stormcraft Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, swayback είπε Η κλειδαριά θα ήθελα να αποτελείται από: - Κλειδαριά: Γραναζωτή με καταπέλτη, κατά προτίμηση Cisa Revolution Pro - Κύλινδρο: Abloy Protec 2 ή EVVA 4KS ή KABA Expert (Mul-T-Lock MT5+, Cisa RS3S, AGB DCK, WinkHaus KeyTec Xtra είναι κι αυτοί καλές επιλογές, αλλά θα προτιμούσα τους 3 πρώτους) - Defender: Disec Monolito BD200 Και θα κοίταζα και τα παρακάτω μοντέλα: 1. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Armor 2. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Rock Τα παραπάνω μοντέλα θωράκισης, κοστίζουν περίπου 800~850€ με τις κλειδαριές που τις δίνουν αυτοί. Αν τους ζητήσεις να σου βάλουν τα προϊόντα που προτείνω για την κλειδαριά, θα σου βγει κάπου στα 1000~1100€ συνολικά η πόρτα. Οι τιμές αυτές είναι με απλές laminate επενδύσεις (αν θέλεις καπλαμά ή αλουμίνιο με σχέδια κλπ, αυτά ανεβάζουν το τελικό κόστος κατά 10~30%, ανάλογα τι θα ζητήσεις) και αφορούν νορμάλ διαστάσεις πόρτας (περίπου 90 Χ 210 που είναι οι περισσότερες). Σε ευχαριστώ πολύ με κατατοπίσες αρκετά. 1
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, mclein² είπε δεν μπορω να σ'ενημερωσω γιατι δεν ξερω. συνηθως οποιος πουλαει μοτουρα προϊοντα εχει δικα του προφιλ αρα κοβει εκεινος τα κλειδια. μπορει ομως να ψωνιζει απο αλλον κ να πουλαει λιανικη κ αρα θα εχει το προφιλ του 1ου. γενικα ειναι ψιλομ@λακια το συστημα μοτουρα κλαμπ αλλα τι να κανουμε που ειναι πολυ καλοι ποιοτικα. Αντιπροσωπεια mottura δεν υπαρχει? Ποιος τους εισαγει στην Ελλαδα?
mclein² Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Αντιπροσωπεια mottura δεν υπαρχει? Ποιος τους εισαγει στην Ελλαδα? αρκετοι - σχεδον οποισδηποτε μπορει να μπει στο μοτουρα κλαμπ.
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, mclein² είπε αρκετοι - σχεδον οποισδηποτε μπορει να μπει στο μοτουρα κλαμπ. Ποιος ειναι ο αντιπροσωπος?
mclein² Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ποιος ειναι ο αντιπροσωπος? δε γνωριζω ποσοι κ ποιοι ειναι οι αντιπροσωποι. τι σχεση εχει αυτο ; σου εξηγω οτι μπορει καποιος να εχει δικο του προφιλ κ κλειδια στα χερια του. αυτου το προφιλ λοιπον δεν εξυπηρετειται απο τον εκαστοτε αντιπροσωπο.
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, mclein² είπε δε γνωριζω ποσοι κ ποιοι ειναι οι αντιπροσωποι. τι σχεση εχει αυτο ; σου εξηγω οτι μπορει καποιος να εχει δικο του προφιλ κ κλειδια στα χερια του. αυτου το προφιλ λοιπον δεν εξυπηρετειται απο τον εκαστοτε αντιπροσωπο. Φυσικα εχει σχεση δηλαδη ο καθενας τα αγοραζει μονος του απο εξωτερικο? Αν ειναι ετσι τοτε οκ. Απλα θεωρησα οτι μπορει να υπαρχει ενας που να τα εισαγει στην Ελλαδα κι απο εκει ν'αγοραζουν οι κλειδαραδες.
mclein² Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 37 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Φυσικα εχει σχεση δηλαδη ο καθενας τα αγοραζει μονος του απο εξωτερικο? Αν ειναι ετσι τοτε οκ. Απλα θεωρησα οτι μπορει να υπαρχει ενας που να τα εισαγει στην Ελλαδα κι απο εκει ν'αγοραζουν οι κλειδαραδες. οτι δεν υπαρχει ενας ειναι δεδομενο. οτι ο εισαγωγεας δε μπορει να σου κοψει κλειδι που ειναι κλειδωμενο προφιλ πελατη του ειναι δευτερο δεδομενο. νομιζω το πιο αποτελεσματικο ειναι να ρωτησεις τον επαγγελματια που στον πουλησε/τοποθετησε πως θα βγαλεις κλειδια.
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, mclein² είπε οτι δεν υπαρχει ενας ειναι δεδομενο. οτι ο εισαγωγεας δε μπορει να σου κοψει κλειδι που ειναι κλειδωμενο προφιλ πελατη του ειναι δευτερο δεδομενο. νομιζω το πιο αποτελεσματικο ειναι να ρωτησεις τον επαγγελματια που στον πουλησε/τοποθετησε πως θα βγαλεις κλειδια. Οκ δεν υπαρχει ενας το καταλαβαινω. Δεν ειπα να μου κοψει κλειδι ο εισαγωγεας απλα ηθελα να ρωτησω εκει αν υπαρχουν mottura point και σε ποιες πολεις τις Ελλαδος για να ξερω. Παραγγελια εκανα μεσω ιντερνετ δεν υπαρχει κανεις στην πολη μου να εχει τετοια κλειδια.Ειπα να ρωτησω εδω αρχικα γιατι θεωρησα οτι καποιος θα γνωριζει μιας και μπορει να του εχει τυχει και να θελει να βγαλει. Αφου δεν γνωριζει κανεις θα την βρω την ακρη δεν υπαρχει προβλημα. 1
iakovoskipriotis Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπερα σας.....νεο μελος στο φορουμ και θα κανω αναβαθμιση πορτας ασφαλειας (potent 20ετιας κλειδαρια χρηματοκιβωτίου).... εχω μια ερωτηση σχετικα......θα καταληξω λογικα σε cisa rev plus με (mul t lock los ειχα υποψιν, αλλα με τα ποστ αλλαξα γνωμη), κυλινδρο 4ks plus & defender bd250.... H ερωτηση μου ειναι εαν ο καθε κλειθροποιος εχει δικο του προφιλ για τον συγκεκριμενο κυλινδρο και τα πατενταρισμενα κλειδια του... Καποιος εμπορος που επικοινωνησα μου το ανεφερε αυτο, κ οτι εχει δικο του προφιλ κλειδωμενο εως το 2035....η ισχυει για ολους τους εμπορους ? 4 ώρες πριν, HERTHAN είπε Οκ δεν υπαρχει ενας το καταλαβαινω. Δεν ειπα να μου κοψει κλειδι ο εισαγωγεας απλα ηθελα να ρωτησω εκει αν υπαρχουν mottura point και σε ποιες πολεις τις Ελλαδος για να ξερω. Παραγγελια εκανα μεσω ιντερνετ δεν υπαρχει κανεις στην πολη μου να εχει τετοια κλειδια.Ειπα να ρωτησω εδω αρχικα γιατι θεωρησα οτι καποιος θα γνωριζει μιας και μπορει να του εχει τυχει και να θελει να βγαλει. Αφου δεν γνωριζει κανεις θα την βρω την ακρη δεν υπαρχει προβλημα. https://www.mottura.com/en/mottura-point αυτο βρηκα με αναζητηση στο google για αθηνα (Περιστερι) Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από iakovoskipriotis 1
tilaverboy Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, iakovoskipriotis είπε καλησπερα σας.....νεο μελος στο φορουμ και θα κανω αναβαθμιση πορτας ασφαλειας (potent 20ετιας κλειδαρια χρηματοκιβωτίου).... εχω μια ερωτηση σχετικα......θα καταληξω λογικα σε cisa rev plus με (mul t lock los ειχα υποψιν, αλλα με τα ποστ αλλαξα γνωμη), κυλινδρο 4ks plus & defender bd250.... H ερωτηση μου ειναι εαν ο καθε κλειθροποιος εχει δικο του προφιλ για τον συγκεκριμενο κυλινδρο και τα πατενταρισμενα κλειδια του... Καποιος εμπορος που επικοινωνησα μου το ανεφερε αυτο, κ οτι εχει δικο του προφιλ κλειδωμενο εως το 2035....η ισχυει για ολους τους εμπορους ? Άλλαξε και εγώ το ίδιο θέμα είχα κλειδαριά χρηματοκιβωτίου και κοιμόμουν μετά τις 3 και με συναγερμό. Τώρα πλέον ησύχασα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από tilaverboy 1
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, iakovoskipriotis είπε https://www.mottura.com/en/mottura-point αυτο βρηκα με αναζητηση στο google για αθηνα (Περιστερι) Nαι το ειδα αυτο αλλα επειδη η mottura εχει κι αλλα προιοντα λογικα ειναι με κουρτινοξυλα κ.α. αλλα θα κανω μια ερωτηση δεν χανω τιποτα. 1
mclein² Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, iakovoskipriotis είπε καλησπερα σας.....νεο μελος στο φορουμ και θα κανω αναβαθμιση πορτας ασφαλειας (potent 20ετιας κλειδαρια χρηματοκιβωτίου).... εχω μια ερωτηση σχετικα......θα καταληξω λογικα σε cisa rev plus με (mul t lock los ειχα υποψιν, αλλα με τα ποστ αλλαξα γνωμη), κυλινδρο 4ks plus & defender bd250.... H ερωτηση μου ειναι εαν ο καθε κλειθροποιος εχει δικο του προφιλ για τον συγκεκριμενο κυλινδρο και τα πατενταρισμενα κλειδια του... Καποιος εμπορος που επικοινωνησα μου το ανεφερε αυτο, κ οτι εχει δικο του προφιλ κλειδωμενο εως το 2035....η ισχυει για ολους τους εμπορους ? https://www.mottura.com/en/mottura-point αυτο βρηκα με αναζητηση στο google για αθηνα (Περιστερι) καποιοι κλειδαραδες εχουν προσωπικο προφιλ. καποιοι δουλευουν το προφιλ του αντιπροσωπου. καποιοι δουλευουν κ τα δυο αναλογα την περιοχη που θα προκυψει καποια εργασια. 1
menos.gavras Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 On 16/05/2020 at 11:18, swayback said: Καλημέρα. Tip: καλό είναι να μην αναφερόμαστε σε εταιρείες (δεν επιτρέπεται), αρκούν τα μοντέλα θωράκισης για να καταλάβουμε. Σχετικά με τα μοντέλα που αναφέρεις...όσον αφορά τη θωράκιση, ο Παραγωγικός Τύπος είναι πιο ενισχυμένο μοντέλο. Όσον αφορά τις κλειδαριές...τίποτα το ιδιαίτερο. Γιατί και οι δύο τους, βάζουν κυλίνδρους των οποίων το επίπεδο ασφαλείας είναι μέτριο έως καλό. Προσωπικά αν αγόραζα ένα από τα δύο αυτά μοντέλα, θα άλλαζα τον κύλινδρο, μετά την τοποθέτηση (οι συγκεκριμένοι πορτάδες δεν το συζητάνε να σου βάλουν κύλινδρο της επιλογής σου, μόνο ότι έχουν αυτοί). Εκτός κι αν η πόρτα τοποθετηθεί πχ επαρχία, οπού εκεί, μακροπρόθεσμα, ένας KESO 8000 ή ένας Maxilock κύλινδρος, θα έχει καλύτερη τύχη λογικά. Αν «έπρεπε» να επιλέξω ανάμεσα στα δύο αυτά μοντέλα, θα επέλεγα τον Παραγωγικό Τύπο γιατί είναι πιο ενισχυμένο μοντέλο θωράκισης, συνολικά. Και ανάλογα με το που θα έμπαινε η πόρτα, θα το σκεφτόμουν και για αλλαγή του κυλίνδρου όπως είπα. Στα ~1000€ που κοιτάς πάντως, υπάρχουν εναλλακτικές. Μπορείς σε αυτά τα χρήματα να έχεις και αξιόλογη θωράκιση, και δυνατό σετ κλειδαριάς (κλειδαριά, κύλινδρο και defender). δηλαδή ο maxilock που πωλείται 350€ δεν προτείνετε? πες μας λιγα λογια γιατι ημουν ετοιμος για αγορα
swayback Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 Δημοσ. 17 Μαΐου 2020 16 λεπτά πριν, menos.gavras είπε δηλαδή ο maxilock που πωλείται 350€ δεν προτείνετε? πες μας λιγα λογια γιατι ημουν ετοιμος για αγορα 1. Η εικόνα με την προσφορά, θα ήταν καλό να σβηστεί αν θες για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. 2. Το είχαμε συζητήσει πάλι φέτος τον Ιανουάριο αν θυμάσαι. Μια σχετική αναζήτηση να κάνεις στο συγκεκριμένο νήμα ή και στα παλαιότερα για "Maxi lock", θα βρεις αναρτήσεις (βρήκα πρόχειρα κάποιες από Οκτώβριο του 2019) στις οποίες γίνεται αναφορά για καταγεγραμμένα κρούσματα σε πόρτες με maxi lock κύλινδρο. Οκ, δεν είναι securemme K2 να έχουμε το ένα κρούσμα μετά το άλλο, αλλά και μόνο που έχουν καταγραφεί ορισμένα, αυτό θα με προβλημάτιζε. Ειδικά όταν στην αγορά υπάρχουν ανώτεροι κύλινδροι. Και ειδικά όταν χρεώνει 350€. Είναι και κρίμα γιατί ο συγκεκριμένος κατασκευαστής πορτών, μέχρι πριν 2-3 χρόνια έβαζε τον Axi Home 3D που ήταν καλύτερος και αν θυμάμαι καλα σε αυτόν δεν έχουν αναφερθεί κρούσματα. 350€ για σετ κλειδαριάς με κύλινδρο για τον οποίο έχουν αναφερθεί κρούσματα και ο οποίος προστατεύεται από ένα απλό defender, προσωπικά δεν θα τα έδινα. Ειδικά όταν είναι γνωστό ότι με τόσα χρήματα μπορείς να πάρεις αρκετά καλύτερο κύλινδρο και πολύ καλύτερο defender. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα