mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, ion70 είπε Το αλλο που γραφεις για τα κλειδια τι σημαινει ? Που θα βρω κλειδια εαν χρειαστω επιπλεον ?Ουτε το ρωτησα αλλα ουτε και με ενδιαφερει στη παρουσα. Εαν ο κυλινδρος συνοδευεται απο 5 κλειδια ειναι υπεραρκετα . Εγω χρειαζομαι μονο 2. ο r90 ειναι ενας κυλινδρος που μεχρι αρχες του '20 ηταν πατενταρισμενο προφιλ ευρωπαϊκο Γερμανιας. επειδη εγινε σουρωτηρι ο r50, επειδη δεν ειχε ο iseo καποιο αλλο προφιλ σοβαρο ή για οποιοδηποτε λογο, ο r90 αρχισε να πουλαει κ να γινεται μοδα. εκει εμφανιστηκε η φαση "παρε 100 κυλινδρους με δικο σου προφιλ r90" και κοβεις μονο εσυ κλειδια κ κανεις αλλος. παρτυ οι πορταδες...δυνατος & σοβαρος κυλινδρος (ειλικρινα), προσωπικο προφιλ, φθηνα κλειδια, φθηνος (εναντι ανταγωνισμου) κυλινδρος...ετοιμο το γλεντι. εγω ως πελατης προσωπικα προτιμω τα προφιλ του αντιπροσωπου ή της εταιρειας. εαν γινει κατι στην πορτα μου (οχι οταν ληξει η πατεντα), να ξερω απ'οπου θα εχει ξεφυγει το εργο και να ριξω ακυρο ή ευθυνες. οποτε αν ο κλειδαρας μου, ο πορτας μου, ο αλουμινας μου ειναι αχορταγος και θελει να παιρνει 3€ το κλειδι και να το πουλαει 15€ ---> δε συμμετεχω. καλυτερα 80€ για κλειδι rs3s απο τον Ιταλο. ====== τα υπολοιπα τα εσβησα απο το μηνυμα σου γιατι και νοημα συζητησης δεν εχουν και δεν οδηγουν πουθενα. απλα αναλογισου πως θα αγορασεις εσυ με απλο αφμ ενα προϊον σε τιμη χονδρικης και γιατι να το κανει αυτο ο εισαγωγεας - ενημερωνοντας εναν 3ο για τις τιμες χονδρικης.
pintourikio Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 45 λεπτά πριν, ion70 είπε Τι ακριβως εννοεις γιατι δεν καταλαβα . Που ειναι το αστειο ? Αυτο που εγραψα για Σωτηροπουλο και Κ ? Σημερα που τον ξαναπηρα τηλ για καποιες διευκρινησεις και τον ρωτησα μου ανεφερε κατι αλλα δεν το επιασα. Του εχει κανει κρουση παλαιοτερα για συνεργασια και ο Κ δεν ηθελε ? Η' ειχαν και φαγωθηκαν ? Το αλλο που γραφεις για τα κλειδια τι σημαινει ? Που θα βρω κλειδια εαν χρειαστω επιπλεον ?Ουτε το ρωτησα αλλα ουτε και με ενδιαφερει στη παρουσα. Εαν ο κυλινδρος συνοδευεται απο 5 κλειδια ειναι υπεραρκετα . Εγω χρειαζομαι μονο 2. Τι τον ρώτησες και δεν τον κατάλαβες?
ion70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, mclein² είπε ο r90 ειναι ενας κυλινδρος που μεχρι αρχες του '20 ηταν πατενταρισμενο προφιλ ευρωπαϊκο Γερμανιας. επειδη εγινε σουρωτηρι ο r50, επειδη δεν ειχε ο iseo καποιο αλλο προφιλ σοβαρο ή για οποιοδηποτε λογο, ο r90 αρχισε να πουλαει κ να γινεται μοδα. εκει εμφανιστηκε η φαση "παρε 100 κυλινδρους με δικο σου προφιλ r90" και κοβεις μονο εσυ κλειδια κ κανεις αλλος. παρτυ οι πορταδες...δυνατος & σοβαρος κυλινδρος (ειλικρινα), προσωπικο προφιλ, φθηνα κλειδια, φθηνος (εναντι ανταγωνισμου) κυλινδρος...ετοιμο το γλεντι. εγω ως πελατης προσωπικα προτιμω τα προφιλ του αντιπροσωπου ή της εταιρειας. εαν γινει κατι στην πορτα μου (οχι οταν ληξει η πατεντα), να ξερω απ'οπου θα εχει ξεφυγει το εργο και να ριξω ακυρο ή ευθυνες. οποτε αν ο κλειδαρας μου, ο πορτας μου, ο αλουμινας μου ειναι αχορταγος και θελει να παιρνει 3€ το κλειδι και να το πουλαει 15€ ---> δε συμμετεχω. καλυτερα 80€ για κλειδι rs3s απο τον Ιταλο. ====== τα υπολοιπα τα εσβησα απο το μηνυμα σου γιατι και νοημα συζητησης δεν εχουν και δεν οδηγουν πουθενα. απλα αναλογισου πως θα αγορασεις εσυ με απλο αφμ ενα προϊον σε τιμη χονδρικης και γιατι να το κανει αυτο ο εισαγωγεας - ενημερωνοντας εναν 3ο για τις τιμες χονδρικης. Βρε Mclein ολα ωραια που αναφερεις αλλα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα ? Εαν παρω εναν οποιοδηποτε κυλινδρο και το προφιλ ,επειδη δεν γνωριζω προφιλ θεωρω απο τα συμφραζομενα οτι ειναι το σχεδιο και το δικαιωμα του ποιος μπορει να μου φτιαξει αντικλειδι εαν παραστει αναγκη, το εχει το εργοστασιο στη χ,ψ χωρα οταν εγω θα χρειαστω κλειδι αμεσα γιατι τα δικα μου εσπασαν ,κλαπηκαν,στραβωσαν η' δεν ξερω τι αλλο , τι γινεται ? θα περιμενω να στειλω τον κωδικο απο την καρτα ιδιοκτησιας στο εργοστασιο και μετα να μου στειλουν νεα ? και ποσο χρονο παιρνει αυτο ? Εσυ το πας καθαρα σε οικονομικους ορους και ποσα θα κερδισει ο ταδε πορτας η' κλειδαρας , σωστα ? 2 λεπτά πριν, pintourikio είπε Τι τον ρώτησες και δεν τον κατάλαβες? Προφανως αναφερεται στο οτι θα με εστελνε ο Κ σε συγκεκριμενο εμπορο για να αγορασω τον EVVA 4ks σαν δικο του ανθρωπο. Ο Mclein μαλλον διαφωνει με τα δικαιωματα χρησης της εταιρειας ISEO και ποιος ειναι αυτος που μπορει να βγαλει αντικλειδι οταν χρειαστει. Εαν καταλαβα λαθος διορθωστε με. Εξαλλου το ειπα απο την αρχη, ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικειμενο και τον τροπο λειτουργιας του κλαδου κλειδαραδες-πορταδες. 9 λεπτά πριν, pintourikio είπε Τι τον ρώτησες και δεν τον κατάλαβες?
pintourikio Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, ion70 είπε Βρε Mclein ολα ωραια που αναφερεις αλλα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα ? Εαν παρω εναν οποιοδηποτε κυλινδρο και το προφιλ ,επειδη δεν γνωριζω προφιλ θεωρω απο τα συμφραζομενα οτι ειναι το σχεδιο και το δικαιωμα του ποιος μπορει να μου φτιαξει αντικλειδι εαν παραστει αναγκη, το εχει το εργοστασιο στη χ,ψ χωρα οταν εγω θα χρειαστω κλειδι αμεσα γιατι τα δικα μου εσπασαν ,κλαπηκαν,στραβωσαν η' δεν ξερω τι αλλο , τι γινεται ? θα περιμενω να στειλω τον κωδικο απο την καρτα ιδιοκτησιας στο εργοστασιο και μετα να μου στειλουν νεα ? και ποσο χρονο παιρνει αυτο ? Εσυ το πας καθαρα σε οικονομικους ορους και ποσα θα κερδισει ο ταδε πορτας η' κλειδαρας , σωστα ? Προφανως αναφερεται στο οτι θα με εστελνε ο Κ σε συγκεκριμενο εμπορο για να αγορασω τον EVVA 4ks σαν δικο του ανθρωπο. Ο Mclein μαλλον διαφωνει με τα δικαιωματα χρησης της εταιρειας ISEO και ποιος ειναι αυτος που μπορει να βγαλει αντικλειδι οταν χρειαστει. Εαν καταλαβα λαθος διορθωστε με. Εξαλλου το ειπα απο την αρχη, ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικειμενο και τον τροπο λειτουργιας του κλαδου κλειδαραδες-πορταδες. Εννοούσα Τι ρώτησες τον κ. και δεν κατάλαβες το σου είπε?
ion70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Βασικα δεν καταλαβα τι εννοουσε ο Mclein για τον Κ, τον Σωτηροπουλο και τον αλλον. Τι σχεση εχουν μεταξυ τους, ποιος προμηθευει τον αλλον, και που το προβλημα για αγορα κυλινδρου. Δηλαδη το αλισβερισι ολων αυτων με εμας τους πελατες. Πως επηρεαζει εμας δηλαδη .
mclein² Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, ion70 είπε Βρε Mclein ολα ωραια που αναφερεις αλλα ξερεις ποιο ειναι το προβλημα ? Εαν παρω εναν οποιοδηποτε κυλινδρο και το προφιλ ,επειδη δεν γνωριζω προφιλ θεωρω απο τα συμφραζομενα οτι ειναι το σχεδιο και το δικαιωμα του ποιος μπορει να μου φτιαξει αντικλειδι εαν παραστει αναγκη, το εχει το εργοστασιο στη χ,ψ χωρα οταν εγω θα χρειαστω κλειδι αμεσα γιατι τα δικα μου εσπασαν ,κλαπηκαν,στραβωσαν η' δεν ξερω τι αλλο , τι γινεται ? θα περιμενω να στειλω τον κωδικο απο την καρτα ιδιοκτησιας στο εργοστασιο και μετα να μου στειλουν νεα ? και ποσο χρονο παιρνει αυτο ? Εσυ το πας καθαρα σε οικονομικους ορους και ποσα θα κερδισει ο ταδε πορτας η' κλειδαρας , σωστα ? Προφανως αναφερεται στο οτι θα με εστελνε ο Κ σε συγκεκριμενο εμπορο για να αγορασω τον EVVA 4ks σαν δικο του ανθρωπο. Ο Mclein μαλλον διαφωνει με τα δικαιωματα χρησης της εταιρειας ISEO και ποιος ειναι αυτος που μπορει να βγαλει αντικλειδι οταν χρειαστει. Εαν καταλαβα λαθος διορθωστε με. Εξαλλου το ειπα απο την αρχη, ειμαι ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικειμενο και τον τροπο λειτουργιας του κλαδου κλειδαραδες-πορταδες. το "περιμενε" ειναι ενα προβλημα. ξεκαθαρα δεν αναφερομαι στο οικονομικο απο τη στιγμη που δεν κερδιζει ή χανει κατι ο πελατης. το ποτε θα κλεψουν τον πελατη ή ποτε θα υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να συμβει με βαση τις καθημερινες διαρρηξεις ειναι πλεον συνδεδεμενο με το ποσο ευκολα παραχαρασεται ενα κλειδι / σχεδιο κλειδιου. αυτος ειναι ο λογος που εχουν τα κλειδια περιεργα σχεδια, μπιλιες μαγνητικες, ρουλεμανακια, γωνιες κοπης και οτιδηποτε αλλο μπορει να τα κανει μοναδικα. οταν λοιπον ενα κλειδι το φτιαχνει μονο ενας, τοτε χορευουμε με τις ορεξεις του. προσωπικα προτιμω να με κρεμασει ή να χορευω στους ρυθμους της μαμας εταιριας παρα στου πορτα / αλουμινα / κλειδαρα. ελπιζω να γινεται κατανοητο ποια ειναι τα προβληματα που προκυπτουν οταν καποιος κραταει την τυχη/ασφαλεια ενος κλειδιου / κυλινδρου στα χερια του. κλεινοντας, τρανο παραδειγμα αποτελει η omega plus. κανεις δεν την παραβιαζει χωρις ουτε μια τρυπα. κανεις δεν κοβει κλειδια χωρις να ναι omega point. αυτο σημαινει οτι κατι κανει καλα η εταιρεια παγκοσμιως - αυτο σημαινει οτι κατι κανουν καλα οι αντιπροσωποι παλι παγκοσμιως. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από mclein² 1
ion70 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, mclein² είπε το "περιμενε" ειναι ενα προβλημα. ξεκαθαρα δεν αναφερομαι στο οικονομικο απο τη στιγμη που δεν κερδιζει ή χανει κατι ο πελατης. το ποτε θα κλεψουν τον πελατη ή ποτε θα υπαρχουν μεγαλυτερες πιθανοτητες να συμβει με βαση τις καθημερινες διαρρηξεις ειναι πλεον συνδεδεμενο με το ποσο ευκολα παραχαρασεται ενα κλειδι / σχεδιο κλειδιου. αυτος ειναι ο λογος που εχουν τα κλειδια περιεργα σχεδια, μπιλιες μαγνητικες, ρουλεμανακια, γωνιες κοπης και οτιδηποτε αλλο μπορει να τα κανει μοναδικα. οταν λοιπον ενα κλειδι το φτιαχνει μονο ενας, τοτε χορευουμε με τις ορεξεις του. προσωπικα προτιμω να με κρεμασει ή να χορευω στους ρυθμους της μαμας εταιριας παρα στου πορτα / αλουμινα / κλειδαρα. ελπιζω να γινεται κατανοητο ποια ειναι τα προβληματα που προκυπτουν οταν καποιος κραταει την τυχη/ασφαλεια ενος κλειδιου / κυλινδρου στα χερια του. κλεινοντας, τρανο παραδειγμα αποτελει η omega plus. κανεις δεν την παραβιαζει χωρις ουτε μια τρυπα. κανεις δεν κοβει κλειδια χωρις να ναι omega point. αυτο σημαινει οτι κατι κανει καλα η εταιρεια παγκοσμιως - αυτο σημαινει οτι κατι κανουν καλα οι αντιπροσωποι παλι παγκοσμιως. Καλημερα, Τωρα καταλαβα τι ενοουσες. Για να καταληξουμε καπου δηλαδη εσυ τι προτεινεις ? στη δικη μου περιπτωση να προτιμησω την κλειδαρια cisa απο την ISEO και στον κυλινδρο ? Ο Evva 4ks ας πουμε, καλυπτει τα κριτηρια σου σε σχεση με οσα μου ανεφερες ? Και απο defender εαν δω οτι οικονομικα με παιρνει να βαλω το mag3 η' το BKD 250 ? το σπιτι αυτη την εποχη δεν μενει ποτε μονο του. Μελλοντικα, θα μενει . Κατι τελευταιο να μην σε ζαλιζω πρωινιατια, απ'οτι καταλαβαινω εσυ εισαι κλειδαρας . Εχεις καταστημα καπου ? Αν θελεις απαντας.
mclein² Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, ion70 είπε Καλημερα, Τωρα καταλαβα τι ενοουσες. Για να καταληξουμε καπου δηλαδη εσυ τι προτεινεις ? στη δικη μου περιπτωση να προτιμησω την κλειδαρια cisa απο την ISEO και στον κυλινδρο ? Ο Evva 4ks ας πουμε, καλυπτει τα κριτηρια σου σε σχεση με οσα μου ανεφερες ? Και απο defender εαν δω οτι οικονομικα με παιρνει να βαλω το mag3 η' το BKD 250 ? το σπιτι αυτη την εποχη δεν μενει ποτε μονο του. Μελλοντικα, θα μενει . Κατι τελευταιο να μην σε ζαλιζω πρωινιατια, απ'οτι καταλαβαινω εσυ εισαι κλειδαρας . Εχεις καταστημα καπου ? Αν θελεις απαντας. προτιμησε οποια κλειδαρια θες. ετσι κι αλλιως οπως λεω παντα, εαν φτασουμε στο σημειο του καταπελτη ο διαρρηκτης κατα 80+% θα μπει. εκτιμω οτι cisa - los - iseo - mottura κλειδαριες ειναι αρκετα καλοφτιαγμενες κ εχουν λιγα break points. οσο για τον κυλινδρο θεωρω ξεκαθαρα οτι ο 4ks ή ο kaba experT ειναι καλυτεροι του R90 αλλα αυτο δεν κανει τον τελευταιο αχρηστο. εαν πηγαινες για R90 και ησουν φιλος μου θα ηθελα να παρεις ευρωπαϊκο - γερμανικο προφιλ και να μην υπαρχουν κλειδια ελλαδα. το defender ακομη και το bd200 ή το bks ή το bkd250 ειναι υπερ-αρκετα για τωρα και για μετα απο 3-4 χρονια. τα μαγνητικα εχουν τα θετικα - εχουν και τα αρνητικα. προσωπικα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι οτι δεν τα χρησιμοποιουν πολλοι. 3
ion70 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 18 λεπτά πριν, mclein² είπε προτιμησε οποια κλειδαρια θες. ετσι κι αλλιως οπως λεω παντα, εαν φτασουμε στο σημειο του καταπελτη ο διαρρηκτης κατα 80+% θα μπει. εκτιμω οτι cisa - los - iseo - mottura κλειδαριες ειναι αρκετα καλοφτιαγμενες κ εχουν λιγα break points. οσο για τον κυλινδρο θεωρω ξεκαθαρα οτι ο 4ks ή ο kaba experT ειναι καλυτεροι του R90 αλλα αυτο δεν κανει τον τελευταιο αχρηστο. εαν πηγαινες για R90 και ησουν φιλος μου θα ηθελα να παρεις ευρωπαϊκο - γερμανικο προφιλ και να μην υπαρχουν κλειδια ελλαδα. το defender ακομη και το bd200 ή το bks ή το bkd250 ειναι υπερ-αρκετα για τωρα και για μετα απο 3-4 χρονια. τα μαγνητικα εχουν τα θετικα - εχουν και τα αρνητικα. προσωπικα το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι οτι δεν τα χρησιμοποιουν πολλοι. Σε ευχαριστω για ολες τις πληροφοριες που μας παρεχεις. Οταν εχω νεωτερα θα ξαναενοχλησω. 1
antonyp954 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Καλησπέρα ! Έχω πάρε μια προσφορά για θωράκισμενη πόρτα και προσφέρεται με κλειδαριά SECUREMME γραναζωτή σε ερώτηση μου για αναβάθμιση με ενημέρωσε ότι δε μπορεί γιατί δε ταιριάζει στα κέντρα της πόρτας. Ερώτηση ? Η Cisa evo pro θα μπορούσε να μπει ??
swayback Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, antonyp954 είπε Καλησπέρα ! Έχω πάρε μια προσφορά για θωράκισμενη πόρτα και προσφέρεται με κλειδαριά SECUREMME γραναζωτή σε ερώτηση μου για αναβάθμιση με ενημέρωσε ότι δε μπορεί γιατί δε ταιριάζει στα κέντρα της πόρτας. Ερώτηση ? Η Cisa evo pro θα μπορούσε να μπει ?? Εκτός κι αν χάνω κάτι, η γραναζωτή Securemme που μάλιστα βγήκε πρόσφατα, έρχεται σε 2 εκδόσεις με κέντρα 60mm και 70mm (4 πίροι πάνω, γλώσσα κάτω). Υπάρχουν Cisa Revolution Pro με αντίστοιχα κέντρα, συνεπώς θα μπορούσε να μπει και Cisa. Τώρα γιατί σου είπε ότι δεν μπορεί να μπει, είναι ένα άλλο θέμα. Πάντως και η Securemme η γραναζωτή δεν νομίζω είναι κακή κλειδαριά για low budget πόρτες, αν και είναι αρκετά καινούρια (αρχές Μαρτίου ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της εδώ) και δεν έχει δοκιμαστεί. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από swayback
mclein² Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, swayback είπε Πάντως και η Securemme η γραναζωτή δεν νομίζω είναι κακή κλειδαριά για low budget πόρτες, αν και είναι αρκετά καινούρια (αρχές Μαρτίου ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της εδώ) και δεν έχει δοκιμαστεί. μετα απο περιπου 30 κλειδαριες η εμπειρια χρησης ειναι αναλογη της Iseo & της Mottura. γλυκια, αναλαφρη αισθηση αλλα ποιοτικα φαινεται οτι ειναι πισω απο ολες τις γνωστές & δοκιμασμενες / ο χρονος θα δειξει βεβαια. τωρα ο πορτας αν αγορασε 15€ τη securemme σε 100αδα και 50€ τη cisa σε μοναδα...τι να του προτεινει ;;;; (ειρωνευομαι φυσικα) ! 23 λεπτά πριν, antonyp954 είπε Καλησπέρα ! Έχω πάρε μια προσφορά για θωράκισμενη πόρτα και προσφέρεται με κλειδαριά SECUREMME γραναζωτή σε ερώτηση μου για αναβάθμιση με ενημέρωσε ότι δε μπορεί γιατί δε ταιριάζει στα κέντρα της πόρτας. Ερώτηση ? Η Cisa evo pro θα μπορούσε να μπει ?? ναι, μπορει να μπει οποια μαρκα θελεις - ο πορτας σου απλα δε θελει να το κανει. φανταζομαι η πορτα ειναι μαξ των 550€ οποτε μικραινει το κερδος ! 1
hannibalos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Ευχαριστούμε για τις απαντήσεις και την βοήθεια. Ασχολούμαι μόλις δύο ημέρες με το θέμα οπότε την επιείκειά σας. Ψάχνω να βάλω δύο αντικριστές (εσωτερικές) θωρακισμένες πόρτες σε παλιές οικείες ισογείου. Ο ένας τοίχος είναι με μονό τούβλο, αυτά που έβαζαν παλιά. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν παρέχει ασφάλεια καμμία το μονό τούβλο. Στον απέναντι τοίχο έχει alpha beton αν το λέω σωστά. Έχω πάρει δύο προσφορές αλλά μετά από κάθε προσφορά μάλλον μπερδεύομαι και παραπάνω παρά ξεδιαλύνουν τα πράγματα! Ασε που επίσης ο ένας επαγγελματίας που μου έδωσε την προσφορά ακυρώνει τον άλλον! Λοιπόν πάμε στα δεδομένα. Ψάχνω για δύο πόρτες εσωτερικές θωρακισμένες (90*210*12 είναι η διάσταση της μίας και 97*210*12 της άλλης), το μπάντζετ είναι περίπου στα 1100-1200 ευρώ τελική τιμή μαζί με ΦΠΑ και τοποθέτηση και ψάχνω να δω ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές. Σε πόρτα κατανοώ ότι πάμε σε laminate -pvc ποιότητα. Δεκτό. Σε κλειδαριά; Ο ένας μου πρότεινε Securemme K64 Evo και ό άλλος multilock integrator. Επίσης ο ένας θέλει να βάλει τον κλασσικό αφρό πολυουρεθάνης αν τον λέω σωστά και ο άλλος τζινέτια και σιδερογωνιές σταθερά συγκολλημένων στο κάσωμα για περιμετρική στήριξη επι της τοιχοποιίας σε συνδυασμό με μπετόν. Ποιος τρόπος παρακαλώ από τους δύο είναι ο πιο ενδεδειγμένος; Παρακαλώ είμαι ανοικτός σε συμβουλές και προτάσεις γενικότερα και εκτιμώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Να καθαρίσει και λίγο το μυαλό μου γιατί αρχίζω να τον καίω τον εγκέφαλο σιγά σιγά χεχε. Ξέρω πάντως ότι ο τοίχος είναι το μεγαλύτερο ψεγάδι μου στον χώρο μου αλλά τουλάχιστον να βάλω κάτι ανθρώπινο στα άλλα υλικά που μπορώ να ελέγξω. Ευχαριστώ πολύ. Υ.Γ. Αν χρειαστεί για κάτι πιο ποιοτικό θα ανέβαινα λίγο στην τιμή αρκεί να έχει ουσία. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από hannibalos
Kingedward Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Κανένα αξιόπιστο μαγαζί ως προς την τοποθέτηση και γενικότερα; Ένας γνωστός μου έβαλε πόρτα από μαγαζί, στην περιοχή Ίλιον και του πήρε 420 μαζί με τοποθέτηση (laminate). Επειδή δεν είμαι γνώστης θα ήθελα να μπει σωστά και να έχει χαρακτηριστικά που να με καλύψουν για μια 5ετια τουλάχιστον. Ο sway μου πρότεινε τα παρακάτω, ωστόσο δεν ξέρω μαγαζιά που είναι safe και τοποθετούν σωστά και μπορώ να πέσω εύκολα "θύμα": 1. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Atros, όπου είτε θα την παράγγελνα με κλειδαριά Mottura και κύλινδρο KESO 8000 ή (ιδανικά), θα άλλαζα τον κύλινδρο μετά την τοποθέτηση με έναν πολύ καλύτερο. (η πόρτα με τοποθέτηση και ΦΠΑ κάνει 700€ περίπου, οπότε μετά με άλλα 120~150€ αγοράζεις έναν top κύλινδρο (αυτό είναι το ιδανικό σενάριο)) 2. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Armor, με κλειδαριά Cisa Revolution Pro, defender Disec Monolito BD200 και κύλινδρο AGB Scudo DCk ή EVVA ICS. 3. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Dierre Sparta 17, με ότι κλειδαριά είπα και στο μοντέλο Armor. Κόστος: 750~850€ περίπου, με τους συνδυασμούς κλειδαριάς που προτείνω παραπάνω Να σημειωθεί ότι θα μείνω σε μονοκατοικία. Επίσης, θέλω να ρωτήσω τι προτείνετε για πόρτα σιδερένια ταράτσας (αλλαγή) . Σκεφτόμαστε κάτι του τύπου παράθυρο με διπλά τζάμια. Είναι ασφαλές; Όλα αυτά τα ρωτάω γιατί πάντα έμενα σε πολυκατοικία και δεν είχα θέμα (παρότι κέντρο) και σε μονοκατοικία ξέρω ότι θα είμαστε περισσότερο εκτεθειμένοι. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2020 από Kingedward
mclein² Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, hannibalos είπε Σε κλειδαριά; Ο ένας μου πρότεινε Securemme K64 Evo και ό άλλος multilock integrator. σας εχουν μιλησει μονο για τον κυλινδρο οπου ο ενας ειναι καλος & ο αλλος για τα σκουπιδια. μαρκα κλειδαριας & defender ρωτηστε. τα λεφτα μου ακουγονται νορμαλ για 2 πορτες. 10 λεπτά πριν, Kingedward είπε Καλησπέρα, Κανένα αξιόπιστο μαγαζί ως προς την τοποθέτηση και γενικότερα; Ένας γνωστός μου έβαλε πόρτα από μαγαζί, στην περιοχή Ίλιον και του πήρε 420 μαζί με τοποθέτηση (laminate). Επειδή δεν είμαι γνώστης θα ήθελα να μπει σωστά και να έχει χαρακτηριστικά που να με καλύψουν για μια 5ετια τουλάχιστον. πως του φανηκε η τοποθετηση του diamond ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα