ant_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Toσο καλυτερη ειναι η κλειδαρια cisa revo απο την mottura champions και την προτεινει το 90%?
tilaverboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Αγαπητέ mclein και αυτή η κλειδαριά Cisa είναι ή είναι τίποτα άλλο? Συγγνώμη για το πρήξιμο. Γάμος έχουμε αργότερα και θέλω να ξέρω πόσο καλυμμένος είμαι.
Alejandro Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Αγαπητέ mclein και αυτή η κλειδαριά Cisa είναι ή είναι τίποτα άλλο? Συγγνώμη για το πρήξιμο. Γάμος έχουμε αργότερα και θέλω να ξέρω πόσο καλυμμένος είμαι. Για LOS μου φαίνεται... Λόγω της αλλενόβιδας.
tilaverboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Alejandro είπε Για LOS μου φαίνεται... Λόγω της αλλενόβιδας. Μάπα?
pintourikio Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Alejandro είπε 16 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Μάπα? Αρχικά σημασία έχει τι κύλινδρο έχει η πόρτα μετά το defender της και τελευταία κοιτάμε να αλλάξουμε την κλειδαριά της πόρτας γιατί αλλαγή κλειδαριάς σημαίνει λύσιμο της πόρτας και αρκετή εργασία. Κλειδαριά iseo ή mottura ή multlock los ή cisa δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει κάποιος. Ακόμα και άλλες μάρκες να είναι δεν υπάρχει λόγος να γίνει αλλαγή της κλειδαριάς αν δουλεύει απροβληματιστα Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από pintourikio 1
mclein² Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ant_ είπε Toσο καλυτερη ειναι η κλειδαρια cisa revo απο την mottura champions και την προτεινει το 90%? cisa revolution ειναι η κλειδαρια και ειναι μακραν απο τη δευτερη η πιο σταθερη σε μη εμφανισεις προβληματων ακομη και απο κακους χειριστες. επισης εχει διπλο συστημα μπλοκαρισματος που η μοτουρα δεν εχει. τελος, mottura champions pro ειναι κυλινδρος και οχι κλειδαρια & επισης ειναι ενας πολυ καλος κυλινδρος μεσαιας κατηγοριας. 44 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Αγαπητέ mclein και αυτή η κλειδαριά Cisa είναι ή είναι τίποτα άλλο? Συγγνώμη για το πρήξιμο. Γάμος έχουμε αργότερα και θέλω να ξέρω πόσο καλυμμένος είμαι. βγαλε καμια πιο καθαρη γιατι απ'αυτη τη φωτο δεν καταλαβαινω. σιγουρα δεν ειναι LOS που ειπε τ'αφεντικο γιατι η LOS εχει την αλενοβιδα επανω απο τον τελευταιο πυρο. επισης cisa δε βλεπω να ειναι γιατι δε γραφει σε κανενα πυρο το λογοτυπο. εαν ειναι γραναζωτη, παλι σεκιουρεμ δεν ειναι γιατι ουτε αυτο το λογοτυπο βλεπουμε. ουτε iseo ειναι γιατι ουτε σ'αυτη βλεπουμε το λογοτυπο και αυτη δεν εχει εκει τη βιδα στηριξης του κυλινδρου. 30 λεπτά πριν, Alejandro είπε Για LOS μου φαίνεται... Λόγω της αλλενόβιδας. εγω πιστευω ειναι cipierre λογω τοποθεσιας
tilaverboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, mclein² είπε cisa revolution ειναι η κλειδαρια και ειναι μακραν απο τη δευτερη η πιο σταθερη σε μη εμφανισεις προβληματων ακομη και απο κακους χειριστες. επισης εχει διπλο συστημα μπλοκαρισματος που η μοτουρα δεν εχει. τελος, mottura champions pro ειναι κυλινδρος και οχι κλειδαρια & επισης ειναι ενας πολυ καλος κυλινδρος μεσαιας κατηγοριας. βγαλε καμια πιο καθαρη γιατι απ'αυτη τη φωτο δεν καταλαβαινω. σιγουρα δεν ειναι LOS που ειπε τ'αφεντικο γιατι η LOS εχει την αλενοβιδα επανω απο τον τελευταιο πυρο. επισης cisa δε βλεπω να ειναι γιατι δε γραφει σε κανενα πυρο το λογοτυπο. εαν ειναι γραναζωτη, παλι σεκιουρεμ δεν ειναι γιατι ουτε αυτο το λογοτυπο βλεπουμε. ουτε iseo ειναι γιατι ουτε σ'αυτη βλεπουμε το λογοτυπο και αυτη δεν εχει εκει τη βιδα στηριξης του κυλινδρου. εγω πιστευω ειναι cipierre λογω τοποθεσιας Τρόχισε κάτω από τη γλώσσα για να μπει βίδα. Σάπια είναι? Μου είχε πει cisa είναι για αυτό τρόχισα για να μπει. Φαίνεται για cisa. υπάρχει κίνδυνος να μπλοκάρει το κλειδί που μου είχες πει στην αρχή ή όχι; Για αυτό αγχωθηκα. Κλειδί αφήνω πάνω στην πόρτα αφού κλείδωσα ή όχι; Επεξ/σία 1 Μαΐου 2020 από tilaverboy
mclein² Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Τρόχισε κάτω από τη γλώσσα για να μπει βίδα. Σάπια είναι? Μου είχε πει cisa είναι για αυτό τρόχισα για να μπει. Φαίνεται για cisa. υπάρχει κίνδυνος να μπλοκάρει το κλειδί που μου είχες πει στην αρχή ή όχι; Για αυτό αγχωθηκα. Κλειδί αφήνω πάνω στην πόρτα αφού κλείδωσα ή όχι; cisa ειναι η κλειδαρια, μια χαρα ειναι το πελατακι σου δε σε δουλεψε. κανονικα δεν ειναι καλο να εχουμε τα κλειδια επανω στην πορτα αλλα διπλα της κρεμμασμενα για να φυγουμε σε περιπτωση αναγκης. τα κλειδια & οι κλειδαριες δεν μπλοκαρουν ετσι απλά - ουτε για πλακα ! να προσεχεις μη χρησιμοποιεις το κλειδι για οποιαδηποτε αλλη χρηση εκτος του προορισμου του & θα εισαι τζετ. 1
tilaverboy Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, mclein² είπε cisa ειναι η κλειδαρια, μια χαρα ειναι το πελατακι σου δε σε δουλεψε. κανονικα δεν ειναι καλο να εχουμε τα κλειδια επανω στην πορτα αλλα διπλα της κρεμμασμενα για να φυγουμε σε περιπτωση αναγκης. τα κλειδια & οι κλειδαριες δεν μπλοκαρουν ετσι απλά - ουτε για πλακα ! να προσεχεις μη χρησιμοποιεις το κλειδι για οποιαδηποτε αλλη χρηση εκτος του προορισμου του & θα εισαι τζετ. Για τι άλλο να το χρησιμοποιήσω? 😂 σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλά. σε ευχαριστώ πολύ για όλα. 1
taris Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, tilaverboy είπε Για τι άλλο να το χρησιμοποιήσω? 😂 σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλά. σε ευχαριστώ πολύ για όλα. Yποθέτω ανοιχτήρι κάποιοι; ή κουδουνίστρα σε μωρά που το πετάνε κάτω. αυτά τα δύο έχω δει τουλ εγώ. mclein διέγειρες την περιέργειά μας! τί άλλα παράξενα πράματα κάνουν και χαλάνε τα κλειδιά τους; 1
swayback Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, galactob είπε Μου έκανες την καρδιά περιβόλι. όπως το ακούω καλύτερα να αλλάξω μια πόρτα χωρίς την κάσα άμα γίνετε παρα κλειδαριά. γιατί άμα είναι και ξανά χρειαστεί για τον α-β λόγο αλλαγή η κλειδαριά και χρειάζεται από την αρχή πάλι τροχό ηλεκτροκολλήσεις 😪 . αρά το μονός μου το ξεχνάω .χρήση τροχού και κόλλησης ξέρω. από πόρτες ασφαλείας δεν ξέρω και δεν παίζεις με την ασφάλεια σου. καλά άμα θέλουνε να μπούνε θα μπουν απλα ειπα τι μου προσφεραν. Ήθελα να αλλάξω γιατί όλοι στην πολυκατοικία βάλαν τα τελευταία 2 χρονιά ποιο καινούργιες πόρτες αρά είμαι ποιο εύκολος στόχος που έχω παλιά κλειδαριά. επειδή το τελευταίο δεν το κατάλαβα και τόσο καλά ... με αυτά τα χρήματα οπού είπα ότι διαθέτω δεν μπορώ να βάλω κάτι αξιόλογο ??? μπορείς να μου δώσεις μια εικόνα κάποιου κόστους βάση την πόρτα που έχω? Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Να διευκρινίσω κάτι. Πόρτα Siamo συνήθως σημαίνει αρκετά καλή έως τοπ θωράκιση, αλλά ταλαιπωρία για τον τεχνικό που θα αναλάβει να αλλάξει/αναβαθμίσει την παλαιού τύπου κλειδαριά. Κρίνοντας και από τους 3 μεντεσέδες και το ότι την έχεις περίπου 10 χρόνια, λογικά έχεις το μοντέλο θωράκισης Extra-1 Valida. Με λίγα λόγια, έχεις μία πολύ δυνατή πόρτα, από άποψη θωράκισης. Αυτό που θες, είναι μία πολύ καλή κλειδαριά και έναν καλό επαγγελματία να κάνει σωστή δουλειά κατά την αναβάθμιση. Και μετά θα έχεις συνολικά ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Και δυνατή θωράκιση και δυνατή κλειδαριά. Ο mclein λέγοντας κακή εσωτερική κατάσταση, δεν νομίζω αναφέρεται στην θωράκιση και την ασφάλεια που σου προσφέρει η πόρτα, αλλά στις ηλεκτροσυγκολλημένες κλειδαριές και ντίζες, στην σκουριά που πιθανώς να έχουν οι λαμαρίνες και γενικά στο ότι αυτές οι πόρτες δεν είναι καθόλου φιλικές ως προς την αναβάθμιση κλειδαριάς. Γενικά πολύ ταλαιπωρία για τον τεχνικό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να έχεις μία πολύ ασφαλή πόρτα. Με 350€ που διαθέτεις, μπορείς να βάλεις τοπ σετ κλειδαριάς. Επίσης, από ότι είδα δεν είναι και ιδιαίτερα χοντρή η εξωτερική επένδυση που έχει η πόρτα σου. Το ξύλο μαζί με την θωράκιση δεν νομίζω να είναι πάνω από 19mm(πάχος), οπότε μπορεί να τοποθετηθεί στην πόρτα σου σχεδόν οποιοδήποτε defender (πιθανότατα χωρίς να χρειαστούν και αποστάτες). Προσωπικά δεν θα επέλεγα το κατάστημα που ανέφερες για να αναβαθμίσει την κλειδαριά σου, γιατί δυστυχώς οι κύλινδροι και τα defender που έχουν/τοποθετούν δεν συμβαδίζουν με το επίπεδο ασφαλείας των πορτών που πουλάνε. Έχουν πόρτες τοπ θωράκισης αλλά κυλίνδρους και defender μετρίου προς καλού επιπέδου ασφαλείας (και είναι κρίμα). Η πρόταση μου παραμένει ίδια: Κλειδαριά: Cisa Revolution Pro Κύλινδρος: EVVA 4KS ή Kaba ExperT Defender: Disec Diamond BKD250 Μιας και το ανέφερε ο Mclein, αν σε ενδιαφέρει να πας και σε κάτι αρκετά ιδιαίτερο και σπάνιο, δες για κλειδαριά Cisa Revolution Pro, κύλινδρο UrbanAlps Stealth και defender Disec Monolito Rok BD200. Πιθανώς αυτό το σετ να μπορέσεις να το βρεις κοντά στα 350~400€ (μαζί με τοποθέτηση αν δεν κάνω λάθος). 5 ώρες πριν, ant_ είπε Toσο καλυτερη ειναι η κλειδαρια cisa revo απο την mottura champions και την προτεινει το 90%? Ότι σου απάντησε ο mclein, συν να προσθέσω ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά και στην αίσθηση όταν κλειδώνεις - ξεκλειδώνεις. Μιλάμε πάντα για τις κλειδαριές και όχι για τους κυλίνδρους (Champion = κύλινδρος). Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από swayback 3
mclein² Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, taris είπε Yποθέτω ανοιχτήρι κάποιοι; ή κουδουνίστρα σε μωρά που το πετάνε κάτω. αυτά τα δύο έχω δει τουλ εγώ. mclein διέγειρες την περιέργειά μας! τί άλλα παράξενα πράματα κάνουν και χαλάνε τα κλειδιά τους; καποιος προσπαθησε ν'ανοιξει το κλειδωμενο του VW αμαξι γιατι του εμοιαζε το κλειδι. καποιος πηγε ν'ανοιξε το φρεατιο της ευδαπ γιατι βιαζοταν. καποιος το μαγκωσε στην τρυπα του ασανσερ παιζοντας. καποιος διαρρηκτης το εβαλε μεσα σε κυλινδρο dierre new power. καποιο παιδι 13 ετων εσπασε το ατσαλακι γιατι το ενοχλουσε. και καμια 4-5 ακομη που δε θυμαμαι ακριβως αλλα ηταν εξισου αστεια. 2
galactob Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, swayback είπε Να διευκρινίσω κάτι. Πόρτα Siamo συνήθως σημαίνει αρκετά καλή έως τοπ θωράκιση, αλλά ταλαιπωρία για τον τεχνικό που θα αναλάβει να αλλάξει/αναβαθμίσει την παλαιού τύπου κλειδαριά. Κρίνοντας και από τους 3 μεντεσέδες και το ότι την έχεις περίπου 10 χρόνια, λογικά έχεις το μοντέλο θωράκισης Extra-1 Valida. Με λίγα λόγια, έχεις μία πολύ δυνατή πόρτα, από άποψη θωράκισης. Αυτό που θες, είναι μία πολύ καλή κλειδαριά και έναν καλό επαγγελματία να κάνει σωστή δουλειά κατά την αναβάθμιση. Και μετά θα έχεις συνολικά ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα. Και δυνατή θωράκιση και δυνατή κλειδαριά. Ο mclein λέγοντας κακή εσωτερική κατάσταση, δεν νομίζω αναφέρεται στην θωράκιση και την ασφάλεια που σου προσφέρει η πόρτα, αλλά στις ηλεκτροσυγκολλημένες κλειδαριές και ντίζες, στην σκουριά που πιθανώς να έχουν οι λαμαρίνες και γενικά στο ότι αυτές οι πόρτες δεν είναι καθόλου φιλικές ως προς την αναβάθμιση κλειδαριάς. Γενικά πολύ ταλαιπωρία για τον τεχνικό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα θα είναι να έχεις μία πολύ ασφαλή πόρτα. Με 350€ που διαθέτεις, μπορείς να βάλεις τοπ σετ κλειδαριάς. Επίσης, από ότι είδα δεν είναι και ιδιαίτερα χοντρή η εξωτερική επένδυση που έχει η πόρτα σου. Το ξύλο μαζί με την θωράκιση δεν νομίζω να είναι πάνω από 19mm(πάχος), οπότε μπορεί να τοποθετηθεί στην πόρτα σου σχεδόν οποιοδήποτε defender (πιθανότατα χωρίς να χρειαστούν και αποστάτες). Προσωπικά δεν θα επέλεγα το κατάστημα που ανέφερες για να αναβαθμίσει την κλειδαριά σου, γιατί δυστυχώς οι κύλινδροι και τα defender που έχουν/τοποθετούν δεν συμβαδίζουν με το επίπεδο ασφαλείας των πορτών που πουλάνε. Έχουν πόρτες τοπ θωράκισης αλλά κυλίνδρους και defender μετρίου προς καλού επιπέδου ασφαλείας (και είναι κρίμα). Η πρόταση μου παραμένει ίδια: Κλειδαριά: Cisa Revolution Pro Κύλινδρος: EVVA 4KS ή Kaba ExperT Defender: Disec Diamond BKD250 Μιας και το ανέφερε ο Mclein, αν σε ενδιαφέρει να πας και σε κάτι αρκετά ιδιαίτερο και σπάνιο, δες για κλειδαριά Cisa Revolution Pro, κύλινδρο UrbanAlps Stealth και defender Disec Monolito Rok BD200. Πιθανώς αυτό το σετ να μπορέσεις να το βρεις κοντά στα 350~400€ (μαζί με τοποθέτηση αν δεν κάνω λάθος). Ότι σου απάντησε ο mclein, συν να προσθέσω ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά και στην αίσθηση όταν κλειδώνεις - ξεκλειδώνεις. Μιλάμε πάντα για τις κλειδαριές και όχι για τους κυλίνδρους (Champion = κύλινδρος). καλημέρα. σας ευχαριστώ και τους 2 σας για τις απαντήσεις και την βοήθεια σας . @swayback έχεις δίκιο ως προς το μοντέλο. έψαξα και βρήκα τα χαρτιά είναι το Extra-1 Valida και είχε μπει τον 07/2006, άρα πάνω από 10ετια .από τα λεγόμενα σας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάω στο εν λόγο μαγαζί ,όχι ότι δεν είναι καλοί και δεν είχαν προσέξει στην τοποθέτηση ή η πόρτα τους μου έχει βγάλει πρόβλημα (δεν έχω κάνει καν service) αλλά δεν κάθονται να σου εξηγήσουνε ή να ακούσουνε την γνώμη σου και είναι απόλυτοι. Τέλος πάνω κάτω έχω καταλήξει σε αυτά που θέλω και με κριτήριο τι μπορώ να διαθέσω αυτή την στιγμή. Κλειδαριά: Cisa Revolution Pro Κύλινδρος: EVVA 4KS ή Cisa Rs3s (με προβληματίζει το μικρό ελάσματα που έχει το κλειδί στο τέλος ,μην πιαστεί σε καμία κλωστή στα ρούχα ή πουθενά αλλού και σε ένα τράβηγμα κοπεί-βγει) τον UrbanAlps Stealth δεν τον είχα δει καθόλου ειναι η αλήθεια. Defender: Disec Diamond BKD250 ή Disec mrm29 Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από galactob 1
swayback Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, galactob είπε καλημέρα. σας ευχαριστώ και τους 2 σας για τις απαντήσεις και την βοήθεια σας . @swayback έχεις δίκιο ως προς το μοντέλο. έψαξα και βρήκα τα χαρτιά είναι το Extra-1 Valida και είχε μπει τον 07/2006, άρα πάνω από 10ετια .από τα λεγόμενα σας το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πάω στο εν λόγο μαγαζί ,όχι ότι δεν είναι καλοί και δεν είχαν προσέξει στην τοποθέτηση ή η πόρτα τους μου έχει βγάλει πρόβλημα (δεν έχω κάνει καν service) αλλά δεν κάθονται να σου εξηγήσουνε ή να ακούσουνε την γνώμη σου και είναι απόλυτοι. Τέλος πάνω κάτω έχω καταλήξει σε αυτά που θέλω και με κριτήριο τι μπορώ να διαθέσω αυτή την στιγμή. Κλειδαριά: Cisa Revolution Pro Κύλινδρος: EVVA 4KS ή Cisa Rs3s (με προβληματίζει το μικρό ελάσματα που έχει το κλειδί στο τέλος ,μην πιαστεί σε καμία κλωστή στα ρούχα ή πουθενά αλλού και σε ένα τράβηγμα κοπεί-βγει) τον UrbanAlps Stealth δεν τον είχα δει καθόλου ειναι η αλήθεια. Defender: Disec Diamond BKD250 ή Disec mrm29 Ναι, δυστυχώς δεν είναι συζητήσιμοι. Ανάμεσα σε 4KS και RS3S, ο 4KS είναι προτιμότερος και δεν θα σε απασχολεί τόσο και το κλειδί. Ο Stealth είναι νέος κύλινδρος. Ιδιαίτερη περίπτωση (με την καλή έννοια). Κι αυτός συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συν ότι είναι πολύ σπάνιος (όσο πιο σπάνιος, τόσες λιγότερες οι πιθανότητες να υπάρξει κρούσμα παραβίασης, σε σχέση με κάποιον που είναι πιο διαδεδομένος). Απλά επειδή είναι πολύ ακριβός από μόνος του, για να μείνεις εντός ή κοντά στο budget σου, θα πρέπει να πάρεις ένα φθηνότερο defender (Disec Monolito Rok BD200). Μικρό το κακό γιατί κι αυτό ενισχυμένο είναι. Αν τύχαινε να βρω σετ με Stealth κύλινδρο εκεί κοντά στα 350€, και δεδομένου ότι έχεις μία πολύ καλή πόρτα, θα το προτιμούσα από τον 4KS. Κορυφαίος και ο 4KS, αλλά έχει φορεθεί αρκετά, οπότε σε αυτό το κομμάτι υπερέχει ο Stealth. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα στα οποία έχεις καταλήξει είναι πολύ καλά. Μιας και μιλάμε και για κλειδιά, το κλειδί του Stealth είναι ότι πιο ανθεκτικό(από κάποιο SuperAlloy) μπορείς να βρεις. Σχετικά videos: Spoiler Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από swayback 2
mclein² Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 Δημοσ. 2 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, swayback είπε Ναι, δυστυχώς δεν είναι συζητήσιμοι. Ανάμεσα σε 4KS και RS3S, ο 4KS είναι προτιμότερος και δεν θα σε απασχολεί τόσο και το κλειδί. Ο Stealth είναι νέος κύλινδρος. Ιδιαίτερη περίπτωση (με την καλή έννοια). Κι αυτός συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συν ότι είναι πολύ σπάνιος (όσο πιο σπάνιος, τόσες λιγότερες οι πιθανότητες να υπάρξει κρούσμα παραβίασης, σε σχέση με κάποιον που είναι πιο διαδεδομένος). Απλά επειδή είναι πολύ ακριβός από μόνος του, για να μείνεις εντός ή κοντά στο budget σου, θα πρέπει να πάρεις ένα φθηνότερο defender (Disec Monolito Rok BD200). Μικρό το κακό γιατί κι αυτό ενισχυμένο είναι. Αν τύχαινε να βρω σετ με Stealth κύλινδρο εκεί κοντά στα 350€, και δεδομένου ότι έχεις μία πολύ καλή πόρτα, θα το προτιμούσα από τον 4KS. Κορυφαίος και ο 4KS, αλλά έχει φορεθεί αρκετά, οπότε σε αυτό το κομμάτι υπερέχει ο Stealth. Σε κάθε περίπτωση, τα προϊόντα στα οποία έχεις καταλήξει είναι πολύ καλά. Μιας και μιλάμε και για κλειδιά, το κλειδί του Stealth είναι ότι πιο ανθεκτικό(από κάποιο SuperAlloy) μπορείς να βρεις. Σχετικά videos: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου δυσκολα κατω απο 400€ για 5κλειδο stealth...δυστυχως !!!! περιπου 12-15 ευρω εχει μονο το ατσαλινο ροτορακι για το defender. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2020 από mclein² 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα