HERTHAN Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, mclein² είπε χαμος = ? Ασε τι να σου λεω.......βαλε με τον νου σου τι θα εκανες εσυ αν υπηρχε ανθρωπος αρρωστος μεσα που δεν μπορει καθολου να περπατησει και να σου ανοιξει. Και να πρεπει να μπεις και αμεσα μεσα. Και να μην ειμαι ουτε κλεφτης ουτε κλειδαρας. Εσπασα ρολο και σητα και μπηκα μεσα αμεσως. Γαμω την AGB. 1
Alejandro Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 44 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ασε τι να σου λεω.......βαλε με τον νου σου τι θα εκανες εσυ αν υπηρχε ανθρωπος αρρωστος μεσα που δεν μπορει καθολου να περπατησει και να σου ανοιξει. Και να πρεπει να μπεις και αμεσα μεσα. Και να μην ειμαι ουτε κλεφτης ουτε κλειδαρας. Εσπασα ρολο και σητα και μπηκα μεσα αμεσως. Γαμω την AGB. Έχει καιρό που έχουμε πει ότι είναι ελαττωματικός. Πώς και δεν τον άλλαξες όσο δούλευε;
HERTHAN Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Alejandro είπε Έχει καιρό που έχουμε πει ότι είναι ελαττωματικός. Πώς και δεν τον άλλαξες όσο δούλευε; Οταν τον αγορασα μετα απο κανεναν μηνα αναφερθηκε περιπου οτι ειχε το θεμα. Αφου δουλευε κανονικα με τι δικαιολογια να τον αλλαξω. Μακαρι να μπορουσα. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από HERTHAN
Petros Electron Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Οταν τον αγορασα μετα απο κανεναν μηνα αναφερθηκε περιπου οτι ειχε το θεμα. Αφου δουλευε κανονικα με τι δικαιολογια να τον αλλαξω. Μακαρι να μπορουσα. Ευχαριστω για την απαντηση. Εγω ειχα τον μονης ενεργείας απο το 2017, τωρα απο τον φεβρουαριο εβαλα καινούριο (γιατι εχασα τα κλειδιά μου) και προς το παρόν δεν εχω παρατηρήσει πρόβλημα πέρα οτι καμια φορα μου μάγκωνε λιγο το κλειδι στο βγάλσιμο μετα απο λιγο λάδωμα δεν το ξανά εκανε. 1
Alejandro Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Οταν τον αγορασα μετα απο κανεναν μηνα αναφερθηκε περιπου οτι ειχε το θεμα. Αφου δουλευε κανονικα με τι δικαιολογια να τον αλλαξω. Μακαρι να μπορουσα. Καλύτερα να τον άλλαζες και να είχες χασούρα παρά να πάθεις τέτοια λαχτάρα. 1
eyw Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 τι λάδωμα (λίπανση, μην πάει ο νους στο κακό...) κάνουμε στους κυλίνδρους? χρειάζεται ή βλάπτει? χρειάζεται να τους βγάλουμε από την κλειδαριά για να περάσει το λάδι παντού? και με τι? λάδι αυτοκινήτου, γράσσο λιθίου, ψιλό λάδι για ραπτομηχανές, άλλο? . έχω ακούσει ότι όταν μαγγώσουν κλειδαριές ή λουκέτα με οινόπνευμα ή WD-40 συνέρχονται.
Alejandro Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, eyw είπε τι λάδωμα (λίπανση, μην πάει ο νους στο κακό...) κάνουμε στους κυλίνδρους? χρειάζεται ή βλάπτει? χρειάζεται να τους βγάλουμε από την κλειδαριά για να περάσει το λάδι παντού? και με τι? λάδι αυτοκινήτου, γράσσο λιθίου, ψιλό λάδι για ραπτομηχανές, άλλο? . έχω ακούσει ότι όταν μαγγώσουν κλειδαριές ή λουκέτα με οινόπνευμα ή WD-40 συνέρχονται. Όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, καλύτερα είναι να αποφεύγεται το λάδωμα γιατί τα συμβατικά προϊόντα που έχει ο καθένας στο σπίτι του, κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.
eyw Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 και όταν ένα παλιό λουκέτο μαγγώσει πως το συνεφέρουμε?
Petros Electron Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, eyw είπε τι λάδωμα (λίπανση, μην πάει ο νους στο κακό...) κάνουμε στους κυλίνδρους? χρειάζεται ή βλάπτει? χρειάζεται να τους βγάλουμε από την κλειδαριά για να περάσει το λάδι παντού? και με τι? λάδι αυτοκινήτου, γράσσο λιθίου, ψιλό λάδι για ραπτομηχανές, άλλο? . έχω ακούσει ότι όταν μαγγώσουν κλειδαριές ή λουκέτα με οινόπνευμα ή WD-40 συνέρχονται. Μετα απο πολυ ερεύνα στο ίντερνετ και οτι εχει αναφερθεί κατέληξα οτι το καταλληλότερο ειναι το σπρέι γραφίτη. Το WD 40 δεν προτείνεται για τους εξελιγμένους κυλίνδρους ασφαλειας. 4 λεπτά πριν, eyw είπε και όταν ένα παλιό λουκέτο μαγγώσει πως το συνεφέρουμε? Εγω σε ενα που ειχα εριξα σπρέι γράσο λιθιου. Απο τοτε λειτουργεί αψογα. Αν δεν βαριέσαι δες το είναι μίση ώρα Επεξ/σία 14 Μαΐου 2020 από Petros Electron 3
eyw Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, Petros Electron said: ... οτι το καταλληλότερο ειναι το σπρέι γραφίτη. Το WD 40 δεν προτείνεται για τους εξελιγμένους κυλίνδρους ασφαλειας. ok, ty στα υπ'όψιν, +1. Στα λουκέτα που είναι έξω (σκόνη, ζέστη, βροχή, πάγος) και σε απλούς μη εξελιγμένους κυλίνδρους τι να βάζουμε όταν ζορίζουν ή κολλάνε? Εγώ πάντως με WD-40 συνέφερα-ανέστησα 2-3 λουκέτα, από τότε είναι ok και τα χρησιμοποιώ. . edit: το είδα, στα comments το λέει κάποιος, στο 29:37. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από eyw
Alejandro Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δεν έγραψα για λουκέτα αλλά για ποιοτικούς κυλίνδρους.
eyw Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Alejandro said: Δεν έγραψα για λουκέτα αλλά για ποιοτικούς κυλίνδρους. ναι, ok, άλλο πράγμα αυτοί. ευχαριστώ για τις ταχύτατες απαντήσεις-λύσεις. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από eyw
HERTHAN Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 38 λεπτά πριν, Alejandro είπε Καλύτερα να τον άλλαζες και να είχες χασούρα παρά να πάθεις τέτοια λαχτάρα. Το ειχα πολυ μικρο χρονικο διαστημα για να τον αλλαξω αλλα ταυτοχρονα ημουν και αρκετα πιεσμενος οικονομικα εκεινο το διαστημα και ειδικα αυτο το διαστημα. Οτι εγινε εγινε τωρα δεν με νοιαζει οτι φτιαχνεται με χρηματα καθολου απλα πολλα νευρα εχω με την γαμω εταιρια που κατα πασα πιθανοτητα θα γνωριζει το προβλημα και δεν εχει κανει ανακληση προιοντος σαν ελλατωματικο. 39 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Μετα απο πολυ ερεύνα στο ίντερνετ και οτι εχει αναφερθεί κατέληξα οτι το καταλληλότερο ειναι το σπρέι γραφίτη. Το WD 40 δεν προτείνεται για τους εξελιγμένους κυλίνδρους ασφαλειας. Κι εγω γραφιτη εχω παρει για τους κυλινδρους. 1
Alejandro Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, HERTHAN είπε που κατα πασα πιθανοτητα θα γνωριζει το προβλημα και δεν εχει κανει ανακληση προιοντος σαν ελλατωματικο. Αυτό ναι, αφού τους δέχεται πίσω χωρίς πολλά πολλά, θα μπορούσε να κάνει ανάκληση ολόκληρης της παρτίδας χωρίς να χρειάζεται να χαλάσει ένας κύλινδρος για να αντικατασταθεί. 2
taris Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως εγώ παρότι πήρα Scudo DCK διπλής λειτουργίας χωρίς το πρόβλημα (τον έβαλα πέρσι Πάσχα, νομίζω δεν είχε βγει η ελαττωματική παρτίδα ακόμα, τότε, έτσι δεν είναι;) δεν πρόκειται να αγοράσω προϊόν τους ποτέ ξανά. Εταιρία που δεν κάνει ανάκληση τέτοια προβληματική παρτίδα και αφήνει τους ανθρώπους να κλειδώνονται έξω από τα σπίτια τους για να καταδεχτεί να τους προμηθεύσει με λειτουργικό κύλινδρο αντικατάσταση, δεν έχει καμιά σοβαρότητα και με έχει χάσει από πελάτη οριστικά. Ο επόμενος κύλινδρός μου θα είναι οτιδήποτε εκτός από AGB. Επεξ/σία 15 Μαΐου 2020 από taris 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα