mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ion70 είπε To ξερω και δεν καταλογιζω ευθυνες. Το ιδιο το αφεντικο ηταν και βρεθηκαμε και σχεδον γειτονες με κοινους γνωστους. Μπορει να αλλαξε οπως λες αλλα μπορει φιλε μου να πηγες με στυλακι "ξερολα" και να τον εκνευρισες. Ξερεις πολλες φορες σε λιγο περιεργα ατομα χρειαζεται διπλωματια προσεγγισης. Και στο λεει καποιος που ειναι το αντιθετο του διπλωματη. Ειμαι λιγο πρωτογονος στη προσεγγιση και μπορει να στραβωσω ευκολα. Παντως μου ειπε διαφορα περι ανταγωνισμου και πελατων αλλα το βασικο ειναι οτι ειναι δεκτικος σε αλλαγες . Αυτο με χαροποιησε γιατι και κοντα μου ειναι σχετικα και η ποικιλια του μου ηταν εξαρχης ενδιαφερουσα. Τωρα μενει να καταληξω εγω στο τι θα βαλω γιατι η αληθεια ειναι οτι με αυτα που μου εγραψε και ο mclein ειμαι λιγο σε διλημμα. Απλο ντιφεντερ της Disec oπως το BDK 250 η' το μαγνητικο της ? Κυλινδρο Evva 4ks η' ISEO r 90 ? και τελος την κλειδαρια . Την πολυδιαφημισμενη μεχρι παρεξηγησεως CISA rev pro η' εστω την ISEO sls ? Βεβαια το SLS αναφερεται σε self locling system και οχι σε καποιο μοντελο, και σημαινει οτι εχει καταπελτη που πεφτει σε προσπαθεια διαρρηξης. Ειναι δηλαδη συστημα και οχι ονομασια μοντελου της ISEO. Λογικα τετοια ειναι και η GF 668 που βαζει ο συγκεκριμενος. α. δεν εχει αλλαξει. οσες φορες στειλαμε ανθρωπο για να παρει πορτα...τα ιδια παραμυθια αναμασουσε και στην τελικη ειναι και ακριβο το παραμυθι του. β. ο 4ks δεν εχει καμια σχεση με τον R90...μη συγκρινουμε ασχετα πραγματα μεταξυ τους. γ. το defender ειναι κατι σχετικο. καποιος βολευεται με sferik rok και καποιος με mag3g. το θεμα ειναι τι σου χρειαζεται - ποσο χρονο μενει το σπιτι εκτεθειμενο & αν υπαρχουν αλλα τρωτα σημεια φυλαγμενα ή οχι. δ. cisa revo pro ή mul-t-lock los ειναι κοινο μυστικο οτι βγαζουν τα λιγοτερα προβληματα. τωρα αν ο balomenos εισαγει μονο ISEO μονος του ή ο Siamos μονο Mottura, τι πιστευεις οτι θα σου πει οτι ειναι καλυτερο ;;;; περνα απο 10 καλα κλειδαραδικα σε κεντρικα σημεια που να ασχολουνται με διαρρηξεις + ανοιγματα και ρωτα τους ποιες βγαζουν προβληματα. (οχι ποιες ειναι οι καλυτερες). ε. μονο η SLS ενεργοποιει καταπελτη με αφαιρεση του defender. οποιαδηποτε αλλη ενεργοποιει μονο αν αφαιρεθει ο κυλινδρος. (6S8G ο κωδικος της συμφωνα με συμφορουμιτη). Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από mclein² 1
antonyp954 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, mclein² είπε ειναι εισοδος διαμμερισματος ή πολλων διαμμερισματων ; Μου την έδειξαν για είσοδο διαμερίσματος με την λογική ότι κλειδώνει μηχανικά αυτόματα με το που κλείνεις τη πόρτα και δεν έχεις ένοια να μη ξεχάσεις να κλειδώσεις. Έχει και δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η αυτόματη λειτουργεία κλειδώματος.
mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, antonyp954 είπε Μου την έδειξαν για είσοδο διαμερίσματος με την λογική ότι κλειδώνει μηχανικά αυτόματα με το που κλείνεις τη πόρτα και δεν έχεις ένοια να μη ξεχάσεις να κλειδώσεις. Έχει και δυνατότητα να απενεργοποιηθεί η αυτόματη λειτουργεία κλειδώματος. καλυτερα να παρεις μια νορμαλ ωστε οταν χρειαστει αντικατασταση να γινει με 60 εως 100 ευρω. το αυτοματο συστημα γινεται με nuki, yale sclak κ αλλα συστηματα φθηνοτερα & βολικοτερα μιας κ συνδιαζουν κ το smart κομματι.
pintourikio Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 35 λεπτά πριν, ion70 είπε To ξερω και δεν καταλογιζω ευθυνες. Το ιδιο το αφεντικο ηταν και βρεθηκαμε και σχεδον γειτονες με κοινους γνωστους. Μπορει να αλλαξε οπως λες αλλα μπορει φιλε μου να πηγες με στυλακι "ξερολα" και να τον εκνευρισες. Ξερεις πολλες φορες σε λιγο περιεργα ατομα χρειαζεται διπλωματια προσεγγισης. Και στο λεει καποιος που ειναι το αντιθετο του διπλωματη. Ειμαι λιγο πρωτογονος στη προσεγγιση και μπορει να στραβωσω ευκολα. Παντως μου ειπε διαφορα περι ανταγωνισμου και πελατων αλλα το βασικο ειναι οτι ειναι δεκτικος σε αλλαγες . Αυτο με χαροποιησε γιατι και κοντα μου ειναι σχετικα και η ποικιλια του μου ηταν εξαρχης ενδιαφερουσα. Τωρα μενει να καταληξω εγω στο τι θα βαλω γιατι η αληθεια ειναι οτι με αυτα που μου εγραψε και ο mclein ειμαι λιγο σε διλημμα. Απλο ντιφεντερ της Disec oπως το BDK 250 η' το μαγνητικο της ? Κυλινδρο Evva 4ks η' ISEO r 90 ? και τελος την κλειδαρια . Την πολυδιαφημισμενη μεχρι παρεξηγησεως CISA rev pro η' εστω την ISEO sls ? Βεβαια το SLS αναφερεται σε self locling system και οχι σε καποιο μοντελο, και σημαινει οτι εχει καταπελτη που πεφτει σε προσπαθεια διαρρηξης. Ειναι δηλαδη συστημα και οχι ονομασια μοντελου της ISEO. Λογικα τετοια ειναι και η GF 668 που βαζει ο συγκεκριμενος. Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν ήμουν ξερόλας, γιατί ήταν το 1ο κατάστημα που επισκέφτηκα και δεν είχα την παραμικρή ιδέα από αυτά. Απλά όταν τον ρώτησα σχετικά με τις κλειδαριές και δεν μου απαντούσε και με το ζόρι μου είπε 1-2 μισόλογα, αναγκάστηκα να μάθω και ευτυχώς βρήκα τις πληροφορίες που δίνονται εδώ. Με λίγα λόγια, αυτός με ανάγκασε να γίνω "ξερόλας" μπας και βγάλω καμία άκρη στα καταστήματα...
ion70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, mclein² είπε α. δεν εχει αλλαξει. οσες φορες στειλαμε ανθρωπο για να παρει πορτα...τα ιδια παραμυθια αναμασουσε και στην τελικη ειναι και ακριβο το παραμυθι του. β. ο 4ks δεν εχει καμια σχεση με τον R90...μη συγκρινουμε ασχετα πραγματα μεταξυ τους. γ. το defender ειναι κατι σχετικο. καποιος βολευεται με sferik rok και καποιος με mag3g. το θεμα ειναι τι σου χρειαζεται - ποσο χρονο μενει το σπιτι εκτεθειμενο & αν υπαρχουν αλλα τρωτα σημεια φυλαγμενα ή οχι. δ. cisa revo pro ή mul-t-lock los ειναι κοινο μυστικο οτι βγαζουν τα λιγοτερα προβληματα. τωρα αν ο balomenos εισαγει μονο ISEO μονος του ή ο Siamos μονο Mottura, τι πιστευεις οτι θα σου πει οτι ειναι καλυτερο ;;;; περνα απο 10 καλα κλειδαραδικα σε κεντρικα σημεια που να ασχολουνται με διαρρηξεις + ανοιγματα και ρωτα τους ποιες βγαζουν προβληματα. (οχι ποιες ειναι οι καλυτερες). ε. μονο η SLS ενεργοποιει καταπελτη με αφαιρεση του defender. οποιαδηποτε αλλη ενεργοποιει μονο αν αφαιρεθει ο κυλινδρος. (6S8G ο κωδικος της συμφωνα με συμφορουμιτη). Για τις τιμες το ειπε και ο ιδιος οτι ειναι ο ακριβοτερος. Για το συστημα της κλειδαριας κατα πασα πιθανοτητα θα ακολουθησω τις συμβουλες σου. Για την πορτα καθεαυτο ομως δεν εκανες κανενα σχολιο. Πως σου φαινεται απο θωρακιση κτλ ? και μιλαω για την ideal 22. Παντως ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και και για την επισημη ονομασια του μοντελου της ISEO. Θα επανελθω.
swayback Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 18/5/2020 στις 11:10 ΠΜ, ion70 είπε Καλημεριζω Mclein και λοιπα παιδια. Λοιπον αγαπητε σε ειχα ενοχλησει προ ημερων για πορτα ασφαλειας και καποιες ιδεες για καταστηματα και παρελκομενα. Λοιπον ,η ερευνα ξεκινησε το Σαββατο με 2 επισκεψεις σε μαγαζι στον Αλιμο ,κυπριων αγωνιστων 16, οπου ο boss εκει μου μιλησε για μια πορτα κατηγοριας 4 με κλειδαρια cipierre AB , κυλινδρο ISEO r 90 kai defender disec monolito roc bd 200. Τοποθετουσε και οποιον αλλο ηθελα πληρωνοντας την επιπλεον διαφορα. Η τιμη στα 950 με laminate και επιπλεον 250 για καπλαμα. Σε ερωτηση μου για CISA rev pro μου απαντησε επι λεξη : εαν μιλουσαμε για τις παλιες κλειδαριες που ζυγιζαν 15 κιλα οκ. Τωρα λεει που φτιαχνονται στην Τουρκια και εχουν ελαφρυνει πολυ δεν το συνιστω. Με λιγα λογια υπονοησε οτι εχουν σκαρτεψει τα υλικα κατασκευης και δεν ειναι οπως αυτες που φτιαχνονταν Ιταλια . Η επομενη επισκεψη ηταν στον τυπο της λεωφ. Αργυρουπολεως στην πολεοδομια. Αυτος ειχε σαφως πιο πλουσια γκαμα απο πορτες. Καταρχας, δεν ηταν αρνητικος σε τιποτα απο οσα του ειπα . Τοποθετει οτι θελω. Μου εκανε εντυπωση γιατι αλλοι τον ειχαν χαρακτηρισει "ουρακοταγκο" . Τοποθετει απο κλειδαρια την ISEO GF 668 , κυλινδρο Iseo R 50 αλλα και R 90 και defender απο μονος του το μαγνητικο της DISEC mrm 29. Εγω του ειπα οτι σκεφτομαι και το απλο το BKD 250 αλλα αυτος μου ειπε οτι προτιμα το μαγνητικο για επιπλεον ασφαλεια. Στο κομματι του κυλινδρου του ζητησα Evva 4ks και απλα μου ειπε να την παρω εγω και δεν εχει προβλημα. Στο κομματι της κλειδαριας ,σε ερωτηση μου για CISA rev pro δεν ηταν αρνητικος, την ειχε αλλα θεωρει οτι η λεπτοτερη "γλωσσα" της σε σχεση με την ISEO ειναι μειονεκτημα. Σε πορτα μιλησαμε για την IDEAL 19 αλλα και την IDEAL 22 που πραγματικα μου αρεσε πολυ. Εννοειται καπλαμας και τιμη στα 1200 ευρω. Λοιπον ? περιμενω σχολια. Πολύ καλή πληροφορία (για μένα τουλάχιστον) το ότι ο 2ος είναι πλέον συζητήσιμος και ευέλικτος, γιατί πριν 1 χρόνο περίπου είχαν ακουστεί αρνητικά σχόλια από 2-3 μέλη που είχαν περάσει από εκεί για προσφορά. Ανάμεσα στους δύο που αναφέρεις, θα επέλεγα τον 2ο, λόγω του ότι έχει καλύτερες (πιο ενισχυμένες) πόρτες. Καλύτερη πόρτα, καλύτερο defender, ίδια περίπου χρήματα συν κάποια ευελιξία στην επιλογή κλειδαριάς..οπότε για μένα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. EVVA 4KS ή KABA Expert κύλινδρος και καλό μαγνητικό defender, είναι κορυφαία επιλογή. Αν πας σε μαγνητικό, ζήτησε κάποιο καλύτερο από το MRM29, όπως είπε και ο mclein (από μαγνητικά θα ζήταγα MAG3G ή MAG4G. Θυμάμαι ότι φέρνει και το MG3551 - οπότε πιθανώς να στο προτείνει - αλλά είναι πολύ ακριβό για αυτό που προσφέρει (ένα απλό defender εσωτερικά και 3 μαγνητάκια αντί για δύο που έχει το MRM29)). Για κλειδαριά σου τα είπε ο mclein (Cisa Revo ή Iseo SLS). Επεξ/σία 23 Μαΐου 2020 από swayback 1
mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, ion70 είπε Για τις τιμες το ειπε και ο ιδιος οτι ειναι ο ακριβοτερος. Για το συστημα της κλειδαριας κατα πασα πιθανοτητα θα ακολουθησω τις συμβουλες σου. Για την πορτα καθεαυτο ομως δεν εκανες κανενα σχολιο. Πως σου φαινεται απο θωρακιση κτλ ? και μιλαω για την ideal 22. Παντως ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου και και για την επισημη ονομασια του μοντελου της ISEO. Θα επανελθω. για μενα οι πορτες του ΗΤΑΝ σε πολυ δυνατο επιπεδο εως το 2006-7. φυσικα παραμενουν δυνατες για το Μ.Ο αλλα ακριβοτερες απο αναλογα μαγαζια χωρις λογο. ειδικα με τις συνθηκες που επικρατουν με την κουτση μαρια να τοποθετει πορτες χωρις φπα & χωρις φυσικη εδρα...ειναι δυσκολο το παιχνιδι. ο μπαλομενος με τη χονδρικη του και λιγοτερο ο σιαμος με τη δικη του χονδρικη το εχουν χαμηλωσει το επιπεδο οποτε οι φθηνοι καθημερινα γινονται φθηνοτεροι. ολα για μενα ειναι θεμα μαστορα. καταστημα που εχει σοβαρο συνεργειο με σταθερα 2-3 τοποθετησεις καθημερινα, προχωραει αφοβα. 2
ion70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, pintourikio είπε Το μόνο σίγουρο ήταν ότι δεν ήμουν ξερόλας, γιατί ήταν το 1ο κατάστημα που επισκέφτηκα και δεν είχα την παραμικρή ιδέα από αυτά. Απλά όταν τον ρώτησα σχετικά με τις κλειδαριές και δεν μου απαντούσε και με το ζόρι μου είπε 1-2 μισόλογα, αναγκάστηκα να μάθω και ευτυχώς βρήκα τις πληροφορίες που δίνονται εδώ. Με λίγα λόγια, αυτός με ανάγκασε να γίνω "ξερόλας" μπας και βγάλω καμία άκρη στα καταστήματα... Τι να σου πω ρε φιλε . Εμενα μολις τον ρωτησα εαν δεχεται αλλαγες σε αυτα που βαζει μου ειπε χωρις γκρινιες οτι το κανει. Δεν μου αρχισε τα μου σου ξου. Απλα μονο για τη CISA ειπε για τη γλωσσα της αλλα την ειχε και εκεινη στο μαγαζι του. Αρα την βαζει. Την αλλη απλα την προτιμα γιατι μπορει να του αρεσει περισσοτερο. Για τον κυλινδρο οταν μιλησα για EVVA μου ειπε οτι γινεται αλλα επειδη δεν εχει ορεξη να ερθει σε επαφη με καποιον εμπορο στην Πατησιων ,θα στειλει εμενα σαν αντιπροσωπο του να την παρω εγω και αυτος απλα την βαζει και πληρωνω την διαφορα. Στα Defender δε, ειχε DISEC και απλα μενει να διαλεξω ποιο θελω. 13 λεπτά πριν, swayback είπε Πολύ καλή πληροφορία (για μένα τουλάχιστον) το ότι ο 2ος είναι πλέον συζητήσιμος και ευέλικτος, γιατί πριν 1 χρόνο περίπου είχαν ακουστεί αρνητικά σχόλια από 2-3 μέλη που είχαν περάσει από εκεί για προσφορά (σχετικό παράδειγμα). Ανάμεσα στους δύο που αναφέρεις, θα επέλεγα τον 2ο, λόγω του ότι έχει καλύτερες (πιο ενισχυμένες) πόρτες. Καλύτερη πόρτα, καλύτερο defender, ίδια περίπου χρήματα συν κάποια ευελιξία στην επιλογή κλειδαριάς..οπότε για μένα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα. EVVA 4KS ή KABA Expert κύλινδρος και καλό μαγνητικό defender, είναι κορυφαία επιλογή. Αν πας σε μαγνητικό, ζήτησε κάποιο καλύτερο από το MRM29, όπως είπε και ο mclein (από μαγνητικά θα ζήταγα MAG3G ή MAG4G. Θυμάμαι ότι φέρνει και το MG3551 - οπότε πιθανώς να στο προτείνει - αλλά είναι πολύ ακριβό για αυτό που προσφέρει (ένα απλό defender εσωτερικά και 3 μαγνητάκια αντί για δύο που έχει το MRM29)). Για κλειδαριά σου τα είπε ο mclein (Cisa Revo ή Iseo SLS). Οντως ο δευτερος ηταν πιο δυνατος. Θα δω τι θα παιξει με κυλινδρο και defender για να αποφασισω.
swayback Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, ion70 είπε Οντως ο δευτερος ηταν πιο δυνατος. Θα δω τι θα παιξει με κυλινδρο και defender για να αποφασισω. Από περιέργεια..τα 1200 αφορούν το μοντέλο Ideal 19 (κλάση 4) ή το 22 (κλάση 5); Θα υποθέσω το 1ο (ideal 19), γιατί αν αφορούν το ideal 22, μόνο ακριβός δεν μου φαίνεται, δεδομένου ότι πόρτες αντίστοιχης θωράκισης, κοστίζουν 1500 και πάνω (πχ το Super 1 Champion (άλλου κατασκευαστή) που είναι κι αυτό class 5+). 1
ion70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, swayback είπε Από περιέργεια..τα 1200 αφορούν το μοντέλο Ideal 19 (κλάση 4) ή το 22 (κλάση 5); Θα υποθέσω το 1ο (ideal 19), γιατί αν αφορούν το ideal 22, μόνο ακριβός δεν μου φαίνεται, δεδομένου ότι πόρτες αντίστοιχης θωράκισης, κοστίζουν 1500 και πάνω (πχ το Super 1 Champion (άλλου κατασκευαστή) που είναι κι αυτό class 5+). Φιλε μου αφορα την Ideal 22 με καπλαμα,σχεδιο ,μαγνητικο disec defender και κυλινδρο ISEO R 90. Aπο κει και περα εαν διαλεξω πιο ακριβη κλειδαρια,κυλινδρο η' οτιδηποτε αλλο, απλα θα πληρωσω την διαφορα. Μου ειπε για την EVVA 4ks οτι θα με στειλει αυτος για να την παρω με οσο χρεωνεται σαν εμπορος και οχι οπως θα χρεωθω εγω σαν πελατης λιανικης. Μενει να γινει για να δουμε εαν ισχυει. 1
mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, ion70 είπε Φιλε μου αφορα την Ideal 22 με καπλαμα,σχεδιο ,μαγνητικο disec defender και κυλινδρο ISEO R 90. Aπο κει και περα εαν διαλεξω πιο ακριβη κλειδαρια,κυλινδρο η' οτιδηποτε αλλο, απλα θα πληρωσω την διαφορα. Μου ειπε για την EVVA 4ks οτι θα με στειλει αυτος για να την παρω με οσο χρεωνεται σαν εμπορος και οχι οπως θα χρεωθω εγω σαν πελατης λιανικης. Μενει να γινει για να δουμε εαν ισχυει. ειχα γραψει τις ερωτησεις που προκυπτουν απ'αυτο το αστειο αλλα τις εσβησα. τωρα για τη συνεργασια Κ -> Σωτηροπουλος (abloy κλπ) ....τη φανταζομαι, ειδικα οταν ο Κ δουλευει με το Ραπτοπουλο (iseo) και τα καλυτερα ειναι τα Iseo. το προφιλ του R90 ειναι γερμανιας οπως το αρχικο ή κλειδια θα κοβονται ελλαδα σαν το σεναριο που προεκυψε το τελευταιο 6μηνο ;;;
Eki29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Καλησπερα σας και συγχαρητηρια για τη συνεχη ενημερωση σας. Θα ηθελα σας παρακαλω να μου προτεινετε εναν (ή και παραπανω απο εναν, αν δεν ξεχωριζει καποιος) κυλινδρο ασφαλειας με break secure συστημα με μπατζετ εως 60 ευρω. Αφορα αποθηκη πολυκατοικιας. Σας ευχαριστω πολυ.
pintourikio Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Eki29 είπε Καλησπερα σας και συγχαρητηρια για τη συνεχη ενημερωση σας. Θα ηθελα σας παρακαλω να μου προτεινετε εναν (ή και παραπανω απο εναν, αν δεν ξεχωριζει καποιος) κυλινδρο ασφαλειας με break secure συστημα με μπατζετ εως 60 ευρω. Αφορα αποθηκη πολυκατοικιας. Σας ευχαριστω πολυ. Καλησπέρα, αν πρόκειται για τις κλασικές σιδερένιες πόρτες αποθήκης δεν είναι η καλύτερη επιλογή να αλλάξεις κύλινδρο διότι αυτές οι πόρτες συνήθως ανοίγουν εύκολα με έναν λοστό. Καλύτερη επιλογή θα ήταν να προσθέσεις γωνίες στήριξης τακου και ένα λουκέτο τακου με αποσταση 50cm+ από την υπάρχουσα κλειδαριά. 2η επιλογή να βάλεις μια πρόσθετη κλειδαριά. Επεξ/σία 18 Μαΐου 2020 από pintourikio 2
mclein² Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, Eki29 είπε Καλησπερα σας και συγχαρητηρια για τη συνεχη ενημερωση σας. Θα ηθελα σας παρακαλω να μου προτεινετε εναν (ή και παραπανω απο εναν, αν δεν ξεχωριζει καποιος) κυλινδρο ασφαλειας με break secure συστημα με μπατζετ εως 60 ευρω. Αφορα αποθηκη πολυκατοικιας. Σας ευχαριστω πολυ. γωνιες ατσαλινες cisa ή gevy ή οτι αλλο βρεις + τακος της προκοπης = μαξ 50-60 με τοποθετηση. εναλλακτικα και εαν χωραει, προσθετη διστροφη χρηματοκιβωτιου στα 30 εως 60 χωρις ή με τοποθετηση και ακομη πιο εναλλακτικα εναν hugo 3,5s στα 15~20 ευρω. 2
ion70 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Τι ακριβως εννοεις γιατι δεν καταλαβα . Που ειναι το αστειο ? Αυτο που εγραψα για Σωτηροπουλο και Κ ? Σημερα που τον ξαναπηρα τηλ για καποιες διευκρινησεις και τον ρωτησα μου ανεφερε κατι αλλα δεν το επιασα. Του εχει κανει κρουση παλαιοτερα για συνεργασια και ο Κ δεν ηθελε ? Η' ειχαν και φαγωθηκαν ? Το αλλο που γραφεις για τα κλειδια τι σημαινει ? Που θα βρω κλειδια εαν χρειαστω επιπλεον ?Ουτε το ρωτησα αλλα ουτε και με ενδιαφερει στη παρουσα. Εαν ο κυλινδρος συνοδευεται απο 5 κλειδια ειναι υπεραρκετα . Εγω χρειαζομαι μονο 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα