john_petrucci7 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, taris είπε Πάντως εγώ παρότι πήρα Scudo DCK διπλής λειτουργίας χωρίς το πρόβλημα (τον έβαλα πέρσι Πάσχα, νομίζω δεν είχε βγει η ελαττωματική παρτίδα ακόμα, τότε, έτσι δεν είναι;) δεν πρόκειται να αγοράσω προϊόν τους ποτέ ξανά. Εταιρία που δεν κάνει ανάκληση τέτοια προβληματική παρτίδα και αφήνει τους ανθρώπους να κλειδώνονται έξω από τα σπίτια τους για να καταδεχτεί να τους προμηθεύσει με λειτουργικό κύλινδρο αντικατάσταση, δεν έχει καμιά σοβαρότητα και με έχει χάσει από πελάτη οριστικά. Ο επόμενος κύλινδρός μου θα είναι οτιδήποτε εκτός από AGB. Ναι αλλά βγάζει τις καλύτερες εσωτερικές κλειδαριές όπως κι έναν dck έστω μονής χωρίς ελαττώματα που στα λεφτά του είναι τίμιος. Το σκεπτικό την απορρίπτω σαν εταιρεία δεν ξέρω κατά πόσο στέκει. Θα μου πεις δικά σου τα λεφτά βάζεις ότι γουστάρεις. 1
mclein² Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 προσωπικα ειμαι εξισου απογοητευμενος με την AGB. διοτι και τα προϊοντα δεν υπαρχουν & μεσοβεζικες λυσεις (οπως με τον διπλης ενεργειας) ψαχνει. θεωρω οτι οσο δεν παραβιαζεται ο DCK θα αποτελει μονοδρομο στα 70~100 ευρω. τελος, θεωρω απαραδεκτο το γεγονος να πρεπει να κολλησει ενας κυλινδρος για να γινει αντικατασταση. δε μπορει να περιμενει η καθε agb να πρεπει να τρυπησουμε bkd250 με dck δωρεαν για τον πελατη.... ουτε να ξεκλειδωσουμε ή τρυπησουμε mag3g με DCK.. 2
tilaverboy Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Από εμένα cisa. Σε διπλή ενέργεια σε όσες βάλαμε είτε techno pro είτε RS3S κανένα πρόβλημα και όλα καλά. 1
Alejandro Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Ας μην τα μηδενίσουμε όλα. Και οι DCK διπλής που είχαν κυκλοφορήσει πριν την ελαττωματική παρτίδα, δουλεύουν άψογα και είναι σίγουρα ανώτεροι από Techno Pro. 1
mclein² Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 52 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Από εμένα cisa. Σε διπλή ενέργεια σε όσες βάλαμε είτε techno pro είτε RS3S κανένα πρόβλημα και όλα καλά. ο dck ειναι καλυτερος πρακτικα απο τον rs3s. ΙΣΩΣ χωρις φρεζα (που κανεις δεν τρυπαει τετοιο κυλινδρο χωρις το μπλε θαυμα) ο rs3s ν'αντεχει περισσοτερο αλλα φευ... για τον tekno pro δε συζηταμε.... 1
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μηπως γνωριζει κανεις σε περιπτωση που χρειαστει καποιος να βγαλει αντιγραφα κλειδιων mottura ποια ειναι τα καταστηματα που ειναι συμβεβλημενα. Η αν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια που να μας πει ποια καταστηματα ειναι αυτα?
mclein² Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 22 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Μηπως γνωριζει κανεις σε περιπτωση που χρειαστει καποιος να βγαλει αντιγραφα κλειδιων mottura ποια ειναι τα καταστηματα που ειναι συμβεβλημενα. Η αν υπαρχει καποια αντιπροσωπεια που να μας πει ποια καταστηματα ειναι αυτα? εξαρταται το προφιλ. για ποιον κυλινδρο θελεις κλειδια ;
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, mclein² είπε εξαρταται το προφιλ. για ποιον κυλινδρο θελεις κλειδια ; Aπλα ρωταω για να ξερω γιατι περιμενω τον champions pro διοτι εκανα αλλαγη τον AGB DCK.
mclein² Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, HERTHAN είπε Aπλα ρωταω για να ξερω γιατι περιμενω τον champions pro διοτι εκανα αλλαγη τον AGB DCK. δε ρωτησες αυτον που στον πουλησε ; γτ δεν πηρες c28 ?
HERTHAN Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 48 λεπτά πριν, mclein² είπε δε ρωτησες αυτον που στον πουλησε ; γτ δεν πηρες c28 ? Οχι δεν ρωτησα μπορεις να μ'ενημερωσεις? Μονο αυτον ειχε για αντικατασταση και κοντα στα χρηματα που πηρα το AGB DCK.
mclein² Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, HERTHAN είπε Οχι δεν ρωτησα μπορεις να μ'ενημερωσεις? Μονο αυτον ειχε για αντικατασταση και κοντα στα χρηματα που πηρα το AGB DCK. δεν μπορω να σ'ενημερωσω γιατι δεν ξερω. συνηθως οποιος πουλαει μοτουρα προϊοντα εχει δικα του προφιλ αρα κοβει εκεινος τα κλειδια. μπορει ομως να ψωνιζει απο αλλον κ να πουλαει λιανικη κ αρα θα εχει το προφιλ του 1ου. γενικα ειναι ψιλομ@λακια το συστημα μοτουρα κλαμπ αλλα τι να κανουμε που ειναι πολυ καλοι ποιοτικα.
stormcraft Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Ψάχνω να βάλω πόρτα ασφαλείας σε νεόδμητο σπίτι. Έχω πάρει προσφορές για τα μοντέλα maxi lock και παραγωγικό τύπο ειναι αξιόπιστες για τα λεφτά τους; Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από stormcraft
swayback Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, stormcraft είπε Καλημέρα Ψάχνω να βάλω πόρτα ασφαλείας σε νεόδμητο σπίτι. Έχω πάρει προσφορές από balomenos και siamo. Τι άποψη έχετε για τα μοντέλα maxi lock και τον παραγωγικό τύπο, ειναι αξιόπιστες για τα λεφτά τους; Καλημέρα. Tip: καλό είναι να μην αναφερόμαστε σε εταιρείες (δεν επιτρέπεται), αρκούν τα μοντέλα θωράκισης για να καταλάβουμε. Σχετικά με τα μοντέλα που αναφέρεις...όσον αφορά τη θωράκιση, ο Παραγωγικός Τύπος είναι πιο ενισχυμένο μοντέλο. Όσον αφορά τις κλειδαριές...τίποτα το ιδιαίτερο. Γιατί και οι δύο τους, βάζουν κυλίνδρους των οποίων το επίπεδο ασφαλείας είναι μέτριο έως καλό. Προσωπικά αν αγόραζα ένα από τα δύο αυτά μοντέλα, θα άλλαζα τον κύλινδρο, μετά την τοποθέτηση (οι συγκεκριμένοι πορτάδες δεν το συζητάνε να σου βάλουν κύλινδρο της επιλογής σου, μόνο ότι έχουν αυτοί). Εκτός κι αν η πόρτα τοποθετηθεί πχ επαρχία, οπού εκεί, μακροπρόθεσμα, ένας KESO 8000 ή ένας Maxilock κύλινδρος, θα έχει καλύτερη τύχη λογικά. Αν «έπρεπε» να επιλέξω ανάμεσα στα δύο αυτά μοντέλα, θα επέλεγα τον Παραγωγικό Τύπο γιατί είναι πιο ενισχυμένο μοντέλο θωράκισης, συνολικά. Και ανάλογα με το που θα έμπαινε η πόρτα, θα το σκεφτόμουν και για αλλαγή του κυλίνδρου όπως είπα. Στα ~1000€ που κοιτάς πάντως, υπάρχουν εναλλακτικές. Μπορείς σε αυτά τα χρήματα να έχεις και αξιόλογη θωράκιση, και δυνατό σετ κλειδαριάς (κλειδαριά, κύλινδρο και defender). Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από swayback 1
stormcraft Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Το Διόρθωσα ωστε να μην φαίνονται οι εταιρείες, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα μπορούσες να μου αναφέρεις τις εναλλακτικές ώστε να ρίξω μια ματιά;
swayback Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stormcraft είπε Το Διόρθωσα ωστε να μην φαίνονται οι εταιρείες, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Θα μπορούσες να μου αναφέρεις τις εναλλακτικές ώστε να ρίξω μια ματιά; Η κλειδαριά θα ήθελα να αποτελείται από: - Κλειδαριά: Γραναζωτή με καταπέλτη, κατά προτίμηση Cisa Revolution Pro - Κύλινδρο: Abloy Protec 2 ή EVVA 4KS ή KABA Expert (Mul-T-Lock MT5+, Cisa RS3S, AGB DCK, WinkHaus KeyTec Xtra είναι κι αυτοί καλές επιλογές, αλλά θα προτιμούσα τους 3 πρώτους) - Defender: Disec Monolito BD200 Και θα κοίταζα και τα παρακάτω μοντέλα: 1. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Armor 2. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Rock Τα παραπάνω μοντέλα θωράκισης, κοστίζουν περίπου 800~850€ με τις κλειδαριές που τις δίνουν αυτοί. Αν τους ζητήσεις να σου βάλουν τα προϊόντα που προτείνω για την κλειδαριά, θα σου βγει κάπου στα 1000~1100€ συνολικά η πόρτα. Οι τιμές αυτές είναι με απλές laminate επενδύσεις (αν θέλεις καπλαμά ή αλουμίνιο με σχέδια κλπ, αυτά ανεβάζουν το τελικό κόστος κατά 10~30%, ανάλογα τι θα ζητήσεις) και αφορούν νορμάλ διαστάσεις πόρτας (περίπου 90 Χ 210 που είναι οι περισσότερες). Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από swayback 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα