταση.
k_tsakalidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, mclein² είπε τουλαχιστον 35x50. nw6 θα βρειτε σιγουρα γιατι μονο σε αυτη τη διασταση ερχεται. οσο για protec² θα το απεφευγα σε αυτη την παλια ατρα. 4ks παλι μπορειτε να βαλετε αφοβα σε αυτη τη διασταση. Ευχαριστω πολυ. Τι σχέση εχει η παλια ατρα αφου θα αλλαχτεί η κλειδαριά;
mclein² Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, k_tsakalidis είπε Ευχαριστω πολυ. Τι σχέση εχει η παλια ατρα αφου θα αλλαχτεί η κλειδαριά; εχει σχεση η πορτα που δεν ειναι και πολυ φιλικη & λιγο δραμα μεσα. το τελικο αποτελεσμα δε θα ειναι τοσο ομορφο οσο με καποιον "δυνατοτερο" κυλινδρο. γενικα μπορει να μην ειμαι και καλος μαστορας οποτε μπορεις να το παραβλεψεις το σχολιο. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2019 από mclein² 1
p_george Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Θελω να αλλαξω κυλινδρο σε καινουρια θωρακισμενη πορτα, για τον IFAM WX1000 τι γνωμη εχετε ?
turbat0s Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 47 λεπτά πριν, p_george είπε Θελω να αλλαξω κυλινδρο σε καινουρια θωρακισμενη πορτα, για τον IFAM WX1000 τι γνωμη εχετε ? Ποιόν κύλινδρο φοράει τώρα? Τί budget έχεις?
p_george Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Η πορτα ηρθε με cisa asix pro, θελω κατι μεχρι 100€
pintourikio Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, p_george είπε Η πορτα ηρθε με cisa asix pro, θελω κατι μεχρι 100 Agb scudo dck 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα