Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JOHNX2 είπε

Γιωργο προφανως οι αφαλοι που μπηκαν στην πορτα ηταν της επιλογης μου.
Απο το σπιτι εφυγα 07:00 το πρωι για δουλεια και κλειδωσα την πορτα, η γυναικα μου εκεινη την στιγμη ηταν στο σπιτι και κοιμοταν μαζι με το παιδι.
Εν συνεχεια εφυγε η γυναικα μου στις 11:00 το πρωι για δουλεια και υποστηριζει οτι κλειδωσε την πορτα κανονικα (ακρη δεν βγαζω).

Επισης υπαρχει και ενα αλλο συμβαν, μιλησα με τους ενοικους της πολυκατοικιας και στις 19:30 βρηκαν το ανσανσερ κατεβασμενο στην εισοδο της οικοδομης και την πορτα μπλοκαρισμεη με μια γλαστρα, αρα σιγουρα καποιος μπηκε στην οικοδομη...

Οπως και εαν εχει θα μπει αλλο συστημα κλειδαριας. Πρεπει να ειμαι ησυχος στην σκεψη.

το γραφω γιατι υπαρχει ενα αντιστοιχο σεναριο με ενα πελατη-φιλο με 4ks που δε βγαζει νοημα κ θεωρω οτι σε μια πολυκατοικια με ηλεκτροπυρο εκεινου κ ηλεκτρικη κλειδαρια σ εσας...η δουλεια πρεπει να ναι πολυ μιλημενη κ δουλεμενη πραγμα που στην περιοχη που μενεις δεν υφισταται.

αν ησουν παγκρατι, κυψελη, αμπελοκηπους, νεα σμυρνη κλπ θα ελεγα υπαρχει 80% πιθανοτητα διαρρηξης. τωρα θεωρω το ποσοστο αυτο προς το ανθρωπινο λαθος. (χωρις να ειμαι φιλος του rs3s εδω θα τον υπερασπιστω γιατι τοσος κοπος κ γνωση δεν εγκαταλειπει την προσπαθεια επειδη καποιον ακουσαν).

οσο για το ασανσερ μπλοκαρισμενο παλι δε βγαζει καπου γιατι ενας εξυπνος διαρρηκτης δεν μπλοκαρει τη μια απο τις δυο εξοδους διαφυγης. φαντασου να τους πετυχαινες στη σκαλα...

• Απαντ. 10,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, JOHNX2 είπε

Η πορτα ηταν 101% σιγουρα κλειδωμενη, διοτι την τσεκαρω παντα.

38 λεπτά πριν, JOHNX2 είπε

Εν συνεχεια εφυγε η γυναικα μου στις 11:00 το πρωι για δουλεια και υποστηριζει οτι κλειδωσε την πορτα κανονικα (ακρη δεν βγαζω).

Τελικά τί παίχτηκε ρε παιδιά έπεσε το κάστρο rs3s?

Δημοσ.
8 ώρες πριν, JOHNX2 είπε

Η πορτα ηταν 101% σιγουρα κλειδωμενη, διοτι την τσεκαρω παντα.

Οταν εφτασα στο σπιτι, η πορτα ηταν ανοιχτη και τα δοντια της κλειδαριας ολα εξω οπως την βλεπεις στην παρακατω φωτογραφια.
Λογικα την ειχαν κλειδωσει για να μην εγκλωβιστουν μεσα σε περιπτωση που ερθει καποιος ? Τι να πω ? Δεν μπορω να σκεφτω για πιο λογο η πορτα ηταν με τα δοντια της κλειδαριας εξω...
Θα βαλω τον καλυτερο κυλινδρο ή τον EVVA MCS ή τον UrbanAlps Stealth Key και ενα νεο μαγνητικο defender.......

2020-07-18 04.07.34.jpg

Πριν βαλω τον CISA RS3S ειχα επιλεξει αρχικα τον Abloy Protec 2, αλλα το δουλεμα του ηταν σαν χαλασμενο γραναζι και οταν εκλεινα την πορτα επρεπε να γυρισω υποχρεωτικα και το κλειδι για να βγει η γλωσσα εξω και να κλεισει η πορτα.
Οποτε πηρα τηλεφωνο το καταστημα, εκανα παραπονα και ζητησα να μου φερουν εναν αλλον εξισου καλο αφαλο με γλυκο δουλεμα, ε και μου φεραν τον CISA RS3S.

Τελικα επρεπε να ειχα κρατησει τον Αbloy Protec 2 τοτε και ας δουλευε σαν χαλασμενο γραναζι σκουριασμενης πορτας.

Λοιπον ακου, ξυπνάω μια μερα και βλέπω την πορτα ανοιχτη και κλειδωμένη με τους πείρους εξω(οπως η δικια σου) ..ευτυχώς δεν εγινε τίποτα. Ειχε γυρίσει η κορη μου και ειχε κλειδώσει με τη πόρτα ανοιχτή, νομίζοντας βέβαια οτι είναι κλειστή

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

Πρόσφατα προχώρησα σε αγόρασα / τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας (απο γνωστό κατάστημα που έχει το logo του πάνω στο defender) και έχω μια παρατήρηση οπού θα ήθελα το σχόλιο σας🤔🤔 🤔.

Συγκεκριμένα, κατα το κλείσιμο της η γλώσσα εφαρμόζει άψογα και η πόρτα παραμένει απολύτως σταθερή.
Στην περίπτωση όμως που προχωρήσω στο κλείδωμα της και προσπαθήσω να την ανοίξω απο το πόμολο, παρατηρώ πως η πόρτα "παίζει" λίγα χιλιοστά μπρός-πίσω. Ενω είναι κλειδωμένη δηλαδή τραβώντας την χειρολαβή η πόρτα δεν παραμένει σταθερή και πηγαίνει ελάχιστα μπρός πίσω.

Αυτό είναι φυσιολογικό? Σε μια πόρτα ασφαλείας 10ετίας άλλου κατασκευαστή που μόλις δοκίμασα το αντίστοιχο, βλέπω πως η πόρτα παραμένει απόλυτα σταθερή και μετά το γύρισμα της χειρολαβής (και ενω αυτή είναι φυσικά κλειδωμένη).

Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με το κατάστημα γιατι σκέφτηκα να το ψάξω λίγο πρώτα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, JOHNX2 είπε

Παιδια καλησπερα, γυρνωντας στο σπιτι σημερα το βραδυ στις 22:15, αντικριζω την θωρακισμενη πορτα της οικιας μου ορθανοιχτη.
ΣΟΚ ΑΠΛΑ !!!!!!
Για καλη μου τυχη πρεπει καποιος να τους ακουσε και εφυγαν απο το σπιτι αρων-αρων, πειραξαν μονο κατι χαρτια και κατι κουτια με μικροπραγματα που ειχα πανω στο τραπεζι της κουζινας.

Η κλειδαρια που εχω στο σπιτι ειναι......
1) Κλειδαρια Cisa Revolution Pro
2) Αφαλος CISA RS3 S

3) Defender DISEC DIAMOND.

Τοσο η κλειδαρια CISA RS3 S αλλα και το Defender DISEC DIAMOND,  δεν εχουν κανενα ιχνος παραβιασης, αρα λογικα μου την επεσαν 100% επαγγελματιες χειρουργοι με χερακια 3ΑΑΑ.

Το να ξανακλειδωσουν την κλειδαρια χωρις μαλιστα να ειναι κλειστη η πορτα με αποτελεσμα να την βρεις ορθανοιχτη δεν καταλαβαινω τι νοημα θα ειχε να το κανανε

επισης λες οτι "πρεπει" καποιος να τους ακουσε

δεν ρωτησες τους διπλανους να το βεβαιωσεις? 

γιατι οπως ειπες εκανες μια "Ερευνα" στην οικοδομη και σου ειπανε για το ασανσερ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Λοιπον ακου, ξυπνάω μια μερα και βλέπω την πορτα ανοιχτη και κλειδωμένη με τους πείρους εξω(οπως η δικια σου) ..ευτυχώς δεν εγινε τίποτα. Ειχε γυρίσει η κορη μου και ειχε κλειδώσει με τη πόρτα ανοιχτή, νομίζοντας βέβαια οτι είναι κλειστή

Μετα που τα σκέφτηκα, να συμπληρώσω.

Δεν βλεπω και κανενα λογο ο κλεφτης να ξεκλείδωσε, και μετα βγαίνοντας να κλείδωσε με ανοιχτη την πορτα, δεν εχει καμια λογικη.

Δικο σου ειναι το λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαθος (εαν εγινε λαθος) δεν ειναι δικο μου σιγουρα, μιας και εγω εφυγα απο το σπιτι στις 07:00 το πρωι, κλειδωσα κανονικα την RS3 S και πηγα για δουλεια. Η γυναικα μου εφυγε τελευταια απο το σπιτι στις 11:00 μαζι με την μικρη για να παει στην δουλεια της.
Η γυναικα μου υποστηριζει οτι κλειδωσε κανονικα την πορτα και λεει οτι θυματε κιολας οτι την τσεκαρε...

Ποιον να πιστεψω ποιοoooνννννν ? Οτι μου λενε, λεω.....

Αφαλος θα μπει ο Urban Alps Stelth Key.

Ερωτηση......

Γνωριζουμε πιο ειναι το καλυτερο μαγνητικο defender της αγορας που μπορει να τον δεχτει ? Οχι ημιμετρες λυσεις, μονο ΤΟΠ επιλογες.
Τα Disec 4G και 3G μπαινουν στον αφαλο Urban Alps Stealth Key ? Εκτος απο τα defender της Disec τι αλλες επιλογες εχω ?

Επεξ/σία από JOHNX2
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι τελείος άσχετος με το θέμα και ψάχνομαι για μια μικρή αναβάθμιση σε πόρτα ασφαλείας η οποία είχε μπει εξ αρχής στο σπίτι από τον κατασκευαστή.
Χρονολογία περί το 2000, κατασκευαστής πόρτας «πλαίσιο», κλειδί cisa τύπου χρηματοκιβωτίου, defender δεν έχουμε και η περιοχή είναι Θεσσαλονίκη.

Η κλειδαριά έχει ξεχαρβαλωθεί από τη χρήση (όχι απόπειρα παραβίασης) όποτε αν είναι να αλλαχθεί σκεφτόμουν να πάω σε κάτι πιο καινούργιο.

Στο σπίτι μέσα δεν υπάρχει και τίποτα άξιο κλοπής ποτέ, όποτε δε νομίζω ότι είναι και πολύ πιθανός στόχος για ψαγμένα καλόπαιδα.

Το budget που σκεφτόμουν είναι περί τα 250 με εγκατάσταση.

Διαβάζω για καταπέλτες, defenders, άγκυρες, πλάκες μαγγανίου μαγνησίου και vibaranium και χάνω λίγο τη μπάλα.

Πιστεύετε γίνεται τίποτα με αυτό το budget;

To Defender είναι θεωρείτε απαραίτητο; Με αυτό το budget με παίρνει η να βάλω απλά καλύτερη κλειδαριά και αφαλό;

Καμία πρόταση για κλειδαριές και ότι άλλο χρειάζεται;

Επίσης προτάσεις για αγορά/εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη; ( ή link σε post που έχουν γίνει προτάσεις).

Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Vancas είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι τελείος άσχετος με το θέμα και ψάχνομαι για μια μικρή αναβάθμιση σε πόρτα ασφαλείας η οποία είχε μπει εξ αρχής στο σπίτι από τον κατασκευαστή.
Χρονολογία περί το 2000, κατασκευαστής πόρτας «πλαίσιο», κλειδί cisa τύπου χρηματοκιβωτίου, defender δεν έχουμε και η περιοχή είναι Θεσσαλονίκη.

Η κλειδαριά έχει ξεχαρβαλωθεί από τη χρήση (όχι απόπειρα παραβίασης) όποτε αν είναι να αλλαχθεί σκεφτόμουν να πάω σε κάτι πιο καινούργιο.

Στο σπίτι μέσα δεν υπάρχει και τίποτα άξιο κλοπής ποτέ, όποτε δε νομίζω ότι είναι και πολύ πιθανός στόχος για ψαγμένα καλόπαιδα.

Διαβάζω για καταπέλτες, defenders, άγκυρες, πλάκες μαγγανίου μαγνησίου και vibaranium και χάνω λίγο τη μπάλα.

To Defender είναι θεωρείτε απαραίτητο; Με αυτό το budget με παίρνει η να βάλω απλά καλύτερη κλειδαριά και αφαλό;

Επίσης προτάσεις για αγορά/εγκατάσταση στη Θεσσαλονίκη; ( ή link σε post που έχουν γίνει προτάσεις).

Ευχαριστώ

To defender είναι απολύτως απαραίτητο εκτός αν βάλεις omega plus. Ναι, τα χρήματα φτάνουν για αλλαγή σε αξιοπρεπή κλειδαριά, κύλινδρο και defender. Μην βάλεις κύλινδρο MG που σπρώχνουν σα να μην υπάρχει αύριο στη Θεσκη, είναι κακός κύλινδρος και υπάρχουν πολύ -και πολλοί- καλύτεροι. Περισσότερα θα σου γράψουν οι ειδικότεροι σε λίγο.

Επεξ/σία από taris
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/7/2020 στις 2:51 ΜΜ, kirmis είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Πρόσφατα προχώρησα σε αγόρασα / τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας (απο γνωστό κατάστημα που έχει το logo του πάνω στο defender) και έχω μια παρατήρηση οπού θα ήθελα το σχόλιο σας🤔🤔 🤔.

Συγκεκριμένα, κατα το κλείσιμο της η γλώσσα εφαρμόζει άψογα και η πόρτα παραμένει απολύτως σταθερή.
Στην περίπτωση όμως που προχωρήσω στο κλείδωμα της και προσπαθήσω να την ανοίξω απο το πόμολο, παρατηρώ πως η πόρτα "παίζει" λίγα χιλιοστά μπρός-πίσω. Ενω είναι κλειδωμένη δηλαδή τραβώντας την χειρολαβή η πόρτα δεν παραμένει σταθερή και πηγαίνει ελάχιστα μπρός πίσω.

Αυτό είναι φυσιολογικό? Σε μια πόρτα ασφαλείας 10ετίας άλλου κατασκευαστή που μόλις δοκίμασα το αντίστοιχο, βλέπω πως η πόρτα παραμένει απόλυτα σταθερή και μετά το γύρισμα της χειρολαβής (και ενω αυτή είναι φυσικά κλειδωμένη).

Δεν έχω επικοινωνήσει ακόμα με το κατάστημα γιατι σκέφτηκα να το ψάξω λίγο πρώτα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Καλησπέρα και πάλι,

Σε συνέχεια του post μου, θα ήθελα να συμπληρώσω πως μετρώντας το πάχος της γλώσσας διαπιστώνω πως είναι πιο χοντρό απο τους υπόλοιπους πύρους της κλειδαριάς...

Αλλα και πάλι, είναι φυσιολογικό να "παίζει" η πόρτα όταν ανοίγω το χερούλι και ενώ είναι κλειδωμένη ? 🤔🤔🤔  

lock.png.36ac37627db71a7e2ae609ae52ef1e47.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Vancas είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Ευχαριστώ

Χρειάζεσαι 3 πράγματα, κλειδαριά γραναζωτη κύλινδρο και defender,μια δυνατή ακόμα λύση είναι να βάλεις omega plus που είναι φιξ κλειδαριά όπως οι κλειδαριές χρηματοκιβωτιου,οι omega plus είναι ακόμα ασφαλείς και δυνατή πρόταση, το μείον τους ότι σε μια μελλοντική αναβάθμιση θα χρειαστεί να την αλλάξεις όλη αντιθέτως με τις κλειδαριές κυλίνδρου που αν χρειαστείς να κάνεις αναβάθμιση αλλάζεις μόνο τον οφαλο(κυλινδρο), cisa revolution pro γραναζωτη κλειδαριά είναι η πρόταση που θεωρείτε σούπερ όμως βέβαια υπάρχουν και άλλες μάρκες που θα σου κάνουν την δουλειά σου μια χαρά, το σημαντικότερο είναι να είναι γραναζωτη,στους κυλίνδρους η γνώμη μου είναι η βάση σου να είναι ο AGB dck, defender επίσης η βάση σου να είναι τουλάχιστον ο disec bd 200 Rock, θα ακούσεις πολλες φανφάρες από τους επαγγελματίες που θα ψαχτείς, ναι παίζει πολύ η πρόταση στην Θεσσαλονίκη με τον MG hsp στα 120€, την πατισα και εγώ, απλά μακριά είναι ένας πολύ μέτριος κύλινδρος που ήδη έχουν υπάρξει παραβιάσεις και σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα λεφτά του, αν θέλεις βάλε φώτος από την πόρτα σου απο έξω-μέσα και από τα πλάγια εκει που φενεται η γλώσσα και οι πυροι και οι ειδικοί εδώ μέσα θα σου πούνε προτάσεις, αν θες την γνώμη μου, αυτά που θα σου πούνε τα παιδιά εδώ μέσα να τα υιοθετήσεις με ευλάβεια,πρόκειται για άτομα με φοβερή εμπειρία τεχνογνωσία, επίσης ξέρω ότι υπάρχουν πάρα πολλές σελίδες του θέματος αλλά ρίξε μια ματιά, θα μάθεις πολλά θα καταλάβεις πολλά και θα μπεις στο νόημα 

Επεξ/σία από Violator1978
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 18/7/2020 στις 6:27 ΜΜ, JOHNX2 είπε

Το λαθος (εαν εγινε λαθος) δεν ειναι δικο μου σιγουρα, μιας και εγω εφυγα απο το σπιτι στις 07:00 το πρωι, κλειδωσα κανονικα την RS3 S και πηγα για δουλεια. Η γυναικα μου εφυγε τελευταια απο το σπιτι στις 11:00 μαζι με την μικρη για να παει στην δουλεια της.
Η γυναικα μου υποστηριζει οτι κλειδωσε κανονικα την πορτα και λεει οτι θυματε κιολας οτι την τσεκαρε...

Ποιον να πιστεψω ποιοoooνννννν ? Οτι μου λενε, λεω.....

Αφαλος θα μπει ο Urban Alps Stelth Key.

Ερωτηση......

Γνωριζουμε πιο ειναι το καλυτερο μαγνητικο defender της αγορας που μπορει να τον δεχτει ? Οχι ημιμετρες λυσεις, μονο ΤΟΠ επιλογες.
Τα Disec 4G και 3G μπαινουν στον αφαλο Urban Alps Stealth Key ? Εκτος απο τα defender της Disec τι αλλες επιλογες εχω ?

Οσο καλυτερο κυλινδρο και να βαλεις, αν δεν εισαι 1001% σιγουρος οτι κλειδωνουν ολοι στο σπιτι (και δεν θα εισαι ποτε γιατι δεν εισαι μπροστα αρα πρεπει να μπορεις να εμπιστευτεις αυτους που σου το λενε) τοτε απλα θα ειναι τσαμπα λεφτα.

Αν πχ η συζυγος δεν κλειδωσε αλλα νομιζω οτι κλειδωσε, ακομα και και Stealth Key να βαλεις αν επαναλαβει ενα τετοιο "λαθος" παλι θα γινει η ζημια και παλι τσαμπα μια ακριβη επιλογη.

Μηπως να εβαζες μια Abloy ηλεκτρικη που κλειδωνει μονη της? Αν θυμαμαι καλα υπαρχει τετοιο μοντελο. Ιδανικα αν μπορουσε να μπει ως δευτερη αρα οτι και να γινει μια απο τις 2 κλειδαριες θα ειναι κλειδωμενη απαξ και η πορτα κλεισει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μένα του φίλου με τoν rs3s για  δικό του λάθος πιο πολύ μου κάνει...παρόλα αυτά επειδή έχω τον ίδιο κυλινδρο,με ανησύχησε το στορυ.

Υπάρχει περίπτωση να παραβιαστεί ο συγκεκριμένος κύλινδρος τοσο εύκολα,χωρίς ίχνος παραβίασης,κόπο και θόρυβο;

Επεξ/σία από 26ska
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 26ska είπε

Και μένα του φίλου με τoν rs3s για  δικό του λάθος πιο πολύ μου κάνει...παρόλα αυτά επειδή έχω τον ίδιο κυλινδρο,με ανησύχησε το στορυ.

Υπάρχει περίπτωση να παραβιαστεί ο συγκεκριμένος κύλινδρος τοσο εύκολα,χωρίς ίχνος παραβίασης,κόπο και θόρυβο;

Γι αυτό θα μας πουν οι ειδικοί. Αλλά δε νομίζω ότι ένα κυλινδρος με αυτά τα χαρακτηριστικά παραβιάζεται αθόρυβα. Ειδικά με diamond μπροστά. Picking με γωνιες δε νομίζω πως είναι ικανός να κάνει κάποιος σε λίγο χρόνο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...