Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε σπιτι ενοικιου που εχει θωρακισμενη πορτα, με κλειδαρια παλια χρηματοκιβωτιου, θελω να αλλαξω τον κυλινδρο και αν ειναι ευκολο και δεν χρειαζεται ιδιαιτερες δεξιοτητες να αλλαξω ή να προσθεσω(δεν ξερω αν εχει) και το defender....τι θα προτεινατε?μεσα στη μερα θα βγαλω και μια φωτο τη πορτα να μου πειτε αν αξιζει η αλλαγη.(λογικα θα αξιζει)

• Απαντ. 10,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας.αξιζει να αλλάξω σε πόρτα ασφαλείας τον κύλινδρο??εννοώ θα είναι βελτίωση ως προς την ασφάλεια?τώρα η πόρτα έχει κύλινδρο με το παρακάτω κλειδί

Ακούω όλες τις απόψεις και γνώμες και βέβαια αν γίνεται αυτή η μετατροπή.πχ να βάλω κύλινδρο MULTLOCK INTERACTIVE PLUS+

Επεξ/σία από alex19871987
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, saltofx_v είπε

σε σπιτι ενοικιου που εχει θωρακισμενη πορτα, με κλειδαρια παλια χρηματοκιβωτιου, θελω να αλλαξω τον κυλινδρο και αν ειναι ευκολο και δεν χρειαζεται ιδιαιτερες δεξιοτητες να αλλαξω ή να προσθεσω(δεν ξερω αν εχει) και το defender....τι θα προτεινατε?μεσα στη μερα θα βγαλω και μια φωτο τη πορτα να μου πειτε αν αξιζει η αλλαγη.(λογικα θα αξιζει)

δεν αλλαζει ο κυλινδρος. αν αλλαζει κατι, αυτο λεγεται συνδιασμος.

πλεον 99% δεν αξιζει αλλαγη συνδιασμου εκτος αν ειναι securemme κλειδαρια & βαλεις το νεο συνδιασμο που προσθετει τον καταπελτη.

(πραγμα που δεν προσφερει πολλα σε καποιον που γνωριζει να κανει διαρρηξεις αλλα ενα 30% αποτυγχανει στην προσπαθεια)

defender σε κλειδαρια τυπου χρηματοκιβωτιου παλι δεν αξιζει να βαλεις. εαν η κλειδαρια ειναι 7+ ετων, καποια στιγμη θα κολλησει εκτος αν εισαι πολυ ευγενής χειριστης + αρκετα τυχερος. οποτε θα σου μεινει ενα defender μαγνητικο, που θα εχει κοστισει 130-150 ευρω + τοποθετηση.

22 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Καλημέρα σας.αξιζει να αλλάξω σε πόρτα ασφαλείας τον κύλινδρο??εννοώ θα είναι βελτίωση ως προς την ασφάλεια?τώρα η πόρτα έχει κύλινδρο με το παρακάτω κλειδί

Ακούω όλες τις απόψεις και γνώμες και βέβαια αν γίνεται αυτή η μετατροπή.πχ να βάλω κύλινδρο MULTLOCK INTERACTIVE PLUS+

ομοιως με τα παραπανω.

εχουμε μια 2στροφη (λογικα) κλειδαρια mottura. 

χρειαζεστε ολοκληρο σετ ->

είτε κλειδαρια + κυλινδρος + defender

είτε omega plus

ειτε mottura 3d 

Επεξ/σία από mclein²
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alex19871987 είπε

Κατάλαβα νομιζα πως γινόταν απλά να αλλάξω έναν κύλινδρο κάπως καλυτερο

οχι, δυστυχως δε γινεται. η πορτα ειναι τουλαχιστον 10 ετων κρινοντας απ'το κλειδι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, alex19871987 είπε

Ναι εκεί είναι περίπου.τι κόστος θα εδώ για κάτι οικονομικό αλλά αξιόπιστο? περίπου

α) κατεβαζεις τη φωτο απο το κλειδι.

β) μας βαζεις φωτογραφια απο την πορτα σου, κυριως εκει που φαινονται οι πυροι στο προφιλ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mclein² είπε

α) κατεβαζεις τη φωτο απο το κλειδι.

β) μας βαζεις φωτογραφια απο την πορτα σου, κυριως εκει που φαινονται οι πυροι στο προφιλ.

Αν μπορείς αφαίρεσε την και εσύ στην παράθεση

• Like 1
Δημοσ.

Επειδη ειμαι πολυ καινουργιος στο forum και δεν εχω εξοικειωθει,μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να στειλω π.μ σε εναν απο εσας;;Τη διαδικασια δηλαδη.

Ερωτηση: Μια διπλη κλειδαρια δεν προσφερει θεωρητικα σχεδον διπλασιο χρονο ανοιγματος απο τον επιδοξο διαρρηκτη;;Τι διαφορα εχουν οι διπλες που ειναι σε ενα σωμα με δυο κυλινδρους απο τις ανεξαρτητες;Ποιες προβαλουν περισσοτερη δυσκολια;Εχω την εντυπωση πως δυο ανεξαρτητες κλειδαριες με καλους κυλινδρους και ντιφεντερ ειναι πολυ χρονοβορο και αποφευγεται η αποπειρα..

Οι πορτα του πολυδιαφιμισμενου Η..D με τους 42 (δεν ξερω ποσους)πιρους αξιζει;;Βεβαια ολα ειναι συναρτηση τιμης.Δεν ξερω ποσο κοστολογειται.

Ο Thir.. cobra+ αντεχει ή εχει ξεπεραστει και αυτος;Νομιζω γενικα οι Γαλλοι εχουν πολυ προσεγμενα και ποιοτικα προιοντα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Patrikeas είπε

Επειδη ειμαι πολυ καινουργιος στο forum και δεν εχω εξοικειωθει,μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να στειλω π.μ σε εναν απο εσας;;Τη διαδικασια δηλαδη.

Ερωτηση: Μια διπλη κλειδαρια δεν προσφερει θεωρητικα σχεδον διπλασιο χρονο ανοιγματος απο τον επιδοξο διαρρηκτη;;Τι διαφορα εχουν οι διπλες που ειναι σε ενα σωμα με δυο κυλινδρους απο τις ανεξαρτητες;Ποιες προβαλουν περισσοτερη δυσκολια;Εχω την εντυπωση πως δυο ανεξαρτητες κλειδαριες με καλους κυλινδρους και ντιφεντερ ειναι πολυ χρονοβορο και αποφευγεται η αποπειρα..

Οι πορτα του πολυδιαφιμισμενου Η..D με τους 42 (δεν ξερω ποσους)πιρους αξιζει;;Βεβαια ολα ειναι συναρτηση τιμης.Δεν ξερω ποσο κοστολογειται.

Ο Thir.. cobra+ αντεχει ή εχει ξεπεραστει και αυτος;Νομιζω γενικα οι Γαλλοι εχουν πολυ προσεγμενα και ποιοτικα προιοντα.

α) πατας στο ονομα αυτου που θελεις να στειλεις μηνυμα + του στελνεις.

β.1) εξαρταται τι εννοεις διπλη κλειδαρια για να δουμε αν ειναι διπλασιος ο χρονος.

β.2) διπλη σ'ενα σωμα, συνηθως ειναι το βασικο μερος κ ενα μπλοκ. μπλοκ = μερικο κλειδωμα / βιαστικο κλειδωμα ή οπως θες πες το.

β.3) δυο κλειδαριες, μια βασικη + μια εξτρα μονο με πυρους = 2 ολοκληρα συστηματα.

γ) τι σημασια εχουν τα κλειδωματα, αν η κλειδαρια ειναι μαπα ; βεβαια δεν καταλαβα ποιος ειναι ο ΗΔ.

δ) ο κομπρα ανοιγει μονο με εναν τροπο. παρομοιο με το δικο σου. γενικως περιπλοκη διαδικασια. γενικα οι γαλλοι εχουν τεχνογνωσια, εχουν καλα προϊντα αλλα εχουν τιμες γαλλιας.

Δημοσ.

Το εγραψα με τα αρχικα γιατι καταλαβα οτι η αναφορα σε ονοματα ενοχλει!Εννοω την Halk.....Do.....Πιστευω να καταλαβες.Αυτο με τους λοξους κινητους πιρους στην πλευρα των μεντεσεδων,εχει πραγματικο ρολο,οφελει ή ειναι για λογους εντυπωσιασμου;;Καπου ειχα διαβασει(δεν θυμαμαι) οτι καποιοι με δυο λοσταρια την ξηλωναν,αν δεν ηταν τοσο ισχυρη απο πλευρας θωρακισης και τοποθετησης,απο την πισω μερια(μεντεσε) και πως οσο πιο πολλοι και λοξοι πιροι πισω βοηθουν εξαιρετικα.Οι ειδικοι ξερεται καλυτερα!

Mclein και οποιοι αλλοι,γενικα μια πορτα με ηλεκ/ζε λαναρινα 1mm μεσα-εξω ,δεμενη ενδιαμεσα με τρια κεθετα τυπου Ω νευρα(ειτε 1-1.5 )mm  με καλο κυλινδρο,ντιφεντερ μετριο και κλειδαρια μονου καταπελτη με καλυψη μαγγανιου και τα κοινα υπολοιπα ....ΣΕ πιο επιπεδο απο πλευρα ασφαλειας θα την κατετασες και ποσο  χρηματα θα εδινες εσυ προσωπικα;;

Οσο για τις διπλες κλειδ. Ιδεα δεν εχω γι αυτες σε ενα σωμα αν πχ παραβιαστει ο ενας κυλινδρος ο αλλος ειναι πιο ευαλωτος ή ανοιγει και αυτος;;Δεν ξερω.

Νομιζω δυο διαφορετικες ανεξαρτητες κλειδαριες,αυτονομες διπλασιαζουν την αντοχη στο χρονο.

Αυτες ενωνονται με ολους τους πυρους;Αν παραβιαστει η μια περαμενουν οι πυροι και πρεπει να διαρρηχθει και η δευτερη για να ανοιξουν;;;

Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα θελω να εχω οσες γνωσεις μπορω, για να ξερω πως θα επιλεξω ΑΝ..και Οταν.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Patrikeas είπε

Το εγραψα με τα αρχικα γιατι καταλαβα οτι η αναφορα σε ονοματα ενοχλει!Εννοω την Halk.....Do.....Πιστευω να καταλαβες.Αυτο με τους λοξους κινητους πιρους στην πλευρα των μεντεσεδων,εχει πραγματικο ρολο,οφελει ή ειναι για λογους εντυπωσιασμου;;Καπου ειχα διαβασει(δεν θυμαμαι) οτι καποιοι με δυο λοσταρια την ξηλωναν,αν δεν ηταν τοσο ισχυρη απο πλευρας θωρακισης και τοποθετησης,απο την πισω μερια(μεντεσε) και πως οσο πιο πολλοι και λοξοι πιροι πισω βοηθουν εξαιρετικα.Οι ειδικοι ξερεται καλυτερα!

Mclein και οποιοι αλλοι,γενικα μια πορτα με ηλεκ/ζε λαναρινα 1mm μεσα-εξω ,δεμενη ενδιαμεσα με τρια κεθετα τυπου Ω νευρα(ειτε 1-1.5 )mm  με καλο κυλινδρο,ντιφεντερ μετριο και κλειδαρια μονου καταπελτη με καλυψη μαγγανιου και τα κοινα υπολοιπα ....ΣΕ πιο επιπεδο απο πλευρα ασφαλειας θα την κατετασες και ποσο  χρηματα θα εδινες εσυ προσωπικα;;

Νομιζω δυο διαφορετικες ανεξαρτητες κλειδαριες,αυτονομες διπλασιαζουν την αντοχη στο χρονο.

Αυτες ενωνονται με ολους τους πυρους;Αν παραβιαστει η μια περαμενουν οι πυροι και πρεπει να διαρρηχθει και η δευτερη για να ανοιξουν;;;

α) ωραια πατεντα ειναι αυτο που προσφερουν αλλα με τις κλειδαριες που βαζουν, τελικα ειναι αχρηστο το συστημα.

β) με τα τρεχοντα δεδομενα, θα εβαζα ενα 8/10 για την πορτα που αναφερεις. ε, δεν ειμαστε και στο Μπρονξ.

γ) δυο διαφορετικες κλειδαριες ειναι το ιδανικο. διπλασιασμος δυσκολα να πει καποιος αλλα ειμαστε σε καλυψη του 90%.

δ) η επανω, με τις επανω ντιζες & η κατω με τις κατω.

Δημοσ.

Διαφημισει και τοποθετει απο οσο ξερω την thirard cobra +

Εχει και καποιες αλλες υποδεεστερες,αν αναφερεσε σε αυτες συμφωνω.

Στο καλο του μοντελο βαζει νομιζω την cobra..Anyway.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι κ εγώ σε αναζήτηση πόρτας κ κατέληξα ήδη στον έμπορο αλλά διχαζομαι στις 2 επιλογές που μου πρόσφερε. 

Η πρώτη προσφορά του είναι 550 ευρώ με 14 κλειδώματα κ κλειδαριά secureme k21. 

Και μου είπε για 650 ευρώ με 20 κλειδώματα και γραναζωτη κλειδαριά cisa τις οποίας δεν μου ανέφερε μοντέλο, απλά μου είπε η γραναζωτη της cisa. Υπήρχαν κ άλλα έξτρα όπως διαφορετικά λάστιχα και κάποιες άλλες λεπτομέρειες οι οποίες δεν ξέρω κατά πόσο έχουν σημασία. 

Η ερώτηση μου είναι εάν το μοντέλο κ21 είναι κάποια κλειδαριά που αξίζει η να προτιμήσω την cisa γραναζωτη. (δεν γνωρίζω επίσης πόσα μοντέλα γραναζωτα υπάρχουν η οι γνωστές καταλαβαίνουν για ποια μιλαμε) 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Patrikeas είπε

Στο καλο του μοντελο βαζει νομιζω την cobra..Anyway.

εσυ αν πουλαγες τις πορτες του, θα ειχες site ομοιο με το δικο του ; 

δε θα εδινες λιγο μεγαλυτερη προσοχη σε αυτο που βλεπει & πρεπει να δει ο πελατης ; 

επειδη εμενα με πειραζουν τετοια δεδομενα, δεν με πειθει. οποτε οταν καποιος μου πουλαει :

πορτα με ντιφεντερ των 5€ & κυλινδρους τυπου magnum, r50, r6...ε, καποιος με κοροϊδευει με τα κλειδωματα...

1 λεπτό πριν, aspirini είπε

Καλησπέρα σε όλους. Βρίσκομαι κ εγώ σε αναζήτηση πόρτας κ κατέληξα ήδη στον έμπορο αλλά διχαζομαι στις 2 επιλογές που μου πρόσφερε. 

Η πρώτη προσφορά του είναι 550 ευρώ με 14 κλειδώματα κ κλειδαριά secureme k21

Και μου είπε για 650 ευρώ με 20 κλειδώματα και γραναζωτη κλειδαριά cisa τις οποίας δεν μου ανέφερε μοντέλο, απλά μου είπε η γραναζωτη της cisa. Υπήρχαν κ άλλα έξτρα όπως διαφορετικά λάστιχα και κάποιες άλλες λεπτομέρειες οι οποίες δεν ξέρω κατά πόσο έχουν σημασία. 

Η ερώτηση μου είναι εάν το μοντέλο κ21 είναι κάποια κλειδαριά που αξίζει η να προτιμήσω την cisa γραναζωτη. (δεν γνωρίζω επίσης πόσα μοντέλα γραναζωτα υπάρχουν η οι γνωστές καταλαβαίνουν για ποια μιλαμε) 

κ21. υπαρχει τετοιος κυλινδρος ; μηπως μιλαμε για κ3 ? κ22 ? κ64 ? κ2 ?

δεν καταλαβαινω παρολο που θεωρω οτι ειμαι γνωστης του αντικειμενου για ποια απ'τις 2 cisa χρησιμοποιει, ουτε ποιον κυλινδρο θα βαλει με αυτη.

να ζητησεις γραπτως :

α) μαρκα + μοντελο κλειδαριας

β) μαρκα + μοντελο κυλινδρου

γ) μαρκα + μοντελο defender

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...