john_petrucci7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Αμα έρθει με σκοπό ο οποιοσδήποτε ν'ανοιξει τέτοια πόρτα σίγουρα ο ιδιοκτήτης δεν θα βρει ούτε τις κολώνες μετά...
mclein² Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, eyw είπε η μιά κλειδαριά είναι fake για να καθυστερήσει τον κλέφτη ή είναι κανονική και κλειδώνει? 1 κλειδαρια & 1 μπλοκ για την ακριβεια. περιττο οσο το να εχω 1000 ευρω στην τσεπη μου και να αγοραζω λαμποργκινι με δανειο.
Kingedward Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Καλημέρα, Πρόκειται να μετακομίσω σύντομα σε μονοκατοικία προς Πειραιά μεριά . Το σπίτι έχει απλή πόρτα λευκή αλουμινίου και μια πόρτα σιδερένια για την ταράτσα. Καμία πρόταση για σχετικά καλή ασφάλεια; Ευχαριστώ!
mclein² Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 38 λεπτά πριν, Kingedward είπε Καλημέρα, Πρόκειται να μετακομίσω σύντομα σε μονοκατοικία προς Πειραιά μεριά . Το σπίτι έχει απλή πόρτα λευκή αλουμινίου και μια πόρτα σιδερένια για την ταράτσα. Καμία πρόταση για σχετικά καλή ασφάλεια; Ευχαριστώ! στην αλουμινοπορτα κλειδαρια 3 σημειων + ενα κυλινδρο απο 30 εως 60 ευρω. στη σιδερενια της ταρατσας, ελαχιστα πραγματα μπορουν να γινουν...
Kingedward Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, mclein² είπε στην αλουμινοπορτα κλειδαρια 3 σημειων + ενα κυλινδρο απο 30 εως 60 ευρω. στη σιδερενια της ταρατσας, ελαχιστα πραγματα μπορουν να γινουν... Σκέφτομαι για αλλαγή της πόρτας της ταράτσας. Λέμε να μετακομίσουμε προς το Κερατσίνι, πως είναι γενικά τα πράγματα εκεί; Έχουμε εικόνα; Επίσης η αλουμινόπορτα είναι ασφαλής ή προτείνεις κάτι καλύτερο; Σε ευχαριστώ!
mclein² Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 23 λεπτά πριν, Kingedward είπε Σκέφτομαι για αλλαγή της πόρτας της ταράτσας. Λέμε να μετακομίσουμε προς το Κερατσίνι, πως είναι γενικά τα πράγματα εκεί; Έχουμε εικόνα; normal. ουτε κρυο - ουτε ζεστη. υπαρχουν διαρρηξεις σε κανονικα επιπεδα & τις γνωστες ωρες. 23 λεπτά πριν, Kingedward είπε Σκέφτομαι για αλλαγή της πόρτας της ταράτσας. Λέμε να μετακομίσουμε προς το Κερατσίνι, πως είναι γενικά τα πράγματα εκεί; Έχουμε εικόνα; Επίσης η αλουμινόπορτα είναι ασφαλής ή προτείνεις κάτι καλύτερο; Σε ευχαριστώ! το αλουμινιο ειναι αλουμινιο...μαλακο υλικο & σχετικα ομορφο. τωρα εαν μπορεις να βαλεις θωρακισμενη θα ειναι καλυτερα αλλα απο εκει κ περα θεωρω πως με 3 ή 5 σημειων κλειδαρια κ ενα σοβαρο κυλινδρο δε θα εχεις προβλημα.
rafeek Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Όσοι έχετε ακόμα κλειδαριά ''χρηματοκιβωτίου'' αλλαγή άμεσα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη εδώ και 10 χρόνια που ανοίγουν για πλάκα
mclein² Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, rafeek είπε Όσοι έχετε ακόμα κλειδαριά ''χρηματοκιβωτίου'' αλλαγή άμεσα, αν δεν το έχετε κάνει ήδη εδώ και 10 χρόνια που ανοίγουν για πλάκα μονο που οι γεωργιανοι & οι ρομά εχουν κλειδια κ οχι διαρρηκτικά... καλο το προμοσιον του Λο για το turbodecoder (να παρουν κ οι κλειδαραδες εργαλεια που κανουν 700€ το ενα με διαρκεια ζωης 10 ανοιγματα) αλλα οι διαρρηξεις δε γινονται ετσι. υγ - το για πλακα το βλεπουμε οταν καλουμε κλειδαραδες για διαρρηξη και δεν μπορουν
rafeek Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, mclein² είπε μονο που οι γεωργιανοι & οι ρομά εχουν κλειδια κ οχι διαρρηκτικά... καλο το προμοσιον του Λο για το turbodecoder (να παρουν κ οι κλειδαραδες εργαλεια που κανουν 700€ το ενα με διαρκεια ζωης 10 ανοιγματα) αλλα οι διαρρηξεις δε γινονται ετσι. υγ - το για πλακα το βλεπουμε οταν καλουμε κλειδαραδες για διαρρηξη και δεν μπορουν δεν έχεις άδικο αλλά μόνο βλέποντας κάποιο βίντεο μπορεί μερικοί να καταλάβουν ότι πρέπει να αλλάξουν αυτές τις κλειδαριές άμεσα
Kingedward Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 Δημοσ. 8 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/5/2020 στις 11:37 ΠΜ, mclein² είπε normal. ουτε κρυο - ουτε ζεστη. υπαρχουν διαρρηξεις σε κανονικα επιπεδα & τις γνωστες ωρες. το αλουμινιο ειναι αλουμινιο...μαλακο υλικο & σχετικα ομορφο. τωρα εαν μπορεις να βαλεις θωρακισμενη θα ειναι καλυτερα αλλα απο εκει κ περα θεωρω πως με 3 ή 5 σημειων κλειδαρια κ ενα σοβαρο κυλινδρο δε θα εχεις προβλημα. Καλημέρα, Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση mclein! Και πόσο κοστίζει στο περίπου μια καλή θωρακισμένη (μαζί με κλειδαριές, defender κλπ) ή ένας σοβαρός κύλινδρος και κλειδαριά 3 ή 5 σημείων για την απλή αλουμινίου; Στο περίπου πάντα, μην σε βάζω σε κόπο! Επίσης, για την πίσω σιδερένια που οδηγεί σε ταράτσα καμιά πρόταση; Αν μπορούσες να μου απαντήσεις θα σου ήμουν υπόχρεος! Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Kingedward
mclein² Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Στις 8/5/2020 στις 1:19 ΜΜ, Kingedward είπε Καλημέρα, Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση mclein! Και πόσο κοστίζει στο περίπου μια καλή θωρακισμένη (μαζί με κλειδαριές, defender κλπ) γυρω στα 600 ~ 800 σιγουρα. Στις 8/5/2020 στις 1:19 ΜΜ, Kingedward είπε ένας σοβαρός κύλινδρος και κλειδαριά 3 ή 5 σημείων για την απλή αλουμινίου; γυρω στα 40 ~ 60 ο κυλινδρος & 60 ~ 100 η κλειδαρια (αναλογα αν την περασεις μονος σου ή οχι)
pintourikio Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 35 λεπτά πριν, xsterg είπε καλη θωρακισμενη πας σιγουρα πανω απο 1200€. Νομίζω υπερβάλεις λίγο. Αν έχεις κανονικές διαστάσεις, δεν αλλάξεις πόμολα-χερουλια και πάρεις μια απλή επένδυση, βρίσκεις ποιοτικές πόρτες από 700-1000€.
tsafou Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Καλημέρα. Έχω καταλήξει σε AGB Scudo DCK - ο επαγγελματίας με ενημέρωσε ότι υπάρχει μονής και διπλής ενέργειας με διαφορά τιμής 8-10ε. Είναι το ίδιο αξιόπιστοι? Γιατί κάποιος να προτιμήσει τον απλής ενέργειας?
Alejandro Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, tsafou είπε Καλημέρα. Έχω καταλήξει σε AGB Scudo DCK - ο επαγγελματίας με ενημέρωσε ότι υπάρχει μονής και διπλής ενέργειας με διαφορά τιμής 8-10ε. Είναι το ίδιο αξιόπιστοι? Γιατί κάποιος να προτιμήσει τον απλής ενέργειας? Δεν είναι το ίδιο αξιόπιστοι. Ο διπλής είχε και δεν ξέρω αν ακόμη έχει θέματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα