tsafou Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 27 λεπτά πριν, Alejandro είπε Δεν είναι το ίδιο αξιόπιστοι. Ο διπλής είχε και δεν ξέρω αν ακόμη έχει θέματα. Άρα καλύτερα μονής έτσι?
Alejandro Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Για εμένα, ναι. Δεν ξέρω αν βγήκε νέα παρτίδα διπλής και αν είναι απροβλημάτιστη.
mclein² Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Alejandro είπε Για εμένα, ναι. Δεν ξέρω αν βγήκε νέα παρτίδα διπλής και αν είναι απροβλημάτιστη. δε βγηκε, τα τσιφακια που τον μετατρεπουν σε διπλης ειναι μαπα και εντος 4μηνου κολλανε ολοι. 🤢 Επεξ/σία 11 Μαΐου 2020 από mclein²
Kingedward Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, mclein² είπε γυρω στα 600 ~ 800 σιγουρα. γυρω στα 40 ~ 60 ο κυλινδρος & 60 ~ 100 η κλειδαρια (αναλογα αν την περασεις μονος σου ή οχι) Έχεις καμιά πρόταση για καλή θωρακισμένη; Γιατί για εκεί με κόβω. Ευχαριστώ και πάλι.
swayback Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Kingedward είπε Έχεις καμιά πρόταση για καλή θωρακισμένη; Γιατί για εκεί με κόβω. Ευχαριστώ και πάλι. Κάνε αν θες μια αναζήτηση για τα παρακάτω μοντέλα θωράκισης: 1. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Atros, όπου είτε θα την παράγγελνα με κλειδαριά Mottura και κύλινδρο KESO 8000 ή (ιδανικά), θα άλλαζα τον κύλινδρο μετά την τοποθέτηση με έναν πολύ καλύτερο. (η πόρτα με τοποθέτηση και ΦΠΑ κάνει 700€ περίπου, οπότε μετά με άλλα 120~150€ αγοράζεις έναν top κύλινδρο (αυτό είναι το ιδανικό σενάριο)) 2. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Armor, με κλειδαριά Cisa Revolution Pro, defender Disec Monolito BD200 και κύλινδρο AGB Scudo DCk ή EVVA ICS. 3. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Dierre Sparta 17, με ότι κλειδαριά είπα και στο μοντέλο Armor. Κόστος: 750~850€ περίπου, με τους συνδυασμούς κλειδαριάς που προτείνω παραπάνω Τα δύο πρώτα μοντέλα, έχουν αξιόλογη θωράκιση και αν συνδυαστούν με ένα καλό σετ κλειδαριάς κυλίνδρου, η πόρτα θα σου παρέσει συνολικά ένα καλό επίπεδο ασφαλείας. Μιλάμε πάντα για πόρτες με επενδύσεις laminate μέσα- έξω. Αν θες καπλαμά ή αλουμίνιο εξωτερικά, κλπ, εκεί ανεβαίνει το κόστος σε κάθε περίπτωση. 1
tsafou Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, mclein² είπε δε βγηκε, τα τσιφακια που τον μετατρεπουν σε διπλης ειναι μαπα και εντος 4μηνου κολλανε ολοι. 🤢 Τώρα προβληματίστηκα γιατί είχα καταλήξει σε αυτή την επιλογή. Επειδή θέλω την διπλής ενέργειας, έχετε να μου προτείνετε κάποιον παρόμοια ποιόητας και περίπου οικονομικά στα ίδια? Επίσης όταν λες στο 4μηνο (που φαίνεται υπερβολικά λίγο χρονικό διάστημα-απαράδεκτο) με τι χρήση? Για μένα θα είναι πόρτα που χρησιμοποιείται αραία, 1 φορά την εβδομάδα ας πούμε...Παίζει ρόλο?
Alejandro Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, tsafou είπε Τώρα προβληματίστηκα γιατί είχα καταλήξει σε αυτή την επιλογή. Επειδή θέλω την διπλής ενέργειας, έχετε να μου προτείνετε κάποιον παρόμοια ποιόητας και περίπου οικονομικά στα ίδια? Επίσης όταν λες στο 4μηνο (που φαίνεται υπερβολικά λίγο χρονικό διάστημα-απαράδεκτο) με τι χρήση? Για μένα θα είναι πόρτα που χρησιμοποιείται αραία, 1 φορά την εβδομάδα ας πούμε...Παίζει ρόλο? Ήταν προβληματική παρτίδα. Μπορεί να χαλάσει στην εβδομάδα, μπορεί και στο 4μηνο. Εγώ θα κοιτούσα σε Champions Pro για διπλή λειτουργία.
mclein² Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 53 λεπτά πριν, tsafou είπε Τώρα προβληματίστηκα γιατί είχα καταλήξει σε αυτή την επιλογή. Επειδή θέλω την διπλής ενέργειας, έχετε να μου προτείνετε κάποιον παρόμοια ποιόητας και περίπου οικονομικά στα ίδια? Επίσης όταν λες στο 4μηνο (που φαίνεται υπερβολικά λίγο χρονικό διάστημα-απαράδεκτο) με τι χρήση? Για μένα θα είναι πόρτα που χρησιμοποιείται αραία, 1 φορά την εβδομάδα ας πούμε...Παίζει ρόλο? mottura c28 ή champion pro που ειπε ο αλεξ.
Kingedward Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/5/2020 στις 3:18 ΜΜ, swayback είπε Κάνε αν θες μια αναζήτηση για τα παρακάτω μοντέλα θωράκισης: 1. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Atros, όπου είτε θα την παράγγελνα με κλειδαριά Mottura και κύλινδρο KESO 8000 ή (ιδανικά), θα άλλαζα τον κύλινδρο μετά την τοποθέτηση με έναν πολύ καλύτερο. (η πόρτα με τοποθέτηση και ΦΠΑ κάνει 700€ περίπου, οπότε μετά με άλλα 120~150€ αγοράζεις έναν top κύλινδρο (αυτό είναι το ιδανικό σενάριο)) 2. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Armor, με κλειδαριά Cisa Revolution Pro, defender Disec Monolito BD200 και κύλινδρο AGB Scudo DCk ή EVVA ICS. 3. Μοντέλο θωράκισης πόρτας Dierre Sparta 17, με ότι κλειδαριά είπα και στο μοντέλο Armor. Κόστος: 750~850€ περίπου, με τους συνδυασμούς κλειδαριάς που προτείνω παραπάνω Τα δύο πρώτα μοντέλα, έχουν αξιόλογη θωράκιση και αν συνδυαστούν με ένα καλό σετ κλειδαριάς κυλίνδρου, η πόρτα θα σου παρέσει συνολικά ένα καλό επίπεδο ασφαλείας. Μιλάμε πάντα για πόρτες με επενδύσεις laminate μέσα- έξω. Αν θες καπλαμά ή αλουμίνιο εξωτερικά, κλπ, εκεί ανεβαίνει το κόστος σε κάθε περίπτωση. Θα τα μελετήσω και αν είναι θα πάω λογικά στην Europorta που άκουσα καλά λόγια. Έχεις καμια πρόταση για πόρτα ταράτσας; Αυτή που έχει τώρα το διαμέρισμα είναι μια παλιά σιδερένια. Θα γίνει μετακόμιση σε μονοκατοικία και έχει άμεση πρόσβαση στο διαμέρισμά μας. Σκεφτόμουν κάτι σε φάση παράθυρο με διπλά τζάμια, γιατί δεν έχει παράθυρα το δωμάτιο που έχει την πόρτα. Τέλος, θα αλλάξουμε και την μπαλκονόπορτα και σκέφτομαι απλά να βάλω διπλά τζάμια. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια γιατί κάποιοι από μας είμαστε αδαείς στο συγκεκριμένο κομμάτι! Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Kingedward
swayback Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, Kingedward είπε Θα τα μελετήσω και αν είναι θα πάω λογικά στην Europorta που άκουσα καλά λόγια. Έχεις καμια πρόταση για πόρτα ταράτσας; Αυτή που έχει τώρα το διαμέρισμα είναι μια παλιά σιδερένια. Θα γίνει μετακόμιση σε μονοκατοικία και έχει άμεση πρόσβαση στο διαμέρισμά μας. Σκεφτόμουν κάτι σε φάση παράθυρο με διπλά τζάμια, γιατί δεν έχει παράθυρα το δωμάτιο που έχει την πόρτα. Τέλος, θα αλλάξουμε και την μπαλκονόπορτα και σκέφτομαι απλά να βάλω διπλά τζάμια. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια γιατί κάποιοι από μας είμαστε αδαείς στο συγκεκριμένο κομμάτι! Εκεί που θα πας να ζητήσεις προσφορά για πόρτα ασφαλείας, ζήτησε και προσφορά για την πόρτα της ταράτσας. Μπορεί να γίνει τζαμωτή. Θα μπορούσε να μπει και αλουμινόπορτα τζαμωτή, με κλειδαριά τριών(ή περισσότερων) σημείων. Αν επιλέξεις τζαμωτή, το τζάμι να είναι ασφαλείας (triplex) ή ενισχυμένο με κάγκελο πχ. Καλό είναι να έχεις και διαστάσεις του ανοίγματος (της σιδερένιας πόρτας με την κάσα της) για να σου δώσουν τιμές. Θα μπορούσες να βάλεις και κούφωμα με triplex τζάμια στην μπαλκονόπορτα που λες (ή σε άλλα παράθυρα που ίσως σκέφτεσαι να τα αλλάξεις).
Kingedward Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, swayback είπε Εκεί που θα πας να ζητήσεις προσφορά για πόρτα ασφαλείας, ζήτησε και προσφορά για την πόρτα της ταράτσας. Μπορεί να γίνει τζαμωτή. Θα μπορούσε να μπει και αλουμινόπορτα τζαμωτή, με κλειδαριά τριών(ή περισσότερων) σημείων. Αν επιλέξεις τζαμωτή, το τζάμι να είναι ασφαλείας (triplex) ή ενισχυμένο με κάγκελο πχ. Καλό είναι να έχεις και διαστάσεις του ανοίγματος (της σιδερένιας πόρτας με την κάσα της) για να σου δώσουν τιμές. Θα μπορούσες να βάλεις και κούφωμα με triplex τζάμια στην μπαλκονόπορτα που λες (ή σε άλλα παράθυρα που ίσως σκέφτεσαι να τα αλλάξεις). Επειδή είναι σε υπνοδωμάτιο δυστυχώς και δεν έχει κανένα παράθυρο και η κοπέλα μου επιμένει να βάλουμε παράθυρο εκεί, αν βάζαμε μπαλκονόπορτα με παντζούρι προσφέρει κάποια ασφάλεια; Ναι για την μπαλκονόπορτα κάτι τέτοιο σκέφτομαι να κάνω...για την ταράτσα ακόμα είμαι σε σκέψη μόνο και μόνο γιατί δεν υπάρχει παράθυρο στο δωμάτιο! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2020 από Kingedward
HERTHAN Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Στις 11/5/2020 στις 12:36 ΜΜ, mclein² είπε δε βγηκε, τα τσιφακια που τον μετατρεπουν σε διπλης ειναι μαπα και εντος 4μηνου κολλανε ολοι. 🤢 Ναι χθες κολλησε τελικα και ο δικος μου και καναμε χαμο για να μπουμε.
Petros Electron Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι χθες κολλησε τελικα και ο δικος μου και καναμε χαμο για να μπουμε. Οταν λεμε κολλάει τι γινεται ακριβώς? Δεν μπαινει μέσα το κλειδί, η μπαίνει και μετα δεν βγαινει?, ή μπαινει/βγαινει αλλα γυρίζεις τον κύλινδρο και δεν γυρίζει το ροτορακι να ξεκλειδώσει/κλειδώσει την κλειδαριά ?
HERTHAN Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Petros Electron είπε Οταν λεμε κολλάει τι γινεται ακριβώς? Δεν μπαινει μέσα το κλειδί, η μπαίνει και μετα δεν βγαινει?, ή μπαινει/βγαινει αλλα γυρίζεις τον κύλινδρο και δεν γυρίζει το ροτορακι να ξεκλειδώσει/κλειδώσει την κλειδαριά ? To κλειδι μπαινει και βγαινει κανονικα αλλα οταν το βαζεις δεν γυρναει καθολου μενει κολλημενο εκει. Οταν εχω το κλειδι απο πισω κλειδωνει και ξεκλειδωνει αλλα οταν το βγαζω δεν ανοιγει με τιποτα. 1
mclein² Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Ναι χθες κολλησε τελικα και ο δικος μου και καναμε χαμο για να μπουμε. χαμος = ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα